Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Store (32 db)

Gran Turismo 5-hez vettem 2 DLCt is a ps store-ban, ezeket letöltve mikor belépek a játékba és rámegyek a downloaded contentra nincs ott semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).

Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).
A kérdező hozzászólása: magyarul most kib****tam a kukába a pénzt, nincs valami visszavásárlás vagy ilyesmi?
Nincs semmi ilyesmi. Ez elég köztudott, gondolom a felhasználói feltételekben is benne van (amit ugye elfogadtál), szóval reklamálni sem tudsz.
store: amerikai angol shop: british angol
store és shop boltot jelent toy játékszer, tehát tárgy game játszma, játék, de nem tárgy pl.sakkjátszma
Store: áruház, raktárház Shop: bolt, üzlet
A store nem csak a bolttal egyenlõ, hanem a raktár szóval is, viszont a storet a nagyobb boltoknál használják inkább. A game az maga a játék fogalma, így nem egy megfogható játékszer, a toy pedig egy játéktárgy.
A Game jelent olyan állatot is, amire vadásznak, tehát egy nyuszi is lehet "game". Szóval ha ilyen változatban találkozol vele, az is helyes.
A store nagyobb boltot jelent, mint a shop (pl. store a Tesco, shop a sarki ABC). A toy megfogható játékot jelent (pl. Barbie baba, Matchbox autók, Lego), a game pedig nem megfoghatót (számítógépes/telefonos játékok), vagy játszmát jelent.

Mikor lesz akció a garage store-ban a supra vaider- cipőkre?

Legjobb válasz: Szerintem majd akkor lesz, ha majd megjelenik még több új fajta supra, és a VAIDER már nem lesz annyira "népszerû", mert mostanában egyre többen hordják.De még azt is teheted hogy nem egy 30 ezer forintosat, hanem egy 26-27 ezer forintos vaidert rendelsz, addig is szerintem iratkozz fel a garage store hírlevelére, s gyûjts egy kis pénzt ;).

Szerintem majd akkor lesz, ha majd megjelenik még több új fajta supra, és a VAIDER már nem lesz annyira "népszerû", mert mostanában egyre többen hordják.De még azt is teheted hogy nem egy 30 ezer forintosat, hanem egy 26-27 ezer forintos vaidert rendelsz, addig is szerintem iratkozz fel a garage store hírlevelére, s gyûjts egy kis pénzt ;).


Ha felteszem a sims3 hoz luxuslakás cuccok kiegészítőt a store cuccok mér tűnnek el a játékból? A kiegészítő eredeti de a cuccokat torrentröl szedtem le. Mi lehetne a megoldás hogy működjön?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a problémám. Valószínûleg majd lesz rá patch addig meg ki kell bírni. Énis meglepõdtem egyszer csak elûnt az összes Store-os cuccom.

Nekem ugyanez a problémám. Valószínûleg majd lesz rá patch addig meg ki kell bírni. Énis meglepõdtem egyszer csak elûnt az összes Store-os cuccom.

Ps3-on nem megy a PlayStation Store. Mit tudnék vele kezdeni?

Valami olyasmit ír ki (az én angol tudásom szerint) hogy ,,a régióból nem elérhetõ" . Lehet egyáltalán valamit kezdenni vele hogy mennyen?

Legjobb válasz: Ha nem tudsz annyira angolul, akkor miért akarod lefordítani? Leírod angolul, és legalább segíteni is tudnánk.

Ha nem tudsz annyira angolul, akkor miért akarod lefordítani? Leírod angolul, és legalább segíteni is tudnánk.
A kérdező hozzászólása: Leakartam írni csak épp nem voltam ps közelben. Amugy ezt írja ka: , , This service is not available in your country/region. "
Magyar accountod van?
Ez egyszerûen sehogy sem lehetséges. PS Store azon kívül, hogy már itthon is van, akármelyik ország Store-jára regisztrálhatsz, és beenged. Biztos vagy te benne, hogy a Store-ra akarsz belépni?
A kérdező hozzászólása: Jaja .. amint rámegyek elkezdi töltenni majd pár másodperc után kidobja a szöveget ...
Nos, Magyarországon már van Store, de pár környezõ országban még nincs. A régiódat azzal határozod meg, hogy milyen lakcímet adtál meg az accountod regisztrálása során. Pl. ha Szerbet, akkor ezt a hibaüzenetet kapod, amit leírtál. Azaz feltételezem, hogy nem Magyarországi címet adtál meg. Megoldás, hogy készítesz egy új accountot azon országra szóló lakcímmel, amilyen store-t szeretnél használni. (Google-ban nézz az adott országban egy hotelt és annak a címét regeld be. Például az én USA accom szerint a New York-i Hilton Hotelben lakom... ;) ) Három dologra érdemes figyelni. 1. Késõbb nem lehet migrálni, azaz hiába lesz store a te országodban is, nem lehet a címet módosítani, nem lehet a megvásárolt játékokat átvinni. 2. Az Európai és Amerikai tartalom minimálisan de különbözik, a PS plus pedig adott hónapban rendszeresen más játékokat ad, viszont egy éven belül nagyjából ugyanazokat. Tehát nem éri meg mindkettõbe regisztrálni. 3. A Magyar Store is angol nyelvû, tehát csak a nyelvismeret miatt magyarnak regisztrálni felesleges. Viszont mivel nem minden bankkártyát fogad el a Store, ezért érdemes olyan régiót választani, aminek a feltöltõkártyáját be tudod szerezni. (Magyarországon jellemzõen a Magyar, Angol, USA és pár weboldalon a Japán feltöltõkártya is beszerezhetõ.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Azért azt hozzátenném ha Európában veszel egy játékot ahoz nem tudsz USA storeban Dlc-t leszedni. Ez forditva is igaz.
A kérdező hozzászólása: Akkor milyen storet javasoltok ? :)

Az iPademen nem mûködik jól az App Store. Nem tudok letölteni, sem keresni. Valakinek van ötlete? Mi lehet a baj?

iPad, App Store, letöltés, Apple, iPad 4

Legjobb válasz: Ennyi infóból senki sem tud segíteni.

Ennyi infóból senki sem tud segíteni.

Miket lehet letölteni a psp store-rol? Psp slim 3004

előre is köszi csak értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Röviden: Ami fel van töltve mindent XD Játékok/demok/témák/videok/dlc stb

Röviden: Ami fel van töltve mindent XD Játékok/demok/témák/videok/dlc stb
A kérdező hozzászólása: oks köszi:D

Nokia tipusú telefonomon nem működik rendesen az ovi store. Mi lehet a probléma?

Nem enged rákattintatani a letöltés fülre, és azt irja, hogy 13mb egyéb fálj szükséges a letöltéséshez.Mindegyiknál kiirja. Mi lehet megoldás?help??
Csak te.
Nekem sem engedi. A "Letöltés" gomb szürkévé válaszolt, és nem lehet "rákattintani", olyan, mintha ott sem lenne,
Bocsi, válaszolt helyett változott-at akartam írni xDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!