Találatok a következő kifejezésre: Mi a a dalnak, (1194 db)

Mi/mik a kedvenc dalod/dalaid?

Legjobb válasz: Eisbrecher - Ohne Dich,eiszeit

Eisbrecher - Ohne Dich, eiszeit
The Prodigy - Voodoo People

Mi ennek a dalnak a címe? ikh soldatushki, bravy rybatushki, raz dva tri chetyre, raz dva tri chetyre, ikh soldatushki, bravy rybatushki, raz dva tri chetyre, raz dva tri.

http://www.youtube.com/watch?v=rI13-N8io50

Legjobb válasz: Jesszus pepi, ha másért nem is, ezért igen nem kedvelem az angolt -- magyarul fonetikusan átírjuk a szavakat, bár úgyis elég borzasztó, hihihi (ih szoldatuski, bravi rebjatuski) és a dal címe is ez: szoldatuski, bravi rebjatuski Солдатуш 82;и, бравы ребятушк 80; (orosz népdalnak titulálja a 'gyerekdalok - dalok a háborúról' szekciója -- olvasható, letölthetõ innen: http://pochemu4ka.ru/load/muzyka_dlja_detej/pesni_o_vojne/so.. üdv és szép napot :)

Jesszus pepi, ha másért nem is, ezért igen nem kedvelem az angolt -- magyarul fonetikusan átírjuk a szavakat, bár úgyis elég borzasztó, hihihi (ih szoldatuski, bravi rebjatuski) és a dal címe is ez: szoldatuski, bravi rebjatuski Солдатушки, бравы ребятушки (orosz népdalnak titulálja a 'gyerekdalok - dalok a háborúról' szekciója -- olvasható, letölthetõ innen: http://pochemu4ka.ru/load/muzyka_dlja_detej/pesni_o_vojne/so.. üdv és szép napot :)
hihihi, most látom csak, hogy youtube link is vagyon feltöltve - úgy látszik, mégiscsak új hemüveg kellene - nos, a bácsi nem pontosan énekel, de nekem tetszik - a link rar-ban vagyon feltöltve - két fájl van benne, a rövidebb az Alekszandrov együttes felvétele, és kicsit másként hangzik, mint a filmen -- a hosszabb amolyan zenekari változat, szóval nem nótálják, és ettõl pláne másként hangzik remélem, azért segítettem valamit üdv :)
ui.: a 80, 82 természetesen nincs benne a címben - próbáljuk újra: Солдатушки, бравы ребятушки
nem megy - nem tudom, miért nem engedi -- ezer bocsi!
С о л д а т у ш к и , _ б р а в ы _ р е б я т у ш к и (szaldátuski, brávi ribjátuski) Katonák, bátor legények (fiúk) С о л д а т у ш к а = katonácska б р а в ы й = bátor, férfias, р е б я т у ш к а = legényke, fiúcska
# rudolf.th ügyes - hogy csináltad? közt tettél a betûk közé, vagy valami más trükkje vagyon? (csak azért kérdem, mert imádom az oroszt, oszt hátha máskor is szeretnék cirill betûket berakni -- mondjuk, a linknél ottan volt oroszul, de így sokkal pofásabb :) ) üdv :)
@ #6 Csak egyszerûen szóközöket teszek be (aztán elõfordulhat, hogy ez sem segít). Nem tudom, hogy a cirill betûk használata miért nincs rendesen megoldva, mikor erre is lenne igény.
Köszönöm! :* :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkettõtöknek a dalért is és a fordításért is és persze a fáratságért ;)

Mi az a Dalit, és miért utálják? Mindent tudni akarok rólluk!

Legjobb válasz: Én csak Salvador Dali spanyol szûrrealista festõt ismerem.

Én csak Salvador Dali spanyol szûrrealista festõt ismerem.
A kérdező hozzászólása: Mindeggy, de azért köszönöm, már találtam rólluk cikket :)
Kikröll talláltál cikett?
Dalitok, kaszton kívüliek Indiában. Hagyományosan piszkos munkákat végeznek, például fazekasok, utcaseprõk, cserzõvargák. A hinduizmus szerint tisztátalannak születtek, ezért még a leheletük, árnyékuk is tisztátalanná teszi a tiszta kasztok tagjait.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, am már megtaláltam


Mi ennek a dalnak a címe? (francia dal; zene itt)

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-ar.. Évek óta próbálom kideríteni, hogy mib?l lesz a cserebogár, de még ma sem tudom!!! Ááá.. segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Edith Piaf ???

Edith Piaf ???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mi ennek a dalnak a címe? (szerintem már mindenki hallotta) többi lent

Heló! Itt egy részlet belőle: "...Minek ide tűz? Csak érezd, hogy nem kell más... Minek ide víz? A könnyek majd elmossák..."

Legjobb válasz: Bocs, ezt még hozzá: "... Egy szó, egy utolsó, mi mindent felkavar..." - ugyanaz a dal

A kérdező hozzászólása: Bocs, ezt még hozzá: "... Egy szó, egy utolsó, mi mindent felkavar..." - ugyanaz a dal
Brasch Bence : Fogadj el így :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Adél: Caro Emerald - Back It Up Bea: Lady Gaga - Speechless búcsúdal: Mika - Happy Ending :)
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT :)
Bosson: One in a million :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, le is töltöm gyorsan!!! :)
Mr Probz-Waves
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. igen ez az a dal amit kerestem
Sound of silence
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam, nagyon szépen köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!