Találatok a következő kifejezésre: Mi a a drágább (128 db)

Mi lehet a drágább szerintetek?

Ha vki a fogát tok alá teteti h szép foga legyen ...vagy a saját fogát csináltatja meg mármint fogfehérítés, szimetrikussá tétel és hasonlók.

Legjobb válasz: a második verzió. bár fogalmam sincs mi az, hogy tok alá tenni a fogat.:)

a második verzió. bár fogalmam sincs mi az, hogy tok alá tenni a fogat.:)
ez a tok-os dolog a korona?
A kérdező hozzászólása: ahha az korona a tokos:D
én is ezen elmélkedek. Saját fog stb. Ja persze, kiszámoltam, hogy a fogszabályzásom másfél éves kezelés alatt, aktiválásokkal, készülékkel, leszedéssel kb. 1milla kétszáz ezer lenne. Elõtte persze be kell tömetni, fogkövet kell leszedni, röntgent kell csináltatni, amit lehet sztkban, de inkább biztosra mennék, mert nálunk az sztk nem híres, szóval 12ezres töméssel számolva 7 fog plusz a fogkõ stb. És ezek csak a tervezhetõ kiadások. Lehet jobban járnék egy tök új fogsorral.. Fõleg, mivel, ha a saját fogaim kész lesznek, azok a továbbiakban még tönkremehetnek simán, így lehet amúgy is pótolni kellene õket késõbb...
A kérdező hozzászólása: hát igen ez igaz. de a koronás fog meg ugyebár ugy van h a te sajád fogad köszörülik le és arra teszik a koronát. na szóval az olyan 10 évig birja..mert alatta a fog is tönkre megy és a 10 év azért nem olyan sok...szóval ha az kimegy már alapbóól csak kivehetõõ lehet..ami meg gáz meg rosssz..azéért gondoltam h olcsóbb lenne saját fogat szépre megcsinálni és ha már az végleg tönkre megy arra rá a korona...mert azé összesen igy lehet 20 év lenne és sokkal jobb mint 10 év :P bár ez az én véleményem :)

Mi a különbség drágább és olcsóbb óvszer között? (pl. durex vs masculan)

Legjobb válasz: Nálunk a Masculan 2 év után szakadt el, a Durex 3 év után. :\ Érzésre, semmi különbség. 23/L

Nálunk a Masculan 2 év után szakadt el, a Durex 3 év után. :\ Érzésre, semmi különbség. 23/L
a lyukak száma
az, hogy az egyik drágább, mert valamibõl azt a sok reklámot is fizetni kell.
Nyilván a biztonság..egy drágább óvszer valószínûleg nehezebben szakad. De pl: a Primeros márkájú nem is drága, és megbízható.
Az egyiknek nagyobb a marketingje: PR, Sales Promotion, Personal Sales, reklam - ld. Durex-kampany, a masik nem kolt ilyenekre.
A kérdező hozzászólása: utolsó: hát ez nem túl bíztató.. amúgy aktus után mindig megnézitek h kiszakadt-e?
Nem kell azt megnézni. Ha leveszed érzed hogy szivárog e belõle a cucc vagy sem.

A DM-os multivitamin miben rosszabb a drágább társainál?

Miért kerül egy-egy multivitamin 5-6x annyiba, mint a DM-es? A DM-esben kevesebb fajta vitamin van, illetve kisebb mennyiségben?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel, mert én a DM-es multis pezsgõtablettát iszom!

