Találatok a következő kifejezésre: Mi a a hüvelykúp, (87 db)

Pontosan mi az a hüvelykúp?

Azt tudom, hogy védekezésre használják.

Legjobb válasz: Védekezésre való hüvelykúp is van! nézd meg a www.pharmatex.hu -t

Védekezésre való hüvelykúp is van! nézd meg a http://www.pharmatex.hu -t
Miért nem használhatsz fogamzásgátlót? Én msot lettem 17 és már 2. hónapja szedem.
hüvelykúp nemis védekezésre van hanem hüvelyi fertõzés kezelésére pl:hüvelygomba
elöbb az ide iroknak mondanám hogy te jó ég persze hogy van hüvely kúp ne mcsak fertõzésre. most neked kedves kérdezõ.1x isa pairon mindnet megtalálsz.úgy kell használni hogy behatolás elött pár percel felteszed benyomod te vagy a barátod .ez úgy hat hogy egy habot képez a hüvelyedbe ami megöli a spermát.persze természetes azért utána ki fog folyni ugy hogy tegyetek törölközõt az ágyra magatok alá.elég biztonságos kb 80.90% biztos.de én a helyedben az ovszert választanám még elég tapasztalatlanok vagytok a kúphoz az ovszer nektek sokkal biztonságosabb.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: azért mert van egy kis súly fölöslegem... és most fogyókúrázok (persze ovorsi felügyelet mellett és ésszerûen), és most azt várjuk hogy lemenjek egy megfeleló kilóig és hogy onnantól beálljon rendesen a menszezem 2. válaszoló: én arra gondoltam, hogy mind a kettõt egyszerre, ugyanis félek a korai terhességtõl, és nagyon szeretném még egyelõre elkerülni :) , de még így a hüvelykúppal is vannak fenntartásaim köszönöm a válaszokat

Mik a vélemények? Hüvelykúp.

Barátn?mmel lassan 4 éve vagyunk együtt, a gumi ára lassan az egekbe szökik , új fogamzásgátló módszert szeretnénk , a bogyót veszélyesnek találjuk, a hüvely kúpról szeretnék véleményeket hallani, teljesen biztonságos?Könny? a használata?

Legjobb válasz: Szia! Ha a fogamzásgátlós hüvelykúpra gondolsz. Nekünk bevált!Ugyan néha félek,nehogy jöjjön a 3. baba is,de jóval olcsóbb,ha nem napi 4x csináljátok ;)

