Találatok a következő kifejezésre: Mi a a kicsi vagy (1114 db)

Számít a mellméret? Mi ajobb, a kicsi, vagy a gömölyded?

Legjobb válasz: Nem számít,de a kocka formájúnál jobb a gömbölyded!

Nem számít, de a kocka formájúnál jobb a gömbölyded!
nem számít a méret. az a fontos, hogy a nõ egészben hogy néz ki. mondjuk...azért keresztény mellei se legyenek, ergo kikapcsolod a melltartót és térdre borulnak...
Nem számít. A feszes.
Nem számít csak ne lógjon és legyen feszes. De, ha mindenképp azt szeretnéd tudni milyet szeretek akkor a közepes körte formájút 2 centis bimbóudvarral.
embertõl függ, kinek mi számít. nekem nem számít egyáltalán.
a nagy a jó
Én imádom a pici formásakat :) . 19/F

Találtam egy kígyót siklót vagy mit a munkahelyemen. kicsi még. Kb 8-10 centis . mit tehetek ilyenkor? Lehet itt van az anyja/apja is valahol?

ef?ttes üvegben van most. de igen csak ki akar jönni :):)

Legjobb válasz: Nagyon rendes vagy, de inkább fordítsd jó dolgokra az energiádat. Szerinted kire lehet veszélyes ez az ártalmatlan állat? Biztos vagyok benne, hogy jobban fél mint te. Fõleg, hogy elválasztottad az élethelyétõl. ENGEDD SZABADON DE NAGYON GYORSAN.

Nagyon rendes vagy, de inkább fordítsd jó dolgokra az energiádat. Szerinted kire lehet veszélyes ez az ártalmatlan állat? Biztos vagyok benne, hogy jobban fél mint te. Fõleg, hogy elválasztottad az élethelyétõl. ENGEDD SZABADON DE NAGYON GYORSAN.
ez egy sima vízisikló legjobb ha elengeded
Ez egy vízisikló. Engedd szabadon, ne bántsd, mert védett állat.
Engedd szabadon. A siklókról nem gondoskodnak a szüleik, nem lesz semmi baja, ha elengeded. :)
A kérdező hozzászólása: Kisfaludi Gábor mibõl vetted le ebbõl a kérdésembõl hogy az energiám nem fordítom jó dolgokra? nem is értelek. azért tartottam tõle mivel nem ismerem a kígyókat siklókat nem tudom megkülönböztetni a "harapóst" és a nem harapóst./mérges nem mérges/ sejtem hogy õ is félt de én attól miért ne félhetnék tõlük?? azzal még nem ártok neki ha tartok tõle mivel nem ismerem. nem választottam el az élõhelyétõl mivel még itt vagyok a munkahelyemen ahol találtam. egy erdõs mezõs területtõl nem messze. ha nem kiabálva mondod hogy engedjem szabadon akkor is meghallom/látom. többieknek is üzenem. faszbúkon felvettem a kapcsolatot egy profi vadállatbefogóval. "" Both Zoltán Vadállatbefogó. Üdvözlöm! ez egy közönséges vizisikló ami a képen van! Teljesen ártalmatlan! ****** Én. köszönöm a válaszát. és mi a teendõm vele? hol engedhetem el akkor ?? Both Zoltán Vadállatbefogó. erdõs vagy vizközeli területen nyugodtan elengedheti!! "" szóval mindenki megnyugtatására. a sikló el lett engedve. egy nyugodt védett helyen ahol a telep kutyája se tudja elérni.

Mikor vésik a fogat? Vagy ha egy kicsi még nem tört le akkor még kitudja húzni? Ha vésik akkor az nagy fájdalommal meg sok vérrel jár? :S

Legjobb válasz: Az én bölcsességfogamat mûtétileg vésték, fúrták, mindent csináltak vele, fájt, de teljesen elviselhetõ volt, kicsit leizzadtam alatta, de nem az a falat kell kaparnom típusú fájdalom volt, pedig sokáig tartott, mire nagynehezen ki tudták szedni. Rosszul hangzik, hogy vésés, de nem annyira borzalmas.

