Találatok a következő kifejezésre: Mi a a két (4990 db)

Mi szerinted az ideális nõi és férfi szerep egy kapcsolatban? Mi teszi a két nemet vonzóvá és értékessé egymás számára?

Kérlek, a válaszod végén jelezd a nemed és a korod!

Legjobb válasz: Ideális esetben nem kell szerepeket játszani. Az teszi õket egymás számára értékessé, amit szeretnek egymásban.

Ideális esetben nem kell szerepeket játszani. Az teszi õket egymás számára értékessé, amit szeretnek egymásban.
Az, hogy a nõ befogadja, átalakítja azokat az érzelmeket, érzéseket, amiket a férfi ad neki és megsokszorozva sugározza vissza azt a férfinek. Ehhez kell két egészséges egész ember, nem két félember, akik egymástól várják a boldogságot. Hiszen aki egész, az észre sem veszi, ha folyamatosan ad, mert nem magából tépi ki ezt. :) Tehát nem függ a másiktól, csak örül neki. A nõ felnéz a férfire, mert õ erõt, biztonságot nyújt, míg a férfi pont azt kapja vissza, amire vágyik és hiányzik kicsit belõle: a nõi bájt, lágyságot, kedvességet és mérhetetlen odaadást. Merik vállalni magukat és nem idióta szerepeket játszanak, hogy milyennek kéne lenni, hanem olyanok, amilyenek és így fogadják el egymást! :)
Újfent megkérdezem fantázia, mint olyan nincs az itteniek kb. felében? Találd ki baszoÐ.
fõz, mos, takarít, hallgat
A kérdező hozzászólása: Arra vagyok kíváncsi, ahogy szerinted jól mûködnek a dolgok. Nem ötletre van szükségem, hanem véleményre. Hatáskörök, az egymáshoz való viszony, a nemek rendeltetése, stb... A kettes válaszoló megközelítése például abszolút tetszik. :)

MIT TEGYEK? A két pulikutyám összeragadt, véletlen megijesztettem őket? Megijedtem, mit csináljak vagy maguktól szét "jönnek"?

Legjobb válasz: Hagyd õket békén, szét fognak jönni. Ha erõszakkal szeded szét õket mindkettõ komolyan megsérülhet. Jövõ héten pedig vidd el ivartalaníttatni a szukát.

Hagyd õket békén, szét fognak jönni. Ha erõszakkal szeded szét õket mindkettõ komolyan megsérülhet. Jövõ héten pedig vidd el ivartalaníttatni a szukát.
hagy õket békén maguktól szétjönnek majd. Vidd ivartalanítani a szukát minél elõbb!
most hagyd békében és vidd ivartalanítani õket
FELELÕS ÁLLATTARTÁSRÓL hallottál már? Ivartalanítsad a szukát!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, holnap viszem!


Ha te lopnál mondjuk 1 millát és két ítélet van becsuknak 3 évre, vagy 3 újjad vennék le, mit választanál a két büntetés közűl?

Tudom,hogy jó h...lye kérdés,de csak így eszembejutott:D

Legjobb válasz: Akkor ne is gondolkodj ilyen baromságokon. :-))))))

Akkor ne is gondolkodj ilyen baromságokon. :-))))))
Börtön után azért miénk lehet az 1 milla?
Eleve nem lopnék. Ha mégis ártatlanul elítélnének akkor pedig nem tudom mit választanék. Õszintén nem tudom.
1 milliót nem éri meg lopni... De ha mégis, a mai börtön viszonyok mellett, én azt választanám:napi 3x kaja, könyvtár, internet, tv konditerem, színtársulati szakkör, tanulási lehetõség-mindez ingyen.
Én a helyedben elõször is egy nyelvtankönyvet lopnék valahonnan! Amúgy meg 1 milliáért odaadnád 3 ujjad, akkor nagyon hülye vagy!
Hehe. Olyan lehetõség nem is volt, hogy 1 év... :)
Én inkább az egy évet választanám, mert az ujjak elvesztése egész életemre hatással lenne. A benti idõt meg eltölteném hasznosan, tanulással vagy meditálással. Egyébként meg nem lopnék.
A kérdező hozzászólása: Ki. Am én sem lopnék, soha, inkább anyukámtól kérek , ha meg nincs neki, akkor majd ha lesz.:D:D:D
A 3 ujjad nélkül kibírnád? Én meg azt nem bírnám ki, de nem is választok, mert eszembe nem jutna lopni. :-DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Hát szerintem azt a károsúltnak adná vissza a biróság.
eleve nem lopnám el. 1 milla nem ér annyit. 1 milliárd már igen :D
Az "újjaimat" nyugodtan levághatnák, ugyanis olyanom nincs, csak ujjaim vannak... De ha már lennék olyan barom, hogy lopok, lenne annyi gerincem, hogy vállaljam. Az életem nagy részét az iskola nevû dobozba zárva töltöttem, nem sokkal különb a börtön sem. :P