Szia! Ha a fogamzásgátlós hüvelykúpra gondolsz. Nekünk bevált!Ugyan néha félek, nehogy jöjjön a 3. baba is, de jóval olcsóbb, ha nem napi 4x csináljátok ;)
A kérdező hozzászólása: Igen arra, de nem a kúp mellett jött a baba igaz?:)
én használtam kúpot, de kimarta a hüvelyemet, és ezt sok nõtõl hallom... én most a hüvelykrémet akarom kipróbálni, te azt próbáltad? L/25
Sziasztok! Én már a kúpot próbáltam... Én nem ajánlom senkinek! Szex elõtt 10 perccel kell felhelyezni... és várni kell 10 percet.. ez a test melegére felolvad, és spermaölõ hab képzõdik... Elvileg direkt nem okoz bajt a hüvely ph-jának.... Viszont a barátom péniszét csípte szex után... pisilni sem tudott, azt mondta h olyan volt mintha szappan ment volna bele... A másik meg ami nagyon nem tetszett, az az h amikor letelt a 10 perc, nembírtam felülni, mert elkezdett kifolyni... tehát felülre sem jöhettem... és csak ott feküdtem mint egy darab fa... egyáltalán nem élveztem a dolgot... Csak annyit tudok mondani, h nem egy ismerõsöm mondta el ugyanezeket az észrevételeket.... (patentex-et próbáltuk!!) 25L
Nagyon alacsony a megbízhatósága, tehát csak naptármódszer és megszakításos mellett nyújt viszonylagos biztonságot, nagyon sok az ún. "pharmatex-baba". Nõdokim szerint kb semmit sem ér a hüvelykúp :) Amúgy meg marha macerás (10 perc várakozás elõtte stb.), iszonyat büdös, tönkrevágja a hüvelyflórát és sokakat csíp is. Ha megbízható módszert akartok, akkor marad a gumi vagy a fogamzásgátló...
Nem értem miért találjátok veszélyesnek a tablettát? Rendszerezi a havi ciklust, erõsödnek a körmei, haja, szép lesz a bõre. Minden nap kell szedni, és egy havi adag 3-4000 Ft, tényleg nem olcsó, de folyamatosan véd, nem kell várni semmire. nekem speciel nem jött be, rendszerezte a ciklusom - amíg szedtem, aztán meg se jött hónapokig :/ Kipattogtam tõle és a libidóm is lecsökkent, a gyakori gyomorfájásról és sírógörcsökrõl nem is beszélve :D De rengeteg nõ szedi nap mint nap, akiknek semmi bajuk sincs vele, és az tuti, hogy szinte az egyik legbiztonságosabb módszer.
utolsó: nekem sem jött be a tabi, libidó 0-ra esett vissza, + gombám lett, aqmi még 3 év tán is állandóan visszatér... én a hüvelykrémet akarom most kipróbálni L/25
18:42 vagyok Hát igen, nem minden nõnek válik be, én is ezt a tábort erõsítem. Viszont több barátnõm is évek óta szedi és semmi bajuk. Érdekes.. :D
A kérdező hozzászólása: Hát sok ismerõsõm egész életében kúpot használt és nem lett gyereke , úgyhogy érdekesnek találom a "alig megbízható" állításodat. Ismerõsöm trombózist kapott a fogamzásgátlótól, ismét egy ismerõsöm pedig gyereke lett és azóta is küzd a sötét szõrökkel.

Mi az a hüvelykúp?

Mire való?

Legjobb válasz: Popsiba való kúpot biztosan láttál már. A hüvelykúp olyan kúp, amit a hüvelybe helyezel. Belül elolvad. Gyógyszert szokás ilyen módon a hüvelybe juttatni, vagy más gyógyhatású anyagokat. Általában este szokás használni, amikor már lefeküdtél, így az éjszaka során nem folyik ki, és ki tudja fejteni a hatását.

Popsiba való kúpot biztosan láttál már. A hüvelykúp olyan kúp, amit a hüvelybe helyezel. Belül elolvad. Gyógyszert szokás ilyen módon a hüvelybe juttatni, vagy más gyógyhatású anyagokat. Általában este szokás használni, amikor már lefeküdtél, így az éjszaka során nem folyik ki, és ki tudja fejteni a hatását.
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni! Így igaz.
Elsõ nagyon jól fogalmazta meg!

Mi az a hüvelykúp?

Le vagyok maradva 29L:)

Legjobb válasz: egy kúp amit a hüvelyedbe kell felrakni, mi más lehetne.

egy kúp amit a hüvelyedbe kell felrakni, mi más lehetne.
A kérdező hozzászólása: szóval fogamzásgátló :) köszi
egy hüveky kup nem feltétlenül fogamzásgátló.. de a hüvelyedbe kell felrakni:D
ha elkapsz vmi gombás fertõzést vagy efféle dolgot akkor kell alkalmazni a hüvelykúpot
A kérdező hozzászólása: köszönöm, végre normális válasz!:)

Mi az a hüvelykúp, -tabletta, -krém, -gyűrű?

Hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Pl. a tablettánál meg a kúpnál az sem mindegy, hogy gyógyszerként vagy fogamzásgátlóként. Olvass, mûvelõdj és örülök, hogy végre egy gyerek nem elõbb akar nem életet élni, mint hogy ilyen kérdésekre tudná a választ.

