Találatok a következő kifejezésre: Mi a a canesten (107 db)

Mi a címe canesten+ rekláma alatt játszott számnak?

Legjobb válasz: beach boys - i get around

beach boys - i get around

Mi a különbség a canesten és a canesten + között?

Legjobb válasz: a canesten + drágább és állítólag "jobb"

a canesten + drágább és állítólag "jobb"

Strandon elkaptam valamilyen fertőzést. Fáj, viszket! Mivel tudnám magam kikezelni? Nőgyógyászhoz nem tudok lemenni, mert éppen nyaralunk! A canesten krém jó lehet? Az éppen van nálam.

Legjobb válasz: De azért azt ne felejtse el senki, ha valaki bármilyen fertõzésre használ bármit a hüvelybe, cseszheti úgymond az orvost, ugyanis nem tud tenyésztést csinálni!!! Így nem lesz célzott a kezelés és lehet nem múlik el a fertõzés. Szóval csak külsõleg Canesten krém, míg nem jut a kérdezõ orvoshoz! A Canesten nem csodaszer! Csak ha valakinek az a baja tutira, de ez ugye még nagyon nem tisztázott.

De azért azt ne felejtse el senki, ha valaki bármilyen fertõzésre használ bármit a hüvelybe, cseszheti úgymond az orvost, ugyanis nem tud tenyésztést csinálni!!! Így nem lesz célzott a kezelés és lehet nem múlik el a fertõzés. Szóval csak külsõleg Canesten krém, míg nem jut a kérdezõ orvoshoz! A Canesten nem csodaszer! Csak ha valakinek az a baja tutira, de ez ugye még nagyon nem tisztázott.
Egyáltalán nem biztos, hogy jó a Canesten. Az csak egy fajta gombára való. Mi van, ha Neked nem is gombád van, hanem más fertõzésed...
Az pont csak addig jó, míg nem tudsz elmenni nõgyógyászhoz! Ugyanis a krém csak a külsõ részen hatásos, elmulasztja a tüneteket, vagy nem. Mivel nem biztos, hogy gombás fertõzésed van. A Canesten meg csak arra jó. És nem is mindegyik gombafajtára, szóval eleve egy hülyeség, de ebben az esetben addig nem ártasz vele, míg nem jutsz orvoshoz. De a fertõzés belül, a hüvelyedben van. Oda viszont más kezelés kell. Célzott kezelés kell. Viszont arra is nagyon vigyázz, hogy egy ilyen fertõzés elkezdhet felülre is terjedni és komoly gyulladásokat okozva a petefészekben, méhben. Nem jó vele sokáig várni.
Igen a Canesten combi nagy valószínûséggel el fogja mulasztani.
Igen jó lehet. Néhány nap alatt el kellene múlnia, ha esetleg nem, akkor marad az orvos.

Mi a külömség a canesten 5oo mg és a canesten 2oo mg hüvelyabletta között?

Ugy érzem mintha ujra hüvelygombám lenne, viszket,turó állagu.Már nem először van ilyen,először elmentem nőgyógyászhoz,mostmár nem akarok... ugy gondoltam kiprobálom a canesten kupot. A 2oo mg os 3 tablettából ál mig az 5oo as 1 ből.érdekelne hogy miért.

Legjobb válasz: Az 500 mg-osban 2,5-ször több hatóanyag van, mint a 200 mg-osban.

Az 500 mg-osban 2, 5-ször több hatóanyag van, mint a 200 mg-osban.
A kérdező hozzászólása: és lehet valami mellékhatása , hogy ha csak kezdõ hüvelygombám van? már pedig az... Vagy csak azért 5oo as, hogy egyszerre hasson? és ne 3 napon keresztül keljen felhelyeznem?
Mellékhatása az lesz, hogy megtanulod a magyar helyesírás szabályait! /reméljük/
Minden gyógyszernek van mellékhatása. Ha a ló rúgja ki a fogadat, biztos, hogy kijön, de oda a fél arcod. Tudtál követni?

Mi a jobb hüvelygomba ellen? Canesten, Candibene (ugyanaz kb mint a canesten csak olcsóbb) vagy Betadine?

