Találatok a következő kifejezésre: Mi a a csikló és hüvelyi (19 db)

Miben különbözik a csikló és a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..

Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..
A csikló éles és rövid, hüyelyi pedig átfogóbb úgyértem sokkal mélyebbrõl el kezd gyûlni és mikor robban hosszabban átjárja az egész testet szerintem emiatt sokkal erõsebb.

SOS! Par napja miutan pisilek nagyon kezd viszketni a csiklom es ujabban a huvelyem korul is, utalhat nemi betegsegre ez a jel? Mivel enyhithetem a viszketest? Es kb. ugyanannyi ideje kezdtek lenni pattanasaim is. Gyanakodhatok a candida albicansra?

Tegnaptol meg a huvelyi valadek is olyan fura szagu lett, de nem mondhato budosnek.

Legjobb válasz: Nemcsak a férjedtõl és a közvécétõl kaphatsz fertõzést, a kórokozól ott élnek velünk, amint egy kis stressz, vagy más betegség miatti gyengébb immunrendszer lehetõvé teszi, elszaporodnak. Én nem várnék másfél hetet a "nõgyógyászomra", egy fertõzést az sztk-ban is diagnosztizálni tudnak (ugyanazok az orvosok rendelnek, akiknek a magánrendelésein délutánonként súlyos ezreket fizetnek a nõk) és fel tudják írni a megfelelõ gyógyszert is. Hamarabb meggyógyulsz és a pénzed is megmarad.

Nemcsak a férjedtõl és a közvécétõl kaphatsz fertõzést, a kórokozól ott élnek velünk, amint egy kis stressz, vagy más betegség miatti gyengébb immunrendszer lehetõvé teszi, elszaporodnak. Én nem várnék másfél hetet a "nõgyógyászomra", egy fertõzést az sztk-ban is diagnosztizálni tudnak (ugyanazok az orvosok rendelnek, akiknek a magánrendelésein délutánonként súlyos ezreket fizetnek a nõk) és fel tudják írni a megfelelõ gyógyszert is. Hamarabb meggyógyulsz és a pénzed is megmarad.
Vegyél Canesten krémet! Nekem is nagyon viszketett a hüvelyemnél (tuti valami gomba volt) vettem rá canestent és pár nap múlva semmi bajom nem volt! Nagyon jó az a krém! Ajánlom! :)
Szerintem ez a tünetek alapján hüvelygomba. A gyógyszertárban tudsz recept nélküli szereket kapni. De azért mutasd meg magad orvosnak.

Mi a különbség a csikló -és a hüvelyi orgazmus között? Van olyan, aki már mindkettőt átélte? Nekem csak a csikló szokott "összejönni"

Legjobb válasz: csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.

csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.
én mindketõt átéltem bár a hüvelyi ritkábban jön össze de az a jobb
Férfi vagyok, csak a párom élményeirõl tudok beszámolni. Õ sokkal jobbnak írta le a hüvelyit. Ezt az is bizonyítja, hogy ha orálisan kényeztetem, gyakran leállít, mielõtt elmenne, mert csiklós orgazmus után nehezebben tágul és nehezebben is éli meg a hüvelyi orgazmust. Ha nincs szex, csak egyéb móka, akkor is inkább ujjazáspárti.
Én mindkettõt átéltem.A hüvelyi orgazmus inezivebb mélyebb élvezet, sajnos ez nehezebben is jön össze ehhez bizony te is meg kell dolgoztasd a hüvelyizmaidat, fárasztóbb de megéri, a csiklóorgazmus is jó amit magadnak csinállhatsz de ez eggy átsöprõ gyors élvezet.Persze ez is nagyon kellemes de a hüvelyi mégis másabb élményekkel gazdagit.36N

Valaki elmagyarázná nekem hogy mi a csikló és mi a hüvelyi orgazmus között a különbség? Meg csiklóit hogy lehet elérni és hüvelyit hogyan? (önkielégítésnél)

Legjobb válasz: a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P

a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P
elõzõ vok, am meg h ha bármi kérdésed van priviben segítek:)

Mi a különbség a hüvelyi és a csikló orgazmus között? És ha van G pont? Akkor van több pont is?

Legjobb válasz: Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...

Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...
Érzésben más nagyobb a hüvelyi orgazmus.Van G-pont bizonyitott a hüvely hasi oldalán elvileg 4-9centi mélyen.Ha a nö izgatott állapotban van tapintani lehet, borsó nagyságú, kicsit érdes.Van U és A pont is;)
A kérdező hozzászólása: És mindkét orgazmusnál spriccel a nõ? vagy van egyáltalán olyan aki nem spriccel? És igaz, hogy egy kis pisi is belekerülhet a spriccelésbe?
Elvileg csak a G-pontinál van spricc.Én is igyekszem a spriccre, de nem akar összejönni, de a g-ponti orgazmus megvan irto nagyokat élvezek, de a spricc még sajna nem jött össze:(
Az esetek nagy-nagy százalékában nincsen spricc ez egy ritka dolog.nOlyankor nem tudsz bepisilni mert a felizgatottság miatt el van zárva a hugycsö.
Nálunk a páromat érdekelte nagyon a g pontos dolog, és meg is találtuk, de nekem nem volt jó, olyan érzésem volt, hogy mindjárt bepisilek, amikor izgatta... Hüvelyi orgazmust még nem éltem át.
Csak megnyugtatlak titeket, hogy 10 az 1hez arányban spriccelnek a nõk. Lehet próbálkozni, de ez nem egy tanulandó dolog :)

