Találatok a következő kifejezésre: Mi a a lúd és a (35 db)

Vundersõn és Zuperszexi :D
A kérdező hozzászólása: nem még a korábbira gondoltam, de már megvan :D

Van a jessie sorozat amiben játszik Cameron Boyce. (Luke). Sokak szerint szerelmes vagyok belé ahogy reagálok rá mikor meglátom a tvben. és az tény hogy bejön. :3normális?

( kipirosodik az arcom, fülig ér a szám, össze-vissza ugrándozok örömömben stb. )

Legjobb válasz: Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül

Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül
Haverom , egész jó arc ha akarod megadom telo számát privibem 13/F
Ronda gyerek? Szerintem örülne ha úgy nézne ki mint õ. És ha egy kicsit is olyan tehetséges lenne mint õ. ;)
nekem is igaz, hogy megtetszett valami karakter a filmekbõl/mesékbõl, de az 8 év alatt volt 5#
A kérdező hozzászólása: 1.:ízlések és pofonok.. ;) 2.: 'te meg hát'<--O.o ?
elég ronda gyerek, te meg hááááát... 14/F
A kérdező hozzászólása: remélem.. :$ :D
Akkor nyugi, ki fogod nõni
A kérdező hozzászólása: aha.szeptemberben 13.:)
szeintem ez teljesen normális :D nekemis volt ilyen

Hogy hívják, amikor a mutató és a hüvelyk ujjaddal kört formázol, és a másik belenéz a lukba? Mi a játék neve?

Az egyik kolléganőnket meg szeretnénk viccelni, és szeretnénk ilyen jeleket nyomtatni, de nem tudom, hogy keressek a google-ba. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Csak annyit írj be, hogy belenéztél.

Csak annyit írj be, hogy belenéztél.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez eszembe sem jutott O_o :D de közben meglett a "hivatalosabb" neve is :) chin mudra :D
A neugranormon nekünk 2 nap alatt rendbe tette.De kipróbálhatod a kamillás borogatást is.Jobbulást a picurinak!
Valószínûleg segít a Neogranormon, mindenkitõl csak jót hallottam róla. Arra is vigyázz, hogy vagy hintõpor, vagy popsikenõcs, mert a kettõ együtt úgy viselkedik, mint a smirglipapír, bántja a kis bõrét.
Feltétlenül mutasd meg orvosnak, ha gomba, ha nem, én nem kísérleteznék egy picibabával! A 10 hós kisfiamnak is volt egyetlen egyszer ilyen, elvittem orvoshoz, ott bekenték valamilyen kékes-lilás tinta színû fertõtlenítõ gyulladáscsökkentõ szerrel, ami 2-3 nap alatt kopott le. Azt mondta a doki, hogy mire ez lekopik, addigra teljesen rendbe jön, és úgy is lett!!!
Szerintem gomba lesz. Próbáld meg Canestennel. Baja nem lesz tõle, egyszer nelünk is volt, 3hetes volt a picim, tiszta piros volt a kukijánál, meg a hajlatban, azt mondta a dokinõ, hogy kenjem canestennel...1.5nap alatt teljesen elmúlt. A mai napig is napi 1x bekenem vele a popsiját. 7hetes pici anyukája
Az elõzõ két hozzászólót támogatom. Nekünk a Neogranormon vált be legjobban. 1 nap alatt látványos javulást kellene hozzon, de ha nem akkor tényleg a Canesten kell, mert gomba lesz.
a 2. vagyok!Miért kellett lepontozni??

2-napja késik a menstruációm és elég sokat stresszelek ez miatt, mindig védekeztünk és mindig megnéztük a végén h nem lukadt e ki az óvszer és soha nem lukadt ki eddig, mikor jön meg végre a menstruáciom ha nem stresszelek akkor talán?

