Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Store (29 db)

Gran Turismo 5-hez vettem 2 DLCt is a ps store-ban, ezeket letöltve mikor belépek a játékba és rámegyek a downloaded contentra nincs ott semmi. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).

Itthon konzol boltba vetted a játékot? Akkor UK verziójú játékod van, amihez csak UK Store-ból tudsz letölteni DLC-t (mármint máshonnan is letöltheted, de használni nem tudod).
A kérdező hozzászólása: magyarul most kib****tam a kukába a pénzt, nincs valami visszavásárlás vagy ilyesmi?
Nincs semmi ilyesmi. Ez elég köztudott, gondolom a felhasználói feltételekben is benne van (amit ugye elfogadtál), szóval reklamálni sem tudsz.
store: amerikai angol shop: british angol
store és shop boltot jelent toy játékszer, tehát tárgy game játszma, játék, de nem tárgy pl.sakkjátszma
Store: áruház, raktárház Shop: bolt, üzlet
A store nem csak a bolttal egyenlõ, hanem a raktár szóval is, viszont a storet a nagyobb boltoknál használják inkább. A game az maga a játék fogalma, így nem egy megfogható játékszer, a toy pedig egy játéktárgy.
A Game jelent olyan állatot is, amire vadásznak, tehát egy nyuszi is lehet "game". Szóval ha ilyen változatban találkozol vele, az is helyes.
A store nagyobb boltot jelent, mint a shop (pl. store a Tesco, shop a sarki ABC). A toy megfogható játékot jelent (pl. Barbie baba, Matchbox autók, Lego), a game pedig nem megfoghatót (számítógépes/telefonos játékok), vagy játszmát jelent.

Mikor lesz akció a garage store-ban a supra vaider- cipőkre?

Legjobb válasz: Szerintem majd akkor lesz, ha majd megjelenik még több új fajta supra, és a VAIDER már nem lesz annyira "népszerû", mert mostanában egyre többen hordják.De még azt is teheted hogy nem egy 30 ezer forintosat, hanem egy 26-27 ezer forintos vaidert rendelsz, addig is szerintem iratkozz fel a garage store hírlevelére, s gyûjts egy kis pénzt ;).

Szerintem majd akkor lesz, ha majd megjelenik még több új fajta supra, és a VAIDER már nem lesz annyira "népszerû", mert mostanában egyre többen hordják.De még azt is teheted hogy nem egy 30 ezer forintosat, hanem egy 26-27 ezer forintos vaidert rendelsz, addig is szerintem iratkozz fel a garage store hírlevelére, s gyûjts egy kis pénzt ;).


Ha felteszem a sims3 hoz luxuslakás cuccok kiegészítőt a store cuccok mér tűnnek el a játékból? A kiegészítő eredeti de a cuccokat torrentröl szedtem le. Mi lehetne a megoldás hogy működjön?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a problémám. Valószínûleg majd lesz rá patch addig meg ki kell bírni. Énis meglepõdtem egyszer csak elûnt az összes Store-os cuccom.

Nekem ugyanez a problémám. Valószínûleg majd lesz rá patch addig meg ki kell bírni. Énis meglepõdtem egyszer csak elûnt az összes Store-os cuccom.

Az iPademen nem mûködik jól az App Store. Nem tudok letölteni, sem keresni. Valakinek van ötlete? Mi lehet a baj?

iPad, App Store, letöltés, Apple, iPad 4

Legjobb válasz: Ennyi infóból senki sem tud segíteni.

Ennyi infóból senki sem tud segíteni.

Miket lehet letölteni a psp store-rol? Psp slim 3004

előre is köszi csak értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Röviden: Ami fel van töltve mindent XD Játékok/demok/témák/videok/dlc stb

Röviden: Ami fel van töltve mindent XD Játékok/demok/témák/videok/dlc stb
A kérdező hozzászólása: oks köszi:D

Nokia tipusú telefonomon nem működik rendesen az ovi store. Mi lehet a probléma?

Nem enged rákattintatani a letöltés fülre, és azt irja, hogy 13mb egyéb fálj szükséges a letöltéséshez.Mindegyiknál kiirja. Mi lehet megoldás?help??
Csak te.
Nekem sem engedi. A "Letöltés" gomb szürkévé válaszolt, és nem lehet "rákattintani", olyan, mintha ott sem lenne,
Bocsi, válaszolt helyett változott-at akartam írni xDD
En is igy vagyok vele.szerintemezt a lepest meg kell tenni.csak nem tudom hogy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!