Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Pharmatex kúp (4 db)

Csajok, Pasik: Mi az a Pharmatex Kúp? Hogyan kell használni? Ilyen jellegű kérdéseim vannak.

Sziasztok !

Legjobb válasz: Az aktus elõtt 10 perccel felhelyezi a nõ, ez elolvad a méhben és megöli a spermium sejteket. A hatása 3-4 óra. Minden aktus elõtt újat kell használni. Egy dobozban 12 db van, 2000-2500 forint körül mozog. Sokan nem bíznak benne, van akik óvszer mellett illetve naptár módszerrel együtt használják, esetleg megszakítással együtt. Mi több éve alkalmazzuk ezt a fajta védekezési módot, eddig gond nélkül. Nekem nem szimpatikus az óvszer, kiszáradok tõle, tablettát nem szabad szednem (trombózis veszély), amúgy sem szednék hiszen nem vagyok híve a hormonos gyógyszereknek.

Az aktus elõtt 10 perccel felhelyezi a nõ, ez elolvad a méhben és megöli a spermium sejteket. A hatása 3-4 óra. Minden aktus elõtt újat kell használni. Egy dobozban 12 db van, 2000-2500 forint körül mozog. Sokan nem bíznak benne, van akik óvszer mellett illetve naptár módszerrel együtt használják, esetleg megszakítással együtt. Mi több éve alkalmazzuk ezt a fajta védekezési módot, eddig gond nélkül. Nekem nem szimpatikus az óvszer, kiszáradok tõle, tablettát nem szabad szednem (trombózis veszély), amúgy sem szednék hiszen nem vagyok híve a hormonos gyógyszereknek.
Csak egy tipp: Pharmatex kúppal kezdtem, de csípte a páromat ezért áttértem a Patentex-re, ez nem csípte, nekem sem volt olyan erõs folyásom utána, ráadásul olcsóbb, mint az agyonreklámozott Pharmatex. Viszont érdemes a kúp formátumot használni, mert a hüvelytabletta lassabban oldódik fel, plusz 1-2 napig utána fehér darabokban találod a részeit a fehérnemûdön...
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Többen is leírhatjátok a tapasztalataitokat a használattal kapcsolatban, vagy, hogy miket hallottatok. köszi
Látom, fogalmad sincs, hogy létezik a google.com... Nos... beírtam neked ezt a Pharmatex cuccost... és elsõ találat ez volt: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PHARMATEX_189_m.. És elmondanám, a betegtájékoztató oldalára (link) kb. 10 másodperc alatt jutottam el! Köszönöm, nem kell tapsolni! Tudom, hogy PRO vagyok!
Jaaa, most olvastam a többi részét a kérdésednek! De igen, van válasz, mint az elõbb is írtam! És eléggé kielégítõ válasz, méghozzá!
"Lényegében olyasmit sejtek, hogy valahogy a nõ helyezi fel." Még jó, h nem azt gondoltad, h a fiúknak kell felldugni... "Ez tabletta?" Pharmatex KÚP, tehát a kérdésedben a válasz. Könyörgöm, 24 évesen, h tehetsz fel ilyen kérdéseket...

Mi történik olyankor, hogy ha a lány nem helyezi elég mélyre a Pharmatex kúpot? Egyáltalán honnan tudja, hogy "elég mélyen" van?

Legjobb válasz: Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.

Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.
Szerintem ezt érezni lehet, de ha mégsem így lenne addig tolja ameddig csak felér.

Mi a különbség a Pharmatex kúp és tabletta között?

Legjobb válasz: Felszívódás szempontjából, én azt hittem a kúp hamarabb hat,de a gyógyszerész szerint a tabletta.Szóval ez a különbség.

Felszívódás szempontjából, én azt hittem a kúp hamarabb hat, de a gyógyszerész szerint a tabletta.Szóval ez a különbség.
A kúp mindenképp hamarabb hat!Gyorsabban szívódik fel!

Mi a különbség a Pharmatex krém, hüvelytabletta vagy a kúp között? Mármint miért gyártják ennyi formában?

kérlek ne gyertek a hülyeségeitekkel nem értem és a tudni szeretném. akik használtak már ilyen tapasztalatok? eddig bogyot szedtem de most szeretném abba hagyni ez jo lenne? 19/L

Legjobb válasz: Gondolom, hogy mindenkimegtalálja azt a verziót, ami neki szimpatikus

Gondolom, hogy mindenkimegtalálja azt a verziót, ami neki szimpatikus
azért h mindenki megtalalja azt, amelyik neki a legjobb.. nekem a tabletta jött be, mert 2, 5 euro, most ezt nem tudom atvaltani forintba, de nem drága, 12 darabos, a kup meg 6 darabos, és 4 euro.. nekem mind a kettõ bevált..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!