Találatok a következő kifejezésre: Mi a a játszó, (1332 db)

A minecraftba mikor a tulélöben játszunk hogy kell kardot, fejszét, stb rakni mik az alap anyagok?

Legjobb válasz: ezt hívják craftolásnak magyarul barkácsolásnak Itt a link ahol megnézheted hogy mit lehet craftolni mibõl:http://hu.minecraftwiki.net/Bark%C3%A1csol%C3%A1s

ezt hívják craftolásnak magyarul barkácsolásnak Itt a link ahol megnézheted hogy mit lehet craftolni mibõl:http://hu.minecraftwiki.net/Bark%C3%A1csol%C3%A1s
A kérdező hozzászólása: kösszi

Nagyából tudok sakkozni de csak alig alig de nem tudom mikor kezdk a játszmát nem tudom hogy lépjek ebben kéne segíteni? Vagy valami netes sakk tanuló

Legjobb válasz: Itt van egy ilyen kis egyszeru megoldas: http://www.sakkovi.hu/gyindex.php?belso=programok.txt Ha tudsz angolul akkor rengeteget lehet ingyen is talalni, Aztan ha kicsit tanulgatsz, akkor pl a youtube-on vannak jo oktato videok, de a tobbsege angolul. (mondjuk azt latod, hogy miket lepnek, szoval nagyon sok angol tudas nem kell hozza)

Itt van egy ilyen kis egyszeru megoldas: http://www.sakkovi.hu/gyindex.php?belso=programok.txt Ha tudsz angolul akkor rengeteget lehet ingyen is talalni, Aztan ha kicsit tanulgatsz, akkor pl a youtube-on vannak jo oktato videok, de a tobbsege angolul. (mondjuk azt latod, hogy miket lepnek, szoval nagyon sok angol tudas nem kell hozza)
Szia én profi sakkozó vagyok2500élõ pontom van.A tippjeim ahogy én tanultam:1 van A netesjatekok oldalon sakk ott tanultam meg az alapokat2.nézz a neten oldalakat amik sakkrol szólnak ha kelll írj nekem szívesen segítek
Valószínüleg nem birja a gép

A tizenéveseknek mi a jóistenért játszanak kapcsolatosdit?

Baromira nem nekik való. Annyira sötét mind, hogy rossz olvasni. De õk annyira érettnek és felnõttnek érzik magukat attól, hogy van valakijük, hogy az eszem megáll. Minek nekik egyáltalán ilyen dolgokkal foglalkozni? Gyakran még a felnõtteknek is gondot okoz egy kapcsolat, nemhogy egy 12-17 éves gyereknek.

Legjobb válasz: elhagyott a barátnõd?

