Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Sweeney (5 db)

Johnny Depp filmje a Sweeney Todd mikor lesz a mozikban?

Legjobb válasz: A film teljes címe: Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya A magyar tervezett mozibemutató dátuma (talán már nem változik): 2008. január 24. Amerikában még idén december 27-én mutatják be.

A film teljes címe: Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya A magyar tervezett mozibemutató dátuma (talán már nem változik): 2008. január 24. Amerikában még idén december 27-én mutatják be.
A magyar bemutatót eltolták, február 21.-én jön elõször a mozikba! ha többet akarsz tudni Johnny Depprõl: http://www.gportal.hu/johnnydeppfansite

Mi a cime a Sweeney Todd utolsó dalának?

A Sweeney Todd utolso dala, amikor Todd beleloki Mrs. Lovettet a kemencebe, es meg elotte eneklik. Nos, annak mi a cime? Nagyon kene a szovege. Elore is koszi.

Legjobb válasz: Azt hiszem a fináléra gondlsz, ugye? Annak a számnak.. az a címe, simán, hogy finálé. Vagyis Final Scene. http://www.justsomelyrics.com/1661214/Sweeney-Todd-Final-Sce.. Itt van a teljes szövege. Na kifejezetten az a rész, mielõtt belöki a kemencébe, az két számnak is a repríze: a By The Sea (bár ez csak két sor erejéig), és nagyrészt a Little Priest dallama csendül fel benne újra. http://www.lyricsondemand.com/soundtracks/s/sweeneytoddlyrics/ Itt megtalálod az összes filmes dal szövegét:)

Azt hiszem a fináléra gondlsz, ugye? Annak a számnak.. az a címe, simán, hogy finálé. Vagyis Final Scene. http://www.justsomelyrics.com/1661214/Sweeney-Todd-Final-Sce.. Itt van a teljes szövege. Na kifejezetten az a rész, mielõtt belöki a kemencébe, az két számnak is a repríze: a By The Sea (bár ez csak két sor erejéig), és nagyrészt a Little Priest dallama csendül fel benne újra. http://www.lyricsondemand.com/soundtracks/s/sweeneytoddlyrics/ Itt megtalálod az összes filmes dal szövegét:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mi a véleményetek a SWEENEY TODD filmről?

Legjobb válasz: A rendezoje Tim Burton akinek kis kedvence Johnny Depp nekem az a velemenyem ha ez a ket ember osszeall abbol nem lesz rossz:D Klasszikus Tim Burton latvanyvilag szerintem nagyon hatasos film :D

A rendezoje Tim Burton akinek kis kedvence Johnny Depp nekem az a velemenyem ha ez a ket ember osszeall abbol nem lesz rossz:D Klasszikus Tim Burton latvanyvilag szerintem nagyon hatasos film :D
Elég gáz az a sok vér de amúgy nem rossz.
Elég jó.
a szereplõk, díszlet, ruhák, dalok , történet jó... viszont a vége annyira fel van pörgetve, kicsit olyan mint ha hirtelen le akarták volna zárni a filmet...mindenki meghal majdnem egyszerre, a lány is feltûnik a házban, viszont már nem marad rá idõ (legalábbis nekem ilyen érzésem volt :D) ja és a vér...hááát....az nagyon nem tetszett...bár lehet hogy azért mert sosem bírtam az ilyen nyiszitelõs, kaszabolós filmeket...mindig mikor megláttam azt az ezüst kést, végig futott rajtam a hideg :D
Nem rossz!Kicsit túl sok a dalolászás, de amúgy tetszik!
Hát mondjuk azt hogy tetszik de ez fõleg a színészek érdeme, nem a véré :) Készülj fel rá, hogy jó véres. Nekem a barátnõm elõtte azt mondta, hogy csak egy véres jelenet van benne: "amikor elvágja a torkát"...hát... ahogy vesszük, ez igaz is...:)


Keresek egy film zené (sweeney todd-ból), de nem találom sehol. Mi lehet a neve/esetleg linket vki?