Az én bölcsességfogamat mûtétileg vésték, fúrták, mindent csináltak vele, fájt, de teljesen elviselhetõ volt, kicsit leizzadtam alatta, de nem az a falat kell kaparnom típusú fájdalom volt, pedig sokáig tartott, mire nagynehezen ki tudták szedni. Rosszul hangzik, hogy vésés, de nem annyira borzalmas.
szia! Nekem baleset miatt 2 éve kitört a bal felsõ szemfogam. A gyökér bennmaradt, azt úgy vésték ki. Akkora lyuk volt az ínyemen, hogy a mutatóujjam belefért volna. De én szájsebész injekciót kaptam (nem kellett ki se menni, beadta, már véste is) semmit nem éreztem. A fejemet is levághatta volna. Viszont nagyon vérzett, elég nehezen gyógyult be.


Mi a véleményetek? Kicsit X-lábam van és csámpás vagyok.

De nem vészesen...nemvagyok kövér 55 kiló vagyok és 170cm..

Legjobb válasz: A legtöbb lánynak x lába van, hiszen gondolj bele egymás után elõre rakjuk a lábainkat járás közben, a fiúk pedig nem elõre rakják a lábukat hanem oldalra, szóval az õ lábuk mindig kicsit terpeszbe van. :D Remélem érted mit akartam magyarázni. :) Szerintem szép vékony vagy, úgyhogy simán. Vagy esetleg hordj magassarkút. Egyik barátnõm 176 cm (õ is 55 kg) és amióta magassarkú hord minden nap olyan kecsesen jár és olyan szépek benne a lábai. :)

A legtöbb lánynak x lába van, hiszen gondolj bele egymás után elõre rakjuk a lábainkat járás közben, a fiúk pedig nem elõre rakják a lábukat hanem oldalra, szóval az õ lábuk mindig kicsit terpeszbe van. :D Remélem érted mit akartam magyarázni. :) Szerintem szép vékony vagy, úgyhogy simán. Vagy esetleg hordj magassarkút. Egyik barátnõm 176 cm (õ is 55 kg) és amióta magassarkú hord minden nap olyan kecsesen jár és olyan szépek benne a lábai. :)
Nagyon sok lánynak van X lába és mégis felveszi. Nagyon sok lánynak szörnyen rosszan áll mégis felveszi. Kétlem, hogy rosszul kéne érezned magad emiatt. :) Szerintem jól állhat neked, és mivel nem X a lábad, csak kicsit, így nem üt ki. A csámpás járásodon tudsz javítani. Bután fog hangzani, de otthon a szoba végébe tegyél egy tükröt, és sétálj a tükör felé, így látod hogyan lépkedsz és oda tudsz figyelni. Egy idõ után változni fog. :)

Ha Eurót akarok váltani, akkor az eladás részt kell nézni? ÉS mikor jobb, ha a vétel kicsi vagy nagy, vagy az eladás kicsi vagy nagy? Hogy járok jobban?

Váltani akarok eurót és nem tudom hogyan kell nézni!Akor vegyek, ha az ELADÁS olcsó és a VÉTEL kevés vagy pont fordítva?

Legjobb válasz: ha venni akarsz eurót, mindig az ELAdÁS -i ár az amit nézned kell, ugyanis a bank azon az áron ad el. például egy adott pllianatban 260 ft ért ad 1 eurót. de ha egy perc mulva eladnád a banknak csak 252 ft-ért VENNE. alapszabály, hogy akkor kell venni eurót, amikor erõs a forint.250 ftos árfolyam alatt már érdemes. De ha utazáshoz kell ugyis meg kell venned akármenyiért is adják éppen akkor.

