Találatok a következő kifejezésre: Mi a a ddr és (24 db)

Mia különbség a DDR és a DDR2 RAM között?

Legjobb válasz: A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.

A DDR2 sokkal gyorsabb viszont nem sokkal srágább. Ha venni szeretnél akkor mindenképp DDR2-t mert elõnyösebb az ár/teljesítmény arány. Természetesen fontos leellenõrni hogy az alaplapod támogatja-e a ddr2-es ramokat.
elnézést, az elsõ sorban a srágább=drágább
DDR 2 gyorsabb
Ez nem igaz. A DDR gyorsabb mint a DDR2, de a DDR2 magasabb órajelen fut. Bár ha 1066 Mhz-s a DDR2, akkor már lehet gyorsabb is, de CL (válaszidõ) is számít.
mit akartok mindjárt itt a DDR4

Mi a EDO Ram és DDR Ram, DDR2 Ram, DDR3 Ram?

El?re is köszönöm a válazsokat:)

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Véletlen_elérésû_memória http://www.hardverismeret.eoldal.hu/cikkek/memoria.html http://hu.wikipedia.org/wiki/DDR_SDRAM

Kitudna oktatni hozzáértő személy a videókártyákkal kapcsolatban, hogy melyik az erős fajta meg mi az a gpu és abban milyen ddr dolgok vannak meg hasonlók?

Nagyon megköszönném ha valaki ki tudna oktatni ilyen dolgokból ,mert nem nagyon értek a videókártyákhoz,de viszont minden máshoz igen és szeretnék ezekről is többet megtudni. Pl.: miért van az ,hogy az egyik száma ilyen: HD 5450 a másiké olyan ,hogy 210 a harmadiké meg olyan ,hogy 8600GT és ,hogy ezekből melyik a jó fajta...stb. Minden helpet köszönök :D

Legjobb válasz: azok csak számok, így számozta meg a gyártó õket. a gpu a kártya processzora, a ddr az meg a memória mellette http://vgaspeed.hu/ olvasgasd ezt az oldalt, kezd a legrégebbi cikkekkel, utána meg ezt http://prohardver.hu/index.html és mindent meg lehet tanulni

azok csak számok, így számozta meg a gyártó õket. a gpu a kártya processzora, a ddr az meg a memória mellette http://vgaspeed.hu/ olvasgasd ezt az oldalt, kezd a legrégebbi cikkekkel, utána meg ezt http://prohardver.hu/index.html és mindent meg lehet tanulni
nem tartom nagynak a tudásomat de vga-król tudnék irni 20 A4-es lapniy dolgot..
Radeon oldalon amit érdemes megvenni minimum a HD6770-es, és attól feljebb a HD68xx, 69xx sorozat
A kérdező hozzászólása: és minnél jobb a kártya processzora annál jobb a teljesítménye? Meg ha DDR5 -ös ramja van a kártyának akkor az jobb , mint a DDR 3-as meg a többi ?
igen minél jobb a GPU annál jobb a kártya, és ha ugyanaz a gpu mellett van DDR3-as és DDR5-ös RAM-os kártya is, akkor a DDR5-ös a jobb


Mi a különbség a sima DDR és DDR2 Ram között?

Legjobb válasz: Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.

Sok minden. Mondjuk kezdetnek az, hogy a DDR régebbi, mint a DDR2, teljesen inkompatibilisek egymással. A DDR2 magasabb órajeleket mutat a DDR-hez képest, alacsonyabb feszültségen, de magasabb késleltetés mellett. Épp ez igaz a DDR2 <-> DDR3 viszonylatban is. Ezzel együtt a DDR generációk váltakozásával a kapacitásuk is igencsak megnõtt már. Természetesen fizikailag is inkompatibilisek egymással. De manapság már a DDR2 is elavultnak tekinthetõ, kifutó termékek. Ez az árukon is látszik. Jelenleg a DDR3 a szabvány, amit új gépekben használnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És nagyobb a DDR2-esnek a teljesítménye?Többet tud?
wikipédia
Nem tud többet, mindkettõ memória csak. Az ideiglenes adattárolás csak a dolga, azt csinálja. De igen, nagyobb a teljesítménye. :D

Mi a külömbség a ddr és a gddr között?

