Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dr és a (181 db)

Van közületek olyan aki áprilisban vége felé fog szülni a fehérvári kórházban dr Mohos Attilánál? Mi a véleményetek róla és a kórházról.

Legjobb válasz: Április közepén,végén fogok szülni ha minden jól megy. Csak én a Fehérvári úton.Azt hittem hirtelen arra gondolsz.. Mert az szép,profi. S tegnap voltam épp ilyen elméleti órán...

Április közepén, végén fogok szülni ha minden jól megy. Csak én a Fehérvári úton.Azt hittem hirtelen arra gondolsz.. Mert az szép, profi. S tegnap voltam épp ilyen elméleti órán...
Szia! Én augusztusban szültem, igaz nem a Mohos Attilánál.Én kedves, odafigyelõ, pontos embernek ismertem meg.Szerintem nagyon aranyos.A kórház...hát a csecsemõsök nem igazán díjazzák ha berakod hozzájuk, a szülésznõk nagyon aranyosak...a kaja szar:)
nem szültem a Mohosnál, de Móron õ rendel az SZTK-ban.Megállapította hogy elhalt terhességem van, mert véreztem nagyon.Azt mondta nem kell méhtisztítás, kitisztulok anélkül is mert csak 4 hetes volt az embrió.Még jó hogy nem kapart ki, mert most vagyok 9 hónapos a szerinte elhalt magzattal. ezek után én nem mentem hozzá, de remélem neked nagyobb szerencséd lesz vele, sokan nagyon dícsérik, de õ is ember és tévedhet
Kicsit megkésve olvastam a kérdésedet...Én 1995 januárban szültem nála elsõ fiacskámat. Semmi panaszom nem lehet rá, igaz se nekem, se a babának nem volt semmi baja. Ez elég régen volt, gondolom az eltelt idõ alatt csak tapasztaltabbá válhatott. Ezt azért írom, mert most megint kismama vagyok, sajnos elköltöztünk Veszprémbe és egy fiatal orvosom volt eddig....katasztrófa. Váltani fogok, mert lehet, hogy én a három gyerekemmel többet tudok a terhességrõl, mint õ....(Ez persze csak vicc volt)

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Tankóról, dr. Temesváry Béláról és dr. Nagy Károlyról?

Próbálom kiokoskodni, hogy kinél akarok szülni, de nagyon nehéz, mert egyiket sem ismerem. Temesváry-t anyukám ajánlotta, Nagy Károlyt pedig a tesóm.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én dr. Nagy Károlyt ismerem, mivel nála szültem, illetve a teherbeesés elõtti problémás idõszakban õ mûtött engem. Tulajdonképpen (részben) neki köszönhetem a kisfiamat. A tapasztalataim alapján megbízható, kedves, rugalmas, nyugodt, jó szakember. Én csak ajánlani tudom, mivel maximálisan elégedett voltam vele. A másik két orvost csak látásból ismerem, tapasztalatom nincs rólunk. Viszont, ha fiatalos orvost szeretnél, akkor ajánlom. Remélem tudtam segíteni.
A kis Tankóról nagyon jókat hallok. Mindenkitõl. Én dr. Szabó Lászlónál szültem. Õt mindenkinek ajánlhatom. Már páran elkérték tõlem a számát.
Szabó László elõnye: - nem fog árat mondani, hoyg mennyit kér a szülésért (van, aki mond, itt, Kecskeméten) - fõorvos, tehát valószínûleg úgy kezelnek majd téged is, hogy nem akárki "betege" vagy, ráadásul sokkal gördülékenyebben lehet intézni úgy bizonyos dolgokat - kérdezhetsz tõle bármit, készségesen ad tanácsot - barátságos (Egyébként kicsit halkszavú, de sajátosan jó humora van.)
Mikorra várod a babát? És merre laksz?
Szia! én a Tankóhoz akkor mennék ha nagyon sok pénzem lenne mert jócskán szereti-igaz melyik nem?- nekem Õ csinálta a CVS-t anno de azt kértem soha ne kerüljek a kezei közé. Temesváry....hát..hozzá se mennék...nyalizós Nagy Károly...nála szültem.nagyon rendes, le a kalappal elõtte.Õ megmondja h 40 ezer nála a szülés legalábbis 2009ben annyi volt. Én most egyéb okokból a Szabó Lászlóhoz járok, rendes de meg kell szokni a sajátos stílusát, nekem furi volt az elsõ 2 találkozás de mostmár nincs fenntartásom vele kapcsolatban.és ami nem utolsó csak 8000ftért rendel.
A kérdező hozzászólása: Úgy számolom, szeptember 22- ére várom. Kb. 5 hetes még csak, a doki meg se ultrahangozott, amikor megállapította a terhességet. Kiskönyvet se kaptam. Ennyit a körzetirõl.A belvárosban lakom.Köszi a tippeket, még van idõm eldönteni.:) )

Kecskeméti kismamák! Mi a véleményetek Dr. Szabó Gáborról, Dr. Szabó Lászlóról és id. Dr. Tankóról?

