Találatok a következő kifejezésre: Mi a a csikló orgazmus és (20 db)

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

Mi a különbség a csikló -és a hüvelyi orgazmus között? Van olyan, aki már mindkettőt átélte? Nekem csak a csikló szokott "összejönni"

Legjobb válasz: csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.

csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.
én mindketõt átéltem bár a hüvelyi ritkábban jön össze de az a jobb
Férfi vagyok, csak a párom élményeirõl tudok beszámolni. Õ sokkal jobbnak írta le a hüvelyit. Ezt az is bizonyítja, hogy ha orálisan kényeztetem, gyakran leállít, mielõtt elmenne, mert csiklós orgazmus után nehezebben tágul és nehezebben is éli meg a hüvelyi orgazmust. Ha nincs szex, csak egyéb móka, akkor is inkább ujjazáspárti.
Én mindkettõt átéltem.A hüvelyi orgazmus inezivebb mélyebb élvezet, sajnos ez nehezebben is jön össze ehhez bizony te is meg kell dolgoztasd a hüvelyizmaidat, fárasztóbb de megéri, a csiklóorgazmus is jó amit magadnak csinállhatsz de ez eggy átsöprõ gyors élvezet.Persze ez is nagyon kellemes de a hüvelyi mégis másabb élményekkel gazdagit.36N

Mi a különbség a hüvelyi és a csikló orgazmus között? És ha van G pont? Akkor van több pont is?

Legjobb válasz: Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...

Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...
Érzésben más nagyobb a hüvelyi orgazmus.Van G-pont bizonyitott a hüvely hasi oldalán elvileg 4-9centi mélyen.Ha a nö izgatott állapotban van tapintani lehet, borsó nagyságú, kicsit érdes.Van U és A pont is;)
A kérdező hozzászólása: És mindkét orgazmusnál spriccel a nõ? vagy van egyáltalán olyan aki nem spriccel? És igaz, hogy egy kis pisi is belekerülhet a spriccelésbe?
Elvileg csak a G-pontinál van spricc.Én is igyekszem a spriccre, de nem akar összejönni, de a g-ponti orgazmus megvan irto nagyokat élvezek, de a spricc még sajna nem jött össze:(
Az esetek nagy-nagy százalékában nincsen spricc ez egy ritka dolog.nOlyankor nem tudsz bepisilni mert a felizgatottság miatt el van zárva a hugycsö.
Nálunk a páromat érdekelte nagyon a g pontos dolog, és meg is találtuk, de nekem nem volt jó, olyan érzésem volt, hogy mindjárt bepisilek, amikor izgatta... Hüvelyi orgazmust még nem éltem át.
Csak megnyugtatlak titeket, hogy 10 az 1hez arányban spriccelnek a nõk. Lehet próbálkozni, de ez nem egy tanulandó dolog :)

Még nem sikerült a hüvelyi orgazmus, és ha a csiklómat túl sokáig izgatja a párom, nem tudok elmenni, túl érzékeny lesz. Õ pedig kudarcként fogja fel az egészet, mert biztos rosszul csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: - csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)

- csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)
nekem is ue a problémám
A kérdező hozzászólása: de nem megy sehogysem.magamnak fõleg nem érzek semmit.
huhh az baj :S a lényeg hogy ez miatt nem szabad rosszul érezni magatokat! mindenki máshogy mûködik, nemis olyan ritka hogy nem megy egybõl a kielégítés a párodnak.
A kérdező hozzászólása: a csiklói megy akárhogy, csak akkor nem, ha túl sokáig húzza a párom...

Miben különbözik a csikló és a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..

Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..
A csikló éles és rövid, hüyelyi pedig átfogóbb úgyértem sokkal mélyebbrõl el kezd gyûlni és mikor robban hosszabban átjárja az egész testet szerintem emiatt sokkal erõsebb.

Mi a különbség a csikló, és a hüvelyi orgazmus között?

Sokan mondták már hogy a hüvelyi intenzívebb, jobb, meg hogy nehezebb elérni, de hogy lehet megkülönböztetni, mitől másabb érzés?

Legjobb válasz: Olvasgass: http://www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/a_nok_orgazmus..

Google, egyetlen 1 perc, és szó szerint millió leírást találsz. De itt GYK-n is van ám Keresés funkció. Mivel semmi egyedi, csak rád vonatkozó konkrétumot nem adtál meg, sokadszorra kiírni ezt a kérdést semmi más, mint spam.

Mi a különbség a hüvelyi és a csikló orgazmus között? Ha a barátnőmnek bugyin keresztül simogatom a punciját, melyiket éli át?

