Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dugás és (20 db)

Fiúk! Számotokra mi a különbség dugás és szerelmeskedés között? Kort is légyszi!

Legjobb válasz: A dugás csak kemény fõleg az én élvezetemre megy. A szerelmeskedés pedig érzelmekben gazdag örömszerzés mind2 félnek F19

A dugás csak kemény fõleg az én élvezetemre megy. A szerelmeskedés pedig érzelmekben gazdag örömszerzés mind2 félnek F19
Az ami a lányoknál is, mivel ezek olyan szavak, amik egy adott dolgot fogalmaznak meg.
Dugni répát kell a földbe! Ágyba kell szerelmeskedni ( érzelmekkel ) 19F
Dugás: Izomból, érzelem mentesen be a lyukba. Itt nincs akkora érzelmi/lelki kapcsolat. Szerelmeskedés: Gyengéd, csókolgatás, ki-be ki-be a lyukacskánál, semmi durvulás , egymásnak szereznek örömet. Mint a nevében is szerepel, itt szerelmeskednek, szóval durván nyomják.
dugás az csak szex a szerelmeskedéshez érzelem párosul N
Utolso :) )) Ez jo volt!

Valojában a dugás és a szeretkezés között mi a külömbség?

azon kivül hogy a két ember szereti egymást

Legjobb válasz: az érzelmek megléte..avagy mélysége

az érzelmek megléte..avagy mélysége
szeretkezés spirituális a dugás meg csak szex önmagért Összefoglalva ennyi.
Nem tudom, de azt igen, hogy a különbség és a külömbség közt az a különbség, hogy elõbbi helyes, utóbbi viszont helytelen forma.
Passz. Szerintem szócséplés, a lényeg, hogy sokszor és nagyon élvezzék a felek (mármint két szerelmes, a kérdésre válaszolva):D De nyilván minden témát csontig lehet rágni, ezt is. 23/N
szerintem szerelmes kapcsolatban ugyanúgy megvan a "dugás", mint a "szeretkezés". bármennyire szeretjük is egymást, egy hajtépõs falhozvágós kefélésre nem nagyon lehet azt mondani, hogy "szeretkezés".
dugás:érzelemmentes, testi igények/vágyak kielégítése. szeretkezés:érzelmeken alapuló kölcsönös örömszerzés.
Dugás: prosti+kuncsaft szeretkezés: állandó barátnõ+állandó pasi között érzelmekkel vegyítve
igazából ezt csak gyakorlatban tudod kitapasztalni és megérteni. szoktunk a barátommal dugni és szeretkezni is. szeretkezést inkább úgy írnám le hogy közben boldogabb vagyok és nem attól h éppen farkalnak hanem attól h annak adhatod át magad és azzal válhatsz eggyé akit szeretsz és csak vele akarsz lenni. dugás inkább csak a vadulás, kevesebb csók, ölelkezés..
Próbáld ki és megtudod te szerencsétlen! "külömbség"...

Mi a különbség a dugás és az anál szex között?

Legjobb válasz: Na most azért ne vezessük félre a kérdezõt! Sima dugás, punciba megy, az azért nem ennyire egyértelmû, mert feltételezi azt, hogy a résztvevõk legalább egyike nõ! Mondjuk ha csak fiúkról beszélünk, ott a sima dugás az anális szex. Tehát ne fogjuk a fejünket, mert a kérdezõ nem definiálta a célcsoportot! Így a kérdés még értelmes is lehet!

Na most azért ne vezessük félre a kérdezõt! Sima dugás, punciba megy, az azért nem ennyire egyértelmû, mert feltételezi azt, hogy a résztvevõk legalább egyike nõ! Mondjuk ha csak fiúkról beszélünk, ott a sima dugás az anális szex. Tehát ne fogjuk a fejünket, mert a kérdezõ nem definiálta a célcsoportot! Így a kérdés még értelmes is lehet!
. . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
a pozícionálás...
Nem tudom, de az közös bennük, hogy egyik se recska.
A sima dugás az a normál szex ami a punciba megy....
A kérdező hozzászólása: akkor a sima dugás az milyen?az hova ha nem seggbe?
A kérdés értelmetlen: az anális szex is dugás, csak seggbe dugás, azaz a dugásnak egy részhalmaza, így különbség nem definiálható ...
anál:az az amikor seggbe kurnak
Idióta kérdés? Szerinted mégis mi? Mind2 teljesen más. Nézz utána a dolgoknak mielõtt ilyen hülyeségeket kérdezel... 20/F
TE
17:16: Köszönjük Emese!