Hûha, régen láttam itt ekkora csetepatét... Kedves Kérdezõ! :) Te vagy itt az egyetlen, aki tudja, hogy mi az oka ennek a felfokozott felháborodásnak. Szabad világban élünk, szíved joga, hogy kimond a véleményed. Ettõl eltekintve ha az nem egyezik meg másokéval, még nem jelenti azt, hogy mindenki más szar alak és csakis neked van igazad. Ahogy neked, úgy nekik is megvan a joguk arra hogy véleményt mondjanak. (Jelzem ez az oldal pedig kifejezetten erre szolgál.) Sértegetéssel pedig nem fogsz választ találni a kérdésedre. Sajnálom, hogy MINDEN tizenévest egy kalap alá veszel. Elismerem, a 12-17 éves korosztály 70%nak inkább biciklit meg ugrókötelet adnék a kezébe, nem mást... A másik 20% pedig azok, akik képesek normális értékrenddel egy fiatalkori kapcsolatot fent tartani. Mert akár tetszik, akár nem, van ilyen. (Megjegyzem azért itt nem egy 12 évesre gondolok, de egy 16-17 éves, már elkezdhet érettebben gondolkodni a korosztályánál.) Be kell látni, hogy legyen akármilyen a neveltetés, manapság a média, az internet, az Amerikából bejövõ kategórián aluli termék tönkre tesz sok mindent. Ahogy a fiatalokat is. Már nem az van, mint régen, hogy a lány az anyjától a fiú az apjától tanulja meg az élet csínyját-bínját. Hanem a fecebook, a különféle show-k a tv-ben. A fiatalok zömének önértékelési problémáik vannak, bajuk van a testükkel, a világgal, a szüleikkel, az életükkel, lényegében mindennel. A fiúk meg már lassan ahhoz is pancserek, hogy egy randit kérjenek... Ilyen helyzetben mit is vársz tõlük? Nézz bele egy Amerika mûsorba ahol egy 12-14 éves lányból csinálnak 18 évesnek kinézõ bomba "nõt" aki mindent megtehet. Akkor ugyan, õ maga miért ne próbálná meg? Azért azt se felejtsd el, hogy az ember társas lény, legyen akár 15, 25, 35, vagy 95 éves. Kamaszkorban az ember kíváncsi, dolgoznak a hormonjai, ki akar próbálni mindent. A kapcsolatosdit is! Van aki divatból, van aki nagyzolásból, van aki csak azért nehogy megszólják. Igen, váltogatják a partnerük, igen, ez egy negatív dolog. De sem te, sem senki más nem fog tudni ellene tenni. Ez egy eleve elcseszett generáció! Ez van, kész. DE! Mindenhol van kivétel! Le lehet pontozni, és nyugodtan lehurroghatsz. De hidd el, ettõl nem fog megváltozni a világ.
Sokáig hisztizel még? Holnap suli, nehogy megint éjfélig recskázz, mert apu eldádáz, ha lekésed a buszt.
A kérdező hozzászólása: "mert jelzi a helyesírási hibákat a gép, azért írsz helyesen" Látod, te még úgysem tudsz helyesen írni, te retardált. Nincs igazam? Egybõl betámadt az összes önbizalomhiányos tini.
Csak irigy vagy, mert 30 éves létedre még nemvolt senkid!
mekkora egy csicska ez a kérdezõ:D AZ EMBERISÉG SZÉGYENE, KI VAGY TE? VERÉB. mindenkiél többre tartod magad.. ismeretleneknek itt név nélkül pofázol. nincs igazad, fogd fel. igaz, mert jelzi a helyesírási hibákat a gép, azért írsz helyesen, nem azért mert olyannyira hû de okos lehetsz. (mindjárt azzal vág vissza, hogy õ biztos nem, hanem inkább én:D) de egyébként szerintem nálad tényleg bajok vannak. nekem az jutott eszembe, hogy anyádék elhagytak, és valami bizonyítási kényszered van. kezeltesd magad
mi ez a töcskörészés?
Asot. Én inkább õt verném meg. Èrtetlen, gyerekes, provokatív, diszkrimináló.
A gondtalan lény vagyok megint. Miért fáj az, hogy másnak jó? Magammal tolok ki nem? Akkor? Tök kedves vagy, hogy szeretnél jobb útra téríteni, hogy ne legyek ilyen fellengzõs, immorális, képmutató, szar alak, de én rettentõ boldog vagyok így is. Szerintem boldogabb mint te. Nem hiszem, hogy az életkor számít ebben az érettség kérdésben. De én nem akarlak meggyõzni téged, nem is tudnálak. Meg mi értelme lenne? Nem? Szerintem is, halál reánk és minden boldog kamaszra! És éljetek ti boldogtalan , céltalan megkeseredett ISTENEK! ;)
