Találatok a következő kifejezésre: Mi a a cigiben (287 db)

Mi lehet a baj? 3 hónapja lesz lassan, hogy nem dohányzom, de 4-5 napja apró tompa szúrást érzek a mellkasomban. Mondjuk a leszokás után is maradtam erős kávés.3 évig szívtam átlagba 1 doboz cigit (25/F)

Legjobb válasz: amikor én anno letettem a cigit, nekem is volt ilyen tünetem.. igazából nekem akkor azt mondták, hogy tisztul ki a tüdõm :) lehet, hogy ez csak egy "ráfogás" volt, de párszor éreztem és aztán azóta sem..

amikor én anno letettem a cigit, nekem is volt ilyen tünetem.. igazából nekem akkor azt mondták, hogy tisztul ki a tüdõm :) lehet, hogy ez csak egy "ráfogás" volt, de párszor éreztem és aztán azóta sem..

A mai 13-17 éves tinik mit látnak a cigiben?

Nem értem mire jó az amikor egy 13-17 éves lány vagy fiú mit lát abba, h cigizok!Talán azt hiszik, h ezzel most menöbbek,nagyobbak..stb:S

Legjobb válasz: Egyértelmû, hogy: -menõzés -nagynak érzik magukat -alap dolognak érzik, sokan lenézik a nem cigizõket Mindezért lehet az, hogy nem zavarja õket a cigi szaga /szerintem undi, már nem azért.../ 17l

Egyértelmû, hogy: -menõzés -nagynak érzik magukat -alap dolognak érzik, sokan lenézik a nem cigizõket Mindezért lehet az, hogy nem zavarja õket a cigi szaga /szerintem undi, már nem azért.../ 17l
Hülye kérdés. A 30-40 éves mit lát benne? Amúgy én sem cigizek, talán 3-4 szállal ha szívtam. 1 szál volt, ami tényleg jó volt, valami fûszeres. Csak az meg a többszörösébe kerül a simának. A vizipipa sokkal jobb, lassan be is kéne szereznem egyet.
Azt, hogy húúú mekkora menõ má' én is én is!
Általában azok szívják 13 évesen már, akik menõnek érzik magukat ( nem foglalkozik velük a kutya sem)
Sosem értettem. Akkor sem próbálnám ki, ha nem lennék allergiás a füstjére. Sajnos nálunk a suliban nagyon bunkók a cigisek, alig lehet elmenni tõlük az utcán, és annyira cigiszagú vagyok mire kiérek, mintha én is dohányoztam volna :S Szerencsére most ballagtam, egyetemen talán normálisabbak a dohányzók is.
jaja, menõ és kész. aki nem dohányzik azt sokszor lenézik, nem veszik be a társaságba....meg egyfajta közösségkovácsoló hatása is van a ciginek.... maj nem tom akkó menõ lesz-e ha nálunk is 2, 50 euró lesz egy dobozzal!!!!!!??????
Nem tartom menõnek. Cigiztem, de beláttam hogy marhaság úgyhogy szerintem soha nem is fogok. 15f
Akkor úgy járhat a szellemmel mint a FIDESZ a Jobbikkal ? :-dD
Egy-egy jó szivar, egy jó kis pipázás a rózsaligetben maradandó élményt jelenthet. Churchill 18 éves korától fogva 3 szivart, 3 Whiskyt fogyasztott, nem sportolt és 91 évig élt így. Ez olyan, mintha a díjnyertes borból innál lassan, kéjelegve 1-1 decit. De 13-17 évesen napi 20 szálat elszívni meg olyan, mint másfél liter kocsisbortól naponta berúgni a télen híd alatt. Nem elegáns, nem érdemes és nem is életbiztosítás! AKI NIKOTINHOZ NYÚL AZ OLYAN SZELLEMET SZABADIT KI A PALACKBÓL, AMIT NEM BIZTOS HOGY URALNI TUD.
A ti válaszaitokból is az látszik hogy manapság lenézik a dohányosokat hála az Amerikából elindult antikampányoknak... Egyálltalán nem menõ dolog cigizni fõleg mert már elindult egy negatív diszkrimináció is a dohányosok felé... Csak mindenki elfelejti a dohány kultúrális és hagyományörzõ értékét. NEM csak a dobozos cigi létezik... Létezik igenis pipa, vagy gyönyörû frissen szárított Virgina Gold. A dohány növény átvonult európa történelmén. Én azért szívom mert ez érdekel és számomra rituális értékû mikor megtömök egy pipát(nem vizi) Havannával és kiülök vele valami zöld területre és elszívom egy jó könyvvel. Vagy amikor szüretelünk és igazi normális cigidohányból tudok csavarni... Akármit monda amerika a dohány nem maga a megtestesült gonosz, és aki szívja az nem lesz se az ördög csatlósa se terrorista( mert ilyen kampányok is voltak...) Mindenkinek joga eldöntetni akar e élni ezzel a szerrel vagy nem.
a fentiek ellenére szerintem manapság már cikis cigizni én ezt látom a fiatalok között!! hallom a buszon, hogyan vagánykodik egy max 18 éves srác, hogy sikeres a nevelése:a bnõje miatta nem gyújt rá!!
Nem azért cigizek mert menõ.Családi okok. 15/F Ja és lenézem azokat akik menõzésbõl szívják igaz legalább hamar elpatkolunk :) .
Néhány osztálytársam már 11 éves korától cigizik, némelyiket az anyja/apja is kínálgatja. Persze van rengeteg menõzésbõl cigizõ is, õk lenézik a nem cigizõket. Nálunk azért van normálisabb ember is, mert például ha tudják, hogy én is jövök, akkor nem gyújtanak rá, szóval gondolnak rám is.
20:13 már most is 2:50 euró egy doboz, számolgass csak
hogy milyen menõ
Vagy az anyja volt kedves terhesen is cigizni, ezzel kialakítva a gyerekben a függõséget. Nem kell általánosítani, rossz tulajdonság! Cigizni nem menõ dolog, de valamiben meg kell halni.
Mert menõ és mert "tök jól érzik magukat tõle, mintha picit szédülnének". De ha nincs olyan társaságban valaki, akkor sokkal kevesebb az esélye annak, hogy ne szokjon rá. Én kipróbáltam, 15 vagyok, de egyszer és soha többé, én semmit sem éreztem csak órákkal késõbb magamon a szagát...
Menõzés, családi ok... Szerintem némelyek se tudják, hogy miért cigiznek. Igazából nagyon idegesít, amikor beszélgetek valakivel, és meg se kérdezi, hogy rágyújthat-e. És hiába mondja neki az ember, hogy "oltsd már el légyszíves", magasról sz*rik az ember fejére. Olyankor le tudnám nyomni a torkán, hogy "nesze, ne csak szívd, edd is". 17/L