Mi a különbség a szex, dugás és a szeretkezés közt? A dugás és a szeretkezést tudom de a szex?

Legjobb válasz: a szex magábafoglalja mindet...gyakorlatilag nincs külömbség köztük csak a dugás kicsit durvább fogalom...a szeretkezés pedig kedvesebb...sztem...

a szex magábafoglalja mindet...gyakorlatilag nincs külömbség köztük csak a dugás kicsit durvább fogalom...a szeretkezés pedig kedvesebb...sztem...
Van még a kefélés szó, azt nõk használják inkább, a kureálás (megkúreálás), a kúrás, és a nyulazás, amit elõször egy 15 éves csajtól hallottam. A tömés is most lett divat...
Elsõ barátnõmmel például testileg végig elmentünk, kivéve a közösülést. De minden alkalom vele sokkal inkább volt szeretkezés, mint utána bárki mással. Szóval ennek a határai is elég elmosódóak.
Szerintem a szeretkezéshez kellenek érzelmek...pl a szerelem:D Viszont bármilyen más szexuális fajtánál pl a dugásnál nem biztos, hogy szerelem van....Persze ott is lehet...de nem mindig van... Remélem jól el tudtam magyarázni és persze ez csak az én véleményem:DRemélem segítettem:D
Te nagyon hülye vagy...remélem csak poénból írtad.Rokonértelmû szavakról hallottál már?
LoL:) ):) ):) )
Sziasztok!Na akkor most megragadom az alkalmat és felvilágosítom a sok okos embert! A dugásnak azt nevezzük ami "5perc"Mint a nyuszik tudjátok!A szeretkezés az amiben érzelmek is benne vannak "több óra hosszás aktus"-ról beszélek gyerekek!A SZEX az meg valóban csak egy rokon értelmû szava!(Várom a fikázásokat de ez igy van olvasgassatok sak utána na meg ha van egy csepp eszetek és komoly párotok akkor tudjátok dugás és szeretkezés közt a külömbséget!:)
Szerintem ezek: A szex egy témakör, van benne durvább, romantikusabb, lightosabb, vad, és hasonlók. A dugást a pornóban alkalmazzák, meg a nagyképû disco-s fasz_kalapok. A szeretkezés valóban jó szó, a szerelem kulcsa.
Mi a pasimmal szerelmesek vagyunk, de én spec nem vagyok hive a gyengéd dolgoknak, tehát inkább az állatias ösztönök domináknak. Akkoris szeretkezés? Vagy dugás? De az az 5 perces kritériumnak nem felel meg. :D Áljatok már le. Mindenki ugy hivja ahogy neki jólesik. Hagy döntse el az ember saját maga, hogy minek nevezi. Amugyis halál mind1.
A kérdező hozzászólása: kössz...:D
Szex: ezt gondolom nem kell magyarázni... egy nõ közösül egy férfival azt nevezik szexnek, ehhez nem szükséges érzelem(=szerelem). Szeretkezés: szex érzelemmel, szerelemmel; ez általában gyengédebb, lassabb, nem olyan erõteljes. Dugás: vad szex, ehhez sem kell érzelem. Egy párkapcsolatban kell dugás is meg szeretkezés is. :)
A kérdés most komoly? A szex, mint olyan elég tág fogalom. Próbáld ki a dugst és a szeretkezést és érezd a különbséget.:)
A kérdező hozzászólása: mint írtam a kérdésben: "A dugás és a szeretkezést tudom" mármint a különbséget de azért kösszxD
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:38 Egyetértek. Fölösleges ezen fennakadni. Szex, szex, rohadt jó érzés, onnantól meg nem mindegy? (:

Fiuk, nektek mi jó abban ha a barátnőtöket kinyaljátok? És mit szerettek jobban: dugást/szopást?