Te meg még apád perverz gondolataidban se léteztél, mert hogy 18nál nem vagy több az ziher. Amúgy figyelitek milyen ideges a kis hater?:D
Najó, mond meg melyik volt az a szemét aki összetörte a szíved, megverjük elintézzük neked!
A kérdező hozzászólása: "nem volt kapcsolatod, és nincs tapasztalatod.. sorry" Te olvasol is vagy csak a billentyûzetet koptatod? Ja, és nem menõ angol szavakkal megtölteni a mondatot. 10 éve még talán az volt. De akkor te még taknyos hülye gyerek voltál.
figy az én gyerekkoromban is voltak kérdések (hülyék, relevánsak) egyaránt , csak nem volt ilyen elterjedt a net, pc meg kb minden 5. háztartásban volt. Kérdések most is ugyanúgy vannak, több eljut hozzánk a webnek köszönhetõen, de én azért óvva intenélek attól, h egy site alapján messzemenõ következtetéseket vonj le.
Annyira felsõbbrendû a kérdezõ, hogy leáll egy rakás általa hülye gyereknek nevezett éretlen emberrel... Hmmm, és akkor nem vagy gyerek ugye? Egy gyerek pattog ilyen piti dolgokon, egy gyerek áll le ilyenekrõl vitázni és egy gyerek nem hajlandó elfogadni más igazát. Szóval ki is az éretlen kedves kis zöld barátom?
nem tudom, hogy a kérdezõ arra számított-e hogy majd az emberek neki adnak majd igazat, vagy csak szimplán gyökér, és szereti az igazát bizonygatni. bárki szerelmes lehet, mert te sportoltál ( ahogy itt hangoztatod ) akkor már biztos értél el valamiféle eredményt, abban a sportágban, amit kedveltél, csináltál. vagy nem jött össze, és most bánod, hogy nem volt kapcsolatod, és nincs tapasztalatod.. sorry
Mennyiért árulod Asot? :)
hoppá, kukkolsz minket? vagy honnan a f a szomból tudod, hogy folyamatosan 'sírunk' mi 'gyerekek' ?
Egyébként mi a fõ probléma? Igazából rosszul érintett valami téged a napokban, vagy ez gyerekkorodra vezethetõ vissza? Illetve a hirtelen felindulásaid oka az pontosan mi? Mitõl jutottál el odáig, hogy ezt kiírd így magadból, pont a mai napon, és hogy ebbõl egy végeláthatatlan vitát folytass?
Újfent megkérdem, sokáig hisztizel még?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy az nem gond. De arra nem találtam kategóriát.
egyébként miért is a pártkapcsolatokon vagyunk fennakadva kérdezõ? az nem fontos, hogy már 13évesen isznak, drogoznak, diszkóba járnak, vadidegennel a bokorba csinálják? inkább ezeken kéne fennakadni, nem azon, ha egy 16-17 évesnek van egy barátja/barátnõje. legalábbis szerintem
Kérdezõ, ne erõlködj, nincs kivel/kikkel vitázni. Hiába minden, majd maguktól jönnek rá ha felnõnek, milyen viccesek voltak. És akkor sírják vissza ezeket az óóóriási problémákat! (én is visszasírom néha..)
A kérdező hozzászólása: Nem írtam olyat, hogy aki elgépel egy betût, az éretlen csicska.
Persze, de ha más elgépeli az meg gyökér, éretlen csicska..
Akárcsak mi 16 évesek ugye? :) Vagy akkor most te is egy gyökérnek számítasz? Mert ez csak így megy.
A kérdező hozzászólása: 54: elgépeltem. Én is emberbõl vagyok.
Mert a barátnõm dolgozik folyamatosban, azért.
Én egy 16 éves kis senki vagyok és mégis szóba áll velem egy Isten? Tiszteljük a nagy királyt, övé a dicsõség, a tudás hordozója jött el közénk. Szerintem ne szitkozódjunk egymáson. Ha itt közületek bárkinek, (köztük nekem is) való lenne a szerelem és a párkapcsolat akkor miért azt látjuk mikor ránézünk a monitorra, hogy GYAKORIKÉRDÉSEK??? Egyáltalán miért a monitor elõtt ülünk és nem a barátnõnk mellett fekszünk az ágyban?
#54 :) )
szétkürtölni, de nem lényeg.
Vigyázat egy balf_f feltévedt a Gyakorira!
A kérdező hozzászólása: Nem kell kukkolni, a Facebook és a gyk mindent elárul, mert amilyen debilek vagytok szétkörtölitek az összes kínotokat.