Mi van? A két legjobb párbajozik?

Nem hiszem el, Kocsis Tibi és Gerg? a közelükben sem járnak:(

Legjobb válasz: Tarány - Muri párbaj lesz :( Baricz Gergõ hangja egy nagy nulla hozzájuk képest, nem értem hogy hogyan juthatott tovább!!! Sem Tomi, sem Enikõ nem érdemli meg hogy kiessen! Sajnálom õket!

Tarány - Muri párbaj lesz :( Baricz Gergõ hangja egy nagy nulla hozzájuk képest, nem értem hogy hogyan juthatott tovább!!! Sem Tomi, sem Enikõ nem érdemli meg hogy kiessen! Sajnálom õket!
Sajnállak Tomi :( Egy kerületben laktunk :(
Én pl írtózok Muri Enikõ hangjától, most is le van némítva a tv-m..inkább õ essen ki.
Kik párbajoznak?Pont lemaradtam róla.
azért a producerek is eléggé meghatározzák a verseny kimenetelét... láttuk valaha a közjegyzõt? Nem. Ennyi :(
Csak reagálni szeretnék arra, hogy közjegyzõ tuti, hogy van, nincs csalás, viszont amilyen szarul áll most a retekklub, nem fog senkiért milliókat fizetni/(mármint ha manipulálna)
Mindegy, de nagyon remélem, hogy Tarányi még sokra fogja vinni. Õ (volt) az egyetlen akit egy külföldi x-faktorba is el tudnék képzelni és nyugodt szívvel elküldeni!
Keresztes Ildikóra voltam mérges, mert Enikõt jutatta tovább, de azért minden adásban Tomit dicsérte jobban...hogy neki milyen brutálisan jó hangja van, stb.. most meg... :@
kimondott férfi hangja van tamásnak ezt én nem értem szinte 1 értelmüen jobb barictol.de tavaly is wolf kati hazament király l norbi meg maradt ez ilyen ki számithatatlan! bedig az csak bohoc a kati mellet!
A kérdező hozzászólása: igen, az se volt normális, hogy Norbi Kati és Veca elõtt végzett. Szerintem amúgy a zsûri megbeszélte, hogy döntetlenre csinálják, azért mondta Ildikó Murit, hogy egyenlõ legyen és a közöség döntsön. Bárhogy döntöttek volna csak hiszti lett volna belõle, jobb így. Persze kár, hogy a közöség nem inkább Tarányra szavazott.
Nem tudom, én már rég nem hiszek benne, hogy a közönség szavazata is számít... Én már a múlt héten borítékolni tudtam volna, hogy Kocsis-Muri-Baricz lesz a döntõben. Régóta azt sírják már, hogy Kocsis Tibornak ez az utolsó esélye... Tavaly Vastag Csabával ugyanez volt, és lám nyert... Azt viszont elismerem, hogy Kocsis Tibi megérdemelné a gyõzelmet, nagyon jó hangja van... Muri Enikõ nekem már tavaly hiteltelenné vált, amikor hazaküldték a mentorok