És melyik a jobb, a hüvelyi vagy a csiklós?

Legjobb válasz: Szerintem nincs különbség közötte mind a kettõ nagyon jó tud lenni :) De ha simogatod akkor a csiklói orgazmust éli át!!

Szerintem nincs különbség közötte mind a kettõ nagyon jó tud lenni :) De ha simogatod akkor a csiklói orgazmust éli át!!
Szerinted bugyin keresztül a hüvelyét simogatod? Gondolkodj már...
Szerintem bugyin keresztül egyiket sem kivéve ha ilyen bugyija van: http://www.vagyaim.hu/Extrem-ruhazat/Latex-ruha/Noknek/1433-.. Mindkettõ más érzés, de a legjobb, ha egyszerre stimulálják mindkettõt.
Ha leveszed róla a bugyit, akkor bármelyik lehet! :P:)
Fiziológiailag nincsen különbség. Az izgatás módja adja a különbséget. A csíkló nem csak akkor, amekkora kívülrõl látszik belõle, hanem folytatódik a nõi test belsejében. Belülrõl izgatva sokkal nehezebb elérni az orgazmust, de sokkal jobb érzés a nõknek. :)
A kérdező hozzászólása: Hát azt mondta hogy nagyon jó volt neki, egyiket csak átélte...:)
Jaj, te! Az, hogy nagyon jó neki, egyáltalán nem jelenti azt, hogy orgazmusa is volt rögtön. A lányok többségénél ez nem megy ilyen egyszerûen. Sõt, sokaknak még szex közben sem jön össze, vagy hónapokba, évekbe telik, mire megtanulják elérni. Ettõl persze még élvezhetik az együttlétet akkor is, ha az nem zárul orgazmussal. A lányoknál ez teljesen másképp mûködik, mint a fiúknál.
akkor a csikló orgazmust éli át. és én erre szavazok, hogy ez a jobb. legalábbis nekem. :) 26/N
Hat bugyin keresztul, csakis csikloorgazmus ha sikerul:D
Nagyon más érzés!
A hüvelyi nekem intenzívebb. Annál viszont nincs jobb mikor egyszerre van mind a kettõ :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Neked mennyiben másabb a hüvelyi? Úgy értem mit érzel orgazmus közben, milyen?

Mi a különbség a hüvely és csikló orgazmus között? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nem összehasonlítható szerintem! Mindkettõ más érzés, ki kell próbálni;-)

Nem összehasonlítható szerintem! Mindkettõ más érzés, ki kell próbálni;-)
Mindkettõ jó, de szerintem a nõk többsége a hüvelyi orgazmusnak jobban örül. 18/L

Mi a különbség a csikló és hüvelyi orgazmus közt?

Ha úgy élvezek el,hogy rendesen szeretkezünk akkor az hüvelyi orgazmus? Mert én csak így tudok ha bennem van és közbe nem izgatja a csiklómat. Vagy attól még lehet csikló? Ha orálisan csinálja úgy nem jó soha nem élveztem el még úgy. De ha magamnak izgatom a csiklómat úgy eltudok,akkor az csikló orgazmus? Remélem érthet? voltam? Mert sokan mondják,hogy másabb a hüvelyi mint a csikló orgazmus. De én nem vettem ezt észre. Lehet,hogy amikor szeretkezünk akkor is csak csikló orgazmasum van? Segítsetek!!

Legjobb válasz: Nagyon jól tudod!Bár aztmondják sokan h a hüvelyi ritkább!Én mindíg ugy élvezek el..soha nem csiklóin..nekem ugy jobb!17 éves lány

Nagyon jól tudod!Bár aztmondják sokan h a hüvelyi ritkább!Én mindíg ugy élvezek el..soha nem csiklóin..nekem ugy jobb!17 éves lány
Teljesen egyszerû, ha csak a hüvelyed ingerled, az hüvelyi, ha a csiklót (vagy a csiklót is) akkor az csiklói. Általában a csiklói orgazmus erõsebb, áthatóbb, mélyebb érzés. CSak hüvelyi orgazmusra kevés nõ képes. És szeretkezés közben sok pózban ingerelve van a csikló is, mert pl a misszionárius pózban is a csiklód hozzáérhet párod hasához, és ezzel a hüvely mellett a csikló is ingerelve van, illetve ugyenez igaz a lovagló pózra is. Alapvetõen teljesen mindegy, örülj neki, hogy neked ilyen jó igenred van a hüelyi orgazmusra. Orális szex közben meg megkérheted párd, hogy az ujjával ingereljen a hüvelyedben is, tetszeni fog:-) nekem is ez a kedvencem:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!