Találatok a következő kifejezésre: Mi a a hüvelyi orgazmus (73 db)

Nekem eddig csak nagy méretű pasikkal volt dolgom, és SOHA nem volt hüvelyi úton orgazmusom. Megismertem a párom neki kisebb van a méretet nem tudom, de vele tudom mi az a hüvelyi orgazmus. A méret a lényeg?

Legjobb válasz: inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát ,közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.

inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát , közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.
A partner odafigyelés, törõdése, az érzelmek erõssége leginkább a lényeg, mintsem a méret. Az orgazmus meg amúgy is leginkább agyban dõl el.
A rövid kis leírásod után megkérdezném: szerinted?
A kérdést én sem értem. Amúgy meg ujjal is lehet hüvelyi orgazmust csinálni, ha olyan óriási volt az elõzõ pasiknak akkor lehet, hogy õk csak betették aztán nem tudták a hüvely falát megfelelõen nyomkodni. A kalaposoknak is nagyobb méretû orruk van mégsem jobb a szaglásuk. :)
Én csak saját példámat tudom elmondani. Nekem is csak 14cm hosszú farkam van, de akivel szexeltem eddig mind azt mondta, hogy ilyen jó még senkivel sem volt. :) Azóta nem parázok a méret dolgom, csak élem az életem. :)
Nekem 5M-eres farkam van.. Az olyan hogy bedugum a popsidba és kijön a szádon. Olyan leszel mint a rostonsült kismalac!
Azt szokták mondani, hogy nem a méret a lényeg, amíg nem túl kicsi. Szóval az, hogy 16 cm vagy 18 cm vagy 20 cm, már nem túl érdekes, ott inkább az számít, hogyan használja a pasi. De mondjuk ha csak 12 cm és vékony is, akkor már nem biztos, hogy ügyességgel tudja kompenzálni a méretbeli hiányosságokat.

Miben kulonbozik a huvelyi orgazmus a csiklo orgazmustol?

Legjobb válasz: Próbáld ki és megtudod... Egészen más érzés... :D

Próbáld ki és megtudod... Egészen más érzés... :D
Semmi, csak ami eget a földtõl.Ki kell próbálni, másképp nem tudod meg.
A hüvelyi sokkal erõsebb és intenzívebb és picit másabb.
A hüvelyit sokkal nehezebb elérni és nem is olyan erõteljes. Mélyebb az érzés de a csiklói jóval erõsebb. Itt egy kép: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&tbo=d&biw=1024&b.. Biztos láttál már olyan pornót ahol a csaj magát kényezteti. Dörzsöli kívülrõl. A hugycsõ fölött ahol "háromszögben" záródik a punci van egy kis domborulat. Az a csikló. A hüvelyit meg nem kell nagyon magyarázni :D

Mit tehetnék hogy sikerüljön a hüvely orgazmus?

Tudtok segíteni, ebben a dolgokban? Nem mondom hogy sajnos nem jön össze, mert a csikló orgazmus is fantasztikus, de szeretném a hüvely orgazmust is átélni. Ha valakinek volt ilyen "problémája" de megoldódott, örülnék neki ha segítene. Imádom a sex minden pillanatát és nagyon élvezem így is és szerencsére olyan párom van aki mindent megtesz a boldog együttlétért. Néha zavar hogy hüvely orgazmust nem tudok átélni, de nem görcsölök rá.

Legjobb válasz: Nagyon kevés nõnek adatik meg ez a csodálatos dolog!!! Nagyon ritka eset. És persze valakinek a G pontja se ott van ahol könnyen el lehetne érni. Próbálkozzatok még, türelem, de mondom nagyon kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa.