A kérdező hozzászólása: "és nem baj, ha nem 20 évesen kezd az ember csajozni, mert akkor jön a csúnya tapasztalathiány" Én nem 13 évesen kezdtem el felnõtteset játszani mégis tudtam, hogy attól nem lesz terhes a lány, ha leszop, tudtam, hogy nincs olyan kérdés, hogy mikor csókolhatom meg, illetve, hogy mit kell mondani neki, ha meg akarom ismerni, valamint mertem elõtte meztelenkedni. Most csak így szemezgettem az utóbbi kérdések problémáiból.
a kérdezõ frusztrált és visszagondol a gyerekkorára, hogy nem élt át ilyen kapcsolatokat és most ezen rágódik, mert még mindig magányos, mert nem tud a másik felé normálisan közeledni
A kérdező hozzászólása: Nem ültem az utolsó padban egyedül és nagyon is volt gyerek korom. Mivel én 14 éves koromig még játszottam és aztán csak a foci érdekelt, nem ilyen divatkapcsolati szarakodás. Már akkor is kiröhögtem az évfolyamtársaimat, akik ott sírtak, hogy mennyire szeretik X-et, közben meg azt sem tudják, mit jelent szeretni. :) )) Ugyanis következõ héten már másba volt halálosan szerelmes.
Kérdezõ.... te..... nem is tudok többet mondani :D
rohadtul letezik gyerek szerel max nem olyan komoly :) <3 neked nem volt tini korod ?
gondolom te vagy a gyerek az utolsó padból, aki mindig egyedül ült és meg se szólalt egész nap.
Pedig létezik! Nekem 15-17 éves koromig volt és nagyon szerettük egymást. Bár jobban örülnék ha most lenne egy olyan kapcsolatom azóta sem éreztem azt az érzést. Sok értelme tényleg nincs mert úgy sem fognak együtt maradni de még is szerintem az emberek nagy része vágyik rá. Na meg az érzéseket nem lehet irányítani!
Mert a nevelés elmaradt. :-)
Volt gyerekszerelem mindenkinek, de normális szinten. Én 13-14 évesen, (de még késõbb sem) gondoltam azt, hogy õ lesz a férjem, és nem vágytam rá 2 hét után, hogy szexeljek, mert az nem gyerekeknek való. A mai gyerekek meg már ezen pörögnek, holott semmi agyuk hozzá. (tisztelet a kivételnek. Sokszor az alap biosszal sincsenek tisztában, dugnak orrba-szájba aztán sírnak, meg kapkodják a 72 órásat, mint a cukrot. Ezért nem való kapcsolatosdi. Lehet ismerkedni, tapasztalatot szerezni, de ésszel. Mert aztán jön a megbánás. Ismétlem, nem mindenkire értem, de a nagy részük valóban ilyen.
most mit rinyáltok.. ne mondjátok, hogy nekten nem voltak ilyen 10-14éves kori baromságaitok. az már más kérdés, hogy ez eljut-e a szexig vagy pettingig vagy valami. nekem is voltak pár naposak is. sõt többnyire olyanok voltak:D hát aztán.. se nem tanultam belõle se nem nõtt köröm a p_csömre mert el sem jutottam odáig.. de kit érdekel? divat volt! már akkor! 26f
Ha nem volt részed benne honnan tudod hogy nem létezik?
Olyan kérdést tettél fel, amire kielégítõ választ nem fogsz kapni. :) Értem a felháborodásod amúgy. Érdekes módon az összes tini érettebb gondolkodásúnak tartja magát a többinél. Nem bántónak szánom a kritikát amúgy, mert én is voltam tini, de én nem kezdtem érdemi kapcsolatot ameddig gyerek akartam maradni.
A kérdező hozzászólása: Nem hagyott el a barátnõm és "gyerekszerelemben" sem volt részem. Ugyanis nem létezik.
Bocs, hogy mi is vágyunk szeretetre :D!
mert idióták
gyerekszerelem... neked nem volt?
nem létezik mi te gyökér szar én 17éves vagy a barátnõm is már lassan hogy 3éve együtt vagyunk és tökéletesen jol kijövünk egymással......
A kérdező hozzászólása: 16: inkább koncentrálj a tanulásra, mert a nyelvtan borzasztóan megy, te anyaszomorító.
Nem kell valakinek egy íróasztal vagy egy közepes szekrény? Elég olcsón adom!
szerintem természetes dolog, hogy fiatal korunkban kipróbáljuk magunkat több párkapcsolatban is, hogy mire elérkezik az igazi, tudjuk, mit hogyan kell helyesen csinálnunk...
Ha van egy szürkeállományod akkor rájössz miért nem kellett volna ezt kiírni. Szívesen elmondanám de szeretném ha te jönnél rá.
"5 év múlva sírva fogsz magadon röhögni, hogy milyen ostoba voltál." Mi már most mindannyian sírva röhögünk rajtad, hogy milyen ostoba vagy