Mi lehetett a cigiben?

Ezt a kérdést már kiírtam egészség témába, de ott nem kaptam kielégítő válaszolat. Ide talán még tartozik. Csak annyi hogy tegnap voltam házibuliba és ugy éjfél fele megkínáltak valami cigivel, aztmondták hogy fussak vele és tartsam benn sokáig, hát mit ne mondjak nagyon beütött. szerintem nem fü volt, azt éreztem mintha "lagg"olnék, akadt a kép. Nem nevettem vagy ilyesmi, csak a legegyszerübb dolgok is lekötöttek, pl egy lámpa. azt mondták hogy mindig nyitva volt szám, elfeledkezdtem róla. Szinte mindenre emlékszem. Az lenne a kérdésem, hogy találkoztatok már ilyennel? Mi volt benne? Káros hatásai? Am nagyon élénk volt a hatása, szóval tuti nem haluztam, nagyon adta :D És még azt hogy ne próbáljátok ki, mert azt mondták nagyon szánalmas voltam, kb értelmi szintem mint egy 2 évesé, beszélni se tudtam. 15/F Kérlek elöbb, ha tudtok, a kérdésekre válaszoljatok, de érdekelnek személyes vélemények is.

Legjobb válasz: nem lehet hogy herbál? de mi lenne ha megkérdeznéd azokat akikkel voltál?

nem lehet hogy herbál? de mi lenne ha megkérdeznéd azokat akikkel voltál?
eloszor is jo hulye vagy, hogy elfogadtad. szerintem valami olyan dolog volt, ami kinyirja az agyadban azokat a sejteket, ami a gondolkozashoz kell, es ezert viselkedtel ugy mint egy kisgyerek. amugy egy jo tanacs: ha folteszel egy kerdest, es valaszt kapsz, akkor megkene koszonni a segitseget, es nem bunkozni, plane nem akkor, ha az illetonek teljes mertekben igaza van! es engem se szolj le, hogy biztos valami begyoposodott oreg foszer vagyok, mert egy 14 eves lany vagyok, akibe egy kicsit tobb esz szorult mint beled! :)
tegnapelõtt 06:31 Kit érdekel, hogy ki/mi vagy? Idióta. Pont ezért anoním az oldal. Tesó.
Vegyész volt a jeled, tesó?
33 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja, úgyhogy máshol tesózz hülye gyerek.
Nem tudom, mi lehetett a cigiben, én csak a füves cigit ismerem, azt is csak hallomásból. De én a helyedben elgondolkodnék, kipróbálok-e még valamit, mielõtt visszaesik az értelmi szintem egy 2 évesére, és véletlenül úgy marad életed végéig!
Szerintem valami drog lehetett, de menny el orvoshoz, mond el, nehogy késõbb legyenek mellékhatási.
Én anno hígítót szipuztam nézd meg hova jutottam
Valami vidi nem volt a buliról TESÓ szivesen megnézném! :DD Am a többiek is be voltak álva vagy csak te?
