Találatok a következő kifejezésre: Mi a a chorion (5 db)

Human-Chorio- Gonado 0, 01 érték IU/L mértékegység ez mi a nyavalyát jelent? Segítene nekem valaki érthetőre fogalmazni? Ez a bizonytalanság.

légyszíves írja meg valaki köszönöm

Legjobb válasz: Szia. Ezt találtam olvasd el mert én sem tudom mit jelent. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Human-Chorio-+Gonado+0%2.. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Human-Chorio-+Gonado+&bt..

Ha a hcg 0, 01 azt jelenti , hogy nem vagy terhes . Kora terhessèg esetèben legalàbb 50 felett kellene lennie az elmaratt mensi napjàn. Utànna terhessèg esetèn szinte minden nap megduplàzòdik az èrtèk.

A power chord-nak mi a magyar neve?

én eddig kvintakkordként olvastam pár helyen, de arra lennék kíváncsi, hogy van-e rá valami szakszó, vagy csak "kvintakkord". a válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs, mert az a szakszó, hogy kvint akkord :D

Nincs, mert az a szakszó, hogy kvint akkord :D
Csak simán kvintakord, nem fordítjuk le, hogy erõakkord meg egyéb hülyeségek. Bár valami feltehetõleg google-fordító áldozatává esett emberkétõl láttam már neten, hogy annak nevezte ;)


Rendszergazdai jogok... van?
A kérdező hozzászólása: c meghajtóban találtam olyat hogy rendsszerazda de csak ikonok vannak ott a mozilla képével mit is kellen csinálnom nem v ok vmi nagy spiller
" nem v ok vmi nagy spiller " ebben egyetérthetünk csak az a baj, hogy aki ennyire keveset tanult meg a gépérõl, annak még segíteni sem tudunk, mert nem érti
A kérdező hozzászólása: mit tudunk most tenni ezesetben? hányingerkeltõen messze van a legközelebi pc szevzíz
A kérdező hozzászólása: SIKERÜLT B+ NEM TOM HOGY CSINÁLTAAM DE SIKERÜLT :) :) :) :) KÖSZI ha nem teszem fel ezt a kérdést és nem válaszolsz rá lehet máshogy alakul az egyenes vonalú eggyenletes mozgásom és még mindig a távsegítségel szarakodnék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!