Találatok a következő kifejezésre: Mi a a fekete és a (719 db)

Mit gondoltok a fekete és a vörös (piros) rúzsról?

Vettem mindkettõbõl, és a barátaim azt mondták, hogy ez a két szín nagyon k***vás. Pedig sok emberen láttam már, és nagyon akartam. De így nem akarom hordani, ha k***ának néznek benne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Mûvészi fotózáshoz oké, koncertekre oké, kiöltözõs helyekre a vörös oké, de nem tizenéveseknek, kb. 25 fölöttieknek, hétköznapokra egyik sem oké, túl hivalkodó, macerás mindig igazgatni, a fogad tiszta rúzs lesz, ami undorító. Az ajkakat meg piszkosul kiszárítja. Ha vékonyak az ajkaid, akkor meg felejtsd el mindkettõt, mert akkor csak még inkább vékonyítja majd.

Mûvészi fotózáshoz oké, koncertekre oké, kiöltözõs helyekre a vörös oké, de nem tizenéveseknek, kb. 25 fölöttieknek, hétköznapokra egyik sem oké, túl hivalkodó, macerás mindig igazgatni, a fogad tiszta rúzs lesz, ami undorító. Az ajkakat meg piszkosul kiszárítja. Ha vékonyak az ajkaid, akkor meg felejtsd el mindkettõt, mert akkor csak még inkább vékonyítja majd.
Fekete rúzs nekem is kell, csak nem tudom hol lehet kapni olcsón.. Black metaller vagyok. Vörös rúzst csak akkor használnék, ha el akarnám csábítani a páromat.....és õ nem metaller vagy rocker. ÉS már elmúltam 20. Az utcára egyiket sem használnám.
Nekem ez jut róla eszembe :D [link]
3. :'DDD De bolond vagy! :DDD Elsõ voltam.
Fekete rúzshoz kell egy stílus , neked tetszik? Akkor hord , akkor illik a stíusodhoz , persze azért ne 10-12 évesen , vörös kicsit elegánsabb , de tetszik magadon ? azt is hord. Van egy szemüvegem , ami senkinek se tetszik túlzottan , de én imádom , és eleinte szembe se jutott hogy ne hordjam , de miután megvettem , és sétáltunk haza a csoporttal(táborba voltunk) gondolkoztam egy kicsit rajta , hátha mégse kellene? de aztán eszembe jutott hogy hagyjuk már én imádom , megvette , hordani fogom , most is imádom <33 (mások még mindig nem XD ) Szval ha tetszik hord , NE ÉRDEKELJ KI MIT MOND :)
Ha tetszik akkor hordd! Ne a mások véleményét figyeld, ha te jól érzed magad akkor csináld, és fesd magad! Ennyi! Nekem fekete rúzsom van de utcára nem hordom...majd még be kell rockeresednem (xD rockot hallgatok és kezdem a stílust is felvenni) és akkor talán hordanám hétköznapra is de nem vinném túlzásba. 15/l
a fekete és vörös rúzs menõ. : ) hordd, ha tetszik magadon.

A fekete és a zöld tea ható anyagai közöt mi a külömbség?

mib?l több s mib?l kevesebb

Legjobb válasz: A fekete tea a hiedelmekkel ellentétben, és minden más hatását figyelembe véve sem ajánlatos, mert a legjobb minõségû is sajnos a tea növény legalacsonyabb minõségû részébõl van. Remélem érthetõ, hogy nem a termelõ hibája, hanem maga a hagyomány, hogy a fekete teát a növény legrosszabb részébõl készítik.

A fekete tea a hiedelmekkel ellentétben, és minden más hatását figyelembe véve sem ajánlatos, mert a legjobb minõségû is sajnos a tea növény legalacsonyabb minõségû részébõl van. Remélem érthetõ, hogy nem a termelõ hibája, hanem maga a hagyomány, hogy a fekete teát a növény legrosszabb részébõl készítik.

A sima fekete és a vörös hangya miben különböznek?

Úgy értem agresszívabbak?

