Találatok a következő kifejezésre: Mi a a két fékfolyadék (1 db)

Mi a különbség a két fékfolyadék között?

Mennyiben különbözik a DOT 3 illetve a DOT 4 fékfolyadék?

Legjobb válasz: az összetételben, de az alapvetõ különbség, amire az elnevezés utal, az a forráspont. a DOT 4-é magasabb. a DOT 3 minimum 205 Cfok a DOT 4 minimum 230 Cfok

az összetételben, de az alapvetõ különbség, amire az elnevezés utal, az a forráspont. a DOT 4-é magasabb. a DOT 3 minimum 205 Cfok a DOT 4 minimum 230 Cfok
Lehet keverni a kettõt?
A kérdező hozzászólása: Azt én is szeretném tudni. Az én autómba 1, 5 éve lett lecserélve, új munkahengerrel együtt. Csak az a baj, hogy nemtudom milyen van benne, akkor még nem az enyém volt az autó, egyébként egy ladáról van szó.
Keverni, ha nagyon muszáj (útközben eltûnt a fékfolyadék és épp nincs más), akkor szabad, de glikolalapút csak glikolalapúval, szilikonalapút csak szilikonalapúval. Tárcsafékes autókon legalább DOT 4-est szoktak elõírni, valószínû, hogy a Ladában is az van. De ha már másfél éves, akkor fél év múlva esedékes a fékfolyadék cseréje, utána pedig az lesz benne, amit te szeretnél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Árt az egy kocsinak ha sokat áll egy helyben?

Havonta általában 5-6 napot van egymás után használva utána kb. 3 hétig egy helyben áll.

6

Fiat bravo 1.9 mjet-ben van részecskeszűrő?

Sehol nem találok erről infór, azt tudom hogy az 1.6-osban van, mivel az már euro 5-ös, de úgy tudom az 1.9-es még euro 4-es, szóval ezért kérdezném!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Aprilia RS 50 (2004) -nek mennyi a valós végsebessége?

fojtatlan, gyári állapotban tuning nélkül. A gyári km óra sokat csal, nem annak az adata érdekelne, hanem a GPS-el mért érték.

5

390 a benzin mit szóltok?

Mikor 2012-ben 450 volt, azt hittem közel az 500. Erre nem így lett..

14

Ki ért jól Peugeot 206 fűtő ventillátorhoz?

Miután bekapcsoltam a levegőztetést, a ventillátor vagy 3-4 héten át büdös, olvadt műanyaghoz hasonló szagot fújt be az autóba, majd pár napig a kapcsoló maximum állásnál sokkal gyengébben fújt, ezek után végleg bemondta az unalmast.Ellenállások nincsenek kimenve, de áram már nem érkezik a motorhoz. Előtét ellenállás teljesen épnek látszik, de nem mértem ki. Elképzelhető, hogy a kapcsoló gombnál van a bibi, vagyis álljak neki szétszedni?

5

A golf mivel tud többet?

Netes is olvasgattam hogy hát a vw golf a csúcs a kategóriába és van két golfos ismerősom is ők is el vannak ájulva. (van focus és astrás ismerősöm is 5 évesnél nem öregebb autók)
Mivel tud többet miben jobb mint a focus vagy az astra ?

7

Hány darab Roburt gyártottak?

7

Ma vettem téli gumikat. Kettőn a Dot jelzés után van dátum, kettőn viszont nincs. Hogy lehet ez? Kettőnek felülete teljesen "szőrös", a másik kettőé viszont alig. Lehet, hogy 2 közülük használt? Nem igazán látszik rajtuk kopás.

6

Az miért van, hogy az új Fiatokkal semmi gond nincs, megbízhatók de az új Alfákkal még mindig sok gond van?

Hiszen az Alfa a Fiat drágább, menőbb márkája.

3

Mitől van hogy nem gyullad meg?

Ha kiöntünk egy tálba benzint,és belenyomunk egy égő cigarettacsikket,nem gyullad meg a benzin,hanem elalszik a csikk,mintha vízbe dobnám.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!