Találatok a következő kifejezésre: Mi a a huzat, (298 db)

Egyszer húzd meg és megtudod.
Ha meghúzod a ujjam, kiszabadul a szellem a palackból.
Ok, akkor leírom, mert az elõttem szólók nem voltak képesek rá.Az egész egy ilyen amcsi [email protected]ág, hogyha meghúzod valakinek az a hüvelykujját, akkor az f ingik.Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogyha az egyik kretén ami érzi, hogy fi ngani fog, szól a másik kretén aminak, hogy "Te!Húzd meg az ujjam!" a másik kretén meghúzza, az elsõ elengedi a f ingot, oszt mindketten röhögnek.Ez a lényeg így dióhéjban.
Na, most miért árultad el neki?! Ünneprontó! :D
15:55! Mert én nem ezt írtam virágnyelven...
A kérdező hozzászólása: Oké, így már értem. Hogy ezek az amerikaiak mennyire unatkozhatnak...
Bocs, ha lelõttem a poént, csak szerintem a "húzd meg az ujjam, és kibújik a szellem a palackból" szintû viccek nagyon hamar erõltetetté váltak volna

Akupunkturas tünel mi okozhatja a huzo fajdalmat, mindig ugyanazon a ponton a labon?

Legjobb válasz: Normalis egyaltalan, hogy az akupunkturas tü beszurasa utan huzo fajdalmat erzek a labamban, izomban? Kezeles utan is meg orakig erezhetö volt. Szülest, tagulast segitö akupunktura, es bar az elsö babamnal mas csinalta, nala is mindig elöjött ugyanezen a ponton ugyanez a tünet.

A kérdező hozzászólása: Normalis egyaltalan, hogy az akupunkturas tü beszurasa utan huzo fajdalmat erzek a labamban, izomban? Kezeles utan is meg orakig erezhetö volt. Szülest, tagulast segitö akupunktura, es bar az elsö babamnal mas csinalta, nala is mindig elöjött ugyanezen a ponton ugyanez a tünet.
A kérdező hozzászólása: Csak a jobb labon, a balon minden teljesen normalis, ugyanugy ahogy az elsö varandossagnal.

Simson s51-esem menet közben fullad, mikor a gázt húzom neki. Csak fullad, de nem áll le. Mitől lehet ez?

A gyújtásra gyanakodtunk lényegében mindent kicseréltünk ami a gyujtással kapcsolatos, mostmár az üzemanyag-rendszerre gyanakszunk, a karburátor takaritás nem segitett.

Legjobb válasz: vagy túl dús, vagy túl szegény a keverék- mindkettõ hasonló hibajelenséget produkál.

