Találatok a következő kifejezésre: Mi a a bébiörző (2 db)

Melyik bébiőrző az, amelyik nem csak hangra kapcsol be, hanem folyamatos kapcsolatot biztosít? Olyat keresek, amivel folyamatosan hallom, hogy mi zajlik a baba körül. Minden szusszanását akarom hallani!

Persze minimális legyen az interferencia, és ne csak hálózatról lehessen m?ködtetni.

Legjobb válasz: Huuhhh! Az Angelcare 401 nagyon drága!

A kérdező hozzászólása: Huuhhh! Az Angelcare 401 nagyon drága!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Már nézegettem a neten ezt a fajtát, de így már biztosan ezt veszem meg! :) Mégegyszer köszi!!!!
Szerintem olyan nincs legalábbis én amennyit láttam mind hangra kapcsolt be.
Szia! Nekünk Sencor van, ezen van egy kapcsoló, hogy folyamatos módban akarod-e használni, vagy hogy hangra kapcsoljon be. A gyereknél a vevõ megy elemmel is, meg hálózatról is, a vevõ meg akkumulátoros töltõn van, de ha fel van töltve, nekünk van hogy egy hétig se kell a töltõre rakni. Ez a típus: http://www.sencor.co.hu/haztartasi-keszulekek/egeszseg-es-ba.. Ja, és az ára sem volt vészes, 11 ezerért vettük. Nekem eddig nem volt semmi bajom vele, 4, 5 hónapja használjuk. Üdv. M.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még annyi kérdésem lenne, hogy szép tiszta a hangja?
Szívesen! Én folyamatos módban nem használtam, csak automatában, de amikor bekapcsol, mindig rendesen lehet hallani, hogy mit csinál a babó. Mondjuk a halkabb nyöszörgésre nem szokott bekapcsolni, mert nem közvetlenül a baba fejénél van, de te úgyis folyamatosan használnád. Örülök, hogy segíthettem. Üdv. M.
Az ANGELCARE401 (légzésfigyelõ & bébiõr egyben) is van egy ilyen funkció, hogy minden nyöszörgést, szusszanást lehet hallani-és tisztán "érthetõen"....8 sáv közül lehet választani
Szia! Nekünk Angelcare AC 420 van, és nagyon jó. Lehet úgy is használni, hogy minden egyes szusszanás hallhass, bár mi úgy használjuk, hogy csak ha van vmi akkor szólal meg. ez is 8 csatornás, és szép tiszta hangja van. Nem is húzós, 16ezer Ft, de néhány boltban adnak hozzá ajándék szagzárós kukát is, ami szintén nagyon jó! :)

Mi a különbség a bébiörző és a légzésfigyelő között?

Legjobb válasz: A bébiõrzõ közvetíti a babaszobából a hangokat, így hallod, ha felsír, vagy nyöszörög akkor is, ha távolabbi helyiségben tartózkodsz. A légzésfigyelõ pedig a matrac alatti lapokkal érzékeli a baba lélegzetvételét és éles csipogással riaszt, ha 20mp-en túl nem volt levegõvétel. (Ezt az eszközt a bölcsõhalál megelõzésére fejlesztették ki, ugyanis sok esetben nem találtak rá magyarázatot, miért történt, hogy a baba egyszercsak nem vett levegõt. Ezzel az eszközzel sokszor már úgy is lehet segíteni, hogy amikor riaszt, akkor kikapjuk a babát az ágyból, ettõl felriad álmából és ismét vesz levegõt.)

A bébiõrzõ közvetíti a babaszobából a hangokat, így hallod, ha felsír, vagy nyöszörög akkor is, ha távolabbi helyiségben tartózkodsz. A légzésfigyelõ pedig a matrac alatti lapokkal érzékeli a baba lélegzetvételét és éles csipogással riaszt, ha 20mp-en túl nem volt levegõvétel. (Ezt az eszközt a bölcsõhalál megelõzésére fejlesztették ki, ugyanis sok esetben nem találtak rá magyarázatot, miért történt, hogy a baba egyszercsak nem vett levegõt. Ezzel az eszközzel sokszor már úgy is lehet segíteni, hogy amikor riaszt, akkor kikapjuk a babát az ágyból, ettõl felriad álmából és ismét vesz levegõt.)
Csak egyetérteni tudok:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!