Találatok a következő kifejezésre: Mi a a hüvelykúp, a hüvelytabletta, (3 db)

Mi a különbség a hüvelykúp, a hüvelytabletta, a hüvelykrém és a hüvelytampon között?

Legjobb válasz: A hüvelykúpot felhelyezed szeretkezés elõtt, majd az aktus után kihúzod. Azthiszem 2 órán keresztül nyújt védelmet. A tablettát is felhelyezed 10 percet kell várnod míg elolvad és 3 órán át védelmet nyújt. A hüvelytampon körülbelül ugyanaz szerintem mint a kúp, a krémrõl nem sok információm van. Nézd meg a neten a pharmatex termékeknél.

A hüvelykúpot felhelyezed szeretkezés elõtt, majd az aktus után kihúzod. Azthiszem 2 órán keresztül nyújt védelmet. A tablettát is felhelyezed 10 percet kell várnod míg elolvad és 3 órán át védelmet nyújt. A hüvelytampon körülbelül ugyanaz szerintem mint a kúp, a krémrõl nem sok információm van. Nézd meg a neten a pharmatex termékeknél.
Nekem már 3 ismerõsöm teherbeesett a Pharmatex termékektõl!
szerintem a hüvelykúp is elolvad... :) , és a pesszáriumot helyezzük fel és vesszük ki. A tampon meg menstruációnál használatos.
A kérdező hozzászólása: Lehet h az csak így még nem hallottam.
A kérdező hozzászólása: Melyik mennyibe kerül kb?
A kérdező hozzászólása: És mennyire biztonságosak?
"Nekem már 3 ismerõsöm teherbeesett a Pharmatex termékektõl!" Az kemény... Nem tudtam, hogy a Pharmatex termékek spermiumot jutattnak a hüvelybe... Nem véletlenül azt akartad mondani, hogy a PARTNERÜKTÕL estek tehetbe a Pharmatex MELLETT? :DDDDD Jóvanna, csak kötexek kicsit viccbõl... Poénosan hangzott... :D

35 hetes terhes vagyok .12 hetesen írt fel a doki Canesten hüvelytablettát majd a 26 hetesen Gyno pevaril hüvelykúpot . És most megint visszajött a gombás fertõzés . Mitõl lehet?

Legjobb válasz: Nálam a 26. hétig ötször jött elõ. Ne foglalkozz vele különösebben, csak kezeld! Terhesség alatt odalenn is megváltozik minden, jobban szaporodnak a gombàk. Nem tudsz ellene semmit tenni.

Nálam a 26. hétig ötször jött elõ. Ne foglalkozz vele különösebben, csak kezeld! Terhesség alatt odalenn is megváltozik minden, jobban szaporodnak a gombàk. Nem tudsz ellene semmit tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat ! :) Azt hittem csak nálam fordul elõ ilyen gyakran .
Nekem is kb 3szor jött elõ és azt mondta a doki, hogy normális dolog terhesség alatt.

Mi a különbség a hüvelykúp, hüvelytampon és a hüvelytabletta között? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: illetve receptel, vagy recept nélkül kaphatóak?