ha venni akarsz eurót, mindig az ELAdÁS -i ár az amit nézned kell, ugyanis a bank azon az áron ad el. például egy adott pllianatban 260 ft ért ad 1 eurót. de ha egy perc mulva eladnád a banknak csak 252 ft-ért VENNE. alapszabály, hogy akkor kell venni eurót, amikor erõs a forint.250 ftos árfolyam alatt már érdemes. De ha utazáshoz kell ugyis meg kell venned akármenyiért is adják éppen akkor.
Nem lehet rajta nyerni, mert a forint vásárló értéke is romlik :D ergo lehet többet kapsz de a pénzed kevesebbet ér, mint mikor elõször váltottál. Ne ezen akarj pénzt keresni :) )
A kérdező hozzászólása: Már megvn rá a pénz, majd én eldöntöm hogy kell-e nekem a kicsi haszon.CSak kérdeztem pár dolgot, arra vártam válaszokat! Kezelési költség, melyik részt kell nézni...
nincs kezelésiköltség, ill. be van építve az eladási és vételi ár különbözetébe, azzal neked nem kell foglalkozni. Viszont, már ha meg nem sértelek, 500 ft os "haszonért" honnan a pikulából veszel 25 ezer forintot, úgy, hogy fogalmad sem lesz mikor éred el az 500 ft os nyereséget?? Lehet hogy 8 hónap, lehet, hogy másfél év, viszont ha ürõsen vissza kell szerezned a 25 ezret, lehet hogy csak 23mat tudsz visszanyerni, tehát, egyáltalán nem garancia, hogy azzal amit tervezel, csak nyereség lehet..
A kérdező hozzászólása: Nem baj, ha nem nagy a hazson, de majd megpróbálom, ha jó lesz az árfolyam.Kaparós sorsjegyet szotkam még venni, azzal is szoktam nyerni 1000-5000Ftot, nem akarok én itt milliomos lenni, csak egy kis zsebpénz, jobb mint a semmi még ha csak 500Ft is lesz majd a haszon, jó az is. :) Ha OTP-nél váltok, akkor ott mennyi a kezelési költség? És egy sima pénzváltónál van egyáltalán?
Hidd el, akkora "haszon" nincs ezen, hogy érdemes lenne kisérletezni, hacsak nem milliókat forgatnál meg. Ha sikerül egy erõs forintárfolyamon venned, mondjuk 248 ft ért, és pár hónap mulva sikerül eladni egy gyenge forintnál, kb.255 ft akkor 248 ezer forintot (!!)kell beletegyél kiszámíthatatlan ideig, hogy majd egyszer nyerjél rajta 7 ezer forintot a visszaváltásnál. Ha 24ezer 800 ftot teszel bele, akkor 700 forint lenne a példabeli hasznod. hónapok bizonytalansága után.
A kérdező hozzászólása: Nem most akarok venni, majd ha jobb lesz
Ne most vegyél eurót! Most már megint gyenge a forint! Viszont volt már az euró 235 Ft-is, akkor kell sokat venni (ELADÁSI áron veszed a forintodért az eurót). Viszont már vették az eurót 270 Ft-ért is (ha te adod el az euród, azaz az euróért forintot akarsz kapni, akkor a VÉTELI ár az amin számolni fogják). Tehát ha az általad fizetett ELADÁSI ár alacsonyabb, mint a késõbbi VÉTELI ár, akkor nyersz rajta. Tehát ha most - ahogy írtad - az eladás: 268, - Ft, a vétel pedig 258, - Ft, akkor most 100 €-t neked 26.800, - Ft-ért fognak adni, és ha te a 100 €-dat vissza akarod forintra váltani, akkor 25.800 Ft-ot fognak fizetni. Tehát 1.000, - Ft-ot buksz 100 €-n. Azonban ha most veszel 100 €-t 26.800, - Ft-ért, és a forint tovább gyengül, azaz az euró VÉTELI ÁRFOLYAMA 270, - Ft lesz, akkor a 26.800, - Ft-ért vásárolt 100 €-dat a pénzváltó 27.000, - Ft-ért fogja visszavenni. De mivel most magas az euró eladási ára (268, - Ft-ot írtál), így most NE vegyél €-t befektetési céllal.
Elsõ két választ adtam, kedves kérdezõ, te nagyon nem olvastad el, és nem érted. Ha veszel eurót, és visszaváltod az eleve bukta!!! Hogy is gondolhatsz olyat, hogy neked olcsóbban adják, mint ahogy visszaveszik?? Mégegyszer leírom, akkor vegyél eurót ha 250 ft alatt adják , és akkor add el, ha e felett veszik. De ez most nem az a pillanat.
Nem kell hozzá semmi, caak bedugod a pénzed az ablakhoz a néninek és ad érte forintot. De aprópénzt nem váltanak be. Amúgy mindig annyit kapsz az eurodért, amelyik a kisebb érték :) szóval a vétel. Mert ez azt jelenti, hogy ennyiért veszik meg fõled. Az eladás pedig, hogy annyiért adnak neked eurót.
A kérdező hozzászólása: Tegnap láttam egy pénzváltónál, hogy Eladás:268 Vétel:258 Akor ez most jó? Mert én ugy csinálnám hogy venni akarok és majd visszaváltani, hogy legyen egy kis pénzbem :D még 100forinz nyereség is jó lenne Akkor mikor járok jól, ha az ELADÁS kicsi Vétel nagy? vagy pont fordítva?????Hogy járok jól? És hogyan mûködik egy ilyen pénzváltás? Kell vmi személyi vagy nem tudom mi, és szükséges a 18.betöltött életév? Valami kezelési költséget levonnak vagy semmit sem?
Ha venni akarsz, akkor a VÉTELI árat felesleges nézned, az akkor fontos, ha vissza akarod az Eurót váltani forintra
ha lekötsz mondjuk a K&H nál 100 ezer forintot fél évre, az körülbelül most 4-5 ezer forint kamatnyereség. Ennyit nem biztos, hogy szerzel egy bizonytalan euro ügylettel ennyi idõ alatt, ennyi pénzzel, csak ha szerencséd van