ha nem fû, akkor ún. "legál herbál" volt. ez ilyen... növénykeverék, ebbõl-abból, plusz mindig van egy szintetikus pörgetõ adalékanyaga. na, ettõl néha nagyobbat szól, mint maga a sima marihuána. tessék róla leszállni és ne szívogass el mindenfélét, amit odaadnak! ha már egyszer kipróbálsz bármi tudattágítót, és most ideosorolnám az alkoholt, a nikotint meg a legálisan kapható dolgokat és az illegális szereket is... akkor TUDD, hogy mi az. tudd, mik a hatásai, mi van benne, milyen formában. érts hozzá, ismerd! még azelõtt, hogy lenyelnéd, letüdõznéd, miegyéb. felelõs fogyasztás, cseszdmeg! salvia (látnokzsálya) biztos nem volt, az nem produkál ilyeneket és 3-4g szárított levél hatása is kb. 5-15 percig tart; kivonat sem arról híres, amit te leírtál. viszont salviát és MÁS egyéb ismeretleneket tartalmazó keverék igen. szóval odafigyelj, máskor ne szívj el semmi ajándékot. jajistenem. vagy elõtte olvasgass a neten, megbízható forrásokból (daath, erowid stb.), és mérlegelj, megéri-e...
Hát TESÓK, szerintem ez herbál volt:D annak vannak ilyen hülye hatásai, kb. mindenkinél más, ezért nem is nagyon ajánlják:)
anonim oldal, epp ezert tiszteljuk a masikat; lehet hogy a sajat anyukank irt.
herál vagy salvia lehetett....
Elõbb talán tisztelned kéne az embereket, te idióta barom, aztán füvezzél. Sok idióta manapság már 11 évesen cigizik, 12 évesen 5-en [email protected]ák, 13 évesen meg már a füvet szívják. Szánalmas. Remélem ki tudod magadból ezt a szokást iktatni. Amúgy, így is egy 2 éves értelmi szinten vagy, TESÓ.
itt mindenki olyan, mintha szívott volna. TESÓK.
herba. annak van ilyen hatása.
:D feldobtad a napomat.
6 vagyok. Oké, tesók, látom vagytok egy páran. Hasznos tanácsom: kérdezd meg a rendõröktõl, biztosan tudnak segíteni. Ugye, segítettem? Anonim az oldal? jé, nahát? Szerinted ha elküldenénk a rendõrségnek a linket, nem találnának meg, TESÓ????
A kérdező hozzászólása: Azt azért kétlem, tesó ;D
A kérdező hozzászólása: Csak a házigazdát ismertem, de õ nem tudja
lagg alapján fû v hasis ami ugyan az csak az egyik a kender virága a másik a gyantája de ugyan az a thc állítja fejre a tudatod. a salvia halugén és izzadsz tõle rendesen azt én kizárnám, a herbál meg sunyi kiszámíthatatlan anyag, sosem szívtam nem is fogok. de haverom kötött már ki tõle intenzíven. mellékhatások. ha azonnal nem lett bajod és többet nem tolod szerintem megúsztad. amúgy: ha néha füvezel az nem para, ha nem szoksz rá/vezetsz a hatása alatt, vagy mûvelsz egyéb veszélyes dolgokat de a füvet megbízható forrásból szerezd. egyesek nem átallnak fû/herbál néven kenderkötél+vegyesgizgaz+patkányméreg kombót árulni, a kendertõl stimmel az íze a gaztól az állaga, a patkányméreg meg a hatást adja. ja és igen, füvet szívtam én is. de a haverjaidat megcsapkodnám mert elsõ próbálkozást set és setting meg ész nélkül beadni hát minimum felelõtlenség. ez ugyanígy vonatkozik a legál drogokra pl alkohol, inni sem úgy kell elõször hogy egy üveg vodka húzóra aztán jó lesz... mert esetleg nem lesz jó. vagy egyenest katasztrofális

