Találatok a következő kifejezésre: Mi a a lúd és (35 db)

Van a jessie sorozat amiben játszik Cameron Boyce. (Luke). Sokak szerint szerelmes vagyok belé ahogy reagálok rá mikor meglátom a tvben. és az tény hogy bejön. :3normális?

( kipirosodik az arcom, fülig ér a szám, össze-vissza ugrándozok örömömben stb. )

Legjobb válasz: Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül

Hány éves vagy? gondolom olyan 12 körül
Haverom , egész jó arc ha akarod megadom telo számát privibem 13/F
Ronda gyerek? Szerintem örülne ha úgy nézne ki mint õ. És ha egy kicsit is olyan tehetséges lenne mint õ. ;)
nekem is igaz, hogy megtetszett valami karakter a filmekbõl/mesékbõl, de az 8 év alatt volt 5#
A kérdező hozzászólása: 1.:ízlések és pofonok.. ;) 2.: 'te meg hát'<--O.o ?
elég ronda gyerek, te meg hááááát... 14/F
A kérdező hozzászólása: remélem.. :$ :D
Akkor nyugi, ki fogod nõni
A kérdező hozzászólása: aha.szeptemberben 13.:)
szeintem ez teljesen normális :D nekemis volt ilyen

2-napja késik a menstruációm és elég sokat stresszelek ez miatt, mindig védekeztünk és mindig megnéztük a végén h nem lukadt e ki az óvszer és soha nem lukadt ki eddig, mikor jön meg végre a menstruáciom ha nem stresszelek akkor talán?

Legjobb válasz: csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..

csinálj sok felülést. nekem az mindig bevállik.. bár nemtudom miért. :D am igen.. ne stresszelj. egyél csokit. :P de ha nem LYUKADT ki a gumi, akkor nincs mitõl félned. :) nyugi..
Talán pont ettõl a stresszeléstõl késik. Nyugodj meg, biztosan meg fog jönni..:)
Figyi. Én ezt úgy tudom h ha a sok idióta kis nyominger nem szurkodja meg a kondomos dobozt tûvel (tanulj belõle, vegyél patikába. :) ) akkor ha kilyukad, az egész elszakad, azt csak észreveszed! ;) Csak nyugi! Nekem a sok stressz miatt 2 hetet vagy 3 hetet késik maximum.
szia nekem múltkor 8 napt késett én is megilyedtem de nem votam terhet
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek...akkor megpróbálok megnyugodni hátha sikerrel járok...köszi mindenkinek
igen, tényleg jobban jársz a patikás óvszerrel! egy bnõm fia így született... vmi f*sz idióta kiszúrta tûvel a dobozt, nem vették észre, és gyerek lett a vége... szerencsére azóta is együtt vannak, meg minden, de gondolom, nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni... amugy meg a stressztõl 2-3 hetet, sõt akár egy hónapot is késhet, no para... ha nagyon nem akar megjönni, én vennék egy terhességi tesztet...
A kérdező hozzászólása: oké köszike

Mi ennek az ízeltlábúnak a neve, és miért találok belõlük párat a szobám padlóján? Hogyan tudok megszabadulni tõlük?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] Telepíts be skorpiókat a lakásba:) Amúgy nem tudom,takaríts intenzívebben.

[link] Telepíts be skorpiókat a lakásba:) Amúgy nem tudom, takaríts intenzívebben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat. Takarítva nem minden nap van, de heti 2x takarítok :)
Nagyon sok lakásban élnek ilyenek :) nem ártalmasak, szerintem kb. lehetetlen tenni ellenük. Fõleg panelban, hiába takarítasz akármennyit ha a szomszéd lakásokból átjönnek :)
szia! ezüstös pikkelyke :)
Pikkelyke lesz, valóban. Igazából a skorpió sem használna, nem zsákmányállata. :) Esetleg egy páramentesítés segíthet, nedves környezetet szeretik. (De a száraz levegõn is eléldegélnek, csak ha választhatnak, akkor már átköltöznek a fürdõszobába.)
"El a flottát a halálcsillagtól..." Ackbar admirális :)
A lázadók is menekültek, mivel a halálcsillag készült felrobbanni.

Mi a különbség a lúd és a liba között?