A macskánk elkezdett ma délután hát tulajdonképpen köhögni! Meg hapcizik állandóan, és hörög is mellé. Megfázott vagy mi baja? A kicsije (2hónapos kb) ott van mellette, aranyos.

Hörög, és hapcizik állandóan legalábbis most hogy kimentem állandóan csinálta. És fekszik mellette egyhelyben.

Legjobb válasz: Minnél elõbb doki. De a kicsit is vigyétek. Õ is elkaphathja ha vmi olyan. Keressetek fell állatorvost ha lehet még ma.

Minnél elõbb doki. De a kicsit is vigyétek. Õ is elkaphathja ha vmi olyan. Keressetek fell állatorvost ha lehet még ma.
Vidd mindkettõjüket gyorsan dokihoz!
A kérdező hozzászólása: most meg elmúlt abbahagyta...lehet "megfázott" vagy esetleg félrenyelt.
mindenképpen vidd dokihoz mert lehez hogy megfertõzte a kicsit is
Ne nyugodj bele csak így. Holnap keres fell egy állatorvost. Ha nem akarod, hogy mind a kettõnek késõbb komoly baja legyen.

Németjuhász kutyusunk lefialt, mikor kell a kicsiket állatorvoshoz vinni, vagy mit kell nekik venni?

Van aki azt mondja, hogy 2 hetesen negyed szem féregirtó, 6 hetesen oltás, de milyen mit hol, írja már le vki mi ne maradjon ki.

Legjobb válasz: ha olyan marhára felelõs próbálnál lenni, akkor nem hoztál volna le egy almot, mikor nincs pénzed rá.

ha olyan marhára felelõs próbálnál lenni, akkor nem hoztál volna le egy almot, mikor nincs pénzed rá.
már rég állatorvosi kontroll alatt kellene lenni a kölyköknek, meg az anyának is. hívd fel az állatorvosotokat, majd õ felvilágosít.
Mielõtt szaporítani kezdtél volna, talán utána kellett volna érdeklõdni az ilyen alap dolgoknak. Mindenképp állatorvos, minél elõbb!
Amibe az injekció meg most a kölykök felnevelése kerül, a párosodás után rögtön ivartalaníttathattad volna.Ez még most sem késõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó választ, ennyit szerettem volna,

Mi a divat? nagy vagy kicsi?

Legjobb válasz: Hát nem hinném, hogy ez az egész divat kérdése, annál is inkább, mivel ez egy olyan dolog, ami befolyásolhatatlan.

Hát nem hinném, hogy ez az egész divat kérdése, annál is inkább, mivel ez egy olyan dolog, ami befolyásolhatatlan.
nagy
figyi!!én szerintem se divatra megy olyan amilyen!!!de sztem ha azt nézzük a nagy az!!!!!!
Ez adottság kérdése, hiába is akarnál divatolni.
ooo, a nagy;) de ugyelj mindig kovesd a divatot...