Tudni szeretném Mi a Füves cigi hatása? Nagyonkiváncsivagyok rá köszönöm.

Rendes válaszokat!!

Legjobb válasz: Az összes hatását nem tudom,csak pár gyakoribbat,és köztudottabbat: Könnyûnek,és kreatívabbnak érzed magad,úgy érzed semmi sem számít,olyannak érzed magad,mint aki repülni tud,mindenen csak nevetsz,gyenge leszel,homályosan látsz,könnyen fel lehet idegesíteni,nem tudsz magadról semmit.

Igen, utolsó tökéletesen írta körül, gyakorlatilag csak ellazít, nem csinálsz olyan hülyeségeket mint pl amiket az alkohol kivált.
utolsó válaszoló vagyok egyszer próbáltam nagyon rossz. valamikor meghúztam a nyakam és nyakmerevítõt kaptam pont azon a napon vettem le mikor a füvest ki próbáltam. nem tuttam hogy a fejem fáj vagy a nyakam. nem tuttam hogy hánynom vagy sza.rnom kell. azt se tuttam hogy fázom e vagy melegem van. és mindenen röhögtem egy nagyon kicsi utcában is gyalogoltam úgy éreztem magam mint aki kilómétereket tett meg. nagyon rossz.
Sziasztok engem az érdekelne hogy a hatása meddig tart :DD
Az összes hatását nem tudom, csak pár gyakoribbat, és köztudottabbat: Könnyûnek, és kreatívabbnak érzed magad, úgy érzed semmi sem számít, olyannak érzed magad, mint aki repülni tud, mindenen csak nevetsz, gyenge leszel, homályosan látsz, könnyen fel lehet idegesíteni, nem tudsz magadról semmit.
13:40-as. Nem, nem hiszed, hogy tudsz repülni, nem látsz homályosan. Nem lehet felidegesíteni, szinte sehogy. És igenis tudsz mindent. Inkább úgy mondanám, hogy az érzékelés kiélesedik, a gondolataid szárnyalnak, de az nagyon.
ilyen legális szarokat ne szívjatok!!!!! a füves cigi hatásai: nyugalom, gondolatok szárnyalnak, kreatívabbnak érzed magad, nevetsz mindenen. inkább mint alkohol ;)
Nálunk az a hatása volt hogy: 1-ik haverom kitalálta hogy behoz a suliba füvet, és iskolaidõben elszívja! Konkrétan bio herbal-t errõl tudni kell hogy a kevés is megárt! Elszívtak 2 ilyen cigit 4-en és a hatás az lett: 2 DB mentõ jött meg 1 rendõr! 4 emberbõl 1 életveszélyes állapotba került majd sikerült stabilizálni az állapotát! A haveromat kirúgták (sajnos) és elvonóra küldték! Az apja majdnem felrobbant az idegtõl! Remélem nem szeretnéd kipróbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi Jaja valami ilyesmit halotam én is :DD
A kérdező hozzászólása: :DD
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném :DD vagy is remélem.
Olvasgattam itt kicsit. Vannak igazságok és téves infók is. Én próbáltam. Nem szívtam be csak pár slukkot. A hatása tök jó volt. Lebegõ érzésem volt, nagyon boldognak éreztem magam. Néha szoktam szívni amikor megkívánom, de az nem olyan gyakran fordul elõ. (nem vagyok függõ ;) )
na akkor elmondom milyen érzés! olyan amit én mindennap érzek, pont mostis! :D egyébként nagyon jo, itt sokan jokat irtak, de sokán oltári baromságot!!! nem olyan mintha repülnél lol o.O szoval gondolati sikon szárnyalsz, minden felé elkalandoznak a gondolalataid, lelassulsz, lelassul veled egyött az idõ is (úgy érzed) sokszor 10 perc 1 órának tünhet (pl ha vársz valakit) a reakcioidõd csökken (ezért nem ajánlott a vezetés) a szemeid a jó füsttõl bedurrannak (vörösek lesznek) kreativabb leszel sokkal, okosabbnak is hiheted magad... ja és majd elfelejtettem olyan éhes leszel mint egy állat, mindent össze eszel midennel :D ez személyes tapasztalat volt... 5 éve mindennap szívok, teljes értékü életet élek, imádom az egyik legjobb kis szertartás ez..:) sok helyen Amerika mostmár nagyobbik felében legális, Hollandiában is, rengeteg betegségben gyogyászati célra is használják (pl rákosoknál étvágy/életkedv csinálás) Hosszu távon biztosan lebutít, ez a ló tulso oldala már amit én müevlek ha ésszel csinálja az ember több pozitiv hatása lehet mint negativ (évi 