Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Photoshop (142 db)

Photoshop miben különbözik a photoshop lightroom-tól?

letöltötem a photoshop lightroomot miket lehet csinálni bene és a photoshop cs3 ha feltelepitetem akkor mit kezgyek vele

Legjobb válasz: most ha leszedted nézd meg felteszed a kérdésed anélkül h megnéznéd mit tud ? naneeeeee Google ;)

most ha leszedted nézd meg felteszed a kérdésed anélkül h megnéznéd mit tud ? naneeeeee Google ;)
A kérdező hozzászólása: nemértek hozáááááá
Youtube Google stb stb

Mi az a photoshop és hogyan kell használni?

Azt tudom hogy a képszerkeszt? féleség,de azonbelül mi ez és hogyan kell használni?És ez letölthet? . . ??:)

Legjobb válasz: A Photoshop elég bonyolult program, több száz oldalas a kézikönyve, úgyhogy ne várd, hogy itt fogják neked elmagyarázni, hogy hogy kell használni. Letölthetõ, de csak illegálisan, mivel nem freeware.

A Photoshop elég bonyolult program, több száz oldalas a kézikönyve, úgyhogy ne várd, hogy itt fogják neked elmagyarázni, hogy hogy kell használni. Letölthetõ, de csak illegálisan, mivel nem freeware.
Google keresõ?
Tévedés, a használata nem egyszerû. Egyszerû annak aki megtanulta használni. Ahhoz pedig sok-sok oldalas könyv(ek) kellenek.
Hát az hogy a PhotoShop használata egyszerû pláne egy kezdõnek azért enyhe túlzásnak érzem én is. Mondjuk ha te csak feliratokat szeretnél képekre feltenni, csillámokat rátenni(divat egyes helyeken) vagy ne adj isten csak simán vaku miatti vörösszemet eltávolítani. Akkor teljesen felesleges a photoshop-ot letölteni. Néhány ingyenes alternatíva GIMP, Paint.NET, PhotoFiltre Free de a XnView valamint a IrfanView is renddelkezik némi képszerkesztési lehetõséggel
A 11:53-as linkkel csak egy probléma van. Az azon lévõ letöltési link már nem él. ***** Jelszó : jancsika* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem nem kell hozzá nagy kunszt megtanulni. magyarán baromi egyszerû, csak meg kell szokni mi hol van, mire való satöbbi onnantól megy magától. 17
A PhotoShop (már a nevébe is benne van:) ) egy fotó szerkesztõ program használata 1szerû.
talán mégsem éehet olyan egyszerû a használata, ha iskolákban több hónapos tanfolyamok indulnak a photoshop használatáról.

Mi az a Photoshop 7? Ugyanaz mint a cs3? ! Vagy mi?

Legjobb válasz: a photoshop egy régebbi verziója, a cs3 már sokkal újabb

a photoshop egy régebbi verziója, a cs3 már sokkal újabb
A kérdező hozzászólása: értem.. szal nem érdemes megvenni?
A kérdező hozzászólása: az elsõnek köszi :) (Y)-t adtam:)


Mire jó a photoshopban az a bizonyonyos brush? Ha valaki igen, hogy kell használni?

Legjobb válasz: Köszi, azért kéredztem, mert nekem magyar a photoshopom, és láttam a neten, hogy le lehet tölteni minákat :D

A kérdező hozzászólása: Köszi, azért kéredztem, mert nekem magyar a photoshopom, és láttam a neten, hogy le lehet tölteni minákat :D
A kérdező hozzászólása: nem minákat, hanem mintákat XD
Brush az az ecset eszköz.

Mi az a photoshop, ami egy újabb verzió, van hozzá serial, vagy crack, nem trial, és ingyen letölthető?

Ha trial, és serialt vagy cracket lehet használni hozzá akkor pls. azt is írjatok.

Legjobb válasz: nem tudni

nem tudni
Újabb verziós kalóz Photoshop
Fölösleges lesz letöltened, úgysem tudod majd használni, az egy nagy buta, bonyolult progi.
A kérdező hozzászólása: Miért is fölösleges? Azt hiszed nem tudom használni? na mondd meg a nevét!

Mi történt a photoshop-al?

Van egy csomó brush-om , vagyis volt, mert elkezdtem szerkeszteni egy képet és feltünt hogy csak a sima , eredeti brushokat látja a program.

Legjobb válasz: Nézd meg beállításokban, hogy milyen könyvtár van beállítva plug-in foldernek.

Nézd meg beállításokban, hogy milyen könyvtár van beállítva plug-in foldernek.

Mi az a photoshop? Valami program?