Legjobb válasz: Szerintem menj vele nõgyógyászhoz õ ír gyógyszert és hüvelykúpot is. Nekem nem ilyen márkát írt, bár a nevére nem emlékszem. 23/L

Szerintem menj vele nõgyógyászhoz õ ír gyógyszert és hüvelykúpot is. Nekem nem ilyen márkát írt, bár a nevére nem emlékszem. 23/L
A legjobb: orvos.
Orvos! Lehet nem az a bajod. Ha nem akkor Canesten , neked és ha van párod neki is. Betadinet meg orvos nélkül nem ajánlatos használni!
Én canestent használok ha nincs idõm orvoshoz menni, de amit az orvos ír az tényleg fényévekkel jobb, és olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a nõgyógyásszal az a nagy bajom, hogy még az SZTK-s rendelésre is idõpontot adnak.. ami legjobb esetben is heteket jelent.. :S magánorvosra meg nincs pénzem.

A canesten combi használata után mikor lehet nemi életet élni?

pl én szerdán helyezzem fel az utolsó kupot!

Legjobb válasz: egy héttel a tünetek megszûnése után...de ha a pasid nem kezelték, akkor úgyis visszafertõz...canesten helyett mentél volna inkább orvoshoz :S

egy héttel a tünetek megszûnése után...de ha a pasid nem kezelték, akkor úgyis visszafertõz...canesten helyett mentél volna inkább orvoshoz :S

Canesten kombi és a sima Canesten egyformán jó a nemi szervek fertőzései kezeléseire? Mi a különbség közöttük?

Úgy értem,ugyanarra van kitalálva? Elkaptam egy fert?zést sima Canestennel kentem 2 hétig magam,de eddig nem hatott,lehetséges,hogy a Canesten kombival megoldódna ez a problémám?

Legjobb válasz: Nem, ez csak orvossal oldódna me.

Nem, ez csak orvossal oldódna me.
me= meg
Szerintem is nõgyógyászhoz kellene fordulnod, mert csak rosszabb lesz.
2 hét után ha még mindig fenn áll a probléma irány a nõgyógyász hidd el nem fog megenni!

Gond van a péniszemmel! Kb.2 hete kezdett el fájni meg őrülten viszketni. Kb.1 hete canestennel kezelem. (napi 2-3x) Mi lehet a problémám?

Egész piros lett,már-már vörös,mintha valami sebféle is lenne rajta.

Legjobb válasz: Fertõzés valószínû gomba, de menj el dokihoz, mert nem mindenre jó a Canesten.

Fertõzés valószínû gomba, de menj el dokihoz, mert nem mindenre jó a Canesten.
Azt irod, hogy 2 het mulva kell visszamenni ellenorzesre! A panaszaid, ha addigra elmulnak, akkor abbahagyhatod. Viszont, ha nem akkor az orvost (aki felirta a gyogyszert) kerdezd meg, meddig kell hasznalnod!!
Azt irod, hogy 2 het mulva vissza kell menned! Ha addig a panaszaid megszunnek, akkor abbahagyhatod! Viszont, ha nem akkor az orvostol kerdezd meg, aki felirta neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az infókat! Azt hiszem érdemes megfontolni!
-hyperémia : vérbõség -balanoposthitis : makk gyulladás Ezzel azért érdemes vigyázni, mert ha tartósan gyulladt, akkor a fitymád is beszûkülhet, így érdemes naponta többször "szellõztetni" vagy egy darabig hátrahúzva is hordani otthon. Canestennel legalább 2-3 hétig kell kenni, míg Lamisillel rövidebb a gyógyulás (kb. 1 hét). Jódos szesz viszont szóba sem jöhet, mert csak csípni fogja a makkodat. Az Ung. boraxatum is gombaellenes és gyulladáscsökkentõ kenõcs, amelyet popsikrémnek is szoktak használni pelenkakiütésnél. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy vajon uszodában kaptad-e el vagy nem a partneredtõl, mert akkor neki is szóljál, hogy kezelje magát (Canesten Kombi, Pevaryl G)
a hosszab idõ az jelenet pl:2, 3 honap utána van gáz
A kérdező hozzászólása: Nos, azt írta a doki, hogy: -hyperémia -balanoposthitis Írt fel kenõcsöt, majd kb.2 hét múlva vissza kell menni kontrollra. Meg persze vért is vettek, (3 fiolával!!)mert az ilyen sebes panaszoknál kötelezõ, kizárandó az hiv meg stb.durvaságokat. Egyébként a fájdalom szinte teljesen elmúlt már, úgy 2 napja.Mióta nem kenem canestennel, azóta folyamatosan javul!Legalábbis úgy érzem. Amúgy valami, Boraxatum a kenõcs neve, ami gyerekeknek van, elvileg. A dobozán az áll, hogy "Hosszabb idõn át nem alkalmazható." Szerintetek ez hány napot jelenthet idõben, amíg kennem kell? Remélem nem lesz komolyabb baj!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn elsõ lesz a doki! Majd írok, hogy mi volt!
Én már szerdán írtam, hogy iránya doki
én herpeszre gondolok, de látatlanban nehéz diagnosztizáni, egyébként is sok bõrbetegség van a mi piros és viszket :D azért majd írd meg h mi volt
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsot, de sejted, hogy mi lehet ez?
hétfõ reggel elsõ dolgod a doki legyen. kenegetni felesleges, inkább csak mosd meg és papírzsebkendõvel töröld szárazra. Ha van partnered, vagy volt az elmúlt hetekben, akkor õ is menjen dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ez gáz! Most már kívül a bõr is szakadt, legalábbis olyan mintha szakadt lenne. Még talán vérzik is. Ez durva, nem tudom rendesen felhúzni a bõrt, mert egy pillanat alatt szétnyílik a seb. Most mit csináljak? Hétfõn irány a doki, de addig, mi legyen? Kenjem még valamivel vagy inkább hagyjam?
szia, ha egy hét alatt nem javult akkor tényleg orvoshoz kell fordulni, pl lehet herpesz is, arra pedig a Canesten nem jó.
A kérdező hozzászólása: Nos, nagyon jól helyrejött a "kisfõnök"!:) Bár még most is néha úgy bizsereg, totál izgalmi állapotba kerülök. Ez lehet, az a vérbõség? Meg általában, olyan csípõ érzésem van, amikor vizelek. Ez mitõl lehet?