Legjobb válasz: Mindkettõ DDR SDRAM, a DDR RAM a processzorral kommunikál, a GDDR RAM pedig a videókártyán van és a grafikai csippel kommunikál.

Mindkettõ DDR SDRAM, a DDR RAM a processzorral kommunikál, a GDDR RAM pedig a videókártyán van és a grafikai csippel kommunikál.

Ha pl van egy DDR II-es RAM akkopr mi a különbség a SS és a DS típus között? és ezt honnan tudhatom meg, hogy melyik az? Meg melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Kül:teljesítmény,gyártás kezdete,Ár,Csatoló felület. így lehet fogalmazni: legjobbak a legújabb ramok:Nagyobb órajelük van átl.1333-tól kezdõdnek és olcsóbbak mint a régi ramok mint pl a ddr 1-2 és sd.

Kül:teljesítmény, gyártás kezdete, Ár, Csatoló felület. így lehet fogalmazni: legjobbak a legújabb ramok:Nagyobb órajelük van átl.1333-tól kezdõdnek és olcsóbbak mint a régi ramok mint pl a ddr 1-2 és sd.

Mi a különbség az SD és a DDR ram között? Talán jobb az egyik mint a másik?

enyémbe ddr van,de b?víteni akarom de sd is megy az alaplapba,azt szeretnék venni mert állítólag olcsóbb,nem nagyon értek hozzá de gondolom nem véletlenül van ilyen olyan fajta,mi a különbség közöttük?

Legjobb válasz: Egyszerre mindkettõ nem fog mûködni. Mellesleg a DDR lényegesen gyorsabb, mint az SD (Double Data Rate, mégpedig az SD-hez képest dupla).

Egyszerre mindkettõ nem fog mûködni. Mellesleg a DDR lényegesen gyorsabb, mint az SD (Double Data Rate, mégpedig az SD-hez képest dupla).
A DDR RAM gyorsabb, modernebb és újabb technológia, mint az SD RAM.Azért is érdemesebb DDR1-es ramot venned, mert a másikat már nehezebb beszerezni és drágább is, mivel elavult és nem gyártják.
A kérdező hozzászólása: mi?? dupla gyorsabb a ddr ram? az igen, köszi a válaszokat, akkor maradok a ddr-nél...

Mi a különbség a DDR és a GDDR közt?

Pl: Vidikártyánál, vagy RAM-nál.

Legjobb válasz: annyi hogy a DDR az a RAM memória a GDDR meg a VGA-é... Magasabb számú a gyorsabb és az újabb technológia ás általában az olcsóbb is...

annyi hogy a DDR az a RAM memória a GDDR meg a VGA-é... Magasabb számú a gyorsabb és az újabb technológia ás általában az olcsóbb is...
A kérdező hozzászólása: csak mert láttam egy kérdésnél, hogy a másiknak 4x8 gb GDDR5-ös Ramja volt...
VGA-ba nincs annyi RAM... Az biztos nem az volt...
A kérdező hozzászólása: igen, furcsa de ez nem a vidikártyája volt hanem a ramja lol. érdekes...
A RAM meg nem GDDR, egyébként stimmel...
Pláne nem DDR5-ös, mert még a 4-es sem sûrûn van...
ugyanaz.
szemmel láthatólag és fizikailag sem egyforma a slot amibe beleakarod erõltetni...
ddr1 ram nincs. ddr ram van, ddr2, ddr3, stb. amikor kijött a ddr, még nem sorszámozták, nyilván senki sem gondolta, hogy a következõ ddr2 lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!