vagy túl dús, vagy túl szegény a keverék- mindkettõ hasonló hibajelenséget produkál.
A kérdező hozzászólása: Alacsony alapjáraton lefullad, csak kevés ideig jár, de nem is õrült magas a mostani se.
A kérdező hozzászólása: Debrecen környéki vagyok, nem hiszem hogy porlasztó, de kössz, azt átnéztük. Meg ha csak melegen csinálja akkor nem lehet a karburátor
Sokat elárul a gyertya szine is. Ha szép õzbarnára van szinezõdve, akkor elvileg minden rendben van. Ha nagyon világos barna, vagy fehér, akkor nagyon sovány a keverék, vagy az elõgyújtás van rosszul beállítva. Ha pedig fekete, akkor a keverék túl dús, vagy szintén az elõgyújtás beállítása rossz. Egyébként az úszóházban a szintet elég nehéz mérni. Én ETZ-n csináltam, gyári szerelési könyv alapján. Kell hozzá egy másik úszóház, amit ki kell vágni, hogy látható legyen a benzinszint. A vágott résre átlátszó, benzinálló fóliát, v. mûanyag lapkát kell ragasztani. A gyári könyvben meg van adva az elõírt szint. Szóval ha tényleg csak 2000 körül van egy másik karbi, érdemes inkább abba beruházni. Az alapjáratot be tudod állítani alacsonyra, egyenletes pöfögõsre is? Ha igen, akkor nem valószinû, hogy falsot szív.
A kérdező hozzászólása: Milyen infókat szeretnél? Hát a suber tû, hát még egyet lehet állitani hogy a legtöbbet kapja. Alapjárata kicsit magas, de nem ingadozik. Az uszóról nem tudok semmit se nem is tudom hogy lehet szakszerûen állitani. A csap biztos nincs eldugulva, mert jól folyik rajta. Az benzin csõvel nincs baj(szûrõ).
Így ennyi info alapján nehéz lenne megmondani. Én a túl sovány keverékre szavazok. Oka: -fals levegõt szív a szívócsonknál. Ekkor általában az alapjáratot sem tudod beállítani rendesen, örökké ingadozik. -benzinszint alacsony a karburátorban az úszó elállítódása miatt -keverékszabályozó ("suber") tû alacsonyra van állítva. -benzinátfolyás akadályozott (csap tömõdés, szintszabályzó szelep tömõdés, bár ezek ritkák, és írtad is, hogy pucolva lett) Persze a fulladásnak lehet még 100 más oka is. A kipufogó nincs eltömõdve?
" Hát a suber tû, hát még egyet lehet állitani hogy a legtöbbet kapja" azt hiszem, itt lesz a gond. vegyél vissza az anyagból, mert szinte biztos, hogy túlságosan dús a keverék! (ha szegény lenne, akkor azt abból is észre lehet venni, hogy túlmelegszik a motor, hiszen akkor olajat is kevesebbet kap)
Szerintem csak a porlaszto lesz az. Vannak ilyen kis [email protected] hibák..amiket az életben nem talál meg az ember. Amugy megkérdezhetem, h hovavalosi vagy? Ha mondjuk a Csepel sziget és környéke ismerös, tudok egy két arcot, akik ezzel foglalkoznak, és kenik vágják a cuccot.
Nem vágom, hogy a felfúrt motoroknál mitõl függ, hogy mekkora fúvókát kell hozzá párosítani. Nincs több tippem. Még ezt tudnám ajánlani: http://www.szocimotoros.hu/hu/szerviz/132 Üdv!
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet más?
A kérdező hozzászólása: Hát eltudom képzelni hogy selejt kondenzátort vettem és lehet hogy az szarakodik.. karbit kivizsgáltuk és jó, nem kell másikat vennem, kondenzátor pedig nem kerül sokba és ki kell próbálnom lehet megint lett vele valami, mert a másik ami régen volt benne összevissza volt horpadozva.
A kérdező hozzászólása: Még egy észrevétel, mikor már meleg a blokk akkor fullad jobban... meg ilyenkor elõjön valami csörgés a blokk felõl...
Szerintem vagy keverék, vagy a pufó van eldugulva, olajos. De nem 100...
A kérdező hozzászólása: Bocs, de a gyertyát megnéztem és szép barnára kivan égve amilyennek lennie kell. Elõgyújtása jó, mert megnéztük a múlthéten.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem tudom hogy ez mit tesz, 60-as henger, 72-es fõfuvoka.
Nem feltétlenül áll le a kondihibánál, nekem már volt ilyen furcsak kondihibám. Csere megoldotta, de tárgytalan, mert rájöttem, h a kérdezö már leirta, h kicserülte egyujtáshoz kapcsolodo cuccokat, ugyhogy nem az a probléma.
kondihibánál kihagy a gyújtás, vagy teljesen leáll a motor!
Jah és mégvalami, ha csak melegen csinálja a hibát akkor az kondenzátor, olyannal minden szimos találkozik egyszer...az kb 800 pénzes probléma..
Macerás, ugyanilyen problémám volt, 2 napig játszottam a porlasztóval, tü állástol kezdve uszoszintig mindennel probálkoztam, nem lett jo. elvittem egy profi szerelöhöz, ö is játszott vele két napig, aztán belerakott egy másik porlasztot, és azota jo. Valoszinüleg öntvényhiba, vagy valami hajszálrepedés valami el..szott helyen...Amugy használtan de gyári cuccot kaptam 2000 forintért.
A kérdező hozzászólása: A gyertya Isolator 260, világos-barnára van égve, 50/1-es keverék. Kipróbálom az alacsony alapjáratot.