Legjobb válasz: Hát általában az elõjáték (mint ahogy a nevében is benne van) van az elején. Dugás, [email protected]ás az elõjáték nem? Ne a pornó filmet utánozzátok. Az csak film! Egyébként egyébként egy pár aki szereti egymást általában szerezkezni szokott! Néha van kivételes alkalom, de akkor is! Igen! Király a francia! Dugni és [email protected] egy bulin vagy utána szoktak a megszerzett "zsákmánnyal" durván fogalmazva meg pénzes lányokkal!

Hát általában az elõjáték (mint ahogy a nevében is benne van) van az elején. Dugás, [email protected]ás az elõjáték nem? Ne a pornó filmet utánozzátok. Az csak film! Egyébként egyébként egy pár aki szereti egymást általában szerezkezni szokott! Néha van kivételes alkalom, de akkor is! Igen! Király a francia! Dugni és [email protected] egy bulin vagy utána szoktak a megszerzett "zsákmánnyal" durván fogalmazva meg pénzes lányokkal!
Lány vagyok, de nálunk elõjátékként mindkét fél részérõl megvan az orális kényeztetés, sõt, szex közben is imádjuk kényeztetni egymást.:) Párom nagyon szereti nyalni a puncimat, elölrõl, hátulról, oldalt, bárhogy...Ha olyan pózban vagyunk, hogy teljes rálátással van nem bírja ki, hogy bele ne kóstoljon, amit én egyszerûen imádok.:)
Nyalj te is és megtudod. Kinek a szopás, kinek a dugás.
Élvezet ennyi. Barátnõm nagyon szereti, utána õ is lesz*p engem majd du*gás.
A kérdező hozzászólása: és hogy jobb a szex Szerintetek? Ha elõbb kényeztetitek egymást (nyalás, szopás) vagy elõbb dugás és utána a kényeztetés?
Az én barátom jobban szereti nekem nyalni mint a nyalókát.. Elvileg nagyon édes az íze, bár én ezt sose értettem..persze a kényesztetés után mindig döngetünk egy nagyot :D
A kérdező hozzászólása: :-D :-D
én imádok nyalni, elõjáték ként, ahogy a szaftos pinalé a számbak keveredik a nyállal...nagyon jó dolog+a csaj vergõdik közben, mert anyira élvezi. a szex sokkal jobb, sokkal nagyobb kielégülést okos.nekem legalábbis
Mindenkinek más

Mi a különbség a dugás és a szeretkezés között?

Legjobb válasz: saját tapasztalatból mondom, hogy egy jó kapcsolatban jelen van mindkettõ. a szeretkezés egy intimebb, lágyabb óvatosabb és hosszabb dolog. elõjátékkal kezdõdik és akár behatolás nélkül is lehet élvezni. a dugás sokkal ösztönösebb, gyorsabb, egyes esetekben durvább is lehet. Nem jobb egyik a másiknál, nekünk legalább is mind kettõre szükségünk van. 24/f

saját tapasztalatból mondom, hogy egy jó kapcsolatban jelen van mindkettõ. a szeretkezés egy intimebb, lágyabb óvatosabb és hosszabb dolog. elõjátékkal kezdõdik és akár behatolás nélkül is lehet élvezni. a dugás sokkal ösztönösebb, gyorsabb, egyes esetekben durvább is lehet. Nem jobb egyik a másiknál, nekünk legalább is mind kettõre szükségünk van. 24/f
Az én szótáramban: dugás: hangsúly az érzéseken szeretkezés: hangsúly az érzelmeken
Nálam például semmi. Én dugni szeretek, mert a "szeretkezés" nem stimulál eléggé és lelankad. A párom is ugyanígy gondolkodik, szóval neki is frankó így a felállás. De minden ember ezt máshogyan gondolja és sokan ebbõl túl nagy ügyet csinálnak, hogy kivel dugnak és kivel szeretkeznek.
a szeretkezésnél pozitív érzelmek a másik fél felé
dugás tarifákat tartalmaz áfa és útdíj mentesen :) szeretkezés pedig vonzalmat, törõdést, szerelmet
Sokan folyton azt handoztatják, hogy ok nem dugni szoktak, hanem szeretkezni. Olyankor rámtor a hányinger a modorosságtól.
fél óra :)
egyébként egyszerû a szerelmesek szeretkeznek és minden más szexuális aktust dugásnak szokták mondani.tulajdonképpen semmi különbség nincs szex/szex.tökmindegy
dugni a kurväkkal szoktál, szeretkezni meg a pároddal.
20:56 Rám meg a dugás szótól tör a hányinger. 17/L
Akkor te szeretkezz kedvedre, amennyit akarsz. 18L
Nálunk semmi, mert szerelembõl fekszünk le egymással, de amit mûvelünk, az inkább a dugás kategóriába sorolható :) Mindketten durván szeretjük, és nem igényeljük az elõjátékot sem. 23/N

