Találatok a következő kifejezésre: Mi a a linon és a (47 db)

Mit gondoltok a Gáia és Linka nevekről?

Legjobb válasz: Nem szeretnélek megsérteni,de biztos ismered, hogy dinka-linka :D Egyiket sem adnám a gyerekemnek

Nem szeretnélek megsérteni, de biztos ismered, hogy dinka-linka :D Egyiket sem adnám a gyerekemnek
Tiszta gáz nevek. Gálya és Dinka?
azt, hogy: könyörgöm, találj másik neveket..!
Nee!
Nem tetszenek...
Nekem sem tetszenek, valahogy mind a kettõ olyan, hogy rögtön másra asszociálok. (A Linkáról dinkára, ahogy már írták, és a Gáia-ról meg rögtön a gályarabság ugrott be.)

Mi az a cover line a hőmérsékletnél? Vagyis sok helyen olvasom hogy fölötte kell lenni a hőnek. De mikor? És mit jelent? Mi a szerepe? Melyik napokban kell fölötte lenni a hőnek. Semmit sem tudok róla .

Csak most kezdtem el a h?mér?zést 12 napja és semmit nem tudok még róla.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36,4-36,5 peteérés után 36,8-36,9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!

Szia! A tüneteid nagyon jók, a nyák megjelenése azt jelenti, hogy megindult a tüszõ érése, áthatóvá vált a méhnyak a spermiumok számára, egyben védi õket és segíti elõrejutásukat. Ezek már termékeny napok és pár napon belül meg kell repednie a tüszõnek, ezt látni fogod mert megemelkedik a hõd. Most húzzatok bele és akkor is legyetek együtt még pár napig, ha megemelkedett a hõ, mert a pete kilökõdése késhet.
Szia! A menstruáció elsõ napjától kell mérni. A peteérés elõtt alacsonyabb a hõmérséklet, a peteérést követõen pedig elkezd emelkedni és a következõ menstruációig magasan kell maradnia. pl: nekem peteérés elõtt 36, 4-36, 5 peteérés után 36, 8-36, 9 körül mozog. Ha a görbéden húzol egy vonalat vízszintesen akkor azt látod, hogy a peteérés elõtti hõmérséklet a vonal alatt van, a peteérés utáni a vonal fölött. Lényegében akkor csökken a hõ a cover line alá, ha a peteérés elõtti hõmérsékletig csökkent, ami nem jó!!
Szia! A második válaszoló vagyok. Én korábban próbálkoztam ovu kalkulátorokkal, de nem igazán szeretem, és szerintem nem is igazán pontos. Egyrészt matematikai alapon a ciklusaid hoszából számít átlagot és von le egyszerûen 14 napot és akkora jelöli a peteérést. Ez több szempontból is necces, mivel ahhoz hogy pontos legyen legalább 6 hónapi hõmérséklet eredményt kell felvinned, másrészt nem biztos hogy minenkinél a 14. napon van a peteérés. Nekem pl: most a 16. napon volt. Ez biztos, mert a 14. napon voltam hormon vizsgálaton és még nem repedt meg a tüszõ, pedig 28 naposak a ciklusaim. Én is itthon vezetem magamnak, és figyelem a testem jeleit. A nyákot, a ovu fájdalmat mérem a hõmet és a következõ hónapban tudsz már következtetni, belõle, hogy neked mikor van peteérésed. (vagy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon vagy amikor elkezd emelkedni) de látni fogod belõle, hogy melyek azok a napok amikor bele kell húzni!!!
A kérdező hozzászólása: Áh már értem nagyon szépen köszönöm.
Szia! Ha ovu kalkulátort használsz, mint pl: a ciklus.hu akkor a függõleges vonallal jelzi a peteérés várható idõpontját, a vízszintes pedig a cover line.
én a fertilityfrienden vezetem a hõmet. peteérés után mikor már kb 3 napja fent van a hõm, akkor ad egy keresztet, ami azt jelzi, hogy a program hová tette a peteérés napját. van egy vízszintes és egy függõleges vonal a görbémen. majd te is fogsz kapni, ha túl vagy a pén. a függõlgese vonal a cover line. ha mensi elõtt leesik a hõ, akkor már tudja az ember, hogy meg fog neki jönni :(
A kérdező hozzászólása: Akkor azt hiszem át kell térnek a cilus.hu ra mert ebben a 12 napban csak itthon vezettem a hõmet egy menzesznaptárban amit a dokim adott. Nagyon köszönöm . Átirom a hõket oda. Jaj de aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem a visszintes vonal , mert ha függöleges az akkor honnan tudom hogy alá esett hisz az függõleges egyenesen felfelé????? Vagy nem jól értem? De köszönöm szépen a válaszodat.
hát persze, hogy csak elírtam :)
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ hónapom amikor elkezdtem mérni a hõmet ugyhogy most vagyok a 12. napon és kezdõdik a nyák folyása és még nincsen viszonyítási alapom de már szurkál néha a petefészek hol a bal hogy a jobb de már köv hónapban lesz mihez viszonyítani és remélem beköszönt hozzánk a babó most már 2 év után.
Másodiknál a pont: igen, a vízszintes vonal.:) Szerintem elsõ is csak elírta.