Minecraftba hogyan tudom eltüntetni a tökfej formát, mikor a fejemre húzom a tököt?

Kitöröltem pumpkinblur nev? fájlt és amikor megpróbálom: egy fehér háttér, rajta egy fekete szöveggel: missingtex. Help!!!

Legjobb válasz: nem kellet volna letörölnöd mert akkor csak az jön be amit mondtál szerintem telepítsd újra a játékot vagy ha még meg van a textúrája akkor rakd vissza ahonnan letörölted

nem kellet volna letörölnöd mert akkor csak az jön be amit mondtál szerintem telepítsd újra a játékot vagy ha még meg van a textúrája akkor rakd vissza ahonnan letörölted
F1, de akkor minden eltünik.

Hogy lehet megtanitani a kutyánnak hogy ne huzzon séta közben? 1éves a kutya, vettem már folytot is, meg minden, de nem nagyon használ, probálkoztam jutalomfalattal mikor kimegyünk a kapun, de akkor is huz! Mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Én amikor elkezd húzni lecövekelek, meg sem mozdulok. Én hámmal sétáltatom, amivel ugye elég könnyen elhúz, és beelégeltem. Amikor rángatni, húzni kezd, megállok és meg sem mozdulok. Hisztizik, rángat, tiszta erõbõl húz, de nem mozdulok. Amikor ellazul a póráz, leültetem, mellé sétálok és elindulunk együtt újra. Idegörlõ játék, valamelyik nap csaknem egy órába telt mire megkerültük a háztömböt, mert méterenként megálltunk 20 percre. Ma már láttam a változást, egyre kevésbé húz, és gyorsan felfogja, miért is álltunk meg. Érdemes megtanítani neki alap parancsokat (ül, fekszik, marad). Tanítsd meg neki, hogy ha kitárod a kaput, õ ücsörög szépen egyhelyben, amíg te ki nem mész, és nem hívod. Nekem ez látszik beválni. (Még folyamatban van, de látható a javulás a korábbi sétákhoz képest, mindössze 3 nap után...) Nagyon sok türelmet kívánok neked, maradj mindig higgadt, nyugodt, akkor õ is nyugodtabb lesz. Ne kiabálj, ne veszekedj, ne dühöngj ( az ember egy idõ után hajlamos rá). Legyél következetes, határozott és nyugodt. Sok sikert! :)