Olyan tanácstalan vagyok, mindenki mást ajánl, és döntsem el els? gyereknél..

Legjobb válasz: Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!

Én Szabó Lászlónál szültem, nagyon szimpatikus nekem és rendes!Én hozzá járok!Bár szerintem ezek közül úgy dönts, hogy melyik szimpatikus neked, mert mind a három jó doki!
tényleg mind a 3 jó doki, és kedves is. szimpátia alapján dönts.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyit kérnek a szülésért? Nem tudjátok véletlenül?
Szia a Szabó-k nem mondanak árat....annyit adsz amennyit tudsz a Tankó szerintem olyan 50tõl indul felfelé..-én hozzá nem mennék az fix....- inkább Szabó László, róla nagyon sok jót hallani-családomból sokan járnak hozzá plussz én is otthagytam érte a dokimat-
Én a Tankónál voltam de nem volt szimpi, nekem Korányit ajánlották, de õt nem ismerem. Ismeritek? Jó lenne egy kis infó róla?
utolsó! Korányit ajánlották?????? atya ég...... ha a Tankó nem volt szimpi akkor a Korányi se lesz az..mellesleg én nem mennék hozzá fix...öreg is meg olyan gáz...... inkább válassz mást...Szabó Lászlót ajánlom...hozzá járok...furcsa a stílusa elsõre, de a tudása az nem kicsi
Szia, utolsó! Írtam privit. Miért gáz a Korányi?


Mit tudtok Dr panka Tiborról, vagy szültetek már Dr. Panka Tibornál? Ha igen mi a véleménye róla, és mik voltak az elvárásai?

Legjobb válasz: én sima vizsgálatokra (nem terhesen) hozzá jártam, mindig kedves segítõkész volt, meg voltam vele elégedve. Amikor terhes lettem, nem hozzá jártam. Nem azért, mert nem akartam, csak egyéb tényezõk miatt úgy alakult. Az egyik ismerõsöm nála szült ikreket, és nagyon dicsérte. De tény, hogy a terhesgondozással, szüléssel kapcsolatos tapasztalataimat nem tudom veled megosztani.

én sima vizsgálatokra (nem terhesen) hozzá jártam, mindig kedves segítõkész volt, meg voltam vele elégedve. Amikor terhes lettem, nem hozzá jártam. Nem azért, mert nem akartam, csak egyéb tényezõk miatt úgy alakult. Az egyik ismerõsöm nála szült ikreket, és nagyon dicsérte. De tény, hogy a terhesgondozással, szüléssel kapcsolatos tapasztalataimat nem tudom veled megosztani.

Mi a tapasztalatotok Dr. Cseh Erika és Dr. Lőrincz Ildikó nőgyógyász terhesgondozásáról, szüléslevezetéséről?

Már mindkettejüknél voltam (2-1 alkalommal) nőgyógyászati problémáim miatt. Akkor mind a ketten szimpatikusak voltak. Most úgy néz ki, hogy babát várok és nehéz eldöntenem, hogy kihez menjek. Érdekelne a véleményetek! (én elég érzékeny vagyok) A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Januárban szültem Cseh Erikánál (terhesgondozásra is végig hozzá jártam), abszolút pozitív a tapasztalatom. Hosszú vajúdás után végül császármetszéssel született meg a kisfiam (túl rövid volt a köldökzsinór), a hegem már alig látszik, gyorsan és szépen gyógyul. A szülés utáni napon bejött hozzám érdeklõdni, ez igazán jól esett. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan privátban. A szülésznõm Laskó Katalin volt, neki szintén nagyon hálás vagyok, amiért végig tartotta bennem a lelket. Õt is szívbõl ajánlom, egy tünemény.:)

Januárban szültem Cseh Erikánál (terhesgondozásra is végig hozzá jártam), abszolút pozitív a tapasztalatom. Hosszú vajúdás után végül császármetszéssel született meg a kisfiam (túl rövid volt a köldökzsinór), a hegem már alig látszik, gyorsan és szépen gyógyul. A szülés utáni napon bejött hozzám érdeklõdni, ez igazán jól esett. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan privátban. A szülésznõm Laskó Katalin volt, neki szintén nagyon hálás vagyok, amiért végig tartotta bennem a lelket. Õt is szívbõl ajánlom, egy tünemény.:)

Győriek! Mi a véleményetek Dr. Fülöp Józsefről és Dr. Likár Zsoltról?