Legjobb válasz: csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..

csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..
Talán pont ettõl a stresszeléstõl késik. Nyugodj meg, biztosan meg fog jönni..:)
Figyi. Én ezt úgy tudom h ha a sok idióta kis nyominger nem szurkodja meg a kondomos dobozt tûvel (tanulj belõle, vegyél patikába. :) ) akkor ha kilyukad, az egész elszakad, azt csak észreveszed! ;) Csak nyugi! Nekem a sok stressz miatt 2 hetet vagy 3 hetet késik maximum.
szia nekem múltkor 8 napt késett én is megilyedtem de nem votam terhet
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek...akkor megpróbálok megnyugodni hátha sikerrel járok...köszi mindenkinek
igen, tényleg jobban jársz a patikás óvszerrel! egy bnõm fia így született... vmi f*sz idióta kiszúrta tûvel a dobozt, nem vették észre, és gyerek lett a vége... szerencsére azóta is együtt vannak, meg minden, de gondolom, nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni... amugy meg a stressztõl 2-3 hetet, sõt akár egy hónapot is késhet, no para... ha nagyon nem akar megjönni, én vennék egy terhességi tesztet...
A kérdező hozzászólása: oké köszike

Mi ennek az ízeltlábúnak a neve, és miért találok belõlük párat a szobám padlóján? Hogyan tudok megszabadulni tõlük?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] Telepíts be skorpiókat a lakásba:) Amúgy nem tudom,takaríts intenzívebben.

[link] Telepíts be skorpiókat a lakásba:) Amúgy nem tudom, takaríts intenzívebben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat. Takarítva nem minden nap van, de heti 2x takarítok :)
Nagyon sok lakásban élnek ilyenek :) nem ártalmasak, szerintem kb. lehetetlen tenni ellenük. Fõleg panelban, hiába takarítasz akármennyit ha a szomszéd lakásokból átjönnek :)
szia! ezüstös pikkelyke :)
Pikkelyke lesz, valóban. Igazából a skorpió sem használna, nem zsákmányállata. :) Esetleg egy páramentesítés segíthet, nedves környezetet szeretik. (De a száraz levegõn is eléldegélnek, csak ha választhatnak, akkor már átköltöznek a fürdõszobába.)
"El a flottát a halálcsillagtól..." Ackbar admirális :)
A lázadók is menekültek, mivel a halálcsillag készült felrobbanni.

Mi a különbség a lúd és a liba között?

Legjobb válasz: Hülyék. :) nekem vannak libáim.Semmi külömbség nincs köztük. A lúdakat más néven libáknak hívják.Ugy mint a szarvasmarhát tehénnek. Lúd liba ugyanaz.Semmi külömbség nincs.A lány libát tojónak a fiut meg gúnárnak hivják. :)

Hülyék. :) nekem vannak libáim.Semmi külömbség nincs köztük. A lúdakat más néven libáknak hívják.Ugy mint a szarvasmarhát tehénnek. Lúd liba ugyanaz.Semmi külömbség nincs.A lány libát tojónak a fiut meg gúnárnak hivják. :)
minek kell annak válaszolni trá aki nem ért a témához méghogy a lúd a fiú a liba a lány és a madaraknál a fiút hímnek a lányt tojónak hívják
A köznyelv a liba és a lúd szavakat szinonimaként használja; a szaknyelv szerint azonban a ludak fiatal, tíz-tizenkét hetes kornál nem idõsebb szaporulatát hívják libának.
A fiatal lúd neve liba. Ennyi és nagyon egyszerû!
A fiatal lúd neve liba
Szia! Lud az a fiu a baromfiudvarba:) a liba az a lany!mint pl.a kakas meg a tyuk.Amugy semmi kulombseg, a lud az kicsit nagyobb, de nem igazan lehet megkulomboztetni , mivel nincs taraja mint a kakasnak:) KELLEMES KARACSONYT!!
én ugy tudom hogy lúd liba= csirke tyúk.. Nem bizt. h sorrendben.. nem így van?
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, ezzel egy több mint három éves talányomat válaszoltad meg :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!