Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Szent Imre (35 db)

Meg tudná mondani valaki, hogy mikor van a Szent Imre kórházban papás kismamatorna?

Valamelyik decemberi terhestorna papás szülésfelkészítő lesz. csak sajnos nem emlékszem melyik

Legjobb válasz: honlapjukon rajta van!

honlapjukon rajta van!

A Szent Imre kórházban mikor van szülést felkészítő tanfolyam?

És nagyon érdekelne az is,hogy hallottam van olyan ami újraélesztést tanít stb....ha leállna a baba légzése stb mit kell tenni.Ez is nagyon fontos lenne,mert úgy tudom a légzésfigyel?nek csak így van értelme.Ha tud vki honlapcímet hol lehet ezt megnézni kérem segítsen.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták,hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek,de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak,remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták, hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek, de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak, remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

Minek áll meg a 7E/173E a Szent Imre kórháznál?

Teljesen felesleges, aki átszállni akar, megteheti Klf. központnál is, aki meg a kórházba megy, annak meg miért nem jó a sima hetes is? (Astoria sokkal jelent?sebb csomópont, ott van pl. a 9-es busz, mégsem állnak meg ott a piroshetesek... (helyesen, így vmivel rövidebb a menetid?))

Legjobb válasz: Azt meg lehetne csinálni, hogy mondjuk a 7E jár a mostani menetrend szerint, a 173E-t eg kicsit begyorsítják Ezeket a megállókat ki lehetne hagyni: Bártfai utca, Szent Imre kórház, Kosztolányi Dezsõ tér

Azt meg lehetne csinálni, hogy mondjuk a 7E jár a mostani menetrend szerint, a 173E-t eg kicsit begyorsítják Ezeket a megállókat ki lehetne hagyni: Bártfai utca, Szent Imre kórház, Kosztolányi Dezsõ tér
Mert ilyen jellegû eü intézményeknél meg kell állni. Te mondjuk könnyen beszélsz, hogy itt meg ott hol lenne könnyebb átszállni, de magyarázd ezt a 85 éves öregnek aki megmozdulni alig bír és örül neki, hogy nem 10 percet hanem csak 2 percet kell állnia a megállóban a buszra várva.
Mintha a párom kérdését olvasnám:D:D Õ i s ilyen.. Szerintem jó hogy megáll a kórháznál is. Hisz igy pl én 1 átszállással eljutok Kispestrõl a Szent Imre kórházba...Ferenciek tere, majd ott piros hetes. S azért nem mindegy, hogy 5perc alatt ott vagyok, vagy fél óráig ott döcögök a melegben pl. Szent Imrében szültem, a végén már elég kellemetlen volt, a nagy pocakkal zötykölödni..S ez akár a fekete, akár a piros hetesen igy van.. Jó volt olyan belátom, amikor hüvösebb nap volt, vagy jobban ráértem akkor fekete hetessel mentem. De az azért is jobb volt(néha) amikor nme 8ra hanem 11re kellett mennem, s üres volt a fekete. Miért lenne jelentõsebb megálló az Astoria?(Régen ott laktam a közelében.Ismerem) A 9es bsz miatt? AKkor már fontosabb megálló a Vas utca, mert ott van 2fõsuli, meg egy SZKi. Ja meg a Szentkirûlyi utcai fogászat is.. Ennyi erõvel megállhatna ott is a piros hetes. Meg a Rudasnál is, mert oda járok úszni:D ....:)
A Ferenciek terén van forgalom rendesen (metró, sok átszálló busz), azt szerintem nem kéne kihagyni. Még annyit lehetne gyorsítani az egészen, hogy ahogy a Bartók Béla útra ér, felmegy a villamos sinekre a busz, ott végig lehet elõzni a kocsikat (és a sima 7-est), és mehetne egészen a Móricz-ig a sineken.Ott kijönne a megállóba, majd vissza a sinekre (a rakpart végéig). Persze ha nincs dugó, mehet rendesen az úton, de ha kezd beállni a forgalom, sokat lehetne elõzni a sineken :)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak ment a zöld jel, többieket nem akartam lepontozni, mert végülis fáradtak a válaszolással, így õket nem értékeltem :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nagyon támogatom!! :) Talán még a Ferenciek terét is kihagyhatná, nagyon sok busz van ott, és sokat veszít ott a menetidõbõl. (najó nem akkor nagyon sokan lázadnának :D )
Jah, faxa gyerek vagy, ott ne álljon meg :D Az a buszonként 10-20 ember aki leszáll és felszáll (óránként több száz utas) meg dögöljön meg, csak hogy te gyorsan haladj igaz? Tudod mit? Szerintem meg Kelenföld után csak a Rónánál álljon meg, mert azért expressz busz, hogy ne álljon meg sehol csak ahol NEKEM jó :D Ez nem így mûködik... Ráadásul ha nem állítod meg a belsó megállókban akkor még tovább kell sûríteni a "lassú" járatokat mert nem lesz elegendõ a kapacitás mikötben az E-sek félig üresen, de gyorsan fognak rohangálni...
A kérdező hozzászólása: Ott ne álljon meg a 7E se... Azért Expressz járat, mert csak a nagyon fontos csomópontoknál kéne megállnia... Legyen mondjuk a 7E, ami megáll a Róna utcánál, meg a Szent Imre kórháznál meg az egyéb ilyen helyeken, és legyen a 173E, melynek a következõek a megállói: Albertfalva vá., Kelenföld, vkp., Móricz VAGY Koszti, Blaha VAGY Keleti, Bosnyák, Nyírpalota út
És a 173E miért nem áll meg a Róna utcánál? A közös szakaszon a 7E-vel ez az eltérésük. És ráadásul egymást kísérgetve jön sokszor a 173E 2 egymás után, és 4-5 173E is elmegy mire jön egy 7E kitömve mint a déli busz... Azt mondják azért mert nem férnek be a megállóba. Amikor felújították a Nagy Lajos király útját akkor a 32-es a Rónán járt ezért emgállt a 173E is a Rónánál az átszállás miatt. És láss csodát zökkenõmentesen ment a forgalom, nem volt gond, hogy nem férnek be a megállóba...
A kérdező hozzászólása: Van egy ötletem. Csúcsidõben (6-9 ; 14-18) ne álljon meg (ahogy a Bártfai utcánál és a Kosztin sem), akkor úgyis csak munkába mennek az emberek, meg haza, és siet mindenki, csúcsidõn kívül pedig álljon csak meg, a dokihoz úgyis ezekben a "kényelmesebb" idõpontokban mennek az emberek. Hétvége végig csúcsidõn kívülinek számít. :D Az ötletem csak a 173E -re vonatkozik, a 7E -nek nem változtatnám a menetrendjét, az úgyis egy lassított expressz (a Róna utcás megállás miatt), és a Kosztisok/Kórházasok/Bártfai utcások azért mégse szívjanak már annyira.


