Találatok a következő kifejezésre: Mi a a két fajta (14 db)

Miben külömbözik ez a két fajta monitor 1 mástol?

Samsung SyncMaster 997DF és Samsung SyncMaster 997MB Meika jobb?mik a külömbségek?mert külsöre ugyna az,méretre is

Legjobb válasz: df 1920 x 1440 / 64.0 Hz az mb 1280 x 1024 / 64.0 Hz

df 1920 x 1440 / 64.0 Hz az mb 1280 x 1024 / 64.0 Hz
A kérdező hozzászólása: ésakor ez most mitjelent amaximális felbontást??nekem most 997df van és az 1920 x 1440 felbontáson homályos a kép közepe, életlen, ez miért van?

Mit gondoltok ennek a két fajtának milyen lehet a keveréke?

Bordeauxi dog és Boxer. Tévedés ne essék, nem én akarom szaporítani, egy ismerősnek "sikerültek be" felelőtlenségből. De a kiskutyák már megvannak, én pedig azon gondolkodom, hogy magamhoz veszek egy szukát. Mindkét fajta nagyon tetszik, e két fajta közül szerettem volna választani eredetileg, de a keverékét nem tudom valahogy elképzelni... Szerintetek milyen lehet? Kifejlődve a kinézete, és a természete. Láttatok már ilyen keveréket? Összemixelve a nyugodt higgadtság és a hiperaktív pörgés???

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok. Õ volt az(az apja csíkos boxer volt azért ilyen a színe): http://kepfeltoltes.hu/view/120206/Stella_www.kepfeltoltes.h..

Az elsõ válaszoló vagyok. Õ volt az(az apja csíkos boxer volt azért ilyen a színe): http://kepfeltoltes.hu/view/120206/Stella_www.kepfeltoltes.h..
elsõ válaszolónak: a kutyád inkább bullmasztiff-boxer keverékre hasonlít, nem pedig bordeaux-i dog keverékre. utolsónak: :-))) kérdezõnek: ilyet ne kérdezzél, hogy a kutya amelyik majd felnõ milyen természetû kutya válik belõle, mert ezt lehetetlen elmondani! Nincs 2 egyforma kutya sem!! Ez 1 buta kérdés, mint ahogy az is, hogy kifejlõdve milyen lesz.
Nekünk pontosan ilyen kutyánk volt egy ismerõstõl, és ott is véletlenül sikerültek be. Bordeaux-i dog anyuka, és boxer apuka. :) Nagyon szerettük azt a kutyát, de sajnos már elpusztult. Megbízható volt játékos, néha kicsit lusta. :) Mire vagy pontosan kíváncsi? Mindjárt keresek róla egy képet, és belinkelem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, minden érdekel, írj le nyugodtan egy kisregényt róla:) Gondolom van mit mesélni.:) Miben halt meg? Öreg volt már?
Uuhh, úgy néz ki, mint egy nagyon elhízott mopsz XD
Nekem ugyan nincs, de kb így fog majd kinézni (persze attól függ, hogy milyen színû a kicsi): http://www.youtube.com/watch?v=x6HBykLf5sw&feature=BFa&list=.. Szerintem már most kiskorában látszani fog, hogy nyugisabb vagy inkább aktívabb lesz. Kezelhetõség terén egyik sem a legnehezebb, de nem is a legkönnyebb eset. Szerintem jópofák lesznek majd :)

Csavarbehajtó biteknél mi a különbség a PZ és a PH fejek között? Reiser-csavarhoz mind a két fajta jó?

Legjobb válasz: Ezen az oldalon megtalálod a jellemzõket: http://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/157

Ezen az oldalon megtalálod a jellemzõket: http://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/157
PH-s a jó

Ket hete voltam dokinal es felirt ket fajta gyogyszert, az egyik a clostilbegyt a masik pedig a duphaston, pontosan a duphaston miben segit?

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes, akkor szerintem peteérés serkentésére írta fel. Ha terhes vagy, akkor a duphaston segíti a beágyazódást, de a clostilbegyt-tel nagyon vigyázz, mert (nézd meg a betegtájékoztatót) terhesség esetén igencsak ellenjavalt!

Ha nem vagy terhes, akkor szerintem peteérés serkentésére írta fel. Ha terhes vagy, akkor a duphaston segíti a beágyazódást, de a clostilbegyt-tel nagyon vigyázz, mert (nézd meg a betegtájékoztatót) terhesség esetén igencsak ellenjavalt!
Szia.Én is szedem a Duphastont/mást nem szedek mellé/. 11.naptól a 25.napig, utána 3-4napon belul jelentkezik a menzi.2-3hétig nincs menzi, akkor tuti babuci van. Én arra kaptam, hogy rendszeres legyen a menzi, mert pcos vagyok és ritkán volt menzim.3hónapja szedem, és már nagyon szeretném ha sikerulne a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszotokat!