Pl. a tablettánál meg a kúpnál az sem mindegy, hogy gyógyszerként vagy fogamzásgátlóként. Olvass, mûvelõdj és örülök, hogy végre egy gyerek nem elõbb akar nem életet élni, mint hogy ilyen kérdésekre tudná a választ.
http://www.pirulapatika.hu/210176960/betegtajekoztato http://www.pharmatex.hu/ A hüvelygyûrû egy hormonális fogamzásgátló. Abban tér el az általánosan ismert fogamzásgátlóktól, hogy nem szájon át kell szedni. Egy gyûrû amit a hüvelybe kell helyezni én a hormon tartalom onnan fokozatosan kerül be a szervezetbe. Parmatex néven több fajta helyileg ható, spermiumokat elpusztító szer kapható. Megbízhatósága hagy némi kívánni valót maga után, a nem kívánt terhességek aránya lényegesen magasabb mint a fogamzásgátlók illetve óvszer esetén. Inkább csak más módszerrel kombinálva ajánlott alkalmazni, vagy akkor ha valakinek belefér az elképzeléseibe egy nem tervezett baba.
Hüvelykúp és krém: szex elõtt kell feltenni. Én ne ajánlom, nem megbízhatóak. Gyûrû: hormonális, 3 hétig a hüvelyedben van, majd 3 hét után egy hétre ki kell venni, majd 3 hétre ismét újat feltenni. De itt üsd be a keresõbe ( menü alatt), hogy nuvaring ( ez a gyûrû neve) és kiad válaszokat és kérdéseket.
google.hu
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy a Google a barátom, még nem arra vagyok kíváncsi, hogy hol lehet rendelni netrõl.. :D

Mit tegyek a hüvelykúppal kapcsolatban?

Az elmúlt pár napban kialakult a gombafert?zésem és nem akar múlni hiába kenem canestennel.Azért félek mert lehet hogy terhes vagyok és nem merek hüvelykúpot használni!Mit tegyek???Már 2 éve nem jön a baba és lehet hogy most sikerült és nem akarok kárt okozni benne!!!

Legjobb válasz: Szia! A canestennel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja,lehet használni terhesen is,van aki azt,hogy nem.Én is így voltam a terhességem legelején,és azt mondták a gyógyszertárba,hogy ha terhes lehetek,akkor ne azt használjam. A dokim mikogal kúpot írt,és pimafucort krémet hozzá,ami hatásos volt,õ sem ajánlotta a canestent.Esetleg kérdezd meg,nem-e adnak recept nélkül is. Sok szerencsét a babához,üdv

Szia! A canestennel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja, lehet használni terhesen is, van aki azt, hogy nem.Én is így voltam a terhességem legelején, és azt mondták a gyógyszertárba, hogy ha terhes lehetek, akkor ne azt használjam. A dokim mikogal kúpot írt, és pimafucort krémet hozzá, ami hatásos volt, õ sem ajánlotta a canestent.Esetleg kérdezd meg, nem-e adnak recept nélkül is. Sok szerencsét a babához, üdv
nálam is ez volt . Én a caseten combi hüvelytablettát vettem, és elmult a gombás fertõzés.Meg rá is van irva hogy terhesség idején is használhato, és nagyon jo volt meg az orvosom is ezt ajánlotta.ez az elsõ baba? miota késik?
Szia! Én is most így vagyok. Hétvégén nem kellene megjönni és van egy kis fertõzésem. Múlt héten voltam az orvosomnál, egy meddõségi klinikára járok. Pimafucin kúpot írt fel és mivel ez gyenge kúp, mert terhesenek is jó, ezért 2 adagot írt fel. Menj el az orvosodhoz, õ tudja mi kell. Nem lehet ezzel kísérletezgetni. Az orvos kenetet vesz és ki is tenyészti.Azért írd meg van-e baba és kigyógyultál-e.Szurkolok neked.

Mik a tapasztalatok a CIKATRIDINA huvelykúppal kapcsolatban?