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

Még nem sikerült a hüvelyi orgazmus, és ha a csiklómat túl sokáig izgatja a párom, nem tudok elmenni, túl érzékeny lesz. Õ pedig kudarcként fogja fel az egészet, mert biztos rosszul csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: - csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)

- csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)
nekem is ue a problémám
A kérdező hozzászólása: de nem megy sehogysem.magamnak fõleg nem érzek semmit.
huhh az baj :S a lényeg hogy ez miatt nem szabad rosszul érezni magatokat! mindenki máshogy mûködik, nemis olyan ritka hogy nem megy egybõl a kielégítés a párodnak.
A kérdező hozzászólása: a csiklói megy akárhogy, csak akkor nem, ha túl sokáig húzza a párom...

Lányok, hogy maszturbáltok? A hüvelyt vagy a csiklót ingerlitek és mi módon?

Legjobb válasz: én úgy szoktam, hogy elõször a csikló, aztán mikor nedves leszek akkor ráülök az ujjamra :D mozgok rajta aztán ujjazom magam aztán megint csikló és így tovább ameddig el nem élevezek

én úgy szoktam, hogy elõször a csikló, aztán mikor nedves leszek akkor ráülök az ujjamra :D mozgok rajta aztán ujjazom magam aztán megint csikló és így tovább ameddig el nem élevezek
Mindkettõ érzékeny, de a hüvelyben lévõ g-pontod a multi-orgazmus titka. Ezt könnyedén megtalálod, ha benyúlsz, majd a hasfalad felé belülrõl kifelé nyúlsz, egy kis redõs részt kitapinthatsz. Ha azt folyamatosan (monoton módon)erõsen ingerled (a kezed szemszögébõl fel és le, nem ki/be), mondjuk a mutató és középsõ újjad összezárásával az ujjbegyeiddel és türelmesen teszed mindezt, hatalmas érzésben lehet részed. Ha azt tapasztalod hogy nagyon sok nedv távozik belõled, netán spriccelsz ne aggódj, teljesen normális dolog, és a folyamat részét képezi. Ha a pasidat megkéred a mûveletre és van némi izomzat a felkarján egy hosszabb mûvelethez akkor megtapasztalhatod a láncorgazmus fogalmát (multi-orgazmus)
húh, ha tudnád hány ilyen kérdés van...
Unatkozol? Menjek segíteni drága?
Javaslom a keresõ használatát.
Én a fülemet ingerlem vibrátorral olyankor.
én a csuklómat szoktam ingerelni...

Mitõl fájhat a puncim, hüvely nyílás és a csiklóm között, illetve a csiklóm?

Az utóbbi pár napban nagyon fáj a puncim. a hüvely nyílás és a csiklóm között, illetve a csiklóm. ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: Bármitõl. Miután semmit se tudunk rólad, pl élsz-e nemi életet kapásból ugye...

Bármitõl. Miután semmit se tudunk rólad, pl élsz-e nemi életet kapásból ugye...
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, nincs párom
Hólyaghurut, vagy begyulladt a húgycsöved, vagy mindkettõ, irány a doki, kapsz gyógyszert és elmúlik.
Hüvelyi fertõzés például okoz ilyet. És ahhoz nem kell nemi életet élni, hogy ez kialakuljon. El kell menni orvoshoz!
Addig amíg nem lát doki, kenegesd Bepanthennel a fájdalmas területet.
Biztosat csak orvos mondhat.
Korod?

Régóta nincs barátom, vibrátort nem merek venni, mivel helyettesíthetem ezt a két dolgot? És tényleg igaz, hogy ha mindig csak a csiklóm ingerlésével jutok csúcsra, akkor sokkal nehezebb elérni a hüvelyi orgazmust?

Legjobb válasz: Akkor használd az ujjad. Amúgy meg nincs semmi rossz a vibrátor vásárlásban, ha nem mered boltban, akkor rendeld meg interneten. A második kérdésedre pedig: ha csak a csiklód ingerled, akkor ahhoz fogsz hozzászokni és tényleg nehezebb eljutni a csúcsra más úton.

Akkor használd az ujjad. Amúgy meg nincs semmi rossz a vibrátor vásárlásban, ha nem mered boltban, akkor rendeld meg interneten. A második kérdésedre pedig: ha csak a csiklód ingerled, akkor ahhoz fogsz hozzászokni és tényleg nehezebb eljutni a csúcsra más úton.
Szia! Én is a neten rendeltem vibrátort. Teljesen átlagos dobozban küldik, nincs ráírva mi van benne. Ha csak ez tart vissza a vásárlástól nézz szét a neten, de alaposan, mert elég nagy árkülönbségek vannak! Sok sikert! :) )
szió. próbáld ki a gésagolyókat, nekem a párom vett, egyedul is meg vele is móka :)
az elozo valaszadó vagyok, rendelj neten batran!
A kérdező hozzászólása: hihi (: rendben. köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!