Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Photoshop 7 (5 db)

Mi az a Photoshop 7? Ugyanaz mint a cs3? ! Vagy mi?

Legjobb válasz: a photoshop egy régebbi verziója, a cs3 már sokkal újabb

a photoshop egy régebbi verziója, a cs3 már sokkal újabb
A kérdező hozzászólása: értem.. szal nem érdemes megvenni?
A kérdező hozzászólása: az elsõnek köszi :) (Y)-t adtam:)

Corel draw program? Ez jobb mint a photoshop (7-es verziója)? Mivel tud többet, megéri-e használni ha van photoshoppom?

Legjobb válasz: A Corel Draw egy vektorgrafikus rajzolóprogram, míg a Photoshoppal elsõsorban fotókon végzel módosításokat. Van bizonyos átfedés a két program között, de alapvetõen a két program célja más. Így nincs értelme az összehasonlításnak.

A Corel Draw egy vektorgrafikus rajzolóprogram, míg a Photoshoppal elsõsorban fotókon végzel módosításokat. Van bizonyos átfedés a két program között, de alapvetõen a két program célja más. Így nincs értelme az összehasonlításnak.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a választ.

Letöltöttem a photoshop 7. 0-át. És aztán eltűnt minden ikon. Lehet, hogy vírus? Mi a válasz a kérdésre?

Mit csináljak?Amikor befejez?dött a letöltés kérdezett egy olyat,hogy mibe nyissa meg.És én kiválasztottam a windowsmediacentert.Aztán megpróbáltam megnyitni,de nem lehetett,csak a windows media jelent meg.Aztán a kukába raktam.Kés?bb elt?nt az összes ikon a tálcáról(csak innen)vagyis egy fehér lap volt a helyén aminek a közepében a windows jel van.És ezek után minden programot ezzel a windowssal nyitja meg.A vírusban nem vagyok biztos,mert a vírusírtóim nem jeleztek.

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló jó dolgokat írt, de ha csak azért nem tudnád megnyitni mert ISO fájlt töltöttél le, attol még nem tünnének el az ikonjaid az asztalról.Ezért szerintem vírusról lehet szó.Vannak rejtõzködõ vírusok amik (álcázni)tudják magukat és a vírusírtók nem minden esetben ismerik fel.Szerintem futtas le egy viper rescue-t, vagy egy a-squared-et csökkentett módban.Mind a kettõ ingyenesen letõlthetõ a netrõl.Nekem ezek beváltak.Fõleg a squared!!!

Az elõzõ válaszoló jó dolgokat írt, de ha csak azért nem tudnád megnyitni mert ISO fájlt töltöttél le, attol még nem tünnének el az ikonjaid az asztalról.Ezért szerintem vírusról lehet szó.Vannak rejtõzködõ vírusok amik (álcázni)tudják magukat és a vírusírtók nem minden esetben ismerik fel.Szerintem futtas le egy viper rescue-t, vagy egy a-squared-et csökkentett módban.Mind a kettõ ingyenesen letõlthetõ a netrõl.Nekem ezek beváltak.Fõleg a squared!!!
Feltételezem, hgy ISO fájlt töltöttél le, ezt pl Neroval CD-re kellene írni vagy Daemon-Tools-sal CD szimulálni, és onnan telepíteni a cuccot. A gépen csinálj egy rendszervisszaállítást mondjuk a tegnapelõtti idõpontra, aztán onnan kezdd újra.
Én máma csináltam meg nekem se volt ikon csak egy kis internete mutatot mindegyik ikonba en azt csináltam hogy kitürltem a fiokot de csak a fiokot nem az adatot és csináltam egy uj fiokot és jo let meg van minden.


Mi a különbség a Photoshop 7. 0 CE és a Photoshop CS2, CS3 között?

Érdemes az újabb miatt újra telepíteni a progit?

Legjobb válasz: többet tud. ennyi

többet tud. ennyi
A kérdező hozzászólása: Hálás kösz. Erre még én is rájöttem... Az értelmesebbjének: MIVEL tud többet az újabb?
amit eddig észrevettem az az hogy a cs3-ban jobb/használhatóbb az intelligens kijelölés. Illetve az automatikus kontraszt/színmélység/szintbeállítás jobb. 1-2 effektel több van.

Nem megy a Photoshop CE 7. 0-em! Mit tegyek?

Amikor megnyitom, azt írja ki, hogy "Nem lehetett az utasítást teljesíteni hiányzó vagy érvénytelen személyi infó miatt". Mit tegyek?

Legjobb válasz: eredeti? tört?

eredeti? tört?
A kérdező hozzászólása: eredeti :D
Ez valami régi verzió? Lehet, hogy olyan régi, hogy már az új windowsokra nem tud települni. Mikor ment fel utoljára? (Mármint ez a PS :D )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!