Legjobb válasz: a vörös nagyobb és csíp

a vörös nagyobb és csíp
szerintem meg a vörös kisebb ....de jobban csíp
Igen, a vöröshangya kisebb de agresszívabb, azt nem tudom, hogy vajon erõsebbet csíphet-e.

Meg akarok változni, ! . Hajam ápolni, növeszteni, hogy tudnám? . Arcom zsíros, pattanásos vagyis inkább, pici fekete mitesszeres, ezeket szeretném el tüntetni, hogy tudnám, mivel? . Szintúgy a mellkasom, és a hátam :/ . és fogyni akarok, 13 kg-t :/

N?/ 168cm/ 66kg/ a hasamból kéne, combomból és az arcomból, feszesíteni akarom a popsim, a pocim, combjaim. természetesen akarok szép lenni, vékony, 170cm/ 53 kg/ hosszú hajat akarok, szép tiszta arcot, mellkast hátat.. szé egészséges, nagy saját körmöket.. ápolt, selymes b?rt.. lapos feszes hasat, izmos feszes combokat, vékony karokat, feszes melleket.. nagyon hálás lennék.. ja mindezt nem egy hét alatt.. min 4hónap.. de max 6 hónap :S oké az is tökéletes ha nyárra.. de SEGITSETEK KÉRLEK, KÖSZIKE

Legjobb válasz: Hát a hajadat te tudod, milyen..vegyél ahhoz való sampont/balzsamot/pakolást.Az arcodon segíthet egy kozmetikus, ha komolyabb akkor bõrgyógyász. A testeden csakis mozgással tudsz segíteni, illetve az étrend..:D ne egyél sok cukrot, zsírosat stb, inkább egészségesebbet:) sok sok torna videó fent van neten. Körmök..hát ha nem nagyon írtad mi vele a baj, így nemtudom, ha rágod akkor ne tedd, ha vitaminhiányos vagy és foltos a körmöd szedj vitamint:D használj köröm erõsítõ körömlakkot, néha a tetejét polírozd át(bocsi ez nembiztos, hogy így mondják, a reszelés enyhébb formája:D) hirtelen ennyi jut eszembe..