Dr. Bodai Károlynak van szakrendelése a Szent Imre úti (Győr) rendelőben? Mikor rendel?

Mi a véleményetek róla? Tudom, hogy neten fent van, de az adatok régiek. El?re is köszönöm!

Mire számíthatok? Mit tegyek? Aki mostanság a Szent Imre kórházban szült írna nekem.

Nincs se fogadott dokim , sem szülésznőm. Sajnos nem igazán engedhetjük meg :-(( Eléggé el vagyok kenődve. Azt hiszem kezdek félni :-(( 2. gyerkőc , Április 12-re vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Nekem volt mindkettõ.Konkrétan egyik se kért pénzt... Én 1re voltam kiirva,26án szültem. Ne aggódj minden rendben lesz:) Apuka nem lehet a vajudóban,de te kimehetsz hozzá. Egész jó kh-i kaja,de nem árt hozatni mert kissé kevés. Van mikró,hütõ,már lehet látogatni is igaz csak az elõtérben... Kérdezz s ha tudok válaszolok.

Nekem volt mindkettõ.Konkrétan egyik se kért pénzt... Én 1re voltam kiirva, 26án szültem. Ne aggódj minden rendben lesz:) Apuka nem lehet a vajudóban, de te kimehetsz hozzá. Egész jó kh-i kaja, de nem árt hozatni mert kissé kevés. Van mikró, hütõ, már lehet látogatni is igaz csak az elõtérben... Kérdezz s ha tudok válaszolok.
Igaz én egy éve szültem, nekem csak dokim volt- de szobatársamnak senkije nem volt - és nagyon jó dokit és szülsznõt fogott ki. Én azt hallom onnan általánosságban, hogy nagyon rendesek az ügyeletes dokik és szülésznõk is. Ne félj, bízz benne, hogy minden a legjobban fog alakulni és olyan emberek lesznek melletted, akik a legmegelelõbbek arra, hogy a világra segítsék a kicsikédet!!
nekem volt fogadottam, de sztem alapvetõen nagyon jó dokik, szülésznõk vannak ott jó kezekben leszel! :-) hamarosan a kezdedben tarthatod a kis jövevényeteket :-) sztem ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, jó helyen lesztek!
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugodtam. Arik vagytok :-) Kedves 3.-ik lehet összefutunk , de az én kisfiam nem nagyon igyekszik kibújni:-) Az elsõt is túlhordtam egy héttel. Nem értem ezt hogy a vajudásnál nem lehet bent az Apa ? És ha én nem tudok kijönni , mert pl gépre kötnek vagy annyira fáj ?
Csak a vajúdóban nem lehet benn apuka. De ha tudsz, kimehetsz hozzá. Szerintem sokkal elviselhetõbb, ha ki tudsz menni, én minden erõmmel azon leszek, ha semmi gond nem lesz, akkor a szülõszobára is együtt sétálunk be :D
megszültél, milyen volt?
A kérdező hozzászólása: neeeeeemmmm :-) nagyon jol érzi magát a Manó. Bár a nyákdugó szerda óta távozgat .