Első együttlétnél a párotokkal (nem a szüzesség elvesztésénél) milyen pózokat használtatok, és milyen volt? Tudtátok mit akar a másik, vagy kicsit "bénáskodtatok"?

Legjobb válasz: Szerintem minden kapcsolat kezdetén van némi izgalom, hogy megfeleljünk a párunknak. Nálunk, a jelenlegi párommal nem volt "bénázás", ahogyan te fogalmaztál, inkább csak folytonos kérdezõsködés a párom részérõl, hogy "így jó?". Ez a mai napig így megy, néha már kicsit unom is, de inkább ilyen legyen, mint érzéketlen barom. 31/N

Szerintem minden kapcsolat kezdetén van némi izgalom, hogy megfeleljünk a párunknak. Nálunk, a jelenlegi párommal nem volt "bénázás", ahogyan te fogalmaztál, inkább csak folytonos kérdezõsködés a párom részérõl, hogy "így jó?". Ez a mai napig így megy, néha már kicsit unom is, de inkább ilyen legyen, mint érzéketlen barom. 31/N
kicsit bénáskodtunk, de hát az elsõ volt mindkettõnknek
Mi mielõtt összejöttünk, sokat chateltünk, az elõtte lévõ pár héten pedig rengeteget beszélgettünk a szexrõl, illetve chaten írtunk erotikus dolgokat egymásnak, és mindig megbeszéltük, kit mi izgat fel, mire tudott elélvezni. (Tudom, fura, de egy régi barátság után jöttünk össze, plusz én az elõzõ kapcsolatomból léptem ki miatta, de akkor még nem, szóval ezért volt ez.) Amikor oda jutottunk, már pontosan tudtuk, mit szeret a másik. Kipróbáltuk mindkettõnk kedvenc pózait, nem volt bénáskodás, csak hatalmas élvezések. Ez így tökéletes volt :)
Nézd szerintem vele kellene megbeszélned. Bár gondolom szexrõl is beszéltetek, ha meg nem, akkor ha szopással kezdtek, feszültségoldónak jó. Utána majd alakul. Ne idegeskedj. Nálunk ez bevált. N
az én elsõimkor mindig szemben egymással voltunk, szerettem ha lehetek én felül(lány vagyok), de nem feküdt a srác, mert az olyan túl 'kiszolgálós'.de h ez csak így érzésre jött így, ez a nem-fekve dolog, semmi ideológia. :D fõleg ilyen félig-meddig ülõs helyzetben. így teljesen látni a másik reakcióit, közel is vannak az arcok egymáshoz, gyengéd, ideális.
A kérdező hozzászólása: 21:10-es köszönöm a tanácsot, de nem állok ilyen helyzetben, csak szimplán érdeklõdöm, ha problémám van, úgy is teszem fel a kérdést, hogy tuti arra kapjak választ :)

Melyik a legjobb 5 nagy ésa legjobb 5 kis böngésző? Miket ajánlott használni a kicsiket vagy a nagyokat?

Legjobb válasz: Hogy érted hogy nagy meg kicsi? Nálam ez a top 5 csökkenõ sorrendben Maxthon - nekem ez tetszik a legjobban Opera Chrome Firefox Exploler - ugyan olyan mint 10 éve

Hogy érted hogy nagy meg kicsi? Nálam ez a top 5 csökkenõ sorrendben Maxthon - nekem ez tetszik a legjobban Opera Chrome Firefox Exploler - ugyan olyan mint 10 éve
A sorrend nálam majdnem ugyan az, csak nálam az opera az elsõ, maxthon a második. Többi ugyan az.
A kérdező hozzászólása: http://pcinfogb.wordpress.com/category/de-melyiketprogramok-..
A kérdező hozzászólása: én ezekre gondoltam hogy kicsik meg nagyok
íg már értem azt hiszem megadtam a választ egyenlõre az Opera és a Maxthon vezet :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
A nagyoknak általában jobb a supportja, de lényegében a top browser-ek nem különböznek túlságosan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!