Hát a hajadat te tudod, milyen..vegyél ahhoz való sampont/balzsamot/pakolást.Az arcodon segíthet egy kozmetikus, ha komolyabb akkor bõrgyógyász. A testeden csakis mozgással tudsz segíteni, illetve az étrend..:D ne egyél sok cukrot, zsírosat stb, inkább egészségesebbet:) sok sok torna videó fent van neten. Körmök..hát ha nem nagyon írtad mi vele a baj, így nemtudom, ha rágod akkor ne tedd, ha vitaminhiányos vagy és foltos a körmöd szedj vitamint:D használj köröm erõsítõ körömlakkot, néha a tetejét polírozd át(bocsi ez nembiztos, hogy így mondják, a reszelés enyhébb formája:D) hirtelen ennyi jut eszembe..
A kérdező hozzászólása: Elöször is, köszönöm a választ. a hajam, 5 éve, hosszú egészséges volt, 3-4 éve vasalom, azóta töredezett.. rövid /levágattam../ és fénytelen.. gyorsan zsirosodik.. arcom, annyira nem.. de nem szép.. mármint nem feltünö, dee engem bnagyon zavar.. most kezdek kondizni, majd rendesen egészségesen étkezni. körmöm, régen, 3-4naponta vághatam le mert annyira gyorsan nõtt, lent 3hónapra, mükörmöm, azóta, töredezett, vitaminhiányos, és 3 havonta vágom le, de akkor is rövid még.. neem rágom, fuj undoritó, nem nõies.. :) ja cigizni, alkoholizálni nem szoktam.. :) hát köszönöm :)
hát igen a hajvasalással fel kéne hagyni:S használj hajvégápoló olajakat(ha még van töredezett rész, azt vágasd le), viszont használhatsz zsíros hajra való samponokat. Az arcod..a kozmetikus télleg szépen kinyomkodja a mitesszereket, és egy kis alapozós is használhatsz. A körömmel én is jártam így..pedig nekem csak 3szor volt fent egyhuzamba..és fél évig szenvedtem vele:S de az hamar rendbe fog jönni, csak gondolom neked is elvékonyodott:S ugyhogy amit az elõbb írtam h "reszeld" a tetejét..hát inkább ne:D a kondihoz sok sikert, én is próbálom magam rászedni, de mindig a melegbe jön rám a tornázhatnék:D
A kérdező hozzászólása: Másfél hónapja, nem nagyon vasalom, talán 5-ször vasalam ki, ahhoz képest, hogy elõtte akár napi kétszer 20-25 perceket :S hát de levágatni nem menne... igyis rövid :( na akkor irány akozmetikus körmöm, lassan egy éve volt mûkörmöm, és még mindig vékony, csúnyácska.. :D:D nekem kedv kérdéseel nincs baj, szivesen megyek ha 20 fok körül van a levegõ.. na akkor neked is sok sikert..:)
Szépnek születni kell. Ápolt és igényes lehetsz. A fogyás rajtad áll. Kezdj el sportolni, fogd vissza az evést. Nem kell nassolni, üditõ helyett igyál vizet, ne egyél este, és minden étkezéskor figyelj oda, hogy keveset egyél. Ennyire egyszerû. Én is most adtam le a 10 kiló feleslegemet napi kb. 1000 kcal-os diétával. Nehéz volt, de akarni kell. Ez az a dolog am emberen, amin tud változtatni kellõ odafigyeléssel és elszántsággal. A haj az sok mindendtõl függ. Ha nincs olyan típusú hajad, akkor sosem lesz szép és hosszú hajad. Inkább találd meg a neked legmegfelelõbb fizurát, ami nem biztos, hogy a hosszú. Egy jó fodrász segít ebben. A körmeidet növeszd, és szedj vitamint, attól erõsödik. Illetve jó ha lakkozod, akkor nehzezebben törik le. De ha nincs egyszerûen szép saját körmöd, akkor egy egyszerû, pici mûköröm nem olyan gáz. A bõrödön meg a kozmetikus illetve valami jó illatszer segíthet. Hány éves vagy amúgy?
Én is ilyen kövér vagyok. Sõt.. Alacsonyabb, és kövérebb. Én 13 éves vagyok. ÉN mit Tegyek??? :(
Nem hiszek abban, hogy vannak született szépségek. Másrészt mi a jó abban egy másik embernek, hogy valaki szép? Nézegeti, vagy netán szexel vele? Manapság nagyon eltúlzott az ember külsõ szépségének szeretete. Miközben a szép emberek nagyon gyakran buták vagy közönségesek. Ennek oka sokszor az, hogy nekik semmit nem kell tenni annak érdekében, hogy szeressék, elfogadják õket, mert rájuk néznek, és mindenki pozitívan áll hozzájuk. Ezért fejlõdni sem tudnak. Tisztelet a kivételnek.

Mi a különbség fekete és fehér bors között?

Legjobb válasz: Népies neve: piper. A cserje bogyója szolgáltatja az értékes fûszert. A feketebors a növény éretlenül szedett, szárított termése. Fehérbors esetén áztatással és dörzsöléssel eltávolították a külsõ héjat(kb. 4 mm átmérõjû, fehéres, világos színû, sima felületû golyócskákat kapunk).

Népies neve: piper. A cserje bogyója szolgáltatja az értékes fûszert. A feketebors a növény éretlenül szedett, szárított termése. Fehérbors esetén áztatással és dörzsöléssel eltávolították a külsõ héjat(kb. 4 mm átmérõjû, fehéres, világos színû, sima felületû golyócskákat kapunk).
Ízbeli különbség is van köztük. A feketebors használata a gyakoribb. Ehhez képest a fehérbors enyhébb ízû, viszont más az aromája! Különlegesebb.
A fehér bors nem olyan erõs, enyhébb az íze. Fehérhusokhoz jobban ajánlott.
Ahogy elõttem is írták, gyengébb a fehér bors, mint a fekete, kímélõbb, gyomor és bélbetegek ált. csak fehér borsot vagy borsikafüvet használhatnak (de az más)

Mi lehet a tv baja? A képernyő mintha lejebb tolódott volna fent egy fekete csík van és kicsit össze is nyomódott felül a kép, teljes kikapcsolás után bekapcsoltam és akor egy nagyot kattant és így jelent meg a kép,

ha volt hasonló tapasztalatotok, drága megjavítani? vagy csak eltolódott egy alkatrész?