vhol vmikor pedig elkezdõdik ez... és nem baj, ha nem 20 évesen kezd az ember csajozni, mert akkor jön a csúnya tapasztalathiány, és a sírás. Nem kell kiröhögni a másikat. Mki úgy teszi, ahogy jónak látja. Te másképp szocializálódtál. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: "mert dagadt g..i voltál, nem kellettél senkinek" Az egész tini koromat a sportnak szenteltem, de nyilván dagi voltam. "jól esik néha-néha egy szeretlek szó" Akkor vedd fel mp3-ra és hallgasd, amikor hiányzik. Istenem, micsoda szavakat használsz. Olvass kevesebb Oravecz Nórát, mert krv gáz vagy. Azt se tudod még, hogy mit jelent szeretni.
A kérdező hozzászólása: Mire legyek irigy? Arra, hogy egy 16 éves azt hiszi magáról, hogy egy érett felnõtt? 5 év múlva sírva fogsz magadon röhögni, hogy milyen ostoba voltál.
Szerintem õ se lehet több azoknál, akiket szapul. Amúgy meg miért zavar téged ez? Senki nem kényszerít rá, hogy a közelükben legyél. Az ilyen haterek menjenek a Tiszába és próbálják ki jó-e mentõmellénynek a blokktégla.
Hát már ne is haeagudj kérdezõ, de te az a tipikus begyepesedett fantáziátlan ember vagy. Nem létezik mi? :D a szüleim 16 évesen kezdtek járni képzeld már. Az egy dolog hogy késõn érõ típus vagy aki tizen évesen még azt hitte a gólya hozza a gyereket, de ez a generáció már jóval hamarabb ér meg. Természetesen nem a primitív kis 13 évesekre gondolok, akiknek az egész este a bulizásról szól és nincs jobb dolguk mint a szüleik pénzét költve leinni magukat a sárga földig. A korosztály értes képviselõire céloztam.
:DDD biztos azért nem volt gyerekkori szerelmed, mert dagadt g..i voltál, nem kellettél senkinek:D:D egyébként, 16vagyok, több mint 2(!) éve van már barátnõm, õ úgyszint 16 éves, kijövünk egymással, van idõnk a másikra, a barátokra, tanulásra. egyedül matekból leszek most 4-es, többi szín ötös. tehát, akkor mi is a problémád? attól mert mi 'tizenévesek' elég fiatalok vagyunk, attól nekünk is jól esik néha-néha egy szeretlek szó, egy ölelés, egy kis séta kettesbe. neked ez nem adatott meg, van ilyen . nyugodtan le lehet pontozni ;D
Akkor elárulom milyen ma "gyereknek" lenni. Hétköznapokon folyton szidnak, diszkriminálnak és terrorizálnak a kedves osztálytársaid. Ha mázlid van akkor te teszed mindezt és észre sem veszed magad. Mindenki jópofizik azután a háta mögött kibeszélik egymást. A közösségi oldalak életében aki nem kap min. 50 tetsziket meg nincs photo shoppolt csücsörítõs képe az nem létetik. Ha nem vagy fent valami portálon detto nem létezel. Mázlim hogy egy "szellem" vagyok. No facebook meg stb.
Irigykedünk-irigykedünk?? Zavar, hogy olyan gondtalanok vagyunk? Eltaláltam? De bizonyára Te, kedves kérdezõ teljesen kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz egy pont hozzád illõ nõvel akivel valószínûleg majd leéled az egész életedet. Mi egyéb lehet erre a bizonyíték, minthogy ott ülsz görnyedve a számítógéped elõtt és ahelyett, hogy a barátnõddel törõdnél itt lököd ezt az unalmas sablon dumát, hogy "így a fiatalok, úgy a fiatalok". Gratulálok! Egy 16 éves éretlen, béka segge alatti, "kapcsolatosdit" játszó, nem is tudom milyen lény voltam. ;)
A kérdező hozzászólása: "Tisztelet a kevés kivételnek." Nincs kivétel. Ebben a korban semmiképp.
attól h neked nem volt; még létezik tiniszerelem. Nekem sem volt még egyben egy millióm, de tudom, h létezik. Nem a szerelemmel van baj meg a kapcsolatokkal, hanem azzal, h hamarabb akarnak felnõtt dolgokat csinálni, minthogy fejben valóban megérnének rá. Tisztelet a kevés kivételnek.
elhagyott a barátnõd?
Nézd játék közben a processzor és a videokártya hõmérsékletét. Tápegységed milyen?
Én tápra tippelek...
Táp vagy túlmelegedés nagy valószínûséggel ahogy írtátok.
Mûködik a Processzor illetve a vidkártya hûtõje ? Valószínûleg nem, és túlmelegszik.

