Találatok a következő kifejezésre: Mi a a csemege (10 db)

Mi a kedvenc csemegéd?

Nekem pl. a Gy?ri pilóta vaniliás karika,étcsokiba mártva!:)remélem még sokáig lehet kapni..

Legjobb válasz: Pizzás Bake Rolls!

Pizzás Bake Rolls!
+ m&m's ami mindent visz :D
tortilla salsával, imádom a mexikóit ezen kívül sózott kesudió...reptereken szoktam rá :P
:D na most mentem le sütit enni, olyan éhes lettem:D De hogy mi a kedvencem? Hú ez nehéz kérdés:D A sonkás chips a kedvencem, meg a habcsók, meg a gyümölcssaláta. ajj de megkívántam:D megyek is le enni raffaelót
bagett :)
Ez nem ér most miért kell ilyeneket irni?:D Tiszta éhes lettem és nincs itthon semmi ilyen jó se , odakint meg esik az esö és még elmenni se tudnék :D
Ha valami készet akarok, akkor tortila chips salsa szósszal. De nagyon szeretem a különleges sajtokat gyümölccsel és borral, csak ehhez kell még egy fõ, akivel nagyon meghitt kapcsolatban vagyok.(Jóbarát, kedves...) Édességbõl pedig a zabpelyhes csokis keksz és a tiramisu visz mindent.
Avokado pici vajjal, petrezselyemmel, sóval, borssal izesítve.
A kérdező hozzászólása: Húú, jókat irsz tényleg..., be is dobok pár vaniliás karikát:D
mi az a télifagyi ? xD ...nenézzetek hulyének , de még sose hallottam ...
A kérdező hozzászólása: Télifagyi.., igeeeen, de rég ettem, már vagy 20 éve.., nah nem baj, majd nézek boltban, az tuti!!:)
pillecukor ^^ meg télifagyi :D
gyumolcssalata :) nyammi
A kérdező hozzászólása: Te egy igazi inyenc vagy!:)
A kérdező hozzászólása: : tegnapelõtt 13:25 Nem mindenki ismeri.., rendes fagyitölcsérben, valami krém és a tetején csokiréteggel lezárva.Én utoljára kb. 20-21 éve ettem, lehet újra kéne vennem egyet, hogy most igy 22 év múltával milyen az ize:) Egyábként Reál boltban láttam, ha ki akarod próbálni;)

Mi a különbség az édesnemes és a csemege pirospaprika között?

Legjobb válasz: a színük eltérõ édes nemes élénk piros, a csemege pedig sokkal világosabb és ízre is az édes nemes erõteljesebb, így abból kevesebbet javasolt használni

a színük eltérõ édes nemes élénk piros, a csemege pedig sokkal világosabb és ízre is az édes nemes erõteljesebb, így abból kevesebbet javasolt használni


SOS! Mit csináljak, hogyha a csemege gulyáskrém helyett csípőset tettem véletlenül a pörköltbe?

ugyanannyit tettem bele, mintha csemege lenne. nem vettem észre, hogy csíp?s! (borjúlábszárból van a pörkölt) valami praktika, hozzávaló?

Legjobb válasz: Add nekem, imádom a csípõset. :)

Add nekem, imádom a csípõset. :)
igyvan aki nem tud angolul ne erolkodjon PLEASE!!:D
*Kendd
Kend be jól a seggedet a csípõs pörkölteddel. :]
Akkor te miért írsz ide sügérarc?
A kérdező hozzászólása: MEGMONDTAM, H TAPLÓ PARASZTOK NE ÍRJANAK!!!!!!
Gondolom az a baja, hogy túl csípõs lett, és nem szereti a csípõset. Szerintem vagy edd meg sok kenyérrel, vagy add oda valakinek. Nem ismerek semmi házi praktikát.
egyszeruen szerintem senki nem erti mi a franc bajod van..
Nem PLEAS, hanem PLEASE. Aki nem ismeri a nyelvet, az ne akarja beszélni. :)
A kérdező hozzászólása: ilyen válaszolók kíméljenek
Edd meg. Pörkölttel általában azt szokták.
A kérdező hozzászólása: haha de vicces...
de most mi a gondod? hogy csipni fog?egy kicsit--- .....
A kérdező hozzászólása: most komolyan. PLEAS!!!!!!
szia! most már tudom, hogy nem aktuális, de én egy új pörköltalapot csináltam volna és szûrõlapáttal kiszedtem volna a husokat a csípõs szaftból.így talán menthetõ lett volna. sajnos az ember elkövet néha bakikat a konyhában is, sajnálom, hogy mások így reagáltak, ahogy. üdv.
én vagy 2 hete vótam ottan de nagyón jo tócska fogtam vayg 3 ponytyot ami 2.5-3 kilos vót
A kérdező hozzászólása: Gratula és milyen csalira jöttek? :D

Törpehörcsög oldalon olvastam miszerint a csemege kukorica az egyik kedvenc ételük. Mivel k betűs nem puffasztja őket?