Férfiak! Mi a különbség a dugás és a szeretkezés között?

hogyan viselkedtek a n?vel amikor csak egy dugás vagy amikor szeretkeztek valakivel. pl. simogatjátok-e, figyeltek e rá, meddig tart a szex stb..?

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek nekem mindig a partnerem az elsõ. Minden eddigi kapcsolatomban és egyéjszakás kalandomban ugyanolyan hévvel és szenvedéllyel vetettem bele magam. Nálam minden dugás szeretkezés és a feleségem is ezt szereti bennem :) 23/F

Hogy õszinte legyek nekem mindig a partnerem az elsõ. Minden eddigi kapcsolatomban és egyéjszakás kalandomban ugyanolyan hévvel és szenvedéllyel vetettem bele magam. Nálam minden dugás szeretkezés és a feleségem is ezt szereti bennem :) 23/F
Elsõ vagyok, mielõtt félreértenétek, fiatal korom ellenére nagyon sok "kalandom" volt, de a 4 év alatt egyszer sem csaltam meg a nejemet. Sõt senkit se, mert mindig engem csaltak, vagy dobtak.
ha szeretkezek valakivel akkor az szerelembõl van szóval mindent megteszek hogy élvezze hogy jó legyen neki és mivel szeretem élvezettel csókolom meg a nyakát és csókolózok vele szeretkezés közben, ha meg csak megdugok vkit magasról [email protected] h mit akar csak nekem legyen jó kb
Ha szeretkezek, akkor csak a másikkal törõdök, ha dugok, akkor csak magammal.
kérdezõ te ennyit nem tudsz? A dugás az sima szex érzelmek nélkül. A szeretkezés meg nem csak szexrõl szól.
A kérdező hozzászólása: igen ezt tudtam! a részletekre vagyok kíváncsi. mint ahogy ha tovább olvasod a kérdést látható is

Mi a különbség a szeretkezés és a dugás között?

Melyiket hogy csinálják?

Legjobb válasz: Szeretkezés=szeretettel azzal akit szeretsz Dugás=csak úgy mert vágsz rá hogy jól megtömj vkit.

Szeretkezés=szeretettel azzal akit szeretsz Dugás=csak úgy mert vágsz rá hogy jól megtömj vkit.
nem tudnak, mert azt nem szeretkezésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: És szeretkezni tudnak a pasik érzelem, szerelem nélkül?
Az érzelem.
A szeretkezés romantikus, érzelmes, gyengéd , míg a dugás vadabb, hirtelen jövõ felindulásból történik, gyakran elõjáték sincs. Most írhatnám hogy a dugás az egy éjszakás kalandnál szokott lenni, a szeretkezés meg az érzelmes, szerelmes pároknál, de a szerelmesek is bevadulhatnak, amikor nem kényeztetik egymást hanem durr bele....
A szeretkezés sokkal mélyebb, egyfajta egymásra hangolódás, érzelmekkel teli, általában hosszabb és elõjáték is megelõzi.A dugás meg a vettkõzzle-beteszem-kiveszem-öltözzfel öt perc alatt végeztünk dolog.
A szeretkezés az, amit a nõk csinálnak, miközben dugjuk õket. 21/F
ma 22:23 -.-
Azt hiszem az elõttem szólók már ecsetelték. A 21/F meg egy barom XD
a bal kezeddel dugás, a jobbal szeretkezés
Az érzelmek. Ha szeretsz valakit, akkor szeretkeztek. Ha csak úgy lefekszel valakivel, mert kell az orgazmus, az a dugás.
Szerintem a dugás nem feltétlenül azt jelenti, hogy ez akárkivel érzelmek nélkül. A szeretkezés nekem egy lassú, romantikus valamit jelent, a dugás pedig egy vadabb, erotikusabb fogalom. Az én szótáramban a két fogalmat nem az érzelem különbözteti meg. Azzal is dughatsz, akit szeretsz.
Láttad az Arizónai álmodozók c. filmet? De most komolyan! Csak mert ez a kérdés szinte szó szerint elhangzik benne.