házából, és azt mondta, hogy felhagy ezzel a herce-hurcával, és lám õ is itt van most... A döntõben... Pedig szerintem elég hamis sokszor. Baricz pedig lehet, hogy egy jelenség, és benne van az x, de tutira nem a nézõk juttaták el idáig... Most azért nem mertek egy Baricz-Tarány párbajt összehozni, mert még nagyobb lett volna a felháborodás, és nem tudták volna Tarány kiesését magyarázni... Nagyon sajnálom, hogy kiesett, nagyon tehetséges énekes. Szombaton pedig szerintem ki fog esni Baricz, és "meglepõ" módon Muri-Kocsis döntõ lesz...
kb
Ja és még azt elfelejtettem, hogy ez a gyenge átlátszó duma, hogy Baricz Gergõ és Vera... Ez mind a szavazótábor miatt, és ebbe a buta játékba belement ez a "tiszta, jószívû" erdélyi srác... nahát, nahát...
az a baj hogy a zsûri itt már nem nagyon mer dönteni!ezért úgy hozzák ki hogy a nézõi szavazatok alapján dõljön el.
Szerintem ezért pont nem a tinik tehetnek már nem azért. Vagy zsûri az nincs is?
A kérdező hozzászólása: Mindketten bent kellett volna legyenek a döntõben, nem tudom, hogy juthatott tovább a másik kettõ:( Vajon ki esik ki? Én enm tudok dönteni, Taránynak talán jobb hangja van, de Enikõt szeretem nagyon
Én azt nem értem, bár nemtudom véletlen-e, de többször figyeltem, hogy aki az adott estén kezd, szóval aki legelõre énekel az kiesik. És a párbajban is aki kezdi a párbajt az esik ki. Pl már a múlt héten amikor megláttam hogy Vera kezdett tudtam ki fog esni. Ma Tarány kezdett és szerintem kiesik. :D 80% ban bejön. Lehet aki elõre kezd arra nem figyelnek annyira a nézõk, vagy nemtudom.
Én Taránynak szurkolok, de amelyik bent fog maradni, az lesz a végsõ gyõztes. Ha Enikõ esik akkor Tarány fog nyerni a végén, ha Tarány esik ki, akkor pedig Enikõ fog nyerni.
:P :P Én megmondtam :D Talán aki elõre énekel nem figyelnek rá annyira, így kevés szavazatot kap.
A kérdező hozzászólása: Inkább Taránynak szurkoltam, nagyon sajnálom. Õ kellett volna megnyerje
nézõi szavazatok alapján vagy zsûri? az rtlmost-on még nincs fent az utolsó rész, köszi
nézõi szavazatok alapján
köszi
kiejtették a legjobb hangot.gratulálok a tiniknek remélem megszáradt a bugyijuk.. Amíg mindig a nyálas "cuki" fiuk jutnak tovább soha nem a legjobb fog nyerni..
vera? szerintem, barical azért van nagyon jóba mert média központyába lehet és élvezi!