Legjobb válasz: Hülyék. :) nekem vannak libáim.Semmi külömbség nincs köztük. A lúdakat más néven libáknak hívják.Ugy mint a szarvasmarhát tehénnek. Lúd liba ugyanaz.Semmi külömbség nincs.A lány libát tojónak a fiut meg gúnárnak hivják. :)

Hülyék. :) nekem vannak libáim.Semmi külömbség nincs köztük. A lúdakat más néven libáknak hívják.Ugy mint a szarvasmarhát tehénnek. Lúd liba ugyanaz.Semmi külömbség nincs.A lány libát tojónak a fiut meg gúnárnak hivják. :)
minek kell annak válaszolni trá aki nem ért a témához méghogy a lúd a fiú a liba a lány és a madaraknál a fiút hímnek a lányt tojónak hívják
A köznyelv a liba és a lúd szavakat szinonimaként használja; a szaknyelv szerint azonban a ludak fiatal, tíz-tizenkét hetes kornál nem idõsebb szaporulatát hívják libának.
A fiatal lúd neve liba. Ennyi és nagyon egyszerû!
A fiatal lúd neve liba
Szia! Lud az a fiu a baromfiudvarba:) a liba az a lany!mint pl.a kakas meg a tyuk.Amugy semmi kulombseg, a lud az kicsit nagyobb, de nem igazan lehet megkulomboztetni , mivel nincs taraja mint a kakasnak:) KELLEMES KARACSONYT!!
én ugy tudom hogy lúd liba= csirke tyúk.. Nem bizt. h sorrendben.. nem így van?
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, ezzel egy több mint három éves talányomat válaszoltad meg :D

Van külön mágneses, elektromos, és elektromágneses mezõ? Azt tudom hogy a mágneses és az elektromos mezõ nem ugyan az de miben különbözik tõlük az elektromágneses?

Legjobb válasz: Az,hogy mesterséges...nekem is volt egy hasonló kiírásom,abból arra akartam kilyukadni,hogy a kettõ együtt felturbózva mit ér el?Semmi válasz.

Az, hogy mesterséges...nekem is volt egy hasonló kiírásom, abból arra akartam kilyukadni, hogy a kettõ együtt felturbózva mit ér el?Semmi válasz.
Röviden: Az elektromos és mágneses mezõ külön külön is léteznek, de kapcsolatban vannak egymással, hatnak egymásra. Bõvebben: Az elektromos mezõ változása mágneses mezõt a mágneses mezõ változása elektromos mezõt kelt. Ha változás van, akkor ezek együtt jelennek meg. Ha a mezõk értéke állandó, akkor lehet hogy csak az egyik (elektromos vagy mágneses) van jelen. Mondjuk egy patkó mágnes körül csak mágneses tér van. De ha mozgatod a patkó mágnest, akkor már létrejön elektromos tér is. (Ez történik a generátorokban.) Az (álló nem mozgatott) megdörzsölt vonalzó mellett elektromos tér van csak. Az is tisztán elektromos jelenség, amikor a mûszálas pulcsi szikrázik. Pl. a fény is elektromágnese mezõ, van benne mágneses és elektromos mezõ is, és mindkettõ változik.
Mert az embernek mindig az kell, ami nem az övé amint megkapja rögtön unalmas lesz számára.
Félsz a kötõdéstõl? Én erre tippelek... De kevés az információ, ennyibõl nem lehet eldönteni. Én egy elkerülõ kötõdési stílusra tippelek, aminek elég meghatározott "tünetei" vannak, abból el lehetne dönteni, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Még nem volt barátnõm inkább csak kavartam a lányokkal !
Kiábrándulsz belõlük mire megismered, de elõre nem lehet sajnos tudni, hogy ki milyen...

Van egy óriási röpdém! Ahol van 2 tojo és 5 him hullámos papagájom! Az egyik pár lukat csinált a ház oldalába és befészkelt oda! Ma láttam hogy vannak tojások! Mit tegyek? Vajon mikor kelnek ki? Hogy fogom észre venni?

Legjobb válasz: A fiókák kb. 18 nap után kelnek ki a tojából, de még kb. 1 hónap mire elhagyják a fészket. Ne piszkáld õket, adj nekik sok zöld táplálékot, mert ilyenkor sok vitaminra van szükségük.

A fiókák kb. 18 nap után kelnek ki a tojából, de még kb. 1 hónap mire elhagyják a fészket. Ne piszkáld õket, adj nekik sok zöld táplálékot, mert ilyenkor sok vitaminra van szükségük.

Mit jelentenek a Je ne trouve mon portemonnaie nulle part. és Je lui conseille de ne pas faire de sport mondatok?

Legjobb válasz: Sehol nem találom a pénztárcám. Azt tanácsolom neki, hogy ne sportoljon.

Sehol nem találom a pénztárcám. Azt tanácsolom neki, hogy ne sportoljon.
Biztos, hogy a második mondatban "DE sport" van, éa nem DU sport?
A kérdező hozzászólása: Elvileg igen, biztosan
Eleinte furának tûnt, de aztán rájöttem, hogy nyilván a tagadás miatt "DE". :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!