Ez engem is érdekel, mert én a DM-es multis pezsgõtablettát iszom!
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk a pezsgõtablettába biztos, hogy kevesebb a vitamin, de én most a kapszulára gondolok.
szerintem mint általában csak a márkát kell több pénzért megfizetni, mint minden más terméknél.
Ugyan miért egészen biztos az? Akkor ennyi erõvel ugyanúgy biztos, hogy a tablettába is kevesebb hatóanyag van, azért amit te is megmagyaráztál és akkor innen nincs mirõl beszélni. Vagy elfogadod a másik válaszoló válaszát és rájössz, hogy egyikben sincs különbség.
Ez így vaktában lövöldözés! El kell olvasni az összetételét és azt, hogy melyik összetevõbõl mennyit tartalmaz. Ez publikus adat a DM-nél is a Scitec-nél is a Twinlab-nál is. Össze kell vetni az ár/teljesítmény viszonyukat. Én spec pont a DM-es vitaminokat drágállom és a fenti másik kettõ márka termékeit tartom jobbnak. De a naturvitaminbolt.hu és a vitaminsziget.hu termékeit is érdemes böngészni.

Melyik videókártya a jobb ár/érték arányban, melyiket érdemesebb választani mivel jobb a drágábbik? Többi lent.

1. Asus HD7770 1000/4500 mhz 128 bit 1024 mb ddr5 28000 ft

Legjobb válasz: Nekem is 7790-em van, és maximálisan megvagyok vele elégedve. Sztem megéri az a 6000 ft különbség, még akkor is ha csak 10-20%-al erõsebb a másiknál

Nekem is 7790-em van, és maximálisan megvagyok vele elégedve. Sztem megéri az a 6000 ft különbség, még akkor is ha csak 10-20%-al erõsebb a másiknál
nekem is 7790 :) egyértelmûen a 7790 :) [link]

E között mi a különbség? Mert ez 6 ezerrel drágább SAPPHIRE 11196-16-20G HD7950 3GB GDDR5 PCIE SAPPHIRE 11196-19-20G HD7950 3GB GDDR5 BOOST PCIE

Legjobb válasz: jó az olcsóbb is, a drágább csak gyárilag overclockolva van egy kicsit. Ugyanazt te is megcsinálhatod 2 kattintással.

jó az olcsóbb is, a drágább csak gyárilag overclockolva van egy kicsit. Ugyanazt te is megcsinálhatod 2 kattintással.
A drágábbakban több ponton záródó zár van és tûzállóak egy ideig.
Elsõ kérdés: hova akarod feltenni az ajtót?
A kérdező hozzászólása: Tömbházba lenne az ajtó. Ahogy nézegettem 16-18 ponton, 3 oldalon záródnak az olcsóbbak.
Gondolom ez a 40-50 ezres:http://videa.hu/videok/kreativ/kinai-biztonsagi-ajto-j1wLw5j..

Mi a különbség a fényképezőre rakható drágább és olcsóbb cirkuláris polár szűrők között?

Legjobb válasz: Elméletileg egy jobb szûrõ kevésbé lágyitja a képet, kevesebb becsillanást kelt. Bár a jobb minõségû termék általában drágább, de egzakt összefüggést nem lehet felállítani az árcédula és a minõség között :) Ha kompakthoz kell, akkor vehetsz lineárisat is, ha azt találsz elõbb vagy olcsóbban.

Elméletileg egy jobb szûrõ kevésbé lágyitja a képet, kevesebb becsillanást kelt. Bár a jobb minõségû termék általában drágább, de egzakt összefüggést nem lehet felállítani az árcédula és a minõség között :) Ha kompakthoz kell, akkor vehetsz lineárisat is, ha azt találsz elõbb vagy olcsóbban.
Szerintem a lineáris jobb, jobban lehet állítani. Nekem bevált. Sony H7
Ja, a lineráris hatásosabb, az maga a puszta polárszûrõ, a cirk. már meg van tuningolva. Csak a lin. néhány tükrös gépnél problémát okoz(hat), aztán ez úgy a köztudatba kattant, hogy már a kezdõ amatõr is be van szarva, ha a "lineáris polár" szót hallja :)

Mi a különbség a két videó kártya között, hogy 20k val drágább?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A drágábbhoz jár egy játék is.

