Találatok a következő kifejezésre: Mi a a játék (5826 db)

Mi ez a játék? Volt egy játék, amivel nagyon régen játszottam. Asszem még Dos-os játék lehetett, de nem vagyok biztos.

Rendõr vagy. A menüben 3 pálya közül lehetett választani, hogy hol játszódjon: metróállomáson/metrón; hajón és asszem egy bank elõtt. A feladat egyszerû le kellett lõnöd az utadba kerülõ bûnözõket, mielõtt õk lõnek le téged. azt hiszem számolta, hány embert tudtál lelõni. Meg talán egy lõvés Game over volt, de ez nem tuti. Valaki segítsen, már nagyon régóta keresem ezt a játékot.

Legjobb válasz: Ez nekem nagyon Virtua Cop-nak tûnik. :D

Ez nekem nagyon Virtua Cop-nak tûnik. :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az :) Köszönöm szépen, de régen is volt már :)

Mi a kedvenc játéka 11 hó körüli babádnak? Ezen kívül mivel játszik szivesen? Milyen játékai vannak?

Legjobb válasz: Legszívesebben egy madzaggal, vagy a cipõjével :) Rengeteg csörgõje, autója, zenélõ játéka van. Ami most kedves még számára és valóban játék, az a fischer price hintaló amit most kapott, zongora van az elején. Imádja. Na és az elmaradhatatlan hinta :) Tiéd?

Legszívesebben egy madzaggal, vagy a cipõjével :) Rengeteg csörgõje, autója, zenélõ játéka van. Ami most kedves még számára és valóban játék, az a fischer price hintaló amit most kapott, zongora van az elején. Imádja. Na és az elmaradhatatlan hinta :) Tiéd?
http://www.matti.hu/termekek/jatek/bebijatek/taf_toys_zenelo.. mostanában ez az egyik sláger....én behelyezem a nyílásokba a formákat, éppen annyira hogy még ne essen bele, de õ a kis újjával le tudja nyomni õket. mindegyik formánál más hangot ad a vödör. van rajta egy gomb amit ha benyom a baba akkor zenét játszik. na azt imádja még nyomkodni a lányom, képes akár 5-6alkalommal egymás után mert akkor : anya táncol és énekel.... :) mármint én és õ meg utánoz :)

10-13 éve jártam úgy mond "game centerbe", "game ​​city" magyarul játék garázsba. Ott volt egy játék amint már régóta keresek. HA jól emlékszem Xbox-n volt vagy PS2-n. Mi lehet a játék neve? /A játék leírását a következő ablakba írtam/

A lényege egy családi házban gyerek játékokkal kellet harcolni műanyag tank, makett repülő, kis játék katona . A pályák szobáról szobára játszódtak nappali, konyha, padlás, szobák. Pl: egy küldetés: Makett repülővel szét kellet bombázni (bombák radírok voltak) egy ellenséges tank oszlopot ami éppen a konyhába masírozott ( talán kifosztani a hűtött? )

Legjobb válasz: 10-13 éve xbox meg ps2??? hmmm de melyik dimenzióban élsz?? :D

10-13 éve xbox meg ps2??? hmmm de melyik dimenzióban élsz?? :D
Toys Story esetleg?:D
army man?


Mit jelent xbox másolt játéknál hogy FREE régioju játék vagyis szabad régiojú? Meg hogy PAL régio az is mit akar ezzel mondani? Mi köze a játékhoz? !

Legjobb válasz: Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

Külön régiókra van osztva a világ, más a régiókódja Amerikának, Európának, Ázsiának, stb... Ha például Amerikai régiós játékot veszel, de Európai kódra van állítva az olvasód, nem fogod tudni lejátszani. A regio free azt jelenti, hogy bármelyik régióban lejátszható a lemez, nem csak kizárólag a saját megadott régiójában. Az ntsc és pal különbözõ tévés kódolások, amerikában ntsc-ben játszanak le az eszközök, európában pal-ban. Ezért a lejátszód valószínûleg PAL-os, és a hozzá tartozó játéknak is PAL-ban kell lennie

Xbox360-ra egy játékra, hogy lehet fel tenni a magyarosítást? Mikor már a játékot ki írtam aztán vagy mikor rom a játékot akkor kell bele tenni?