Nagyon kevés nõnek adatik meg ez a csodálatos dolog!!! Nagyon ritka eset. És persze valakinek a G pontja se ott van ahol könnyen el lehetne érni. Próbálkozzatok még, türelem, de mondom nagyon kevés nõnek van hüvelyi orgazmusa.
Talán nem ezt kéne mondogatni: Nagyon kevés nõnek adatik ez meg...én ezt egyszerûen nem tudom megérteni..nekem már a harmadik együttlétünk alatt volt hüvelyi orgazmusom, ésnem értem mért mondjáh hogy ez hu de jaj de lehetetlen, hiszen minden nõ anatómialag azonos felépítésû..2 kéz 2 láb 1 hüvely...nem értem másnak hogy nem megy..ne haragudj tudom okosat nem tudtam mondani, de sztem ugy állj hozzá, hogy az a természetes ha van és nem az ha nincs, allítólag ezek fõleg agyban dõlnek el..és sex közben ne félj kimondani vagy megcsinálni semmit ami felizgat vagy amire vágysz...
Egyik ismerõsömnek is ez volt a problémája.. Õk úgy csinálták, hogy a pasi elõször megujjazta, és utána már simán ment minden, köztük a hüvelyi orgazmus is. Sok sikert! ;)
Attól, hogy valaki nem érti ezt a problémát, mert neki megy simán, nem azt jelenti, hogy a kérdezõvel baj van! Nekem se egykönnyen megy, mert csiklóközpontú vagyok teljes mértékben. Azonban érdemes próbálkozni, mégpedig úgy, hogy közösülés közben csak magadra koncentrálsz és ha úgy érzed, mintha pisilni kellene, akkor találta meg párod a g-pontodat. A pisilési inger aztán elmúlik és onnantól jó lesz. Jó próbálkozást!
Nekem se volt még hüvelyi, üzenem a nagyon magabiztos második válaszolónak. 26 éves 6 hós kislány anyukája

Még nem sikerült a hüvelyi orgazmus, és ha a csiklómat túl sokáig izgatja a párom, nem tudok elmenni, túl érzékeny lesz. Õ pedig kudarcként fogja fel az egészet, mert biztos rosszul csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: - csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)

- csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)
nekem is ue a problémám
A kérdező hozzászólása: de nem megy sehogysem.magamnak fõleg nem érzek semmit.
huhh az baj :S a lényeg hogy ez miatt nem szabad rosszul érezni magatokat! mindenki máshogy mûködik, nemis olyan ritka hogy nem megy egybõl a kielégítés a párodnak.
A kérdező hozzászólása: a csiklói megy akárhogy, csak akkor nem, ha túl sokáig húzza a párom...

Képtelen vagyok a hüvelyi orgazmusra. Mit tehetnénk?

Sziasztok! sok mindent olvastam már erről,de nem kaptam választ. Õszintén megmondva rettentő ritka a hüvelyi orgazmusom.Pedig már 2 éve van komoly kapcsolatom, a szex csodálatos (nem vele vesztettem el,de ehhez képest az előző semmit nem csinált)Szóval én élvezem!!! rettentően jó, de nem megyek el.. van hogy úgy érzem, mindjááárt..aztán ez az érzés hirtelen elmúlik:( sajnos most csak hétvégente tudunk találkozni, és így már ő is nagyon kíván, és én is őt,viszont ahhoz hogy nekem hüvelyi orgazmusom legyen, úgy érzem kéne vagy' 3 óra. Õ meg már így péntek este alig várja a dolgot, nem kérhetem tőle hogy bírjon már ki 3 órát... Õ magát hibáztatja,én magam... nem hinném hogy ő a hibás,mivel élvezem ahogy csinálja, volt hogy megbeszéltük, hogy hogy szeretném, de akkor se lett meg az az igazi! lovagló pózba eltudok menni, mert ugye akkor izgatva van a csiklóm, de már őszintén unom hogy mindig úgy. és próbálkoztunk mindenféle pózokkal, romantikával, szóval majdnem hogy MINDENNEL, és nem. :( 2 év alatt max 1-2-3x volt hüvelyi orgazmusom, egyébként csak csikló. hallottam olyanról aki egyáltalán nem tud elmenni hüvelyen keresztűl, viszont nem hinném hogy velem is ez lenne a helyzet ha 1x-2x sikerült, igaz akkor is sokáig tartott! szóval ötleteket, esetleg tapasztalatokat várok, hogy hogy próbáljuk... :/ és idióta, aberrált válaszok mellőzzenek. köszönöm

Legjobb válasz: Pár kérdés: - magadnak szoktad csinálni, rendszeresen maszturbálsz? úgy el tudsz jutni hüvelyi úton? - párod szokott kényeztetni orálisan is? próbáltátok már úgy is, igaz? - szerintem túl feszült vagy... nem lehet, hogy valamiért nem tudod elfogadni a saját testedet? 23/F