1-2-3 joint) ja és a rászokás is olyan hogy kb 1 évig kell szivjál mindig hogy azt érezzed már hogy hiényzik és kell, de akkor sem annyira mint a többi drog, hogy lopnál érte bárkitöl is hogy megszerezd, csak érzed hogy jolesne beszivni... (ez a függöség) ha csak 1-2x szivsz maximum legközelebb is akarsz ha van rá lehetöséged mert tetcik.... egyébként sajnálom az 1. válaszolo iskolájában történteket ezeket a porokbol készült "BIO" laboratoriumi füveket messzire kerüld el, a hatásuk iszonyat (a marihuánával össze nem hasonlithato, és rövid a hatása, inkább rosszul vagy mint beszivsz) csak azt szivd ami a földböl nöl ki! pisz emberek :) ui. valaki kérdezte a hatása milyen hosszu, ez nagyon változo, általában ugy irják le hogy 3-5 ora de a hatások (lasabb reakcioidö) 16 orával rá is érzékelhetöek ez a gyakorlatba inkább ugyvan hogy a legrövidebb idötartalmu (nem feltétlen szar fû) olyan 45 perc készkedés és utána mg 45 a lejövõ... legjobb fûnél akár 4 orán át is készen lehetsz, és utána még vagy 2-3 amég kicsit bodult vagy...
Kinek mi.. Nekem az, hogy elkap egy hullàmzó èrzés és érzem, hogy beütött.. Vidàm voltam, belassultam, szèt röhögtem az agyam mindenen, összevissza beszéltem stb..Függ a hangulatodtól , hogy milyen zenét hallgatsz, milyen târsasàgba vagy, jól érzed e köztük magad...Lényeg, hogy jó dologra vidd rà magad, gondolkodj pozitivan és jól érzed majd magad, mivel amit bemesélsz magadnak az fog uralkodni rajtad, uralja a hangulatod és ugy cselekszel s viselkedsz.. :-)
Én ma szivtam elõször 3 slukot.A szivem egyre gyorsabban vert az agyam szinte zsibbadt legyengültem és nevettem mindenen mint az állat.Ennyi volt de aki teheti ne próbálja ki én nagyon megbántam......Mert már kivánom a következõt.Ja és pánikba is estem majdnem mentõ lett a vége.
# 14 Ennek több oka is lehet! (Lehet) -Sokat szívtál fölleg elsöre! -Rosz volt a cucc! -Vagy belsö pchológiai problémáid vannak!
Jövedéki adó emelkedése.
Lesz ez még dupla ennyi is ne aggódjatok. Én leszoktam pár hónapja... aki nem akarja a fele fizuját erre költeni tegye ugyanezt.
tudatosan felemelték az árát(az állam sokkal több adót szab ki rá mint más termékekre) az alkohollal együtt... +drágítják h emiatt is kevesebben vegyék, + ez az államnak jó üzlet piszok sokat keres rajta és aki függõ az úgyis +veszi...
Legyen még ennek a tízszerese az sem baj. A megélhetés lenne olcsóbb, és lehetõség a munkára mindenkinek.
Az hogy a sok hülye úgy is megveszi akár milyen drága:) Nem kell rászokni és nem lesz ilyen gondja senkinek, hogy drága a cigi!!!
talán többen teszik majd le azt a szart. Ma is egy büdös bagóst kellett szagolnom a buszmeg.-ben. rohadtul idegesítõ.
Drága??? Talán 30%-ot emelkedett 3 év alatt, de ha még a legutolsó csöves is meg tudja venni, akkor nem tekinthetõ drágának!
Gyengül a forint. Azért!
A kérdező hozzászólása: DE MIÉRT LETT ILYEN DRÁGA?
Bagózni hazafias kötelesség! Ha hirtelen mindenki leszokna, totális államcsõd lenne! Az állam rendkívül álságos ebben a kérdésben. Ahogy a kábszer tiltott, ugyanúgy bármit be lehetne tiltani... Ki nem tojja le, hogy egy-két játszótéren nem lehet rágyújtani?! Minden a középiskolai budikban kezdõdik! Sajnos. Üdv.: egy bagós
ne nyafogj németországba 1500ft egy doboz cigi...szal még itt olcsó...
Mert a MULTI-cégeknek nagy haszon, az államnak meg az ÁFA KELLLLLL!!!
az elõzõ kommentelõnek: a MULTIK nem húznak nagyobb hasznot a cigi drágulásából, mivel nem az árrésük nõ, hanem a Magyar Állam évente 2-szer emeli a dohánytermékek jövedéki adóját, ezért drágul folyamatosan a cigi (és fog is folyamatosan). Egyébként 3 éve se volt "olyan olcsó", de, valóban Németországban 5€ körül van egy átlagos középkategóriás cigi, és mi is effelé tartunk...