Mit gondoltok a kettôs àllampolgàrsàgról?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Nézd, kedves Kérdezõ: akik a jelenlegi határainkon túl szlovák, román, szerb, ukrán állampolgárként éltek, azok az elszakított nemzettársaink. Mindig magyarok voltak, és amióta Európa keserves/szégyenletes történelme jogilag elválasztotta õket az államuktól, sok elnyomás (sokszor életveszélyes fenyegetés) ellenére/közepette megõrízték a hovatartozásuk tudatát, átörökítve az utódokra is. Fejet kell hajtanunk elõttük, ha emberek vagyunk. A kettõs állampolgárság rájuk történõ kiterjesztésérõl nem is szabadna vitát kezdenünk. Testvéreinkrõl van szó - a szülõi ház pedig eredendõen mindegyiküké. MINDEGYIKÜNKÉ. Mondom ezt kettõsállampolgár-mivoltomban (nem határon túli vagyok..nem ilyen értelemben "érdekelt").

Elsõ vagyok. Nézd, kedves Kérdezõ: akik a jelenlegi határainkon túl szlovák, román, szerb, ukrán állampolgárként éltek, azok az elszakított nemzettársaink. Mindig magyarok voltak, és amióta Európa keserves/szégyenletes történelme jogilag elválasztotta õket az államuktól, sok elnyomás (sokszor életveszélyes fenyegetés) ellenére/közepette megõrízték a hovatartozásuk tudatát, átörökítve az utódokra is. Fejet kell hajtanunk elõttük, ha emberek vagyunk. A kettõs állampolgárság rájuk történõ kiterjesztésérõl nem is szabadna vitát kezdenünk. Testvéreinkrõl van szó - a szülõi ház pedig eredendõen mindegyiküké. MINDEGYIKÜNKÉ. Mondom ezt kettõsállampolgár-mivoltomban (nem határon túli vagyok..nem ilyen értelemben "érdekelt").
Úgy általában: nagyszerû. Irigylésre méltó, aki két hazában érzi otthon magát. Minél több ilyen érzésû ember van, annál jobb lesz a világnak. Ahogy és fõleg amilyen céllal Magyarországon történik: ocsmány. De sürgõsen és nyomatékosan leszögezem, a jelzõ kizárólag az ez ügyben ténykedõ honi haszonkufárokra értendõ.
Milyen értelemben? Én az vagyok: egy szívben (agyban) két hazával..mindkettõre büszkén. Az egyik nyilván a magyar.
A kérdező hozzászólása: Màrmint Magyarorszàgon, ha jòl tudom elfogadtàk a kettôsállampolgársàgot. Sok ismerôsöm èl a hatàron túl pl. ukrán àllampolgàrsàggal ès most felvehetik a magyart is. Szerintetek helyes ez igy?
A kérdező hozzászólása: Abban eggyet értek, h az mind szèp és jó h 1ember két kulturàban eggyarànt otthon érzi magàt, de szerintem az màr egy kicsit sok, h ezt papiron is elfogadja az orszàg. Mert hàt hiàba beszèli valaki mind kèt nyelvet, meg stb. hogy ha valaki Romànnak, vagy Ukrànnak született akkor az is marad...
A kérdező hozzászólása: Nem akartam emliteni de èn hatàron túli vagyok, pontosabban Ukrajnàból. Itt nàlunk az àllam nem tàmogatja a kettôs àllampolgàrsàgot, de sok ismerôsöm bele vágott, h megszerezze azt Magyarorszàgon, pont ezért tettem fel ezt a kèrdést mivel egy kicsit szkeptikusan állok ehez a dologhoz ès kivàncsi voltam a ti vèlemènyetekre is.
12:29-es vagyok: Én leszek az elsõ, aki azzal fogad: "Hozott téged az Isten itthon". Magyar vagy - haza jössz. ("Papíron" is). De mint már bizonyára magad is tudod, ezt a szerencsétlen népet minden lehetõ módon tönkretették: elérték azt is, hogy - elbutítva, önzõvé, kicsinyessé silányítva - "bebeszélt" érdekek alapján a testvérét is megtagadja. Készülj el abszurd megnyilvánulásokra is itt-ott: arra például hogy "ukrán"-nak neveznek. Ukránnak lenni természetes állapot - annyit jelent, mint egy más népbõl jönni. Õk azonban ezzel, kicsinyesen, majd sérteni akarnak. Bocsásd meg nekik jóelõre - és gondolj erre az "Isten hozott"-ra. (Tudod, mindezzel együtt - szeretni tudom õke, mert nem az õ hibájuk. Nem..teljesen.)
Én úgy gondolok a kettõs állampolgárságra, mint két házastársra. Most akkor mi is van? Magyar vagy X. vagy? Mert egyszerre kettõ nem lehetsz, mint ahogyan egyszerre kettõ férjed/feleséged sem lehet. És igazából szerintem a kettõs állampolgárság sem jó: itt mindig X. leszel, X országban mindig magyar. Sehol se leszel otthon. Elválasztott a történelem, meg Európa? Nem a 21. században élünk? Megfogod a cuccodat és hazajössz.
azt hiszem akkor a két szög ugyanakkora.

Mit jelent az, hogy "kettőt találhatsz"? Mi az a két dolog?

Vagy mikor azt mondják: "Hármat találhatsz". Mi az a három dolog? Olyan estekben, mikor valaki kérdez valamit és a válasz ez rá: Kett?t találhatsz... Nem értem.