Van egy olcsóbb fajta dvd lejátszóm, nagyon nehezen olvassa be a dvd ket, mit lehet tenni vele?

azon kivül hogy kidobom.... Hyundai H-DVD5042-N a tipusa.... már szétszedtem, amugy meg amikor próbálja beolvasni a dvdt, nagyon nagyon nyikorog... az mp3as cdt azt elég jol olvassa

Legjobb válasz: Szétszedve a kiolvasófej lencséjét kell izopropil-alkohollal megtisztitani

Szétszedve a kiolvasófej lencséjét kell izopropil-alkohollal megtisztitani
Nem biztos hogy a tisztítás segít. Nekem egy panda dvd-m volt olyan hogy csak cd lemezeket olvasott be, de azon bármi lehetett. Mp3, kép, vcd, audió. Dvd lemezeket nem olvasott. Kuka lett sajnos. Érdemesebb kicsit drádább, de nem noname dvdket venni. A mostani LG már 5ödik éve hibátlanul megy, és nem is volt drága akkor. Talán 5-6000 el több mint a noname társai.
A kérdező hozzászólása: én nem vettem hanem kaptam eezt

Mi a különbség a két fajta digi net között?

http://www.digikabel.hu/lakossagi_csomagok

Legjobb válasz: Utolsó elõtti helyett az utolsó táblázatot kell nézni. Bocsi.

A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti helyett az utolsó táblázatot kell nézni. Bocsi.
Az kép külön téma. Ha pl. nem rendelkezel kábel csatlakozással (azaz néd még oda bekötve), akkor a 2. táblázat számít. Ha van lehetõség kábel csatlakozásra (legyen kiépített, vagy kiépítés alatt álló csatlakozás), akkor már az 1. táblázat számít. ui.: 2. tábla a mobilnet fillink. :)
néd - nincs
kép - két

Mi a különbség a két fajta egy főre jutó GDP között?

Csak angolul hallottam ?ket,ezért így irom.

Legjobb válasz: Csak kérdés, ez a PPP nem a reál GDP akar lenni? Mert így még nem hallottam róla.

Csak kérdés, ez a PPP nem a reál GDP akar lenni? Mert így még nem hallottam róla.
A PPP a vásárlóerõ-paritást jelenti, vagyis a GDP (PPP) a vásárlóerõ-paritáson számított GDP.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Itt van Magyarország egy fõre jutó GDP je az angol wikipedia szerint: GDP (PPP) - Per capita $19, 891 GDP (nominal) - Per capita $13, 045
A kérdező hozzászólása: *Hátha ez segít.

Mi a különbség a két DVD fajta között?

Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között? Mit jelent a (+) és a (-) ? :)

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/DVD http://prohardver.hu/tema/mi_a_kulonbseg_a_dvd_r_es_a_dvd-r_.. http://www.netlabor.hu/digitalizalas/video_formatum.html

Mi a különbség a két fajta óvszer között?

Mi a különbság a spermicides és az amentes óvszer között? A spermicidet az Óvszer külsejére viszik fel? Vagy a belsejében van?

Legjobb válasz: Is-is. A kül: a spermicides spermaölö anyagot tartalmaz,így még biztonságosabb.A nem spermicides meg életben hagyja a kis drágákat,de néhányan érzékenyek vagyunk a spermicidre,és kiütések lesznek tõle kellemetlen helyen.

Is-is. A kül: a spermicides spermaölö anyagot tartalmaz, így még biztonságosabb.A nem spermicides meg életben hagyja a kis drágákat, de néhányan érzékenyek vagyunk a spermicidre, és kiütések lesznek tõle kellemetlen helyen.

Õket is elérte a nacionalizmus? Ennyire ősi fajta lenne a Komondor meg a Puli? Már ők is sumér korból származnak? Mint MI? ! :-)

Magyarul ilyet csak olvasni lehet. Így nem jelenik meg. 1 percnél

Legjobb válasz: A komondorról téves ez az elmélet, belsõ-ázsiai fajta. Legközelebbi rokona valószínûleg a tibeti masztiff és a mongol bankhar, valamint a többi keleti pásztorkutya. A puliról állítólag találtak leleteket Eridu városában.

A komondorról téves ez az elmélet, belsõ-ázsiai fajta. Legközelebbi rokona valószínûleg a tibeti masztiff és a mongol bankhar, valamint a többi keleti pásztorkutya. A puliról állítólag találtak leleteket Eridu városában.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. A pilurol megtalálom ha a rákeresek valamelyik fajtaleírásra?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!