Pár kérdés: - magadnak szoktad csinálni, rendszeresen maszturbálsz? úgy el tudsz jutni hüvelyi úton? - párod szokott kényeztetni orálisan is? próbáltátok már úgy is, igaz? - szerintem túl feszült vagy... nem lehet, hogy valamiért nem tudod elfogadni a saját testedet? 23/F
én is hasonló cipõben jártam, de mára már sikerült, kb. fél éve vagyok együtt a barátommal és két hete sikerült elõször és ujjazástól volt meg nyalt is közben, egyszerûen csak nem kell ráfeszülni és ne az járjon a fejedben, hogy mikor megyek már el végre, csak élvezd és jönni fog magától is és még az is közben játszhat, h agyban nem akarod, mert félsz tõle, h mi fog történni, de nem kell, mert ha igazán szereted a barátodat, akk nem kell ilyentõl parázni.
az én barátnõmnek is volt hasonló problémája, neki az segített, hogy elkezdte tornáztatni a hüvelyizmait (lefekvés elõtt kb 10-szer 1-2 másodpercig összeszorítja aztán elengedi. ezt ismételgeti), és egész hamar jött a változás, és ma már szinte minden alkalommal van hüvelyi orgazmusa. a barátod annyit tud tenni, hogy minél jobban kitapasztalja, hogy hol van az a pont amikor még megtud állni elélvezés elõtt, és akkor mondjuk pózt cseréltek, vagy egy kicsit kézzel izgatod és csókolóztok, és amikor kicsit lenyugodott, akkor jöhet a folytatás. ez csak egy-két ötlet, de nektek kell kitapasztalnotok, viszont az nagyon jó, hogy tudtok errõl beszélni és nem játszod meg az orgazmust, mert így biztos megtaláljátok a megoldást. hajrá!!
A kérdező hozzászólása: utolsó: nem, nem mindegy, hogy hogyan, mert mikor sikerült úgy elmennem, akkor az teljesen más volt. köszönöm az ötleteket. viszont már próbáltuk (sõt folyamatosan...) ezt a "csúnya" beszédet, sõt az ilyen kikötözés dolgot is, nekem nagyon bejön, viszont odaáig még ezzel se jutottam el.
Nem értelek benneteket...ha van orgazmusotok, nem mindegy, hogy hogyan? Mindenben a papírformát akarjátok követni, vagy esetleg felnõtt egyéniségek akartok lenni?
Na nekem meg még 1 hüvelyim sem volt.Én feladtam a próbálkozást.Próbálom élvezni a szexet és csak reménykedni, hogy orláisan kielégít az aktuális párom.De ez ritka, mint a fehér holló. Legyél türelmes, és a szexre tényleg fordítsatok idõt.Mond el a párodnak, hogy úgy érzed több idõ kellene neked és szeretnéd, ha valahogy tovább bírná az akciót.Néha álljatok picit meg szex közben, simogatni, v ilyesmi.A legfontosabb pedig, hogy mindig yugodt fejjel, stressz nélkül állj neki szexelni.Ha az orgazmuson aggódsz, akkor az sajnos csak ront a dolgokon.... 23N
Nagyon szívesen! :) Szerintem semmi baj veled, csak annyi, hogy nem tapasztaltad még ki igazán, hogy hogy az igazán jó neked. :) Az önkielégítés a legjobb út a sikeres & élvezetes szexuális élethez... Én azt javasolnám, hogy gyakrabban csináld, és próbálj ráérezni - ha egyszer sikerül eljutnod hüvelyi úton (akár úgy, hogy kicsit azért segítesz a csiklód izgatásával is, DE nem végig!), akkor utána már tudni fogod a "receptet" :) Még pár tipp: - próbáljátok ki, hogy közben mocskos szavakat mond rád - persze csak játékosan.. - valamilyen extrémebb dolgot is érdemes lenne kipróbálni (pl extrém helyen szex, vagy elõtte önkielégítesz pl egy uborkával amire gumi van húzva, majd párod folytatja neked, de ekkor már a szerszámával, stb stb) 23/F
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, most híztam egy kicsit, és szex közbe néha eszembejut, hogy van egy kis hasam... (párom szerint ezzel semmi gond, õ szereti) viszont ez max 2-3 hónapja van, elõtte se tudtam elmenni
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. hüvelyi úton nem tudok elmenni akkor se ha magamnak csinálom, akkor végképp nem élvezem.kicsit se. igen szokta csinálni, jó meg minden, csak rettentõ csikis vagyok, így nemsokáig bírom
nekem sem volt eddig. Igaz, eddig 2 férfivel voltam együtt, de nem õket hibáztatom. Nem hinném, hogy velük volt a baj. Vagyis hazudok..kétszer volt. Errõl álmodtam és erre keltem fel:) nem vicc.. 22L

Mikor fogok eljutni a hüvelyi orgazmusig?