Legjobb válasz: Cikatridina hüvelykúp A hormonmentes Cikatridina kúp természetes összetevõinek köszönhetõen a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal regenerációja felgyorsul. A hüvelyszárazság okozta kellemetlen panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszûnnek. A szülés, illetve egyes nõgyógyászati beavatkozások (vizsgálatok, vagy mûtétek) a hüvelyt belülrõl bélelõ hámréteg sérüléseit, irritációját okozhatják. Ennek következtében különbözõ panaszok alakulhatnak ki, mint pl. égés, viszketés, fájdalom, vagy kellemetlen feszülõ érzés a hüvelyben. Az erõsebb panaszok gátolhatják a normális szexuális életet, és az életminõséget is károsíthatják. Ilyen és hasonló tünetek jelentkezhetnek, pl. a változókori ösztrogénhiány, stressz, vagy különbözõ lelki okok talaján kialakult hüvelyszárazság esetén is. A CikatridinaŸ hüvelykúp hormonmentesen, természetes hatóanyagainak köszönhetõen gyengéden segíti a hüvelyhám gyorsabb regenerációját. Fõ alkotóeleme, a hialuronsav segíti a sebgyógyulás folyamatát, fokozza a szöveti nedvességtartalmat, emellett sejtvédõ, antioxidáns hatással rendelkezik. További értékes növényi összetevõi, az aloe vera, a körömvirág, illetve a teafaolaj szintén támogatják a gyógyulási folyamatot, gyulladás- és ödémacsökkentõ hatásúak. A CikatridinaŸ hüvelykúp segítségével a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal természetes regenerációja felgyorsul. A panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszûnnek. A CikatridinaŸ hüvelykúp hatását klinikai vizsgálatok igazolják. A kezelés nagyon jól tolerálható, ezért hosszú távon is alkalmazható. Ha további kérdései vannak a CikatridinaŸ hüvelykúppal kapcsolatban, forduljon bizalommal kezelõorvosához, gyógyszerészéhez!

Cikatridina hüvelykúp A hormonmentes Cikatridina kúp természetes összetevõinek köszönhetõen a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal regenerációja felgyorsul. A hüvelyszárazság okozta kellemetlen panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszûnnek. A szülés, illetve egyes nõgyógyászati beavatkozások (vizsgálatok, vagy mûtétek) a hüvelyt belülrõl bélelõ hámréteg sérüléseit, irritációját okozhatják. Ennek következtében különbözõ panaszok alakulhatnak ki, mint pl. égés, viszketés, fájdalom, vagy kellemetlen feszülõ érzés a hüvelyben. Az erõsebb panaszok gátolhatják a normális szexuális életet, és az életminõséget is károsíthatják. Ilyen és hasonló tünetek jelentkezhetnek, pl. a változókori ösztrogénhiány, stressz, vagy különbözõ lelki okok talaján kialakult hüvelyszárazság esetén is. A CikatridinaŸ hüvelykúp hormonmentesen, természetes hatóanyagainak köszönhetõen gyengéden segíti a hüvelyhám gyorsabb regenerációját. Fõ alkotóeleme, a hialuronsav segíti a sebgyógyulás folyamatát, fokozza a szöveti nedvességtartalmat, emellett sejtvédõ, antioxidáns hatással rendelkezik. További értékes növényi összetevõi, az aloe vera, a körömvirág, illetve a teafaolaj szintén támogatják a gyógyulási folyamatot, gyulladás- és ödémacsökkentõ hatásúak. A CikatridinaŸ hüvelykúp segítségével a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal természetes regenerációja felgyorsul. A panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszûnnek. A CikatridinaŸ hüvelykúp hatását klinikai vizsgálatok igazolják. A kezelés nagyon jól tolerálható, ezért hosszú távon is alkalmazható. Ha további kérdései vannak a CikatridinaŸ hüvelykúppal kapcsolatban, forduljon bizalommal kezelõorvosához, gyógyszerészéhez!
Nyugodtan használhatod, hihetetlenül gyorsan begyógyul a hámsérülés
Én ajánlom! Drága picit de ajánlom!