A kérdező hozzászólása: illetve receptel, vagy recept nélkül kaphatóak?
akkor nézd meg a pealr - indexét, nekem az mindent elmond. sõt, linkelhetek orvostól is választ, tessék. kedves Fõorvos úr! 3 hónapja nem szedek gyógyszert, pharmatex-et használok.1 hete lett vége a menszeszemnek. 22 napra jött meg 7 napig tartott.Hamarább jött meg kb. 7-10nappal és tovább tartott 3 nappal mint amikor szedtem a gyógyszert. Ez normális? Nyomás hatására pici vizes valami jött a mellembõl a napokban. Lehet, hogy terhes vagyok? Köszönettel!Ancsa Csináljon egy terhességi tesztet kedves Ancsa és ne használjon Pharmatex-et, mert ha eddig nem esett teherbe, hamarosan fog. Ha nem terhes és nem változnak a panaszai, akkor forduljon kérem orvoshoz. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc http://www.orvostudakozo.hu/index.php?keys=pharmatex&method=.. na, ezért.. de amugy is.. ha belegondolsz, az a kis kúp h tudna már elbánni 1 egész adag spermával? nem gondolod, h akkor nem kellene veszõdni se az óvszerrel, se a tablettával, csak 1 kúput felrakni, és annyi? csak h ez nem ennyire egyszerû.. pont azért, mert a kúp szart se ér.
De akkor mégis mire jó, ha egymagában nem tanácsos használni? Nehogy már elterjedjen az, hogy a lány tablettát szed, vagy gumit kell használni, és még emellett mindenfélét dugdos a hüvelyébe is elõtte... Aki ennyire fél, hogy egy védekezési mód nem elég, az inkább ne is szeretkezzen... :S
egymagában nem kell hasznalni, mert nem biztonsagos.
Én vagyok akit kiröhögtek a haverjai :D Köszönöm, egyre valószínûbbnek látom, hogy nekem volt igazam-remélem még mindig emlékeznek rá, hogy akkor-kb három éve kiröhögtek-én akkor voltam 20 éves, tehát nem ovisokról van szó :D
Én úgy tudom, hogy hüvelykrém és hüvelytabletta létezik mint fogamzásgátló eszköz. A hüvelytampon szerintem a sima tampon, amit a menstruáció során használnak a nõk, és semmi köze a fogamzásgátláshoz. - http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PHARMATEX_54_mg.. - http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PHARMATEX_huvel.. És igen, mindkét cuccot, a krémet és a tablettát is intravaginálisan kell alkalmazni, azaz közvetlenül aktus elõtt jó mélyen feltolni a hüvelybe. Személyes tapasztalatom egyikkel sincs, de sok embertõl hallottam már hogy szidták, bár a leírás alapján bármelyik önmagában is teljes értékû fogamzásgátlásó eszköz. Azért volt olyan is, aki meg volt elégedve vele, bár õk voltak eddig kevesebben...
A kérdező hozzászólása: Áh, én már elég sok helyen olvastam, hogy a hüvelybe kell helyezni, szerintem ez tuti... :D csak nem látom a különbséget a kúp, és a tabletta között...
Engem pár éve kiröhögtek a haverjaim amikor azt mondtam, hogy szerintem a hüvely tablettát is a punciba kell helyezni és én is azt kérdeztem, hogy mi a különbség köztük. Szerintük a hüvely tablettát szájon át kell a szervezetbe juttatni. Azóta sem tudom, hogy melyikünknek van igaza...:D
* tökéletes..
ja, arra tükéletes.. de egymagukban nem szabad õket hasznalni, mondjon ki mit akar.. én nem merném ezt igy bevallalni. de amugy recept nelkul kapható.
A kérdező hozzászólása: ja értem. nem kimondottan erre gondoltam védekezésként, csak kiegészítõ védekezésként óvszer mellé... de köszi :)
te gyereket akarsz? ha nem, akkor ezeket ne hasznald. amugy nem kell hozzá recept. és nincs olyan, h hüvelytampon.. az más, azt mensikor használod. van a kúp, és a tabletta..
Szia! Mind helyileg ható, nem hormonális spermaölõ készítmény, én a tablettát használtam óvszer mellé mikor még nem szedtem bogyót. Hüvelykúp, hüvelykrém van hüvelyszárazság esetén, hüvelytabletta túlzott hüvelyváladéknál, fõleg fiataloknak. Hüvelykapszula pedig normális hüvelyváladékhoz van. Hüvelytampon is létezik, ez a többitõl annyiban különbözik, hogy felrakod és 24 órában akárhányszor lehet sexelni, csak utána kell cserélni. A többibõl minden aktus elött új adagot kell használni, a hüvelytampon a legdrágább. (OFF: A gúgl amúgy a barátod, nekem is kb 3 perc volt megtalálni az infókat. :D) Szia :) http://csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task=vie.. és http://www.sagerpharma.hu/cikk.php?id=24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!