sweeney todd-ot néztem és volt benne az az ?rült gyerek és énekelt... azt a zenét keresem de sehol nem találom...:|

Legjobb válasz: a film végén ki vannak írva a felhasznált zenék esetleg youtube-on keress rá arra a részre amikor énekel az õrült gyerek, és hátha ott a kommentekben már valaki megkérdezte, vagy kérdezd meg te!

a film végén ki vannak írva a felhasznált zenék esetleg youtube-on keress rá arra a részre amikor énekel az õrült gyerek, és hátha ott a kommentekben már valaki megkérdezte, vagy kérdezd meg te!
Milyen õrült gyerekrõl beszélsz? Mert erre nem sikerült rájönnöm. Pedig talán tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: hát...van egy olyan rész mikor az étteremnél az a nõ("gyerek")...énekel...és azt hiszik hogy õrült...
A kérdező hozzászólása: köszííí

Mi a véleményed a Sweeney Todd-ról?

Legjobb válasz: A világmindenség legjobb filmje, igazából úgy találtam rá nem is rég, mert ment a Charlie, és a csokigyár, és a filmkatalóguson rákerestem a hozzászólásokra, majd láttam ezt filmet. Azóta szerelmese vagyok Jhonny Deppnek a filmjeibe, (igaz eddig se hanyagoltam el) és már tûkön ülve várom a március 4.-ét ( Alice Csodaországban premier). Visszatérve a filmre imááááádom :D Depp miatt is, mert iszonyat jól alakít, nah meg a hangja.... Meg az Anthonyt jásztó pasit is imádom (igaz õt a New moon miatt is , jah ott a szerepe annyi h ül és néz xD) 14/l