Budapesten a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Mit adnak babának, anyának? Gondolok itt pl. hálóing vagy popsikrém, babaruha. Mire figyeljek, mit kell mindenképp vinnem?

Bocsi, de még egy másik kérdés: Ha nincs fogadott orvosom a SZent Imrében és nem oda tartozok lakcímem szerint, attól még mehetek oda ugye?

Legjobb válasz: Szia Én ott fogok szülni hamarosan. Pelenkát kell vinni az tuti . Én ezeket viszem: -textil pelus -az a ruha amiben haza hozod. -popsikrémet is tettem be Más nagyon nem kell. Illetve sapk, a kezecskékre kesztyû. A mamának minden kell!nem adnak semmit sem! Sajnos szerintem nem szülhetsz ott így. oda visznek ahova tartozol helyileg, ha nincs fogadott orvosod. Boldog babavarast! 39hkm

Szia Én ott fogok szülni hamarosan. Pelenkát kell vinni az tuti . Én ezeket viszem: -textil pelus -az a ruha amiben haza hozod. -popsikrémet is tettem be Más nagyon nem kell. Illetve sapk, a kezecskékre kesztyû. A mamának minden kell!nem adnak semmit sem! Sajnos szerintem nem szülhetsz ott így. oda visznek ahova tartozol helyileg, ha nincs fogadott orvosod. Boldog babavarast! 39hkm
Nemrég szültem ott. Az anyukának mindent kell vinni, a babának pelenkát, popsitörlõ kendõt feltétlen.Ruhát is vihetsz, ha nem akarod a korházit. Az elsõ válaszolónak szerintem igaza van és orvos hiányában valószínûleg ott kell szülnöd, ahová tartozol.
Anyukának: minden, ami kellhet! :) Babának: pelus, popsitörlõ. Popsikrémet, ruhát adnak. Ha saját rucit viszel, azt nem tudják garantálni, hogy nem veszik el a "tömegben", mikor beviszed a csecsemõsökhöz...szóval csak a hazavitelre érdemes sajátot bevinni! Mi pl. 1-es Liberot vittünk be, és nagyon örültek neki, mert koraszülöttre nem kapnak pelenkát, és így a mienk helyett adtak ugyan annyi darab 2-es Liberot!

Segítene valaki abban, hogy a Szent Imre kórházban mikor és hol tartják a szülésfelkészítőt?

Legjobb válasz: Keddenként fél5 és fél6 közt van kismamatorna, utána elõadás. F épület, elsõ emelet!

Keddenként fél5 és fél6 közt van kismamatorna, utána elõadás. F épület, elsõ emelet!

Aki a Szent Imre kórházban szült, mi a tapasztalata? Ügyeletes orvosnál szülni tényleg kockázatos, vagy ez csak rémhír? Ha előre nem fixálom le mennyivel honorálom a munkáját, nem lát el becsületesen?

Sajnos annyi mindent lehet hallani és els? babát várok, a férjem aggódik, nehogy pl. bennem maradjon pici darab a lepényb?l vagy még rosszabb.

Legjobb válasz: Én nem szültem,de dolgoztam ott. Zsigmond Tamást és Barna Pétert nagyon dicsérik,én elõbbit ajánlanám. Én nem mertem bevállalni az ügyeletesnél szülést. Írj majd,hogy mit intéztél! Boldog babavárást! 14 hós kicsi fiú anyukája

Én nem szültem, de dolgoztam ott. Zsigmond Tamást és Barna Pétert nagyon dicsérik, én elõbbit ajánlanám. Én nem mertem bevállalni az ügyeletesnél szülést. Írj majd, hogy mit intéztél! Boldog babavárást! 14 hós kicsi fiú anyukája
Értem, mondok mást! Keresd meg Tóth Jolán szülésznõt, édes, aranyos és nagyon ott van szakmailag. Ne orvost válasdz, hanem szülésznõt, õ végig melletted lesz. Elsõ vagyok!
A kérdező hozzászólása: Jelenleg Holba doktorúrhoz járok, de õszintén megmondom, nem igazán úgy vagyunk anyagilag eleresztve, hogy 100.000 Ft-ért megfogadjam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Sajnos nem. Csak akkor ha valameyik orvos magánredelésére jársz.
Sajnos ezt én is hallottam. Én is félegyházi vagyok, bár még nem aktuális számomra, de azért aggaszt a dolog. Állítólag októbertõl szûnik meg. Én a Szent Istvánba mennék szülni, ha ez bekövetkezne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!