Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dildó (3 db)

Mi a különbség a dildó és a műpénisz között?

nekem azt mondták, hogy a kett? nem ugyanaz.

Legjobb válasz: ha szorosan vesszük, akkor a dildo a sima felületû, hengeres, kúpos végû eszköz, a mûpénisz viszont realisztikusan ábrázolja azt a bizonyos testrészt. ha nem veszük ennyire szorosan, akkor a dildó a gyüjtõfogalom.

ha szorosan vesszük, akkor a dildo a sima felületû, hengeres, kúpos végû eszköz, a mûpénisz viszont realisztikusan ábrázolja azt a bizonyos testrészt. ha nem veszük ennyire szorosan, akkor a dildó a gyüjtõfogalom.
a különbség nem a dildó és mûpénisz között, hanem dildo és vibrátor köött van! A vibrátor rezeg, a dildó pedig nem... A mûpénisz lényege, hogy realisztikus kinézéete van. Ez akár lehet vibrátoros vagy anélküli. Általában vibrátoros:)
Am ez érthetetlen a dildó és a vibrátor is farok helyett van: ha nincs fasz a dildó is jó alapon. namármost az én farkam nem szokott rezegni a vibrátornak se kéne :D (nem komoly nem kell lebaszni a tudatlanságom miatt...)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Mi a véleményetek a szexuális segédeszközökről, bilincsek, dildók, ruhák, stb?

Mennyire dobta fel a szexuális életeteket?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy eszméletlen drágák tudnak lenni. Például egy szexhinta 50 ezer ft. Mi eddig bilincset vettünk csak, de az nagyon bejött, meg egy szexi ruhát. Hát az meg még jobban. Nagyon vadítónak, és szexinek éreztem magam benne. Segített az önbizalmamnak.

Én azt gondolom, hogy eszméletlen drágák tudnak lenni. Például egy szexhinta 50 ezer ft. Mi eddig bilincset vettünk csak, de az nagyon bejött, meg egy szexi ruhát. Hát az meg még jobban. Nagyon vadítónak, és szexinek éreztem magam benne. Segített az önbizalmamnak.
Anál intruder forever!
Nekünk bilincsünk van és nagyon izgi. Az esetek 90%-ában rajtam szokott kattanni. Eljátszom a rossz kislányt, a pasim pedig "megbüntet".:) Szóval nekünk nagyon bejött.
mi vibrátort vettünk. kétvégeset. nagyon jó vele! 45f

A Vice Citybe amikor bemegyek a fegyverboltba vagy a szerszámboltba mindig lefagy a játék. A "Dildo Dodo" küldetést se tudom meg csinálni, mert az átvezető videóban lefagy és kidob a "Windowsba" (ha átugrom a videót akkor is). Mit csináljak?

Eredeti a játék!

Legjobb válasz: b+ töröld vice cityt majd máshonnan TPB-rõl szedd le www.theoiatebay.org és ne SKIDROWOSAT telepísd és mûködni fog. ha nem, akk passz nézesd meg dokival

b+ töröld vice cityt majd máshonnan TPB-rõl szedd le http://www.theoiatebay.org és ne SKIDROWOSAT telepísd és mûködni fog. ha nem, akk passz nézesd meg dokival
pffffff nemtom...
a ram mennyi?
Tedd újra a Windowst rakd fel az összes drivert és rakd fel a Vice City-t! Milyen oprendszert használsz?
A kérdező hozzászólása: Ram:1024 Mb Windows Xp-t használok.(Szervízcsomag 3)
A kérdező hozzászólása: Kösz, majd megpróbálom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!