Találatok a következő kifejezésre: Mi a a csiklói (27 db)

GGGGGG gágogni fogsz, onnan tudod.
A kérdező hozzászólása: köszönjük az értelmes választ
úgy érzed abban a pillanatban hogy felrobban a tested és öntudattalan állapotba kerülsz, erõd elhagy és egyszerûen boldogan az ágyba zuhansz :) Így tudom megfogalmazni..intenzívebb, erõsebb mint a cso.

Mi a kulonbseg a csikloi es a hĂźvelyi orgazmus kozott? Mar mint, hogy mit erez a no ha csikloi orgazmusa van, es mit erez ha huvelyi?

Legjobb válasz: A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny,tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)

A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny, tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)
hĂźvelyi? Te valami svéd vagy?
A kérdező hozzászólása: Magyar vagyok, csak nem tudok étkezettel írni, mert akkor ilyen hülye, ge.ci jeleket ad ki -.- de nem igaz, hogy csak egy ember tud válaszolni a kérdésre.....

Mi a különbség a csiklói és a hüvelyi orgazmus között?

Mármint az érzése között. Volt már orgazmusom, de némelyiknél nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik volt.

Legjobb válasz: Nekem eddig csak csiklói volt. az olyan mintha az egész testemet átrázná az erõs áram. hüvelyi meg csak kezdõdött egy parszor, de aztan mindig elsirtam magam, ugyh azt nem tom.

Nekem eddig csak csiklói volt. az olyan mintha az egész testemet átrázná az erõs áram. hüvelyi meg csak kezdõdött egy parszor, de aztan mindig elsirtam magam, ugyh azt nem tom.
Hat azt en se tudom, fel is tettem egy ilyen kérdést. egyszerûen érzek vmi nagyon erõs ingert ott belül, és egyszercsak elõtör belõlem a sirás. nemtom miert van. :S elso valaszolo voltam.
Elsírtad magad?:D de aranyos vagy:) de miért?
Nálam a hüvelyi picit tovább tart, nincs annyira éles tetõpont mint a csiklónál, nem tudom érthetõ e:-)


Mi a különbség a hüvelyi és csiklói orgazmus között?

Még nem volt nemi kapcsolatom senkivel, szóval nem nagyon értem a különbséget... miben különbözik ez a kettő? 18/l

Legjobb válasz: A hüvelyi orgazmus sokkal intenzívebb és jobb mint a csiklói.

A hüvelyi orgazmus sokkal intenzívebb és jobb mint a csiklói.
A kérdező hozzászólása: Visszaolvasva, hülyén fogalmaztam.... A nõ "reakciója" vagy na...hogy fogalmazzam meg, hogy az miben más? Remélem értitek mit akarok kérdezni.
a hüvelyi sokkal hevesebb, nálam legalábbis, a csiklóorgazmus olyan "lelkis" :D

Valaki elmagyarázná nekem hogy mi a csikló és mi a hüvelyi orgazmus között a különbség? Meg csiklóit hogy lehet elérni és hüvelyit hogyan? (önkielégítésnél)

Legjobb válasz: a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P

a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P
elõzõ vok, am meg h ha bármi kérdésed van priviben segítek:)

Mi a különbség a csiklói és a hüvelyi orgazmus között?

Legjobb válasz: A csiklói ahogy a nevébõl is adódik, akkor következik be, amikor fõleg a csikló izgatásának köszönhetõ az orgazmus bekövetkezése, ez lehet közösülés közben is, illetve petting, orális kielégítés alatt is. Úgy mondanám, hogy a csiklóból áramlik szét az a nagyon jó érzés, amit orgazmusnak hívunk. A hüvelyi pedig egy intanzívebb érzés, igazán nem lehet meghatározni, de ha neked is lesz, akkor rájössz, hogy az az.

A csiklói ahogy a nevébõl is adódik, akkor következik be, amikor fõleg a csikló izgatásának köszönhetõ az orgazmus bekövetkezése, ez lehet közösülés közben is, illetve petting, orális kielégítés alatt is. Úgy mondanám, hogy a csiklóból áramlik szét az a nagyon jó érzés, amit orgazmusnak hívunk. A hüvelyi pedig egy intanzívebb érzés, igazán nem lehet meghatározni, de ha neked is lesz, akkor rájössz, hogy az az.
Csiklói: mintha rázna a 220.Hüvelyi: mintha fellõttek volna a holdra. Egyébként szerintem a csiklóit könnyebben elõ lehet idézni.
Hát ha majd lesz rá alkalmad, meg fogod tudni különböztetni. Nekem már volt mindkettõ... csiklói orgazmusból nekem sosem elég, a hüvelyi pedig teljesen más, abból egy is teljesen kielégít.

Mit tegyek, hogy tovább tartson a csiklói orgazmusom?

Legjobb válasz: hivj fel engem :))

hivj fel engem :) )
az orgazmus lecsengése mindenkinél egyedi. de szabályozhatatlan. ezért azt javaslom, többször érd el egymás után :-)

Milyen a csiklói orgazmus? Mit éreztek olyankor?

Legjobb válasz: Orgazmust. Hány éves vagy?

Orgazmust. Hány éves vagy?
Megmutassam?

Ilyenkor érzékeny lesz a csiklója vagy mi történik?

Ha a barátn?m csiklóját izgatom, akkor elhúzódik egy id? után és remegni kezd. Szerintem nem lesz orgazmusa, csak nem értem, hogy mit?l van. Utána mindig kívánja, hogy ujjazzam, vagy valami. De miért nem bírja tovább ha a csiklóját izgatom?

Legjobb válasz: pedig orgazmusa van

pedig orgazmusa van
Én sem szeretem, ha direktben a csiklómat sokáig izgatják. Egyszerûen túl intenzív. Meg a hüvelyi orgazmus amúgy is jobb. 24/N
orgazmusa van, és utána érzékeny a csikló, ne nyúlj utána már hozzá egy jó darabig! 22f
nekem is szokott ilyen lenni, ez nem orgazmus(legalábbis az én esetemben), orgazmus elõtt felgyorsul a légzés, a szívverés, biztosan észrevennéd a barátnõdön ha elmenne. ez a spontán remegés biztosan azért van mert nagyon érzékeny a csikló. én miután elmegyek, már túlérzékeny vagyok és akkor nem bírom egyáltalán tovább, hogy a csiklómat izgassa a barátom. 18/L
ez szinte minden lánynál/ nõnél így van de csak mert felizgulnak/tak
egyszer tovább kel vinni. mindenkinek ilyen ... szóval ne félj nem pisilsz be
Ha tovább mennél, átélhetnél egy hüvelyi orgazmust. Ne félj, nem pisilsz be, csak az elején olyan érzés (de ez nem az), utána egész más! :-) Pedro
A kérdező hozzászólása: Köszike, aranyosak vtok...alig várom már h továbblépjünkxD
én is megállítottam a párom az elsõnél és megijedtem, hogy bepisilek, de rájöttem hogy nem kell:) így legközelebb tovább hagytam. és basszus:) olyan nagyon jó volt, hogy amíg kellemetlenné nem válig addig hagyd:) hosszú lesz és erõs amúgy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet:) 21 éves vagyok, ilyen szempontból kicsit más mint a többi, egyszerûen csak szerelmesen tudok ágyba bújni valakivel...Még egy nagy hibám, hogy inkább arra figyelek hogy neki mindenféle földi jót megadjak:DÉs közben azon veszem észre magam, hogy élvezem, de ha odakoncentrálnék, beleremegne minden:DPróbáltam magamra figyelni többet, de önzõ dolognak éreztem...:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!