Mennyi idő alatt szokott le a babád hogy mindenkibe beleharapjon? Hogy csináltad? Hány hónapos volt? Hogy bírtad? Mit csináltál a játszón ahol a többi gyerek is ott volt?

Legjobb válasz: sziasztok! fiam 15 hónapos, kb 13 hónapos korában kezdõdött a harapás, és egy hónapig tartott, és egyértelmûen feszültséglevezetés volt nála, ha valami nem úgy történt ahogy õ akarta, én ilyenkor "sírva "fakadtam. ez nálunk bejött és már nem harap, csak hébe hóba. beletelt egy kis idõbe amíg elhagyta, én is kétségbe voltam esve. Ami még bejött, hogy ha harpott akkor eltartottam magamtól, és akkor meglepõdött, de õ is magát is harapta, ezt is elhagyta. Van olyan gyerek, aki a falba veri a fejét, van aki csapkod, és van aki harap. Sokszor kell benne tudatosítnai és elmúlik, én vagyok rá a példa.egyetlen egyszer sem hagytam ki , hogy "sírjak" vagy elmondjam ez fáj. És mivel látta, hogy ez nem jó, így saját magát sem harapja.

sziasztok! fiam 15 hónapos, kb 13 hónapos korában kezdõdött a harapás, és egy hónapig tartott, és egyértelmûen feszültséglevezetés volt nála, ha valami nem úgy történt ahogy õ akarta, én ilyenkor "sírva "fakadtam. ez nálunk bejött és már nem harap, csak hébe hóba. beletelt egy kis idõbe amíg elhagyta, én is kétségbe voltam esve. Ami még bejött, hogy ha harpott akkor eltartottam magamtól, és akkor meglepõdött, de õ is magát is harapta, ezt is elhagyta. Van olyan gyerek, aki a falba veri a fejét, van aki csapkod, és van aki harap. Sokszor kell benne tudatosítnai és elmúlik, én vagyok rá a példa.egyetlen egyszer sem hagytam ki , hogy "sírjak" vagy elmondjam ez fáj. És mivel látta, hogy ez nem jó, így saját magát sem harapja.
Soha nem haraptak, egyik sem... A harapás nem "normális" viselkedés. Ha ezt teszi, akkor mindenképpen vegyél igénybe gyerekpszichológusi segítséget. A bölcsiben volt egy kislány, aki harapott. Õt vitték pszichológushoz és ha jól tudom nagyon sokáig tartott, míg leszokatták róla. Arra is emlékszem, hogy ki volt függesztve egy cikk a hirdetõtáblán, ami a harapós gyerekekrõl szólt (Vekerdy jegyezte). Próbálj rákeresni google-n.
Kedves kérdezõ. Fogalmaznál pontosabban? Mekkora babára gondolsz? Egyáltalán meddig tart nálad a baba korszak? A bölcsis kislány, akirõl írtam még nem volt másfél éves (én még simán babának tartom)...és a gondozónõk (akik évtizedek óta kisdedekkel foglalkoznak) küldték õt és a szülõket pszichológushoz és nevelési tanácsadóba...és õk mondták, hogy ez nem normális viselkedése a BABÁNAK! Vagy te nem is igazi harapásra gondolsz? Ami után ott marad a fognyom és belilul körülötte? Hanem a pár hónapos éppen fogzó kisbaba rágicsálására???? Kérdezz pontosan. Vagy ha nem, akkor ne a válaszadót támadd meg!
Az én 15 hónaposom is harap, de még nem jutott eszembe, hogy abnormális lenne. Õ ezt olyankor csinálja, amikor szeretetkitörése van :) Engem harap legtöbbet, néha az apját, mást nem. Õ ezt puszi helyett csinálja, de majd biztos azt is megtanulja.
Elõzõ vagyok, a kérdésre is némi tanács: http://cimszo.hu/2011/05/hogyan-szoktassuk-le-gyermeknket-a-..
Az enyém 15 hónapos, összesen eddig kétszer fordult ez elõ, akkor rendkívül frusztrált és dühös volt, kétségbeesésében ez volt az utolsó lehetõség és a vállamba harapott :-) (akkor kapott homokozót, és egy idõ után bevittük fürdeni, ez volt a tragédia oka mindkét esetben). Ez kb. 2-3 hónapja volt, azóta nem fordult elõ. Idegeneket, ismerõsöket, más gyerekeket sem harapott meg még, meg is lepõdnék, ha ez elõfordulna.
megint én vagyok:-) ugyanez a simogatással is, elõször durva volt, belekapott a szemembe, megkarmolt véletlen, majd 1000* megmutattam hogy hogy simizünk, vezettem a kezét, és most már nagyon finoman csinálja.
Utolsó vagyok, nem hiszem, hogy ezzel még pszichológushoz kéne menni, mert hát õ még kicsi, nem tudja még mi a jó és mi a rossz, és ösztönbõl cselekszik. Ki így-ki úgy.Õ még nem tudja hogy kifejzni az akaratát annyira. persze, ha tartós lenne, az más, de szerintem ez még nem pszihiátriai eset.
Gyerekpszichologushoz vidd, o majd segit. Nem normalis viselkedes. Es nem 2-3 eves korban problema. Akkor mar nagyon nehez dolgod lesz. Amig kisebb egyszerubb. Szakertovel beszelj errol szerintem is.
Ez nálunk is nagyon aktuális kérdés! Most 13 hónapos és szintén mindenkibe beleharap, akibe teheti. Sajnos akkor is ezt csinálja, ha valamit nem engedek meg neki és mérgébe tárgyakba is harap. Pl asztalba, ruhába sõt ha nem tud másba, akkor a saját kezébe... Ez valamiféle feszültséglevezetés lehet nála... Nem tudom én se, tanácstalan vagyok, hogy lehetne errõl sürgõsen leszoktatni, ezért nagyon várom én is a hozzászólásokat. :)
Igaz hogy nekem még nincs 1 éves sem a fiam, de csak 1X harapott meg.Annyira nem vártam és annyira fájt hogy nem is gondolkoztam csak hirtelen felkiáltottam és abban a pillanatban rántottam is el magamtól.Aztán mondtam neki hogy nem szabad.Nagyon meglepõdött és nem is harapott meg többször.Lehet véletlen.
A kérdező hozzászólása: Szuper anyuka vagy! Köszönöm, de NEM a kérdésre válaszoltál. A babáknál elõfordul, h harapnak, 2-3 éves kor után probléma csak, h orvoshoz kelljen menni.
A kérdező hozzászólása: 13 hónapos, és nem gondolom én sem hogy pszichológushoz kellene vinni. Már kb.2 hónapja harap, fogai meglátszanak, és persze fáj is. Amikor átölel, hozzábújik valakihez olyankor szokott harapni. Illetve, ha már álmos. A játszón mindig résen kell lenni, mert másik gyerek kezét simán megkóstolja, nem haragból csak kíváncsiságból. Már 2 hónapja nem szabad, nem jó és a résen vagyok van. Meddig tarthat még?