Kb másfél hónapja,heti rendszerességgel szexelek. Eddig három partnerem volt,különböző méretekkel. Az első átlagos volt, a második kisebb valamivel,a harmadik elég vastag és nagy. Mindhármat nagyon élveztem, eddig a harmadikkal sikerült kis kézi rásegítéssel elmenni úgy hogy bennem volt.

Legjobb válasz: Mikor, mikor ... amikor majd velem leszel!

Mikor, mikor ... amikor majd velem leszel!
Tehát eddig hat alkalommal szexeltél, három partnerrel? Hát ez nem valami szerencsés. Elõször is tanuld meg, milyen a hüvelyi orgazmus. Ha maszturbálással már el tudod érni, akkor egy állandó partnerrel is menni fog. Ha pedig már készségszinten megy, akkor az ilyen egyéjszakásoknál sem lesz probléma vele.
caM008 Pozitívnak.Nevetésre késztetett.
Nekem meg már szinte biztos, hogy soha nem lesz hüvelyi orgazmusom. Belenyugodtam. 30/f. XDDD
1, 5 honap alatt volt 3 pasi vagy csak szamomra ilyen felreérthetõ ? Egy állandó partnerrel kezd...
#5: Ezt a "kiégtem" dolgot pozitív és negatív kritikának is fel tudom fogni ... Melyiknek szántad ;-)
*26L
caM008! a hozzászólásodon kiégtem...xD
[email protected] itt hirdeted hogy basznak meg áááá de gáz ilyen csajom lenne tuti szájba vágnám :D
Honnan tudjuk?
Milyen bort szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszoló értelmes hozzászólását. Nem vagyok qrva, aki itt hirdeti magát, csak kíváncso, hogy másoknak mikor sikerült elõször elérni... És ha több partnerem volt, akkor mivan? Nem mindenkinek jön össze a "szerelembõl életem értelmével csinálom elõször" dolog, egyébként meg, nehogymár ne éljek egy kicsit 19 évesen

Ha 3 éve élek szexuális életet és még nem sikerült a hüvelyi orgazmus akkor már nem is fog? Mit tegyek? EL vagyok keseredve.

Legjobb válasz: nem értek hozzá, nekem sincs, de egyszer tán sikerülni fog, ha el leszel lazulva és egy megfelelõ partnerrel csinálod.

nem értek hozzá, nekem sincs, de egyszer tán sikerülni fog, ha el leszel lazulva és egy megfelelõ partnerrel csinálod.
csréld le a csávód gyíkarc , vagyunk itt ketten helyete beszarsz az örömtõl
nem
csináljátok apátokal!!!!
csiklós orgazmusod sincs?
A kérdező hozzászólása: de. csikló van. az viszont könnyen
akkor nincs semmi okod a búslakodásra! :-) a lényeg, hogy VAN ORGAZMUSOD! ha az a problémád, hogy a barátoddal együtt nincs, azon úgy segíthetsz, hogy szeretkezés közben te, vagy õ kényezteti a csiklód, és akkor közben is élvezni fogsz! :-) ha ráadásul könnyen megy a csiklós, akkor elég sokat! :-D + ha már "benne vagy" az élvezésbe, akkor a hüvelyi is könnyebben jöhet, mert a hüvelyösszehúzódás által lehet, hogy a farka pont jó szögben fogja érni a g pontod, hogy azon keresztül is élvezz! illetve a másik lehetõség, hogy szex elõtt a barátod megujjaz. megkeresitek a g pontos, és az ujjával élvezel belül. sajnos nem mindenkinek áll megfelelõ szögbe a farka, hogy szex közben is izgassa
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolsó!!:)
A hüvelyi orgazmus tanulható. Csak ügyesen! :)
A kérdező hozzászólása: olvastam, és ettõl függetlenül lehetnek új tapasztalatok, értelmes emberek.
Ez nem olyan , például nekem van :D És tök jó nem tudom de nem vagyok hangos típus :D ÉS de amikor orgazmusom van azután remeg a kezem a lábam meg minden :$..Egy olyan pasi kell aki lérti h kell :D Én eddig 3 pasival voltam..1 egyszer se volt a 2. 1x volt de a mostaninál mindig :$
Nekem az elsõ pasimmal sikerült már szüzesség elvesztésekkor és vele mindig ! A második pasimmal egyszer sem ! A mostani párommal is sikerült elsõ perctõl kezdve ! Nos elég összetett dolog szerintem , vagyis erõsnek kell leni a PC-izmaidnak, amit elérhetsz úgy, ha csinálod a Kegel-gyakorlatokat , aztán a G-pont izgatása, na meg egy megfelelõ partner aki figyel rád , és akinek el tudod mondani neked mi hogy jó és el is fogadja és úgy is csinálja ! ezért kell, hogy megismerd magad maszti közben neked mi hogy jó, hogy tudd a pasinak mondani mutatni, mert nem fogja tudni a kisujjából kiszívni .... Ha nem érzel semmit maszti közben, akkor a G-pontodat keresd meg és azt izgasd , nekem hason fekve jön össze :) ))

