Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Store és a (6 db)

Nexus 4-et frissítettem Android 4.3-ra, nem megy a Play Store és a Currents, mi a teendő?

Legjobb válasz: Hivatalosan frissítetted, vagy valami fõzött romot tettél fel? mit ír ki a hibánál? vagy csak fc?

Hivatalosan frissítetted, vagy valami fõzött romot tettél fel? mit ír ki a hibánál? vagy csak fc?
A kérdező hozzászólása: hivatalosan frissítettem, és azt írja: "Unfortunately, Currents/Play Store has stopped working."

Gran Turismo 5-hez vettem 2 DLCt is a ps store-ban, ezeket letöltve mikor belépek a játékba és rámegyek a downloaded contentra nincs ott semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).

Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).
A kérdező hozzászólása: magyarul most kib****tam a kukába a pénzt, nincs valami visszavásárlás vagy ilyesmi?
Nincs semmi ilyesmi. Ez elég köztudott, gondolom a felhasználói feltételekben is benne van (amit ugye elfogadtál), szóval reklamálni sem tudsz.
store: amerikai angol shop: british angol
store és shop boltot jelent toy játékszer, tehát tárgy game játszma, játék, de nem tárgy pl.sakkjátszma
Store: áruház, raktárház Shop: bolt, üzlet
A store nem csak a bolttal egyenlõ, hanem a raktár szóval is, viszont a storet a nagyobb boltoknál használják inkább. A game az maga a játék fogalma, így nem egy megfogható játékszer, a toy pedig egy játéktárgy.
A Game jelent olyan állatot is, amire vadásznak, tehát egy nyuszi is lehet "game". Szóval ha ilyen változatban találkozol vele, az is helyes.
A store nagyobb boltot jelent, mint a shop (pl. store a Tesco, shop a sarki ABC). A toy megfogható játékot jelent (pl. Barbie baba, Matchbox autók, Lego), a game pedig nem megfoghatót (számítógépes/telefonos játékok), vagy játszmát jelent.


beállításokban írd át.
A kérdező hozzászólása: Átírtam, de egyszerûen nem boldogulok, mert most kér bankszámlaszámot és nem enged tovább ha nem töltöm ki.
Bankszámlaszámot biztosan nem kér, a bankkártyád számát kéri, illetve a hátulján lévõ biztonsági kódot. Idhez kód nem kell, ha az appstoret is akarod használni, akkor kell, hiszen így tudsz majd fizetni az alkalmazásokért. Egyébként kártya nélkül is tudod használni, gugliz rá, van sok leírás magyarul is.
igen, azt azért kéri, mert a regelt id-dat nem az app store-on kerestül csináltad, így csak icloud-ra meg ilyesmire használod, és ha letölteni is akarsz, akkor aktiválni kell úgymond, ha kéri a számlaszámot, akkor az nem valami jó. próbáld úgy, hogy a régi id-t kitörlöd, és nem a beállításoknál írod be, hanem simán elkezdessz valamit letölteni. ha úgyse jó, akkor csinálj új id-t, nekem is régebben ez volt a bajom, azóta öcsémmel használunk 2 id-t, és a sajátomon meg használom az egyéb dolgokat. azóta meg már sikerült úgy regisztrálni egy újat, hogy ne kérjen számlaszámot, viszont már nem akarom lecserélni a másik címet, mert be van lakva, szóval...:D
A kérdező hozzászólása: Pedig de, az Appstore-on keresztûl csináltam: beállítások - áruház. Hogyan tudom törölni a régi ID-met? Nincs most laptopom és ezért sziszifuszi munka ez nekem.
csak simán ott beállításoban kijelelentkezel. azután pedig az app store-ba belemész, és valami ingyenes alkalmazásra rámész, és amikor kéri, akkor készítessz egy id-t.

Ipod Touch 4g-m van és az lenne a problémám hogy amikor regiszrálni próbálok a store-ba ott kér egy olyat hogy bankártya szám és alatta security cod nah most a secu-hoz akármit beírtam nem jó de oda mit kell beírni?

Ja és még valami hogy egyáltalán minek kell bankártya szám

Legjobb válasz: A kártya hátoldalán (ahol aláírtad) kell lennie egy három jegyû számnak, az a biztonsági kód. Ha regisztráltál ne ijedj meg, az iTunes le fog vonni 2 eurót.

A kártya hátoldalán (ahol aláírtad) kell lennie egy három jegyû számnak, az a biztonsági kód. Ha regisztráltál ne ijedj meg, az iTunes le fog vonni 2 eurót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!