Találatok a következő kifejezésre: Mi a a linon és (47 db)

Mit gondoltok a Gáia és Linka nevekről?

Legjobb válasz: Nem szeretnélek megsérteni,de biztos ismered, hogy dinka-linka :D Egyiket sem adnám a gyerekemnek

Nem szeretnélek megsérteni, de biztos ismered, hogy dinka-linka :D Egyiket sem adnám a gyerekemnek
Tiszta gáz nevek. Gálya és Dinka?
azt, hogy: könyörgöm, találj másik neveket..!
Nee!
Nem tetszenek...
Nekem sem tetszenek, valahogy mind a kettõ olyan, hogy rögtön másra asszociálok. (A Linkáról dinkára, ahogy már írták, és a Gáia-ról meg rögtön a gályarabság ugrott be.)

Mi a játék neve és linkje van e valakinek?

Az egyik az a sonic racers sehol sem találom....

Legjobb válasz: 2. játék: jump'n'bump

2. játék: jump'n'bump

Sokan mondták h alkalmazásokat letölthetek Maker ről v market ről? De az mi? Gépen is leszedhetem ingyen és rátehetem a telóra v csak telón tölthetem le? És mi ennek a linkje?

Legjobb válasz: Géprõl nem töltheted le. Ezt csak akkor tudod használni,ha andrioidos telefonod van. Egy ilyen kis zacskó az ikonja,amin az andrioid van rajta.Nekem az alkalmazásoknál a 4. helyen van (galaxy s-em van)

Géprõl nem töltheted le. Ezt csak akkor tudod használni, ha andrioidos telefonod van. Egy ilyen kis zacskó az ikonja, amin az andrioid van rajta.Nekem az alkalmazásoknál a 4. helyen van (galaxy s-em van)
A kérdező hozzászólása: SonyEricson Xperia X8 on van WiFi?... és ha igen azt hol tudom használni?
A kérdező hozzászólása: és... ez adatforgalmat csinál ami ugye pénz?...
ha wifin használod akkor nem
Van rajta

Mi a youtube-linkje annak az antiszemita propagandarajzfilmnek, amit pár éve rajzolt valami norvég neonáci és különféle emberek jelképezik benne az országokat?

Pl. egy zsidó jelképezi benne Izraelt és bead az izmoscsávó Németországnak valamit egy izraeli-zászlós injekcióst?b?l, az Amerikát jelképez? buta de izmos csávó fejéhez hozzávágja a kapitalizmus eszméit, mint egy nagy dollárjelet az Oroszországot jelképez? csávó fejéhez meg hozzávágja a sarló-kalapácsot, szerepel benne egy néger is, aki ilyen félmajom ?sember stb.

Legjobb válasz: azt én is láttam a youtubeon, ha jól tudom zsidó stratégia volt a címe, de nem biztos, amúgy szerintem le lett törölve

azt én is láttam a youtubeon, ha jól tudom zsidó stratégia volt a címe, de nem biztos, amúgy szerintem le lett törölve
Ha nagyon érdekel én hétfõn el tudnám küldeni.
Pardon rosszat linkeltem.

Mi a különbség pl. a BOSCH X-line és Robust Line fúrófejek között?

Legjobb válasz: köszi a választ, de az "X-line" és a "Robust line" is BOSCH! Csak az a kérdés, hogy mi a különbség köztük.

A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de az "X-line" és a "Robust line" is BOSCH! Csak az a kérdés, hogy mi a különbség köztük.

Ha sokat énekelek akkor megváltozik a hangom, és minnél jobb lesz? Rappelésre gondoltam, meg ilyen rock énekelésre vagy mire. Hasonlóra mint a Linkin Park. Vagy mit ajánlotok, hogyan csináljam hogy jobb legyek?

Legjobb válasz: Attól, hogy sokat énekelsz nem lesz jobb hangod. Járjál énektanárhoz, aki megtanít énekelni. Nem tudom, hogy hogyan kell 'rock énekelni', de ez a Linkin Park nem olyan. Ezt dobta ki nekem elsõnek: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU Ez b*zis nyávogás, mint a mai pop zenék legnagyobb része, annyi különbséggel, hogy van benne egy kis dob+gitár.

Attól, hogy sokat énekelsz nem lesz jobb hangod. Járjál énektanárhoz, aki megtanít énekelni. Nem tudom, hogy hogyan kell 'rock énekelni', de ez a Linkin Park nem olyan. Ezt dobta ki nekem elsõnek: http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU Ez b*zis nyávogás, mint a mai pop zenék legnagyobb része, annyi különbséggel, hogy van benne egy kis dob+gitár.
A kérdező hozzászólása: Ird akkor be azt hogy, Linkin Park - Lying from you.
Ne haragudj, de ez ugyanúgy nem tetszik. Szerintem ez nem valami jó nu-metal... De a lényegen nem változtat, még mindig azt tanácsolom, hogy énektanárhoz jársz, ha szeretnél megtanulni énekelni. :)
Szia:) Próbáld meg azt hogy nem torokból énekelsz:) Ebben viszont csak és kizárólag egy énektanár segíthet és itt most nem a suliban tanítóra gondolok hanem valami profira.

Mikor huzza be a ciklus.hu a cover line-t es a peteerest?

Nekem miert nem huzta meg be a cover line-t? Peteeresem meg csak most volt, van.

Legjobb válasz: én nem tudom mi az a cover line?

én nem tudom mi az a cover line?
A kérdező hozzászólása: Az alapho, azt hiszem
Ovuláció után húzza be a cover line-t. Azt pedig akkor amikor már 2de inkább 3napja magasabb a hõd. Holnap, holnapután meglesz a 2zöld csíkod sztem!:) Azért ma még kapd el Apát, biztos ami biztos, sose tudni;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!