Ha sárgás folyásom van arra elég a canesten krém vagy kúp is kell? Mit ajánlotok rá ami könnyen beszerezhető gyógyszertárból?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy gombád van. arra jó a Canesten. ha vaktában próbálod magad kezelgetni, abból semmi jó nem fog kisülni. jobban jársz, ha inkább felkeresel egy nõgyógyászt, és a utasításai szerint teszel.

Egyáltalán nem biztos, hogy gombád van. arra jó a Canesten. ha vaktában próbálod magad kezelgetni, abból semmi jó nem fog kisülni. jobban jársz, ha inkább felkeresel egy nõgyógyászt, és a utasításai szerint teszel.
A Canesten csak akkor lenne elég, ha panaszaidat gomba okozná. Egyáltalán nem biztos, hogy errõl volt szó. Egyszerûbb megoldás ha orvos ír fel gyógyszert. A vény nélkül kapható készítmények elég drágák és ha nem hoznak javulást, akkor úgyis orvoshoz kell menni.
a canesten gombára jó, annál viszont túrós folyás van
Szia! A sárga folyás bakteriális fertõzésre utal, arra pedig nem jó a Canesten. Mindenképp menj nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: oké köszi!

Leghamarabb mikor érezhetem h hatott a canesten combis kezelés?

Fájok ott lent, 3 kúp elhasználva, érzem h jobb a helyzet de mikorra várható a "teljes eredmény"? Érdemes lenne folytatnom még 3 napig?

Legjobb válasz: Ha kombi, akkor gondolom magadtól találtad ki, hogy ez kell. (nekem a doki ahányszor írt, mindig külön a tablettát és kenõcsöt, és nem is csak három volt a dobozban) Hát, lehet, hogy nem is canesten kombit kellene használnod. Márpedig akkor semmikor. Csak úgy fáj? Nem inkább viszketnie, meg égnie kéne szerinted, ha már gombát diagnosztizáltál magadnak?

Ha kombi, akkor gondolom magadtól találtad ki, hogy ez kell. (nekem a doki ahányszor írt, mindig külön a tablettát és kenõcsöt, és nem is csak három volt a dobozban) Hát, lehet, hogy nem is canesten kombit kellene használnod. Márpedig akkor semmikor. Csak úgy fáj? Nem inkább viszketnie, meg égnie kéne szerinted, ha már gombát diagnosztizáltál magadnak?
A kérdező hozzászólása: Üdv! Rendszeresen járok dokihoz, mivel tablettát szedek, õ vette észre a gombát. Már több hónapja próbálja kezelni, én meg több 10ezret költöttem rá. Barátommal alig vagyok együtt azt is óvszerrel h ne legyen nagyobb gond. Gyulladásom is van odalent ettõl fáj, egyéb tünetem nincsen. A hiábavaló kezeléseket meguntam, ezért próbáltam ki ezt, mert sokan írták h gyulladásra is jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!