Találatok a következő kifejezésre: Mi a a diszkóban (119 db)

Mi ennek a dísznek a neve?

Ezt egy kicsi dísz amit általában az iPhoneokhoz van. Ahova a fülest be kell dugni oda szokták bedugni ezt is és a tetején pedig ott van pl. Egy kis masni. Valaki tud segíteni hogy hívják ezeket a díszeket?
mezeien egy disz. semmire nem jo.
A kérdező hozzászólása: okés. kösszi:)
én tudom! telefondísz ;)

Assassin's creed 4-ben honnan tudom, hogy épp melyik kard van nálam? És mire jó a totem, vagy dísz? Nem tudom mi az pontosan.

Legjobb válasz: elmész a boltba, és amelyiknél egy kis > -jel van, az van nálad... és a totemet gyûjtöd/eladod... és mire jó a dísz ? remélem ez költõi kérdés volt... na vajon mire jó a dísz?...

elmész a boltba, és amelyiknél egy kis > -jel van, az van nálad... és a totemet gyûjtöd/eladod... és mire jó a dísz ? remélem ez költõi kérdés volt... na vajon mire jó a dísz?...


Szerintetek mi az a hely, ahol normálisan lehet ismerkedni? (diszkó. az diszkó. az tudjuk milyen. ) konditerem? Mi lehet még?

De ha komolyan szeretnél , normálisan elkezdeni megismerkedni vkivel, nem csak alá kavarni és egy estét szórakozni félig részegen..

Legjobb válasz: Erre nem igen lehet válaszolni.Szinte bárhol.Járni kell a világot,kimozdulni és idõvel sikerül

Erre nem igen lehet válaszolni.Szinte bárhol.Járni kell a világot, kimozdulni és idõvel sikerül
Igazából a mai világban már sehol, mindenhol besértõdnek ha hozzájuk mer valaki szólni, kivéve ha egy jóképû srác megy oda hozzájuk.
Konditeremben jól lehet, pláne ha kigyúrt pasikra buksz. :D
Kondiba nem csak pasik járnak xd
A kérdező hozzászólása: na igen..tetszenek a kigyúrtak ezért jutott ez 'csak' eszembe..bár náluk is van az véglet, amikor már elszalad a lovacska...XD
Kondiba könnyû bár hiába vannak nõk én inkább az edzésre figyelek és nem csajozni járok de az biztos h könnyen tudsz vadászni :) fõleg ha jól is nézel ki akkor fõleg rajtad lesz az összes szempár amég edzel :D egyébként a legjobb barátok , ismerõsök által, ha bemutatnak egy ismerõsüknek aki neked szimpatikus :)
Bárhol, csak nyitottság kérdése.
"szia, megyünk együtt legközelebb? ;)"
kérdezd meg, hogy neki, hogy tetszett a buli? Az nem olyan átlátszó szerintem. Alapnak meg jó, hogy eltudjátok kezdeni a beszélgetést...
az ilyen emberek a hétköznapokon mirõl beszélgetnek másokkal? beszélgetnek egyáltalán bárkivel is?
írd neki, hogy van pénzed. akkor nyerõ leszel nála.

Cannibal! Tobey maguire, filmjében mikor. Diszkóba megy és szól a diszkóban egy szám annak mi a címe?

a diszkóban férfiakat erőszakol meg szemüveges a filmben! Csak ez az egy diszkós jelenet van. Válaszolnátok hogy mi annak a számnak a címe? A wikipédiát hagyátok ott nincs már kerestem

Ha diszkóban csókolózol, mi szokott a folytatás lenni?

Több csajjal is lehet egy este smárolni?

Legjobb válasz: erre nincs biztos válasz. ha megismersz valakit, rögtön ezer százalékra mondod hogy mi lesz a folytatás? nem. a diszkóban mondjuk sanszosabb hogy csak egy esti kavarás volt, de nem kizárt hogy akár komolyabb dolog is lehet belõle. lehet-e egy este több lánnyal? nem. ha már 2-vel kavarsz lerohad a bal karod, és kihullik a hajad. ha már hárommal, akkor a jobb lábad, és a füled is leesik. szóval vigyázz. lefordítva. miééértne lehetne? illetvee hát persze nem szép dolog de a te felelõsséged. kavarj.. ha sikerül.. meg ha akarsz..

erre nincs biztos válasz. ha megismersz valakit, rögtön ezer százalékra mondod hogy mi lesz a folytatás? nem. a diszkóban mondjuk sanszosabb hogy csak egy esti kavarás volt, de nem kizárt hogy akár komolyabb dolog is lehet belõle. lehet-e egy este több lánnyal? nem. ha már 2-vel kavarsz lerohad a bal karod, és kihullik a hajad. ha már hárommal, akkor a jobb lábad, és a füled is leesik. szóval vigyázz. lefordítva. miééértne lehetne? illetvee hát persze nem szép dolog de a te felelõsséged. kavarj.. ha sikerül.. meg ha akarsz..
A folytatás? Herpesz.
nem Yoda hang szóll a fejedben hogy nem és ha elfutsz meghalsz
ÖREG.... most nézd meg milyen cimkéket adtál meg : diszkó, szex, szerelem, csók Mire gondoltál mi a folytatás sztem nem minden csaj ugyanolyan Neked speciel egy qrva kell.
A kérdező hozzászólása: úgy látom, ismét nem sikerült megérteni a kérdést...:)
talán mert értelme NINCS !!!!!