Mi a külömbség a dugás és a szeretkezés között?

Véleményeteket szeretném olvasni! Ki hogyan látja!

Legjobb válasz: A szeretkezés romantikusabb mint a dugás. Szerintem...

A szeretkezés romantikusabb mint a dugás. Szerintem...
A szerelmesek szeretkeznek. A pornófilmekben van dugás.
hát a párkapcsolatból a romantikus sex az a szeretkezés és a disco party hányás. 1 óra után dual muff anál groupen nah az dugás
Dugni konnektorba is lehet a csatlakozót... Szeretkezni körülményesebb lenne a 230-val...
Szeretkezni szerelembõl teszik az emberek, az egy éjszakás kalandkor szokás dugni
azt úgy is érzed
amúgy mindkettõ jó érzés
Nem hinném h csak a pornófilmben szoktak dugni.....én is szerelmes vagyok, de soha nem voltam híve a romantikus szeretkezésnek....sokkal inkább a dugásnak.....mindenki más....de szerencsés vagyok, mert a párom is így érez :) 21/L
dugnék már én is.. egy biciklit
A dugás izgató szép csodálatos izgató bizsergetõ. A szeretkezés, ugyanaz csak kiegészül egy lelki beteljesüléssel is amit az érzelmek okoznak. Az érzelmek egy közepes szexet is istenivé tudnak tenni, de egy világrengetõ izgalmas mocskos dugást el is tudnak lágyítani, így az más lesz. Nem rosszabb és nem jobb, de más! Én most csak egy nagy dugást akarok, tisztelettel, odaadással, vad izgalommal, de szerelem nélkül! Erre éhez a testem.
nálam az a különbség, hogy dugás közben nem használom a számat
különbség* :)
21.37 21 éves lány. Most megleptél.Azt hittem, a lányok inkább a szeretkezést szeretik és a dugást állatiasnak tartják.
A kérdező hozzászólása: áhh nehogy azt hidd! csak állszentekednek sokan!
Talán tényleg sokan álszentek, nem tudom. Én mindenesetre így érzek.....sõt, ha kimarad az elõjáték, és rögtön a lényegre térünk, az még jobb:) Egyszerûen nem bírok várni:D......de nem vagyunk egyformák:) ....ami persze egyáltalán nem baj :)
Dugni a lopott biciklit kell.
Szeretkezésnek hívják néha a dugást egyes nõk, mert nem akarják kurvnak érezni magukat. Van egy két fickó is aki használja ezt a szót, de azok meg látens bzik.
Két hónap szex nélkül...
Anyád pic....!mert azt dugni szokták, a ribidét meg szeretkezik mert az fiatal és finom!
semmi
Hagyjuk az álszemérmet, mindkettõt lehet komoly kapcsolatban is. Megegyezéses alapon a szeretkezés romantikusabb a dugás pedig vadabb (szenvedélyesebb?), de van akinél pusztán szókincs kérdése.
aha
A kérdező hozzászólása: én a ti véleményetekre voltam kiváncsi, még jó hogy érzem!
Dugni úgy kell, hogy olyan helyre teszel valamit, ahol senki nem találja meg, szeretkezni meg két szerelmes ember szokott egymással.
A szeretkezés sokkal romantikusabb, érzelemdúsabb, míg a dugás vad, állatias és szenvedélyes. Szerintem egy komoly kapcsolatba mindkettõ belefér, de egy nem komoly kapcsolatban csak dugás van.
dugásnál inkább a kielégülésen van a lényeg
21/L voltam :)

Számodra (számotokra) mi a különbség a szeretkezés és a dugás között?

