Találatok a következő kifejezésre: Mi a a játszó, nyugtató és (3 db)

Mi a különbség a játszó, nyugtató és az altató cumi között? Kell-e minden fajat vagy elég az egyik? És melyik a legjobb minőségű márka, mit értemes venni?

Legjobb válasz: Szia! Semmi!Elég egy cumi ha szükséges,de azt fél évent cserélni kell.Nekünk csak alvós van,de ha nyügi akkor is megkapj!Persze ha igényt tart rá!Nekünk nukkos van,fogszabájzós és szilikonos.Szerintem nagyon jó minõségû és elfogadható áron van 800-900ft/db.

Szia! Semmi!Elég egy cumi ha szükséges, de azt fél évent cserélni kell.Nekünk csak alvós van, de ha nyügi akkor is megkapj!Persze ha igényt tart rá!Nekünk nukkos van, fogszabájzós és szilikonos.Szerintem nagyon jó minõségû és elfogadható áron van 800-900ft/db.
Én a védõnõm tanácsára vettem cumit, ha kellene, akkor legyen. Tommee Tippee márkájút vettem, nagyon jókat hallottam/olvastam róla.
mi mam-ot vettünk nyugtatócumi de amugy nincs különbség köztük csak a korajánlatot kell betartani (pl 0-6hos kor) nekünk bevált és szereti a baby (3hetes)
Nekme az elsõ pillantattól aventes van. Bevált és csak alváshoz használja a kisfiam 20hós.

Mi a különbség a játszó cumi, nyugtató cumi, cseresznye cumi és társaik között?

Legjobb válasz: az altatócumin nincs fogantyú,a játszócumin van.

az altatócumin nincs fogantyú, a játszócumin van.
mindegyik cumi, nincs köztük külömbség. olyat szokta mondani hogy etetö cumi, vagy játszó cumi, ez a cumisüveg cumija vagy a sima cumi.
utolso: látszik hogy nincs gyereked vagy nem használtatok cumit. az etetõcumi egészen más, de a kérdezõ nem ezt akarta tudni. utánanéztem és a cseresznye cumi ha jol láttam az ahol a cumi vége nem lapitott egyik oldalon hanem teljesen gömb.
A cseresznye cumi meg az a régi fajta hagyományos, aminek egy nagy bumszli van a végén, akkora mint egy cseresznye. Innen kapta a nevét.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Fõleg azt nem tudtam, hogy mitõl játszócumi a játszócumi...De már ezt is tudom :)
off: eddig akárhol láttam ilyen cumit, mindig csodálkoztam, h. honnan a fenébõl szedték ugyan elõ... a 25 évvel ez elõtti képeimen van ilyen. ha szabad kérdeznem miért ezt választottad? on: sztem a mai cumik legnagyobb része már közel sem olyan káros. persze 6 évesen már ne cumizzon a gyerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!