Legjobb válasz: ehetik, csak kis mértékben (3-4 szem) amugy meg az hogy k betûs nem jelent semmit. igazából szinte mindent lehet neki adni (a dinnyétõl kezzdve a répa a saláta az alma) csak kis mértékben

ehetik, csak kis mértékben (3-4 szem) amugy meg az hogy k betûs nem jelent semmit. igazából szinte mindent lehet neki adni (a dinnyétõl kezzdve a répa a saláta az alma) csak kis mértékben
Az enyém a karalábét jobban szereti, mint a répát. Semmi baja nincs tõle. Krumplit nem ehet nyersen.
A "K" betûs tiltást csak és kizárólag a káposzta meg talán a krumpli miatt találták ki, a sok idióta nem tudta másképp megjegyezni. A külföldi hörcsögök is ugyanazokat a kajákat bírják, pedig ott más betûvel kezdõdnek. Nem fogja felcsapni a höri a szótárat, hogy bazzeg a kukorica K betûs, akkor feldobom gyorsan a tappancsom :)

"A fűszer és és és és és csemege szavak közé nem rakunk vesszőt. " Mi vannn? :D

Ez egy matematikai feladat, a kérdés, hogy hol hangozhat el, milyen kontextusban, 5 db 'és'-sel... o.O

Legjobb válasz: Dadogós magyartanár tanítja a vesszõ használatát egy példán keresztül. Ez jutott így hirtelen az eszembe, de szerintem te nem erre gondolsz:)

Dadogós magyartanár tanítja a vesszõ használatát egy példán keresztül. Ez jutott így hirtelen az eszembe, de szerintem te nem erre gondolsz:)
A kérdező hozzászólása: igen, erre a változatra már gondoltunk, de nem jött be :D
Azt akarja mondani, hogy füszer és csemege, de a csemeg szó nem jut az eszébe, ezért az és-t ismételgeti mindaddig, amíg eszébe nem jut.
A kérdező hozzászólása: matematikai feladat.. a logika témakörén belül.
Az és a matematikaban konjunkcio, ha a logikan belul targyaljuk. De mindenkepp kell az az 5 db és, vagy csak ki akarta emelni, s ezert ismetelgette?
nem lehet hogy pl a mondat értelme az az, hogy: a "fûszer", "és", "és", "csemege" szavak közé nem rakhatsz vesszõt? tehát ha a fûszer szót két "és" követ, majd egy "csemege" szó, akkor nem tehetsz közéjük vesszõt? pl ez helyes: "fûszer és és csemege" de ez nem: "fûszer, és, és csemege" mert a "fûszer" és "és" és "és" és "csemege" szavak között nem lehet vesszõ!
A kérdező hozzászólása: megvan!a tanárunk elárulta :D FÛSZER, ÉS, CSEMEGE --> A fûszer és és -és- és és csemege szavak közé nem rakunk vesszõt -.-" :D
HA?? ezt nem értem.:D

Vizes (csemege) uborkát tettem el kb két hete, most pedig fel van forrva és csak a külseje marad meg, a belseje lyukas lett, tehát jóformán csak a héja maradt meg az uborkának :/ Én még sosem láttam hasonlót. Mi okozhat ilyet?

Mielőtt kérdeznétek az uborka egyenként körülményesen meg volt tisztítva és valószínűleg helyesen jártam el, sok sikeres eltevés után ez az első ilyen eset.

Legjobb válasz: Erjedéses folyamat.Azaz,nem mûködött a tartósítód,a cukor beindított valamit.

Erjedéses folyamat.Azaz, nem mûködött a tartósítód, a cukor beindított valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Mit jelent egy receptben hogy: "készíts zsebet a húson" (szelet hús)? Tarját szeretnék megtölteni baconnal, hagymával és csemege ubival.

Legjobb válasz: A zseb azt jelenti, hogy van egy hússzeleted. Ez fekszik elõtted. Fogod mondjuk a jobb szélét és ejtesz ezen a kis rövidebb oldalon egy bemetszést, bedugod a kést a vízszintesen fekvõ szeletbe és kialakítasz egy üreget. mint mikor a pulyka bõre alá tömöd a tölteléket. Érdemes a húst kicsit vastagabbra szeletelni, hogy legyen hely az oldalán a bemetszésnek. Ettõl a szelet olyan lesz, mint egy zseb. Abba kell beletenni a tölteléket. Remélem, érthetõ. Itt egy kép: http://s1.images.www.tvn.hu/2008/12/17/11/07/www.tvn.hu_2068..

A zseb azt jelenti, hogy van egy hússzeleted. Ez fekszik elõtted. Fogod mondjuk a jobb szélét és ejtesz ezen a kis rövidebb oldalon egy bemetszést, bedugod a kést a vízszintesen fekvõ szeletbe és kialakítasz egy üreget. mint mikor a pulyka bõre alá tömöd a tölteléket. Érdemes a húst kicsit vastagabbra szeletelni, hogy legyen hely az oldalán a bemetszésnek. Ettõl a szelet olyan lesz, mint egy zseb. Abba kell beletenni a tölteléket. Remélem, érthetõ. Itt egy kép: http://s1.images.www.tvn.hu/2008/12/17/11/07/www.tvn.hu_2068..
Egyszerûbb megoldás: a vastagabbra szeletelt húst oldalt ketté vágod, úgy, hogy a másik oldalán egyben maradjon.Beleteszed a tölteléket, és hústûvel vagy cérnával összezárod a nyílást.
A tarja nem épp tölteni való hús mert kiszakadhat.
azt hogy 1 kicsit vágjál a közepébe
Éles késsel bemetszel egy vastagabb szelet húsiba. http://1.bp.blogspot.com/_K_5p_h8rS5M/R3tpAlvhOZI/AAAAAAAAA4..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!