Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Szent Imre Kórházról (4 db)

A Szent Imre Kórházról szeretnék véleményeket kérni, orvosokról, szülésznőkről, vajúdás lehetőségeiről? Mi van olyankor ha valaki nem Pesti de mégis ott szeretne szülni, befektetnek előtte? Vizsgálatokra fel kell járnom majd?

Legjobb válasz: Tapasztalatom nekem sincs,ebben a hónapban fogok szülni.Amit tudok,hogy én sem vagyok pesti,de ott fogok szülni.Nekem nem kell befeküdnöm,kb 20 percre lakom.Fogadott szülésznõm van,õ hozzá kell CTG-re járnom,hogy addig is megismerjük egymást.Egyébként nagyon kedves,mindent elmagyaráz,felkészít. Vajúdni bármilyen pózban lehet,sõt,ajánlják is a mászkálást.Van lehetõség kádban,széken labdán is.Lehet enni,inni közben. A szobák 4,2,1 ágyasok. Itt találhatsz infókat,ezenkívûl különbözõ fórumokból is tudsz tájékozódni. http://imreszul.neologik.hu/ http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Szuleszet/ Remélem tudtam segíteni!

Tapasztalatom nekem sincs, ebben a hónapban fogok szülni.Amit tudok, hogy én sem vagyok pesti, de ott fogok szülni.Nekem nem kell befeküdnöm, kb 20 percre lakom.Fogadott szülésznõm van, õ hozzá kell CTG-re járnom, hogy addig is megismerjük egymást.Egyébként nagyon kedves, mindent elmagyaráz, felkészít. Vajúdni bármilyen pózban lehet, sõt, ajánlják is a mászkálást.Van lehetõség kádban, széken labdán is.Lehet enni, inni közben. A szobák 4, 2, 1 ágyasok. Itt találhatsz infókat, ezenkívûl különbözõ fórumokból is tudsz tájékozódni. http://imreszul.neologik.hu/ http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Szuleszet/ Remélem tudtam segíteni!
szia! én csak annyit tudok, hogy ha dimenzió eü. pénztártag vagy , akkor igényelhetsz hiper-szuper szobát a dimenziós számlád terhére. légkondi, kiemelt nõvérellátás, tv, fürdõ, egy vagy két ágyas szoba, sõt van valami külön fenntartott apartman is, azt is lehet igényelni. itt a hozzátartozók is veled lehetnek, akár több napig is, de nekik azt hiszem 5000, -ft/ éccaka költsége van. csak ennyit tudok róluk, meg hogy állítólag nagyon pofásan felújították a szülészetüket, de ezt csak hallottam. üdv 31 hetes mami
Szia én 36 órán keresztül vajúdtam, a szülésznõk nagyon rendesek.A szülész orvosok között volt érzéketlen orvos is. A csecsemõ osztályon a harmadik éjszaka utájad dobják a kicsit h. most már veled legyen éjszaka.Én két ágyas szobában voltam, modern szépen felvanújítva.

A Szent Imre kórházban mennyi a valószínűsége hogy kapok epidurált? Mik a tapasztalatok a kórházról?

Lesz fogadott orvosom, de még az elején járok, és azt mondta ne szaladjuk ennyire el?re..

Legjobb válasz: Ki az orvosod? Szerintem ez nagyban tõle függ. Az enyémnél pl. szóba sem jön ilyesmi, õ természetesség párti minden téren. Mondjuk én attól jobban félnék, min a szüléstõl... Brrr.

Ki az orvosod? Szerintem ez nagyban tõle függ. Az enyémnél pl. szóba sem jön ilyesmi, õ természetesség párti minden téren. Mondjuk én attól jobban félnék, min a szüléstõl... Brrr.
szent imre az nagyon a természetes szülésre ment rá. alapból nincs epi, nem is lehet így neki indulni, vajúdás közben kérheted, de 2 orvos szakvéleménye kell, tehát mondjuk az orvosodé és az ügyeletesé. nem semmi procedúra. de ha jó fej a dokid akkor elintézi elõre, ilyen is van csak gondolom drága
Én hamarosan ott fogok szülni. Kérdeztem a szülésznõt múlt héten, azt mondta akkor adnak EDA-t, ha a szokásosnál jobban elhúzódik a vajúdás, tehát 12 órán túl. És nem is mindegyik doki tudja beadani. Az én dokim tudja, de van egy olyan szabály, hogy a saját betegének nem adhatja be. De én nem is akarom. 37 h km
Unokatesóm szült ott, és neki nagyon elhúzdódó vajúdása szülése volt- 40óra, és a doki szólt, hogy kössék be neki, kb fél nap után- de még így is sokáig tartott, de legalább nem szendvedett annyit. Szóval nem is õ kérte. :)
Érdeklõdj a Margit korházban, ha ennyire Epidurált akarsz, ott állítólag majdnem mindenki kap.

Mi a véleményetek Dr. Barna Péterről és a Szent Imre Kórházról?

31 hetes vagyok és az elejétől hozzá járok, eddig nagyon szimpatikus, de most olvastam itt róla rosszat (nem szólt a kismamának, hogy nem lesz akkor,amikorra kivan írva az apukája (Dr. Barna István) meg hogy úgy fogalmazzak nagyon nem volt kedves.)

Legjobb válasz: Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.

Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.
Szent Imre kh: - tiszta, - ha fogadsz orvost, szülésznõt, akkor foglalkoznak is veled - "szopatás pártiak", de nincsenek felkészülve a problémás esetekre - csecsemõsök leterheltek (némelyik kedves, némelyik kifejezetten bunkó. mint gondolom mindenhol máshol :() - természetes szülés pártiak, de nem mindenáron Összességében: Biztos van rosszabb is, de nekem az ott töltött napok inkább negatív, mint pozitív élményként maradtak meg Nem ismerem az általad említett orvost. Akit viszont nem ajánlok: Nyulasi (Gábor?) és nem jut eszembe a másik doki neve... hülyeséget meg nem akarok írni. Õk mindketten, fiatalabbak. Általánosan talán az a tapasztalat, hogy az idõsebbek rendesek, szimpatikusak, jó szakemberek. A fiatalabbak meg... nem tudom... elszállnak attól, hogy azt mondhatják magukról, hogy a Szent Imrében dolgoznak? De némelyiknek elég nagy arca van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. az én dokim is fiatal, de egyenlõre megvagyok vele elégedve és maradok nála, ha esetleg nem lesz szimpatikus akkor legközelebbre mást. még egyszer köszi!!


Mi a vélemény a Szent Imre Kórházról?

Én Bács-megyében lakom, de a n?gyógyászom pesti és a Szent Imre Kórházhoz tartozik! Itt szeretnék szülni jöv? áprilisban! Az orvos tiszteletdíján kívül milyen költségekre számítsunk?

Legjobb válasz: Ha fogadsz szülésznõt, akkor neki is szoktak adni, amúgy a tényleges összeget nem tudom, egyén válogatja.

Ha fogadsz szülésznõt, akkor neki is szoktak adni, amúgy a tényleges összeget nem tudom, egyén válogatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!