Mi a játék neve és linkje van e valakinek?

Az egyik az a sonic racers sehol sem találom....

Legjobb válasz: 2. játék: jump'n'bump

2. játék: jump'n'bump

Sokan mondták h alkalmazásokat letölthetek Maker ről v market ről? De az mi? Gépen is leszedhetem ingyen és rátehetem a telóra v csak telón tölthetem le? És mi ennek a linkje?

Legjobb válasz: Géprõl nem töltheted le. Ezt csak akkor tudod használni,ha andrioidos telefonod van. Egy ilyen kis zacskó az ikonja,amin az andrioid van rajta.Nekem az alkalmazásoknál a 4. helyen van (galaxy s-em van)

Géprõl nem töltheted le. Ezt csak akkor tudod használni, ha andrioidos telefonod van. Egy ilyen kis zacskó az ikonja, amin az andrioid van rajta.Nekem az alkalmazásoknál a 4. helyen van (galaxy s-em van)
A kérdező hozzászólása: SonyEricson Xperia X8 on van WiFi?... és ha igen azt hol tudom használni?
A kérdező hozzászólása: és... ez adatforgalmat csinál ami ugye pénz?...
ha wifin használod akkor nem
Van rajta

Mi a youtube-linkje annak az antiszemita propagandarajzfilmnek, amit pár éve rajzolt valami norvég neonáci és különféle emberek jelképezik benne az országokat?

Pl. egy zsidó jelképezi benne Izraelt és bead az izmoscsávó Németországnak valamit egy izraeli-zászlós injekcióst?b?l, az Amerikát jelképez? buta de izmos csávó fejéhez hozzávágja a kapitalizmus eszméit, mint egy nagy dollárjelet az Oroszországot jelképez? csávó fejéhez meg hozzávágja a sarló-kalapácsot, szerepel benne egy néger is, aki ilyen félmajom ?sember stb.

Legjobb válasz: azt én is láttam a youtubeon, ha jól tudom zsidó stratégia volt a címe, de nem biztos, amúgy szerintem le lett törölve

azt én is láttam a youtubeon, ha jól tudom zsidó stratégia volt a címe, de nem biztos, amúgy szerintem le lett törölve
Ha nagyon érdekel én hétfõn el tudnám küldeni.
Pardon rosszat linkeltem.

Milyen cuccot vegyek a hajamra? Göndör, és a vége nagyon száraz. Mit vegyek a Medi Line-ba?

Van nagyker. kártyám a Medi Line-ba és ma megyek vásárolni. Valamit a hajamra is kellene venni, mert növesztés alatt áll, de utálom, hogy ennyire száraz.

Mi az a zene ami a mostanság tv2-n látható 9 és 1/2 randi reklámszpotja alatt megy? Kiegészítésben van a reklám linkje

http://webcast.Tv2.hu/dynamic/index.Php?M=video&video_id=393..

Legjobb válasz: szia, szerintem az Irie Maffia - Hands In The Air-re gondolsz :)

szia, szerintem az Irie Maffia - Hands In The Air-re gondolsz :)
A kérdező hozzászólása: Igen közbe kiderítettem már és az:) Köszi a válaszod!

Mi a különbség pl. a BOSCH X-line és Robust Line fúrófejek között?

Legjobb válasz: köszi a választ, de az "X-line" és a "Robust line" is BOSCH! Csak az a kérdés, hogy mi a különbség köztük.

A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de az "X-line" és a "Robust line" is BOSCH! Csak az a kérdés, hogy mi a különbség köztük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!