Imádom a filmet! Az egyik kedvencem, a kedvenc színészeimmel! Jamie Campbell Bower, Helena Bonham Carter, Johnny Depp... Tökéletes szereplõk, tökéletes történet, zseniális rendezõ! Örökkedvenc!
A világmindenség legjobb filmje, igazából úgy találtam rá nem is rég, mert ment a Charlie, és a csokigyár, és a filmkatalóguson rákerestem a hozzászólásokra, majd láttam ezt filmet. Azóta szerelmese vagyok Jhonny Deppnek a filmjeibe, (igaz eddig se hanyagoltam el) és már tûkön ülve várom a március 4.-ét ( Alice Csodaországban premier). Visszatérve a filmre imááááádom :D Depp miatt is, mert iszonyat jól alakít, nah meg a hangja.... Meg az Anthonyt jásztó pasit is imádom (igaz õt a New moon miatt is , jah ott a szerepe annyi h ül és néz xD) 14/l
Nekem nagyon tetszett a film. Talán azért mert még sosem láttam ehhez hasonlót. Igaz, hogy nagyon mû, de akkor is vagány, a kellékek meg ahogy ki vannak sminkelve a szereplõk nagyon jól tükrözik a komor várost. Nekem is az egyik kedvenc színészem Johnny Depp. :)
Szerintem alapból jó, csak nagyon mû, ahogy kinyírja az embereket. Látszik a véren, hogy nem hasonlít az igazira. Meg a vége kicsit olyan, mintha nem lenne befejezve. Nem derül ki, mi történik a lányával meg a fiatal fiúval utána, és hogy a lány rájön-e ki volt az apja és anyja. De amúgy jó. 20L
én nagyon szeretem 16/f
Melyikrõl, mert én három változatát láttam. A Deppes a legjobb, de a 90-es években készült verzió sem rossz, abban Ben Kingsley alakítja a borbélyt.
Én is annyira imádom. Szerintem a legjobb musical ami eddig készült. És a színészek is annyira jók voltak. Helena Bonham Carter a kedvenc színésznõm. Jamie Campbell Bower meg a kedvenc színészem. És annyi jó szám van benne. És vicces is. Nagyon jó film :]
"Látszik a véren, hogy nem hasonlít az igazira." Gondolom neked nicns sok közöd Tim Burton munkásságához... "Meg a vége kicsit olyan, mintha nem lenne befejezve. Nem derül ki, mi történik a lányával meg a fiatal fiúval utána, és hogy a lány rájön-e ki volt az apja és anyja." Mert teljesen lényegtelen. A mondanivaló enélkül is tisztán érthetõ. Amúgy jó film. Jó ak épi világ, jók a színészek, csak egy baj van, hogy szar musicalbõl csinálták. Közepesek a dalok.
A Broadwayes valami szörnyû szerintem...
Van egy 2006-os változat.Ray Winstone és Essie Davis játsza a fõszerepet.
A Broadwayesre?Amiben Angela Lansbury játszik?Az fent van YouTubeon:) Csak nincs magyar felirat, de gondolom érthetõ mirõl van szó elvégre mindenki látta a filmetXD
Kíváncsi lennék arra a verzióra is, amiben nem Johnny Depp játszik. De egyébként nagyon király film.
http://www.youtube.com/watch?v=Og16XRY-nI4 :) ennyit Robert Redfordról
Egyértelmûen a legjobb:) Tim bácsi ismét alkotott, minden gyönyörûen sötét, a díszletek, a színészi játék eszméletlen jó-mondjuk nem utolsó a színészgárda sem...Úgy jó, ahogy van, hatalmas film.
Kíváncsi lennék, hogy honnan szeded, hogy Robert Redfort énekelt Depp helyett. Én errõl semmilyen információt nem találtam. Én addig ezt biztos nem hiszem el, amíg nincs bizonyíték. Mert amúgy az énekhangja abszolút Depp-es. De hogy a kérdésre is válaszoljak: nagyon szeretem a filmet, imádom Tim Burton munkáit egytõl-egyig, a szereplõk is nagyon jól alakítanak, a fiatalokon kívül mindegyiknek egész jó a hangja, és az éneke. Örök kedvenc!
Nagy film :D és még a zene is tetszik annak ellenére hogy inkább Rock-ot meg punk ot hallgatok!
A kérdező hozzászólása: XD Ne kapd fel a vizet mert nincs igazad.:D Nyugi.:D Elmondtad a véleményed és én is az enyémet. Amúgy hazudni nem szoktam, elég gáz meggyanúsítani valakit akit nem is ismersz.A hallásom köszi rendben van.Amúgy meg nem vagyok 13 éves és fanatikus sem.:)
Ja, énekel meg gitározik, de ha hallottad már valaha énekelni, akkor tudod, hogy teljesen más hangja van. Igazából nem is nagyon tud énekelni. Pár sor után majdnem fuldoklik. A kérdezõrõl meg el nem hiszem, hogy meghallgatta Rob Redford-ot, mert akkor nem mondaná, hogy nem olyan. Vagy csak valami nagyon nem stimmel a hallásával. Én bírom Depp-et, jó színész, meg jó pasi is. De az már enyhe elfogultság, hogy nem tudjátok belátni ennek a valószínûségét. Nem kell fanatikusnak lenni, csak 13 évesen oké.
Nem hiszem h õ énekelné fel, mert olvastam, h Jhonny eredetileg tud énekelni és gitározni is. Tehát simán énekelhetõ õ is.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Meghallgattam és szerintem egyáltalán nem hasonlít.:) Még a szavakat sem úgy ejti.
Egyébként remélem tudjátok, hogy Depp énektémáit Robert Redford énekelte fel... Persze ez nem változtat azon, hogy jó film, de aki hallotta már Robert Redford-ot énekelni (ti még nem, mert fiatalok vagytok), az szerintem rögtön rájött erre.
A kérdező hozzászólása: Egyébként szerintem nagyon jó.Ráadásul a kedvenc színészeimmel (Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman).És azóta Tim Burton-t is nagyon szeretem.:)
A kérdező hozzászólása: A Tim Burton-féle filmre gondoltam.Én csak azt láttam.:)
Hát mondjuk azt hogy tetszik de ez fõleg a színészek érdeme, nem a véré :) Jó véres. Nekem a barátnõm elõtte azt mondta, hogy csak egy véres jelenet van benne: "amikor elvágja a torkát"...hát... ahogy vesszük, ez igaz is...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!