Én amikor elkezd húzni lecövekelek, meg sem mozdulok. Én hámmal sétáltatom, amivel ugye elég könnyen elhúz, és beelégeltem. Amikor rángatni, húzni kezd, megállok és meg sem mozdulok. Hisztizik, rángat, tiszta erõbõl húz, de nem mozdulok. Amikor ellazul a póráz, leültetem, mellé sétálok és elindulunk együtt újra. Idegörlõ játék, valamelyik nap csaknem egy órába telt mire megkerültük a háztömböt, mert méterenként megálltunk 20 percre. Ma már láttam a változást, egyre kevésbé húz, és gyorsan felfogja, miért is álltunk meg. Érdemes megtanítani neki alap parancsokat (ül, fekszik, marad). Tanítsd meg neki, hogy ha kitárod a kaput, õ ücsörög szépen egyhelyben, amíg te ki nem mész, és nem hívod. Nekem ez látszik beválni. (Még folyamatban van, de látható a javulás a korábbi sétákhoz képest, mindössze 3 nap után...) Nagyon sok türelmet kívánok neked, maradj mindig higgadt, nyugodt, akkor õ is nyugodtabb lesz. Ne kiabálj, ne veszekedj, ne dühöngj ( az ember egy idõ után hajlamos rá). Legyél következetes, határozott és nyugodt. Sok sikert! :)
azt mondjátok meg, amikor klikk és falat - akkor hány kezed van? :) mert egyikkel klikkelsz, másikkal a jutalomfalatot veszed elõ a zsebedbõl, a harmadikkal meg fogod a kutya pórázát?... ezt soha nem értettem, hogy hogy kell csinálni...
Mi úgy tanítottuk meg, hogy hagyományos bõrpóráz használtunk. Amikor el akart szaladni, magunk mellé húztuk, bal oldalra, ahol mennie kell. Pár nap alatt megtanulta, sõt azt is, hogyha megállok a zebránál, õ is megálljon.
A kérdező hozzászólása: hát probálkozok ezzel a fojtos nyakörvvel, de egyszerüen nem megy a dolog, rángat nagyon, hiába van rajta a fojto, meg adnám én a jutalom falatot neki, ha ott van láb mellett, nem érdekli!! érdeklödtem, és azt tanácsolták, hogy van az a tüskés folyto vagy hogy hivják, amit befelé is lehet hajtani, és állitolag azzal megy a dolog!! van vkinek tapasztalata ebben, ? ha igen légyszi irjon, mert már seretném ha láb mellett menne a kutyu, hiába gyakorolok nem nagyon hatja meg a kutyát semmi!! elöre is köszi!!
Az elõzõ oldalon leírtam mit csinálj (01-26 11:55), nem olvastad? Nekünk 1 hét alatt is sokat javult a helyzet, 1 hónap után pedig már gyakorlatilag nem húzott. Szöges nyakörv hülyeség, a folytó meg nem minden kutyánál jön be, de ezt is leírtam korábban.
Ugye a szöges fojtót kipróbálod a saját nyakadon, mielõtt a kutyára teszed? A kutya nyaka nagyon érzékeny, ez már-már állatkínzás. Ha mégis emellett döntesz, mielõtt felteszed a kutyára, tedd a nyakad köré úgy, hogy a szögek érintsék a bõrödet, majd képzeld el, hogy valaki egy bazinagyot ránt rajta... Én inkább azt mondanám TÜRELEM! Nem megy egyik napról a másikra, pláne, hogy egy éves, és ehhez van hozzászokva. Hamarabb is eszedbe juthatott volna, de mostmár legyél türelmes, olyasmit követelsz tõle, ami eddig nem volt egyértelmû neki. Olvass utána, felejtsd el az erõszakos módszereket, hidd el, sok türelemmel, kitartással erõszak nélkül jobb és maradandóbb lesz az eredmény.
A szöges nyakörvet semmiféleképp nem ajánlom.Ez a nyakörvet csak a nagyon agresszív kutyáknál szokták használni kiképzéskor, kutyakiképzõ felügyeletével.Türelem kell egy kutyához nempedig erõszakot alkalmazni mindenre amit nemúgy csinál ahogy akarod, ezt tartsd észben !
azt mondjátok meg, amikor klikk és falat - akkor hány kezed van? :) mert egyikkel klikkelsz, másikkal a jutalomfalatot veszed elõ a zsebedbõl, a harmadikkal meg fogod a kutya pórázát?... ezt soha nem értettem, hogy hogy kell csinálni... A válaszom erre: Már bocs, nem kötekedni akarok, de olyan ügyetlenek vagytok, hogy ezt nem tudjátok megoldani??? Találd fel magad, ne légy már ennyire béna! Hol éltek ti? Ne játszátok már a az ostoba szõkét!
Legyél nyugodt és magabiztos és ha már a kutya engedelmes és nyugodt akkor adrá a pórázt és te menj ki elsöként az ajtón ez nagyon fontos!!!!!! A FALKA VEZÉR MEGY KI ELÖSZÖR AZ AJTÓN NEM A KÖVETÕ!!!!!! próbáld meg rövidebb pórázonn tartani és magad melé húzni valami esernyõ, bot, tennisz ütõt elé tartani hogy ne menjen eléd se!!!
A fojtósnyakörv erõszakmentes , mivel kellemetlen a kutyának és nem fáj neki.Lehet h a kutyád megszokta a feszes pórázt és hogy szorítja a nyakörv azért nem érdekli. Volt 1 idõ mikor az enyémet sem nagyon érdekelte h szorul rajta a póráz , de ilyenkor kell rajta rántani 2szer 3szor egy nagyot és tudnifogja h hogyan kell mennie , és persze ha ugymegy ahogyan akarom akkor megjutalmazom.
Na, az én kutyámat próbálnád meg folytóval nevelni! Rohadtul nem hatja meg a dolog. Képes volna egy autót elhúzni folytóval, de akár fel is lógathatod rá, szuszog tovább. Egy haszna viszont van a láncnak: ha nem folytóra állítjuk, akkor csak át kell vetni a nyakán, beleakasztani a két karikába a karabínert és máris rajta van. Hosszúszõrû kutya szõrét sokkal kevésbé készíti ki a vékony egysoros lánc, mint egy hagyományos nyakörv. Nevelésnél-tanításnál pedig továbbra is az erõszakmentes módszerekre voksolok.
Én a folytós nyakörvet tudom ajánlani. Amikor a kutya húz lábhoz vezényszóval magadmellé rántod , és nemvársz rá hanem mentek tovább és a vezényszó kiadása után jöhet a dícséret/jutalomfalat neki.
meg is van, szájszíjnak hívják: http://www.kutyamania.hu/shop/images/Halti78_2.jpg
lehet kapni olyan pórázt, sajnos nem tudom a pontos nevét, ami a kutya orra fölé kell rakni és amikor húz, akkor a kutya orrát lenyomja. Ez nem fáj nekik, de rettenetesen utálják, annyira, hogy a legmakacsabb kutya is leszokik a húzásról.
akkor ezt elõzör nekem kellene kutya nélkül gyakorolni ;D
A kérdező hozzászólása: 4-esnek a váasz: ezen én is gondolkozom, mert 1ik kezemmel fogom a porázt huz mint a barom, a másikba van a klikker, és hogy adjam neki a jutalomfalatot?? lehet ugy kéne hogy abba a kézbe kéne tartani a klikkert ahol a poráz van, és a másikkal nyomod neki a kaját???
A kérdező hozzászólása: köszönöm az infokat! az megy hogy fekszik, meg ültetés is megy , csak ez a porázos balhé nem megy!!a klikkerrel kapcsolatban:az tényleg bevált hogy azzal tanitom, csak séta közben meg nem érdekli a jutalomfalat, hiába nem kapott elözö nap enni, a keritésekhez akar odahuzni állandoan! megprobálom, és köszi az infokat
folytót ne használj az SEMIT NEM ÉR!!