Lehetséges hogy mikor a fifán játszok, eléggé szaggat a játék. Van köze a direct x verziójának?

Legjobb válasz: Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

A rendes minecraftot töltötem le fel is vagyok regisztrálva a verzió 1.5 de nem tudok felmenni egyetlen egy szerverre és már nagyon idegesít mert a min a spanokkal játszunk arra feltok de semmi másra nem h csináljam meg?

Legjobb válasz: valószínûleg az összes többi, amire fel próbálsz menni, 1.5.2 ezért nem enged be. ahhoz, hogy felmehess, frissítened kell, de akkor meg a haverjaidhoz nem fogsz tudni felmenni. mindent, szervert is, frissíteni kellene 1.5.2-re és akkor mehetnétek bárhova.

valószínûleg az összes többi, amire fel próbálsz menni, 1.5.2 ezért nem enged be. ahhoz, hogy felmehess, frissítened kell, de akkor meg a haverjaidhoz nem fogsz tudni felmenni. mindent, szervert is, frissíteni kellene 1.5.2-re és akkor mehetnétek bárhova.
Megvetted a játékot?

A kutyám, mikor a rongyal játszunk, mindig a rongy helyett a nadrágom akarja elkapni. Miért? és hogy szoktassam le róla?

Legjobb válasz: Hát, azt nem tudom miért, tippem sincsen. Ha a nadrágodat elakarja kapni, akkor szóljál rá, fogd meg, tanulja meg a rendet! :)

Hát, azt nem tudom miért, tippem sincsen. Ha a nadrágodat elakarja kapni, akkor szóljál rá, fogd meg, tanulja meg a rendet! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom :)
A rongyhúzás nem a legjobb játék. Úgy tudom ettõl agresszív is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!