Mivel lehetne elérni a hüvelyi orgazmust? (Lent)

Az lenne a kérdésem,hogy mivel tudnám elérni hogy hüvelyi orgazmusom legyen?Már csiklói volt.Csak pontosan hol kéne izgatnom?Még sz?z vagyok.Azt is tudom hogy ez nem mindenkinél lehetséges.!Kérnék mindenkit hogy csak értelmesen válaszoljon.!Köszönöm! 16/L

Legjobb válasz: Fass.al

Fass.al
Az elõzõ válasz szerintem mindent elmond, hogy hogy is érd el :) Még annyit tennék hozzá, hogy nincs olyan, hogy valakinek nem lehet. A hüvelyi orgazmus tanulható, kitartó "munkával" és sok gyakorlással mindenkinek lehet ;)
szia. nekem eddig csak hüvelyi orgazmusom volt. viszont csak férfival. szerintem szükség van hozzá egy hosszab és vastgabb dologra, mint az ujjad. bár állítólag ujjal is el lehet érni a Gpontot, csak szerintem abban a pózban, ahogy tet udod magadnak, nem tudsz elg mélyre nyúlni. a szakemberek szerint, a Gpont a hüvely elülsõ falán van, és úgynevezett "hívogató mozdulattal" elérhetõ. tehát mikor az ujjaddal hívsz valakit. viszont ez akkor van így, ha egy második személy veled szemben csinálja. úgy gondolom, te nem tudod elérni íly módon. viszont hengeres tárggyal lehetséges. de ugye szûz vagy, az a baj. és lehet elveszed magadnak akkor... a párom szerint ha eléggé fel vagyok izgulva, érezhetõ kb ott, ahol elkezd kanyarodni a hüvely. 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de inkább kihagynám.!
velem:D
A kérdező hozzászólása: A 3. válaszolónak köszönöm.!Õ sokat segített.Rá ezek nem vonatkoznak.=)
ha szûz vagy akkor sehogy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és hülye válaszokat!Remélem olyanok mint a gazdájuk!(Sík hülye emberek.)
1. Ha nincs barátod, akkor keress egy partnert, akit ismersz, megbízol benne és ha lefekszel vele, akkor megtudod. (bár a szüzességed ne csezd el!) 2. Ujjaddal, vagy valami hengeres tárggyal, mivel szüz vagy nem muszály egyböl a legvastagabbat kifognod.
A kérdező hozzászólása: Tudtam hogy lesznek olyanok is akik csak hobbiból így hülységeket írkálnak.NEM SZERETNÉM MÉG ELVESZTENI A SZÜZESSÉGEM!
És jól is legyen használva a hancúrléc...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.!

Pár éve már van szexuális életem, de nem sikerült még eljutnom a hüvelyi orgazmusig. Mit tudnék csinálni, hogy ez sikerüljön?

Legjobb válasz: Kísérletezz a pózokkal, nekem is csak sok idõ után sikerült és akkor is csak úgy hogy felül vagyok.. persze kinek mi. De ebben rejlik a titok, szerintem.

Kísérletezz a pózokkal, nekem is csak sok idõ után sikerült és akkor is csak úgy hogy felül vagyok.. persze kinek mi. De ebben rejlik a titok, szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!