Legjobb válasz: Képszerkesztõ program;)

Képszerkesztõ program;)
Rajzprogam. Imááádom :) (L) ♥
"Rajzprogram" -Ez tetszett:D
XD hát te mi mást mondanál rá? :D grafikai program? na mind1, csak a legegyszerûbb "kifejezéseket" szeretem használni :D na ezt is jól megmondtam :D
Oké :D
Az Adobe Photoshop képszerkesztõ, a rajzprogram az az Adobe Illustrator
Egyikre sem mondható igazán hogy "rajz program" az egy dolog h mindkettõ rendelkezi kezekkel a funkciókkal

Mit jelent a photoshopban a magic wand tool? Mire jó?

Legjobb válasz: Amire ráklikkelsz, azt kijelöli :D be lehet allitani, hogy mennyire legyen erzekeny, stb.

Amire ráklikkelsz, azt kijelöli :D be lehet allitani, hogy mennyire legyen erzekeny, stb.
A kérdező hozzászólása: aha. hát többet gondoltam :D
Kijelölõ eszköz. Ha ráklikkelsz a kép egy részére, akkor megnézi, hogy ott milyen pixelek vannak és az ahhoz színben és területben is közel álló pixeleket kijelöli. Pl. ha van egy piros szirmú virágod és más szinû a közepe, és szeretnéd kijelölni a szirmokat, akkor tudod ezt a Wand Tool-t használni. Be lehet állítani az érzékenységét 0..100 között, mennyire legyen érzékeny az azonos/eltérõ színekre.
A kérdező hozzászólása: thanks!:)

Mi a magyar photoshop (cs2) sorozatszáma meg valami szervezet? Oda mit kell írni?

Sajnálom, de bevallom ?szintén semmit se értek az ilyesmihez! Nagy segítség lenne! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Más oldalon valaki ezzel a kóddal aktiválta: 1045-1082-6373-5878-7149-7943 Aztán itt is keresgélhetsz: http://gala.v1.0.cracks.me.uk/index.php

Más oldalon valaki ezzel a kóddal aktiválta: 1045-1082-6373-5878-7149-7943 Aztán itt is keresgélhetsz: http://gala.v1.0.cracks.me.uk/index.php
Még ezeket írják: 1045-1999-5983-3212-4166-6790 1045-1620-6523-4841-3107-7991 1045-1149-5087-0276-8135-2779 1045-1140-7483-3749-8386-5854 A szervezethez szerintem akármit írhatsz.
ha eredetiben van meg, akkor a CD/DVD dobozában kéne lennie sorozatszámnak. ha illegálisan letöltötted, akkor bizony csúúúnya-csúúúnya-gonosz fiú vagy, és én ebben baromira nem aszisztálok, ráadásul elõttem már írtak egy tonna kulcsot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Mellesleg lány vagyok, de elvileg legális oldalról töltöttem:)
ha legális az oldal, akkor valami .PDF, vagy .DOC, vagy .TXT fájlnak kéne lennie ami leírja a telepítés menetét, de végsõ kétségbeesésben írhatsz az oldal üzemeltetõjének/rendszergazdájának.
A kérdező hozzászólása: Végig próbáltam az összes kódot. Egyik sem jó!! Van Txt fájl de angolul és csak számok vannak meg egy csomó betû..
keress olyan számkombinációkat amik formátumra hasonlóak azokhoz, amiket a kolléga lentebb felsorolt. vagy add oda egy angolul tudó és lehetõleg számítógépekhez nem teljesen hülye ismerõsödnek.

Mi baja a Photoshopnak?

Sziasztok!Felraktam a gépemre a Phtoshopcs5 PORTABLE verzióját.De le is töröltem mert iszonyú lassú volt plusz olyan kicsi bet?kkel írt :S Utána el akartam indítani a Photoshopcs3 teljes verzióját és tök ugyan olyan lett mint a cs5 portable oo' nem értem hogy mi baja lett.Valaki segítene mert nagyon fontos lenne . Egyébként újra lett rakva a gépem és még mindig ugyan olyan maradt a Photoshop ...! Meg légyszíves írjatok jó képszerkeszt? programokat. Köszönöm el?re is <3.

Legjobb válasz: 1.Milyen a rendszered profilja?? 2.Hogy erted hogy kis betukkel irt??

1.Milyen a rendszered profilja?? 2.Hogy erted hogy kis betukkel irt??
A kérdező hozzászólása: Szia! Úgy értem hogy kis betûkkel hogy nem lehet nagyobbítani sem csak nagyítóval lehet megnézni mit írtam oda. :\.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!