Legjobb válasz: A szeretkezésnek benne van a nevében. Azt logikusan azért csinálja az ember mert szereti a másikat, érez iránta valamit, szerelembõl történik. Tele van érzelemmel stb. A dugás meg csak annyit jelent, hogy érzelem nélküli szex, semmi kötödés nincs az illetöhöz. Remélem segíthettem.

A szeretkezésnek benne van a nevében. Azt logikusan azért csinálja az ember mert szereti a másikat, érez iránta valamit, szerelembõl történik. Tele van érzelemmel stb. A dugás meg csak annyit jelent, hogy érzelem nélküli szex, semmi kötödés nincs az illetöhöz. Remélem segíthettem.
Dugásnál nincs kötõdés az illetõhöz kedves elsõ válaszoló?! Akkor te sem tudod mi a különbség... Szerintem: 1.szeretkezésnek nevezem, amikor a szex lassabb tempó, bensõséges, meghitt, ölelgetõs, romantikus... pl. egy jó veszekedés után (mikor megérzed azt, hogy milyen lenne elveszíteni õt), na az a szeretkezés. Ott csókolod, simogatod ahol éred... 2. Dugás: testi szükséglet kielégítése, érzelmektõl mentes (ez nem azt jelenti, hogy nem szereted az illetõt!!! mint ahogy sokan nincsenek ezzel tisztában) Pl. kocsikáztunk hazafelé a párommal, és látva, hogy mindjárt odaérünk az autós pihenõhelyhez odafordultam hozzá, és megkérdeztem, hogy nincs kedve dugni? Egybõl padlófék, tolatás(mivel már elszáguldottunk a kitérõ mellett), és olyan jót dugtunk, hogy csak na... Nem volt semmi hosszas csókolózás, ölelgetés...Le a bugyi, fel a szoknya és már bent is volt... jó volt :D Mikor befejeztük, õ vissza a volán elé (semmi utójáték vagy vmi romantika) és elkezdtünk beszélgetni, hogy mit vacsizzunk...Mintha mi sem történt volna. Dugtunk egyet és kész.
Nem értek egyet az elsõ válaszolóval abban hogy dugás akkor van ha nincs érzelmi kötõdés.Szerintem az a dugás, amikor nincs v. minimális az elõjáték, utójáték semmi csak durr bele és kész.Fõsulin volt egy pasi, nem jártunk, nem volt szerelem, csak szex, de az szeretkezés volt, benne volt minden amitõl jó lehet.
12:26-ossal egyet értek! De a dugás sem érzelem mentes, egy két csók elcsattan már az sem olyan rideg szerintem. Nállunk is van simi, elõjáték stb, de én durván szeretem erõsen, tehát dugunk:) Kinek mi jönn be és nem szeretem a lagymatag szexet!! 22/L
Én a durvát is szeretkezésnek hívom már csak azért is, mert számomra fura lenne azt mondani, hogy "mekkorát dugtam tegnap a párommal". Nekem ez kicsit olyan mint, amikor discoban megismerkedik egy fiú meg egy lány, majd másnap a srác elhenceg vele, hogy milyet dugott az éjszaka... Én ha szeretek valakit, akkor az történjen bárhol, bármikor, és bárhogy, az "szeretkezés" címszó alatt lesz! :D
Harmadik vagyok. Akkor én rosszul csinálhatok valamit. Minden lányra odafigyelek, gyengéd vagyok elõször, 20-30 perc az elõjáték, és egy perc se unalmas, gyengéden simogatom és egyre jobban bedurvulok. A vége már csak 20 perc iszonyat kemény szex, hogy a lány is élvezzen belõle valamit. Akkor én most rosszul dugok? Bocsi. AKkor lehet rá kéne szoknom, a durr bele baszásra.
Igazából semmi. Minden szeretkezés dugásba torkollik, mivel a nõk nem szeretik a lassú, lagymatag szexet. Mindkét esetben ölelés, csókolás, minden szeretet beleadás, tehát tökmind1 minek nevezzük. És ugyan úgy szeretkezek egy diszkó wcben egy aznap este felszedett csajjal, mint mondjuk a barátnõmmel. Mielõtt még valaki ebbe is belekötni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!