Legjobb válasz: Zsuzsának tetszik Ádám. Ádámnak viszont egy másik lány, Kati a szerelme. Zsuzsa odahívja magához a barátnõjét, Laurát. Ott állnak az osztályterem ajtajában a 10 perces szünetben, Ádám ott sürgölõdik Kati mellett. Zs: Nézd õket!! L: Látom. Nem valami szép! Zs: Mindjárt lekeverek neki egy pofont! L: Melyiknek? Zs: Hármat találhatsz! L: Ádámnak? Zs: IGen. Szóval hogy Laura sejtheti hogy kinek akar behúzni Zsuzsa. Mert Zsuzsa azért mérges Ádámra, mert õ Katit szereti. Szóval Laura sejti, hogy Ádám, de azt is mondhatná hogy "Katinak"? Mert a csajra féltékeny. Szóval még marad neki esély, mert több ember is szóba jöhet. És ugye mivel csak két embert üthetne meg, valamelyik biztos jó lesz.

Zsuzsának tetszik Ádám. Ádámnak viszont egy másik lány, Kati a szerelme. Zsuzsa odahívja magához a barátnõjét, Laurát. Ott állnak az osztályterem ajtajában a 10 perces szünetben, Ádám ott sürgölõdik Kati mellett. Zs: Nézd õket!! L: Látom. Nem valami szép! Zs: Mindjárt lekeverek neki egy pofont! L: Melyiknek? Zs: Hármat találhatsz! L: Ádámnak? Zs: IGen. Szóval hogy Laura sejtheti hogy kinek akar behúzni Zsuzsa. Mert Zsuzsa azért mérges Ádámra, mert õ Katit szereti. Szóval Laura sejti, hogy Ádám, de azt is mondhatná hogy "Katinak"? Mert a csajra féltékeny. Szóval még marad neki esély, mert több ember is szóba jöhet. És ugye mivel csak két embert üthetne meg, valamelyik biztos jó lesz.
1 tojás=6 cukor 2 tojás=1 nyúl ergo 1 nyúl=12 cukor A többit vezesd le te.
A kérdező hozzászólása: eddig nekem is megvan :D
1 nyúl=12 cukor 1 nyúl=egy rágógumi és két szem cukor ??? 10!
Nekem is 10 1) 2p=1cs 2) 1cs=1r+2c 3) 6c=p 12c=2p --> 1)be : 12c=1cs így a 2)ba: 12c=1r+2c -->10c=1r-->

úgy tűnik a a két hörcsögöm lány. De néha visitó hangot adnak ki, és elűzik egymást magk mellől illetve az egyik. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: nekem is két kislány hörim volt,ráadásul tesók:))egy ideig megvoltak aztán õk is elkezdték a veszekedést,aminek a végén nem szép vége lett, mert megharapták egymást...Szerintem válaszd õket minél elõbb külön!:D

nekem is két kislány hörim volt, ráadásul tesók:) )egy ideig megvoltak aztán õk is elkezdték a veszekedést, aminek a végén nem szép vége lett, mert megharapták egymást...Szerintem válaszd õket minél elõbb külön!:D
a visitó hang az a verekedésük hangja!különítsd el õket egymástól.vagy csak válaszd ketté a terráriumot, akváriumot, ketrecet valahogy.
Tipikus tartási hiba: egynemû hörcsögöket NEM SZABAD együtt tartani, mert akár meg is ölhetik egymást! Vedd õket külön! A hörcsög magányos állat, a természetben csak párzási idõszakban találkoznak, ezért csak az ellenkezõ nemûeket lehet együtt tartani. (itt meg a sok kishörcsög a probléma)
Az összes hörcsögfajta egyedül érzi magát a legjobban, ezért semelyik fajtát ne tartsuk párban. A természetben csak párzási idõszakban találkoznak egymással. Ivarérett korukig talán elviselik egymást de késõbb úgy védik saját területüket, hogy véres harcokat is vívhatnak, melyek általában az egyik állat halálát hozzák.
De lehet, hogy csak vadabban szeretik.. lehet, hogy csak te nem látod annak az egynek a szerszámát? Próbáld szag alapján, hátha sikerül mint nekik.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!