Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dildó és (2 db)

Mi a különbség a dildó és a műpénisz között?

nekem azt mondták, hogy a kett? nem ugyanaz.

Legjobb válasz: ha szorosan vesszük, akkor a dildo a sima felületû, hengeres, kúpos végû eszköz, a mûpénisz viszont realisztikusan ábrázolja azt a bizonyos testrészt. ha nem veszük ennyire szorosan, akkor a dildó a gyüjtõfogalom.

ha szorosan vesszük, akkor a dildo a sima felületû, hengeres, kúpos végû eszköz, a mûpénisz viszont realisztikusan ábrázolja azt a bizonyos testrészt. ha nem veszük ennyire szorosan, akkor a dildó a gyüjtõfogalom.
a különbség nem a dildó és mûpénisz között, hanem dildo és vibrátor köött van! A vibrátor rezeg, a dildó pedig nem... A mûpénisz lényege, hogy realisztikus kinézéete van. Ez akár lehet vibrátoros vagy anélküli. Általában vibrátoros:)
Am ez érthetetlen a dildó és a vibrátor is farok helyett van: ha nincs fasz a dildó is jó alapon. namármost az én farkam nem szokott rezegni a vibrátornak se kéne :D (nem komoly nem kell lebaszni a tudatlanságom miatt...)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

A Vice Citybe amikor bemegyek a fegyverboltba vagy a szerszámboltba mindig lefagy a játék. A "Dildo Dodo" küldetést se tudom meg csinálni, mert az átvezető videóban lefagy és kidob a "Windowsba" (ha átugrom a videót akkor is). Mit csináljak?

Eredeti a játék!

Legjobb válasz: b+ töröld vice cityt majd máshonnan TPB-rõl szedd le www.theoiatebay.org és ne SKIDROWOSAT telepísd és mûködni fog. ha nem, akk passz nézesd meg dokival

b+ töröld vice cityt majd máshonnan TPB-rõl szedd le http://www.theoiatebay.org és ne SKIDROWOSAT telepísd és mûködni fog. ha nem, akk passz nézesd meg dokival
pffffff nemtom...
a ram mennyi?
Tedd újra a Windowst rakd fel az összes drivert és rakd fel a Vice City-t! Milyen oprendszert használsz?
A kérdező hozzászólása: Ram:1024 Mb Windows Xp-t használok.(Szervízcsomag 3)
A kérdező hozzászólása: Kösz, majd megpróbálom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!