Mi a különbség a huzat, és a nyílt terepen történő légmozgás között?

Úgy értem, hogy a huzattól az embernek izomgörcs, gyulladás, stb. is kialakulhat. Akkor a szélt?l miért nem? Mindkett? légmozgás, lehet változó irányú, hideg - meleg, stb... (Nekem még pl. a nyári szell?t?l, vagy vihartól sosem merevedett le a nyakam, viszont pár perces lakásban lév? huzattól már igen.)

Legjobb válasz: Én azt gondolom, bár nem biztos, hogy igazam van, hogy a huzat azért rosszabb, mert sokkal "koncentráltabb", mint a szél, szinte csak egy pontra irányul. A huzat ugyanis ott keletkezik, ahol valamilyen kis rés van, a kis helyeken pedig a szél felgyorsul, így jóval nagyobb erõvel ér el, és egy helyen, mintha kint sétálnál a szélben.

Én azt gondolom, bár nem biztos, hogy igazam van, hogy a huzat azért rosszabb, mert sokkal "koncentráltabb", mint a szél, szinte csak egy pontra irányul. A huzat ugyanis ott keletkezik, ahol valamilyen kis rés van, a kis helyeken pedig a szél felgyorsul, így jóval nagyobb erõvel ér el, és egy helyen, mintha kint sétálnál a szélben.

El tudja vki mondani, milyen mikor a fogszabályozót felteszik, mikor húznak rajta, mikor gumit cserélnek? Milyen élmények? Milyen gyakran cserélnek gumit, milyen gyakran húzzák? Fáj? Help me plase!