A Pharmatex hüvelykúpot most használtam elõször, és nagyon csípett. Mit kellene tennem?

Az orvosaim nem ajánlják a szájon át szedhetõ fogamzásgátlót.Így én a Pharmatex hüvelykrémére gondoltam még,gumira és megszakításra.A hüvelykrémmel volt valakinek valamilyen személyes tapasztalata?Az is csíp mint a kúp?

Legjobb válasz: Mi anno hüvelykúpot "használtunk", gumi nélkül, megszakítással és úgy nem volt baj. De a Pharmatexrõl elég vegyes vélemények szállingóznak.

Mi anno hüvelykúpot "használtunk", gumi nélkül, megszakítással és úgy nem volt baj. De a Pharmatexrõl elég vegyes vélemények szállingóznak.
ha legközelebb is csíp lehet, hogy allergiás vagy rá. olyankor be is pirosodik a terület, megduzzad és viszket/fáj. Sajnos tapasztalat :( nem mindenki bírja. Esetleg hüvelygyûrû? Arra mit mondott az orvos? Hátha azt használhatnád.
Ha csíp, akkor ne használd, ennyi. A gumi önmagában elég.

Mit tegyek ha a hüvelykúpot nem tudtam teljesen felhelyezni úgy mint egy tampont, hanem csak benn van az elején és nem csúszik ki?

Szerintetek így nincs hatása? Elég sz?k típus vagyok.. és tampont sem tudok nagyon felhelyezni ezért várom a segítségeteket.

Legjobb válasz: Hüvelykúphoz szokott lenni aplikátor,azzal próbáld meg! vagy helyezkedj el lefekvéskor nyugalomba,dugd fel,aztán már ne állj fel!Ha csak kicsit dugod be,akkor is van hatása!

Hüvelykúphoz szokott lenni aplikátor, azzal próbáld meg! vagy helyezkedj el lefekvéskor nyugalomba, dugd fel, aztán már ne állj fel!Ha csak kicsit dugod be, akkor is van hatása!
A kérdező hozzászólása: Nincs aplikátor hozzá, fekve próbáltam, azóta megsem mozdulok.. Próbálgattam most is ellazulás közben feljebb tolni de nagyon szûk és nem megy feljebb. Nagyon remélem, hogy így is van hatása!
én is sokat bajlódtam vele korábban, esetleg megpróbálhatod egy pici síkosítóval, nekem segített. gyógyszertárban lehet kapni teljesen natúr, illatanyagmentes síkosítót, azzal kentem be egy kicsit a hüvelybemenetet és könnyebben felcsúszik így a kúp, irritációt sem tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha mégsem tudnám jobban felhelyezni attól még ugyanolyan a hatása? És az normális hogy egész éjszaka folyogatott ki belõlem az elolvadt kúp?

Tisztelt Doktor Úr! A Cikatridina hüvelykúpot lehetne nappalra is használni, nemcsak éjszakára? Ugyanis jelenleg még minden másnap hüvelykúpot kell használnom candida fertőzés miatt, (pontosabban az már elmúlt, csak az orvosom ajánlotta visszafertőzés mia

Tisztelt Doktor Úr! A Cikatridina hüvelykúpot lehetne nappalra is használni, nemcsak éjszakára? Ugyanis jelenleg még minden másnap hüvelykúpot kell használnom candida fertőzés miatt, (pontosabban az már elmúlt, csak az orvosom ajánlotta visszafertőzés miatt) így este ezt nem tudom felhelyezni. A cikatridina kúpot viszont ki szeretném próbálni, mert a viszkető érzés nem múlt el és hátha ez tudna segíteni. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a Cikatridina kúpot nappal is felhelyezheti. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, a Cikatridina kúpot nappal is felhelyezheti. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!