A drágábbhoz jár egy játék is.
De ez nem biztos csak néha adnak.
Hasonlítsd össze itt: [link] [link]

Mi a különbség a ddr2-ő és a ddr3-mas között? Ja és, hogyan lehet kicserélni azt? Meg, hogy mélyért drágább sokkal?

Válaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: DDR3 modernebb,kisebb feszültségen megy,ezáltal kevesebbet fogyaszt,nagyon órajelen jár,viszont legtöbbször magasabb az idõzítése. DDR2 drágább sokkal.

DDR3 modernebb, kisebb feszültségen megy, ezáltal kevesebbet fogyaszt, nagyon órajelen jár, viszont legtöbbször magasabb az idõzítése. DDR2 drágább sokkal.
Igen, muszáj, mivel a kettõ alaposan különbözik. DDR2-eshez készült alaplapnak teljesen más a huzalozása, más a memóriavezérlõje, mint a DDR3-asnak. Amelyik processzor beépítetten tartalmazza a memóriavezérlõt (AMD-nél Athlon64 óta mindegyik, Intelnél Core2 utániak), ott a processzor foglalat is más. HA AM3-as (de nem AM3+) processzorod van, akkor az képes DDR2 és DDR3 memóriákat egyaránt kezelni, viszont ezt is csak alaplapcsere után.
De ha leírnád hogy milyen alaplapod, illetve procid van, akkor el lehetne indulni...
A lényeg régi alaplapod van, (szinte biztos) ami nem ismeri a ddr3, kb, mintha a videolejátszóba tennéd a DVD lemezt. Értelme nincs. Nem tudja lejátszani. Nem lehetséges, amit szeretnél.
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy most milyen konfigod van, és miért akarsz RAM-ot bõvíteni.
A kérdező hozzászólása: 1. Azért szeretném a DDR3-masat mert nagyobb RAM-ot szeretnék. De nem szeretnék 50.000ftot csak egy RAM-ra költeni. Ezért kérdeztem, hogy nem lehetne ezt kicserélni és erre az volt a válasz , hogy de csak akkor már kellene egy új alaplap. Nahát most az én kérdésem az lenne, hogy muszáj-e vennem egy új alaplapot hozzá?
Ember, írd már le hogy mit akarsz cserélni, mire, mennyibõl, és minek. Mert eddig a kérdés értelme konvergál a 0-hoz. Minek akarod a DDR2-t DDR3-ra cserélni? Emberek nem azért szoktak alaplapot és procit cserélni, hogy DDR3 RAM-juk legyen, hanem a proci és lapcsere miatt kell DDR3-ra váltani általában. Jó lenne kicsit konkretizálni hogy mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Ez az egész. Vagy akkor bisztos ki kell cserélni az alaplapot? nem tudná ezt megcsinálni egy szakember?
#5 Sokba.
Fogalmazzunk úgy, hogy jobban megérné venned drága DDR2 RAM-ot, mint hogy az egészet lecseréld DDR3-ra - ennyit biztosan ki lehet jelenteni látatlanban is:)
Micsoda?
A kérdező hozzászólása: És az mennyibe kerülne?
Igen, és nagy eséllyel a procit is kell cserélni, ha nincs DDR3-as vezérlõje, illetve ha nem érné meg a további vacakolás vele.
Mit akarsz kicserélni? DDR2-es RAM-ot DDR3-ra? Ezt csak alaplappal együtt teheted meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Csak még annyi, hogy hogyan lehet azt kicserélni?
#9 Nincs az a szakember aki egy DDr2 RAM helyére DDR3-at tudna tenni. A rendszer bolondbiztosra tervezett. Fizikailag nem megy bele az egyik a másik helyére, hogy senkinek ne jusson eszébe inkompatibilis modulokkal próbálkozni. Egyébként használtan 2 GB (2x1) DDR2-es RAM-ot kapsz 4K-ért, 2x2-õt meg 8K-ért, több pedig nem kell neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!