Mi történhetett a cigimmel?

Amíg aludtam, elázott. De úgy, hogy fél óra leveg?n szárítás után sem lehetett szívni, mert elaludt a parázs a nedvességt?l, és olyan fura íze is volt.

Legjobb válasz: Lehet szüleid leszoktató szabotázs akciója volt :D

Lehet szüleid leszoktató szabotázs akciója volt :D
Hol volt a cigi amíg aludtál?
Éjszaka tesód vagy szüleid beledobták direkt a poharadba :D Vagy bepárásodott :D
tegyél egy tál sót a szobába, ha megvizesedik, akkor nagy a szobád páratartalma, és ne tarts bent cigit, mert kárba megy ha már ilyen drága és ilyen rizikós behozni a határon xD
A kérdező hozzászólása: Itt az asztalomon. A szüleim tutira nem voltak bent, meg nem is érdekli õket annyira, hogy ilyet tegyenek. :D Semmi nedves nem volt a pohár vízen kívül, csak egy joghurtos pohár, ceruzák, öngyújtó, meg a cigisdoboz.
A kérdező hozzászólása: Nem éjszaka volt, hanem délután aludtam egy órát és akkor. :D

Ti mivel gyújtsátok a cigit?

gáz vagy benzines gyujtóval?? úgy tudom a gázt beszívni elég egészségtelen, de a benzingözt is, ti meiket használjátok és mit gondoltok egészségügyi szempontból??

Legjobb válasz: Gyufával:D Egyébként szoktam használni benzines meg gáz öngyújtót is. Állítólag a benzines károsabb de engen nem izgat.