Mik a lehetőségeim? Amikor a házunk épült, bolt volt mellettünk. Most kocsma lett, melyben egy szobányi helységben diszkót tartanak.

A zajtól képtelenség itthon megmaradni. A szombat közeledtével már gyomoridegem van. A jegyz?nek már írtam, de semmi. Nem bezáratni akarom, csak annyit, hogy 22 óra után csend legyen.

Legjobb válasz: Hívd mindig a zsarukat! Csendháborítás este tíz után! Diszkóhoz meg engedély is kell !

Hívd mindig a zsarukat! Csendháborítás este tíz után! Diszkóhoz meg engedély is kell !

Mi a véleményetek a dísz fácánról? Menyibe kerül

Legjobb válasz: Elõször is: nem dísz fácán, hanem díszfácán. Ne haragudj, de erre allergiás vagyok ma már minden ki minde nt kü lön ír, és nem tudják az ige kötõk helyes haszná latát. Legyünk már igényesek! (Bocs ezért a kirohanásért, aki meg lepontozna, (mert nyilván az lesz), annak üzenem, hogy kérdezze meg magától, hogy igazam van-e vagy nincs, és azután döntsön...) 2. Ezt így nem lehet megválaszolni, én nem vagyok szakértõ, de kapásból tudok neked többfélét sorolni, nyilván mindegyiknek más-más az ára és a beszerzésének módja. Ha érdekel, ismerek egy szakértõt, és utánanézek.

Elõször is: nem dísz fácán, hanem díszfácán. Ne haragudj, de erre allergiás vagyok ma már minden ki minde nt kü lön ír, és nem tudják az ige kötõk helyes haszná latát. Legyünk már igényesek! (Bocs ezért a kirohanásért, aki meg lepontozna, (mert nyilván az lesz), annak üzenem, hogy kérdezze meg magától, hogy igazam van-e vagy nincs, és azután döntsön...) 2. Ezt így nem lehet megválaszolni, én nem vagyok szakértõ, de kapásból tudok neked többfélét sorolni, nyilván mindegyiknek más-más az ára és a beszerzésének módja. Ha érdekel, ismerek egy szakértõt, és utánanézek.
A kérdező hozzászólása: igen érdekel .köszi
Úgy tûnik, mintha a "dísz" a a fácán ige igekötõje lenne...Hehehuhu:) Bocs. Szóval pl. ezüst- és aranyfácánt tenyésztõktõl lehet beszerezni, nem olyan borzasztó drága, 3-5 ezer forint körül van az ára. Mit kell tudni a tartásukról? http://www.haziallat.hu/madar/diszmadarak/aranyfacan-kezdokn..
Ilyen is van: http://diszfacan.lap.hu/

Szerinted diszkóban mi az a szint szórakozás, flört terén, ami még belefér egy erkölcsösebb lánynál? (lejjebb részletesebben)

Úgy értem, hogy mondjuk táncol egy fiúval, az megfogja a fenekét... Esetleg csók is belefér szerinted?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ mit nevezünk erkölcsnek, kinél hol húzódnak a határok. Van aki szerelembõl csókolózik, van aki élvezetbõl, van aki mindkettõbõl. A csók egyfajta eszköz az érzések kifejezésére így szerintem egy olyan lány, aki erkölcsösnek vallja magát nem tenné meg. Azonban arról senki nem tehet, ha a diszkóban megfogják a seggét. Ettõl nem lesz erkölcstelen, gondolom nem õ vonszolta oda a férfit és tette a kezét a seggére.

Szia! Attól függ mit nevezünk erkölcsnek, kinél hol húzódnak a határok. Van aki szerelembõl csókolózik, van aki élvezetbõl, van aki mindkettõbõl. A csók egyfajta eszköz az érzések kifejezésére így szerintem egy olyan lány, aki erkölcsösnek vallja magát nem tenné meg. Azonban arról senki nem tehet, ha a diszkóban megfogják a seggét. Ettõl nem lesz erkölcstelen, gondolom nem õ vonszolta oda a férfit és tette a kezét a seggére.
Mindenkinek más az erkölcsi értékrendje. Sajnos ez a mai fiataloknál a béka segge alatt van. Anélkül már nem is lehet szórakozni, bulizni, hogy ne smároljanak le vagy ne taperoljanak össze vad idegenek? :D
:D
Hagyjuk már. Ha erkölcsösnek tartod magad, akkor ne diszkóba járj, hanem templomba.
A pult mögötti szex is belefér még hidd el!!!
Minden belefér, amivle saját erkölcseit és más érzéseit nem bántja. felõlem lesz*phat bárki bárkit a biliárdasztalon ha neki az nem erkölcse hogy ne tegye, egyiknek sincs párja, és a másik is tudja hogy ennyi és nem több. Az hogy nekem mi fér bele az erkölcseimbe már más kérdés... azthiszem abban az esetben ha látom jövõjét a dolognak még a csók is. Mondjuk táncolni mindig lehet mindenkivel, abban semmi rossz nincs... habár így nehéz mert nem pont a diszkókat körnéykezem meg :)
simán le is cidázhatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!