Mindketten a gy?ri kórházban dolgoznak s nem tudo, hogy melyiket válsszam!

Legjobb válasz: Nem a vírusba halt bele a kismama, hanem mert kivágták a beleit császár közben, ami még nem is olyan nagy gond, mert mûtéti kockázat, de az már nagy baj, hogy egyértelmû tüneteit nem vesz észre. Ugyanis a kismamának több, mint egy hete nem volt széklete, és nagyobbra fel volt puffadva a hasa, mint az ikerterhesség idején. Szóval nem a HELP-szindrómába halt bele. Én biztos nem mennék a Fülöphöz. Azért írtam le a véleményem, mert ez volt a kérdés.

Nem a vírusba halt bele a kismama, hanem mert kivágták a beleit császár közben, ami még nem is olyan nagy gond, mert mûtéti kockázat, de az már nagy baj, hogy egyértelmû tüneteit nem vesz észre. Ugyanis a kismamának több, mint egy hete nem volt széklete, és nagyobbra fel volt puffadva a hasa, mint az ikerterhesség idején. Szóval nem a HELP-szindrómába halt bele. Én biztos nem mennék a Fülöphöz. Azért írtam le a véleményem, mert ez volt a kérdés.
Dr. Fülöp keze alatt halt meg pár hónapja az ikres kismama, õ végezte a császármetszést. Róla nem igazán tudok jót mondani. Dr. Likárról ellenkezõleg. Rosszat még nem hallottam róla. Mikor szültem a szobatársam nála szült (eredetileg a Ducz volt az orvosa, de szabin volt és neki adta át), szóval még így is, hogy nem õ volt a fogadott orvosa naponta többször bejött hozzá, nagyon kedves volt. Nagyon szimpatikus, én õt választanám.
Nem a Fülöp volt a hibás 1000 kismamábó 1-ben van ez a vírus amitõl sajnos meghalt.Nem az orvos hibájából halt meg. Nem kell a kisammákat ijesztegetni.Remek orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom miért nekem a Fülöp szimpatikusabb, meg több jót hallottam róla ismerõseimtõl, mint a Likárról! Meg úgy vagyok vele, hogyha õ hibázott, akkor sem kell elítélni! Több, mint 25éve dolgozik, s õ is emberbõl van, õ is hibázhat! Jó tudom ezzel nem lesz jobb az érintett családnak, de amúgy én úgy tudom, hogy nem a nõdoki hibázott abban az esetben!
Nem akarok vitatkozni rajta de hölyeségeket beszélsz.Ki vágták a beleit??Egy baktérium okozta a halálát.Pont ezért nem tudta apuka beperelni sem a kórházat sem az orvost.Ezt biztos forrásból tudom úgyhogy ne vitatkozz ezen.Persze a véleményed meg van de rossz infót ne adj senkinek. Nagyon jó és megbízható doki menj hozzá nyugottan:)
De a Likár is remek orvos:)
Most akkor mi itt a kérdés? Ha Fülöp szimpatikusabb, akkor úgy is hozzá fogsz menni!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: kíváncsi voltam mások véleményére is! Mondjuk ezért is van ez az oldal! NEM?!!!

Mi a véleményetek Dr. Vonnák Eszter nőgyógyászról? Hol rendel és mikor? Mennyi nála a tarifa? (Nőgyógyászati szűrésre és f. gátlót szeretnék felíratni)

Legjobb válasz: én tavaly nyáron voltam nála vizsgálaton 16. kerületben lakom így ott voltam az sztk-ban de gondolom máshol is rendel kedves volt bár annyira nem törõdött velem mint ahogy elvártam mivel sztk-ban voltam így ingyenes volt

én tavaly nyáron voltam nála vizsgálaton 16. kerületben lakom így ott voltam az sztk-ban de gondolom máshol is rendel kedves volt bár annyira nem törõdött velem mint ahogy elvártam mivel sztk-ban voltam így ingyenes volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!