Gyufával:D Egyébként szoktam használni benzines meg gáz öngyújtót is. Állítólag a benzines károsabb de engen nem izgat.
Nos.. akit én ismerek és dohányzik, azok legtöbbször gázos öngyújtóval vagy gyufával gyújtják. .egy haveromnak van benzines Zippo-ja, de õ meg nagyon ritkán szív el egyet.
Meg leszel lepve, de jobb volt. Tudtam akkor is, hogy gyújtjátok! Annak ellenére, hogy mi is úgy mondtuk, hogy gyújtsátok. De mindegy is, mert 12 évesen leginkább sehogyan nem gyújtottam. Majd 18-19 évesen, amit persze megbántam. A számat nem tépem, mert én sem hallgattam a jó szóra, hogy nem kellene. Persze rájöttem, hogy nem kellett volna rászokni, csak mostanra már késõ...
Semmivel nem gyújtom. Szerintem a cigi mellett a hülyeség a legegészségtelenebb, tehát itt már mindegy.
én már egyikkel sem gyújtom, leszoktam egy hete :) de te nem fogsz, szerintem, az írásod alapján nem sokat nézek ki belõled
Mint ahogy elõttem már írták, ha már cigizel, szerintem tök mindegy. Amennyi gázt (illetve annak égéstermékét) egy gyújtásra beszívsz, az feltehetõen semmilyen hatással nincs a szervezetre. A benzines öngyújtóban azt nem szerettem, hogy meggyújtás nagyon rossz benzinízzel járt. A gyufa meg rohadt macerás :)
A kérdező hozzászólása: helyesírásomról meg már leírtam hogy automatikusan javította ki rosszra, mert rossz szótár volt beállítva....
A kérdező hozzászólása: amúgy meg ha valaki le akar szokni akkor az le is tud, ne legyél már gyenge....
A kérdező hozzászólása: csak viccbõl írtam, vártam a te 12 éves vagy reakciót....
A kérdező hozzászólása: ha-ha nagyon vicces vagy szerintem 12 évesen neked sem olt jobb a helyesírásod
Amivel Te is! Hejjesirási szótárraa'.
A kérdező hozzászólása: kérem hogy aki nem cigizik az ne legyen olyan visszafejlõdött hogy egy ilyen kérdésre válszol, köszönöm a helyesírásomon meg fussatok egy kört, de úgyse tudok mit kezdeni ha automatikusan kijavítja
A kérdező hozzászólása: én a gyufát nem szeretem, zavar hogy zörög a zsebemben
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok olyan "buta" hogy rászokjak, de azért kösz a semit :pacsi:
általában hidrogénbombával szoktam de válság miatt csak napalmmal tudom...

Mi annak a ciginek a neve? ALUL

Fekete-szürkés kékes tokja van, ha benyomod a patronját mentolos az íze.Közepesen er?s.

Legjobb válasz: Dunhill Switch

Dunhill Switch
A kérdező hozzászólása: köcce :D
És abból is a szürke, amúgy Switch-bõl a fekete jobb. Én eddig 2 dobozzal vettem, de már nem-veszek többet, mert nekem annyira nem-jön be. Gombóc lesz a torkomba tõle...

Mi van a cigibe amitől megállít a növekedésben?

(ha megállít egyáltalán) értelmes válaszokat...

Legjobb válasz: Nem állít meg. Csak rászoksz, esetleg csökkenti az étvágyad, és lassabban fejlõdsz.

Nem állít meg. Csak rászoksz, esetleg csökkenti az étvágyad, és lassabban fejlõdsz.
Semmi, mert nem állít meg a növekedésben.
A kérdező hozzászólása: és honnan tudjátok h nem állít meg? tapasztalat?
ha fosol, hogy kicsi maradsz, akkor ne cigizz.
Hány éves vagy? Mióta dohányzol? Egy nap mennyit szívsz és milyen fajtát?
A dohányzás miatt kevesebb oxigén jut el a sejtekhez és azok nem tudnak megfelelõen fejlõdni illetve a cigaretta nagyon sok vitamin felszívódását gátolja így a vitaminhiány miatt különösen gyerek illetve fiatal korban a csontozat sem tud megfelelõen fejlõdni és a szervek sem tudnak jól mûködni.

SoS XD a bronchitis az pontosan mi és a cigi menyire tesz jot neki?

Legjobb válasz: Hörgõgyulladás. Szerinted? Semennyire.

Hörgõgyulladás. Szerinted? Semennyire.
hörghurut. a cigi semminek nem tesz jót, ennek meg fõleg nem. én is dohányoztam és nálam 2 évig mindennapos dolog volt. elmondjam, h ku rva sz ar volt, vagy tudod? szóval inkább gyógyulj meg, ha rólad van szó! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!