Legjobb válasz: Valószínûleg átütött a sortrafó. Drága javitani. Viszont ügyes tv szerelõ talán el tud játszani a térítõtekercsekkel, csak akkor meg elõjöhetnek a szellemképek.

Valószínûleg átütött a sortrafó. Drága javitani. Viszont ügyes tv szerelõ talán el tud játszani a térítõtekercsekkel, csak akkor meg elõjöhetnek a szellemképek.
Minden TV csatornán ilyen a kép? Mert az M1 például átállt a 16:9 arányú képre és attól van alul és felül fekete sáv ha 4:3 képarányú készüléken nézed.
A kérdező hozzászólása: mindíg iylen sima 4:3 ban is meg 16:9 ben is

Hp6510 nyomtatóba fekete patront cseréltünk, és azóta nem nyomtat feketét . Mi lehet a baja? És mennyibe kerül a javítása?

Legjobb válasz: vedd, ki belõle feketét és tedd be újból, elõ szokott fordulni, hogy nem érzékeli

vedd, ki belõle feketét és tedd be újból, elõ szokott fordulni, hogy nem érzékeli
A kérdező hozzászólása: nem az a baja a nyomtató látja is a feketét . Egyszerûen csak nem nyomtatja a nyomtatónek van fejtisztító alkalmazása azt is lenyomtuk de semmi

Szemüveges vagyok és picik a szemeim. Kék szemem van és barna hajam. Mit tegyek hogy nagyobbnak tûnjön? A fehér és a fekete szemceruza mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A vízvonalra fehéret használj, ne feketét. A felsõ szempilla felett kihúzhatod feketével, és használj világosabb szemhéjpúdert, szépen árnyékolva. Márkás vagy noname? 200 Ft-tól több ezerig.

A vízvonalra fehéret használj, ne feketét. A felsõ szempilla felett kihúzhatod feketével, és használj világosabb szemhéjpúdert, szépen árnyékolva. Márkás vagy noname? 200 Ft-tól több ezerig.
Ja, és hangsúlyozd a szádat egy szép rúzzsal. Semmiképpen sem nude színûvel, de ne is túl sötéttel. Az összképhez meg enyhe pirosító nem árt.
fekete szemceruzaval vigyazz mert keves nonek all igazan jol. kiprobalhatod a barnat, keket, lilat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Egy nyomtatónak mi a minimum ára? és egy patron bele mennyi? (színes, fekete-fehér)

Legjobb válasz: HP nyomtatót már kapsz 11000-13000 Ft-ért. Utángyártott patront(színes, és fekete)már 5000-6000 Ft-ért is lehet kapni, az eredeti patron 9000-10000 Ft körül van. Az utángyártott is ugyanolyan jó,mint az eredeti.

HP nyomtatót már kapsz 11000-13000 Ft-ért. Utángyártott patront(színes, és fekete)már 5000-6000 Ft-ért is lehet kapni, az eredeti patron 9000-10000 Ft körül van. Az utángyártott is ugyanolyan jó, mint az eredeti.
Én most a napokban vettem egy Epson SX130-at 13.000-ért.Adtak hozzá egy fekete patront pluszba.Egy patron pack olyan 8-9.000 küröl van, gyári.Volt régen HP-m is de abból nagyon hamar kifogyott a tinta igaz szebben nyomtatott.Az utántöltés sem volt jó annyi pénzért.Azért vettem most megint Epsont.Utángyártott patron pack-ot már kapsz 3.850Ft-ért.
Azt elfelejtettem emliteni, hogy multifunkciós nyomtatót vettem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Elmagyarázná nekem valaki hogy mi az a fekete péntek? és mikor van?

fekete péntek

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_p%C3%A9ntek_(v%C3%A1s%C3..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!