Legjobb válasz: A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)

A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)
Ja, bocsi, hogy milyen gyakran húzzák? Nekem háromhavonta kellett mennem, akkor húztak is rajta mindig.
A kérdező hozzászólása: És azzal a befõttesgumi szerû gumival, amit az alsó és felsõ fogsorra erõsítenek, hogy közelebb huzza õket egymáshoz lehet beszélni?
Lehet beszélni de azt csak akkor lehet megoldani ha alul is és felül is van fogszabályzód. Nekem havonta kell húzásra mennem és az utána következõ napok elég durvák az egész állkapcsom fáj.
Milyen mikor felteszik? Abszolút nem fáj! Lefújják valamivel, az a valami nagyon savanyú! :D A felsõnél nagyon éreztem az alsónál egyáltalán nem! Utána a kis breketteket egyesével felragasztja, uv lámpánál köt meg a ragasztó! Utána fura lesz, mert olyan érzésed lesz hogy teli van a szád! Fájni fog és feszíteni, abszolút kibírható! Rágni, harapni egy pár napig nem fogsz tudni mert érzékenyek lesznek a fogaid és fájni fognak! Nyugi, pár nap és elmúlik! :) Gumi cserérõl nem tudok nyilatkozni, mert nekem nem olyan típusú van! Amikor húznak: na az olyan mintha összehúznák a fejedet! :D Érzed hogy egyre jobban feszül! Ezután megint fájhat pár napig! De a végeredmény kárpótolni fog! :) Én 4 hetente járok! A gumizásról sem tudok még nyilatkozni, de én is fogok kapni! Az a harapásodat fogja helyrerakni! Pont holnap megyek aktiválásra! Tudom hogy fájni fog utána, de mégis várom! :)
nekem is havonta húzzák és utána 2 napig nem bírok rendesen enni mert fáj ráharapni... de közben semmi extra

MI lesz velünk egyszerű emberekkel? Alulról a tolvajok felülről a kormány húz le minket.

Héten ellopták a biciklimet, majd a pénztárcámat is. Persze a pénztárcám üres volt, mert a fizetésem kevés, az adók, költségek, stb... meg irgalmatlanul magasak.

Legjobb válasz: Javítalak! Alulról a tolvajok, felülrõl a tolvajok húznak le minket!

Javítalak! Alulról a tolvajok, felülrõl a tolvajok húznak le minket!
Ki kell menni külföldre..., én is nagyon gondolkozom ezen, mert itt jövõje nincs az embernek, csak hónapról hónapra él és robotol alamizsnáért:(
Pontosítok: alulról a tolvajok lopnak, fölülrõl a kormány. Az egyszerû emberek pedig nyugaton próbálnak szerencsét. Ha a haza megtagadja a népét, nem csoda, ha a nép is megtagadja hazáját.

Szevasztok, van 1 2000i cl sierrám, mi lehet a baj vele, ha kb 20km utazás után ha leállitom és ha inditani akarom csak a gyujtást jelzi és néma a motor, tolásra indul szépen húz, de mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Hm.. Nem nehéz rájönni, nem forgat az önindító. Innen kezdve több baja lehet: nem kapcsolja a gyujtáskapcsoló az önindítót, nem húz be bendix, nem kapcsolják a nagy áramot a pogácsák, elkopott a szénkefe... meguntam tovább írni, válogass.

Hm.. Nem nehéz rájönni, nem forgat az önindító. Innen kezdve több baja lehet: nem kapcsolja a gyujtáskapcsoló az önindítót, nem húz be bendix, nem kapcsolják a nagy áramot a pogácsák, elkopott a szénkefe... meguntam tovább írni, válogass.
Elõzõ vagyok: ha betolod (húzod) nem teszel jót a katalizátornak...
Miért, mi baja lesz tõle?
A kérdező hozzászólása: köszönöm én is ezekre gyanakodtam.
bizti hogy önindító baja van :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Egy dobozban 3 sárga, 4 fehér és 5 piros golyó van. Egymás után, visszatevés nélkül két golyót húzunk ki a dobozból. Mi a valószínűsége annak, hogy két egyforma színű golyót húzunk ki?

A megoldás 0,29. (elvileg) Arra lennék kíváncsi, hogy ez hogy jön ki? Mi a kiszámítás módja?

Legjobb válasz: Összes eset: (12 alatt a 2) Kedvezõ eset: (3 alatt a 2) + (4 alatt a 2) + (5 alatt a 2) Valószínûség= Kedvezõ eset/összes eset

Összes eset: (12 alatt a 2) Kedvezõ eset: (3 alatt a 2) + (4 alatt a 2) + (5 alatt a 2) Valószínûség= Kedvezõ eset/összes eset
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!