Legjobb válasz: a magyar verziójú játék vásárolod meg az üzletbõl, és nem otthon warezolsz!

a magyar verziójú játék vásárolod meg az üzletbõl, és nem otthon warezolsz!

Mi a legjobb játék mostanában?

Unatkozok és nem tudok találni olyan játékot magamnak ami új és jó játék ha tudtok valami olyat ami a legjobb akkor írjátokki plz?

Legjobb válasz: olyan nagyon új játékokat nem tudok... de nem attól lesz jó egy játék mert nagy a gépigénye vagy nagyon új... de pár játék amik szerinte nagyon jók (nem mind új de mind jó): Left 4 Dead 2 ,(Fifa 13 ez elég új) the hunted hells reach , Call of duty 4 Modern Warfare és akár az innentõl fentiek is jók!!! mármint az ujjab COD-ok Remélem segítettem :D ...

olyan nagyon új játékokat nem tudok... de nem attól lesz jó egy játék mert nagy a gépigénye vagy nagyon új... de pár játék amik szerinte nagyon jók (nem mind új de mind jó): Left 4 Dead 2 , (Fifa 13 ez elég új) the hunted hells reach , Call of duty 4 Modern Warfare és akár az innentõl fentiek is jók!!! mármint az ujjab COD-ok Remélem segítettem :D ...
A kérdező hozzászólása: valami más? ezekkel már játszottam
Stronghold?
Tuti hogy stronghold. Van 3 része is.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem.. nem a Stronghold.. ilyen katapultokkal lõttél az ellenfélre, az ellenfél katapultjaira stb.. körökre volt osztva.. egyszer te, egyszer az ellenfél... :S

Szerintetek mi az a játék amit a csajommal is ellehet játszani ps3 on vagy ami elé rakom és elvan? LBP nem jött be .

Bármilyen tippet meghalgatok . single vagy coop . THX

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom milyen típusú játékra gondolsz, de én magamból kiindulva biztos valami Rally-s, vagy verekedõs játékot választanék. 19L

Szia! Nem tudom milyen típusú játékra gondolsz, de én magamból kiindulva biztos valami Rally-s, vagy verekedõs játékot választanék. 19L
Assassin's creed bár a csajokat nem játékokkal kéne lefoglalni...
A kérdező hozzászólása: rendben megnézem , azért nem írtam stílust , mert kb ennyi fogalmam van róla . Egyébként utsó ha egy héten többször jön át 5-6 órákra , vagy akár ha itt is alszik akkor azért kellenek ilyen szélsõséges megoldások . Elvileg Utzik meg Simsezik pc-n csak nem tudom valamiért a nõk ps-n (nem mind legtöbb ) olyan erõszakosan irányít értem ez alatt , hogy mondjuk lbp szakadékon túlfut nem ugrik idõbe és ezek úgy kiütnek több játékban is .

Gran Turismo 5-hez vettem 2 DLCt is a ps store-ban, ezeket letöltve mikor belépek a játékba és rámegyek a downloaded contentra nincs ott semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).

Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).
A kérdező hozzászólása: magyarul most kib****tam a kukába a pénzt, nincs valami visszavásárlás vagy ilyesmi?
Nincs semmi ilyesmi. Ez elég köztudott, gondolom a felhasználói feltételekben is benne van (amit ugye elfogadtál), szóval reklamálni sem tudsz.

Mi annak a játéknak a neve? XBOX?

Szeretnék a páromnak venni olyan játékot amit a tv-hez kell csatlakoztatni és tud teniszezni meg hassonlók. A barátjánál voltunk és ott játszottak, majdnem olyan mintha tényleg teniszeztek volna. És nem tudom hol és hogy mit is kérjek az eladotól.

Legjobb válasz: Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.

Most te a játék nevét kérdezed, hogy milyen teniszes játék létezik, vagy arról a kiegészítõrõl, amivel joystick nélkül is lehet irányítani a játékokat? Ha elõbbi, akkor Virtua Tennis a leghíresebb teniszes játék, utóbbi akkor Kinect.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!