Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Nokia (2411 db)

Mi a különbség Nokia 5230 és Nokia 5230 Xpress között? Valamint Nokia 5800 és Nokia 5800 között?

Ma láttam Nokia 5230 és Nokia 5230 között 33.000 ft a különbség!! Az Xpress az mivel jobb?

Legjobb válasz: a másodikat nem értem nokia 5800 és nokia 5800 köztött?

a másodikat nem értem nokia 5800 és nokia 5800 köztött?
Hello, szia! sztem is a hangzás között van különbség! én azt szeretném megkérdezni hogy te nokia 5230-at és 5800-at mennyiért láttál??????
Xpressz--> sokkal hangosabb, sokkal nagyobb a memóriája, és zenei stílusa van:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
+ a "kisebb" az valsz. mini..
A nokia 5800 NE és az XM között hardveresen semi különbség nincs... csak a NE-hez jár egy év inygenes "navigálás"
A kérdező hozzászólása: Hallod, mobilüzletben láttam SIMA kicsit kiseb méretû 5230at meg xpress 5230at szal van...... És 33.000 ft volt köztük a különbség árban
Nincs is sima 5230 és 5800. Mindkettõ az XpressMusic brandbe tartozik. Illetve van 5800 Navigation Edition de az meg értelemszerûen navigációhoz jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
elõzõ vagyok nem nagyon tudom de szerintem valamivel jobb lehet a zene hangzása, vagy valami ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: nokia 5800 és nokia 5800 Xpress között... azért kérdésre nem válaszoltál :D
A kérdező hozzászólása: Én olyan 2-3 hónapja "sima" Nokia Nokia 5230 21ezer(!) ft-ért láttam [nem használtan, újonnan, mobilüzletben-mmint se nem telenor, se nem t-mobile, se nem vodafone, csak egy sima mobilosüzlet :D], Nokia 5230 Xpress Musicet pedig 54ezer ft-ért :D "sima" Nokia 5800-at 27ezer ft-ért, XpressMusicot pedig 60ezerért, szintén ugyanott :)

Mit gondoltok a Nokia 500 és a Nokia 700-ról?

Legjobb válasz: Nekem nem tetszenek, mert elavult platformra épül mindkettõ. Inkább, ha vásárolni akarsz akkor vegyél egy windows phone 7-est vennék, ha mindenáron nokiát akarok, de sztem. jobban jársz egy olcsóbb androidos telefonnal. Itt van két cikk, ha érdekel olvasd el õket: Nokia 500 http://mobilarena.hu/teszt/nokia_500_a_nep_annaja/bevezeto.h.. Nokia 700 http://mobilarena.hu/teszt/nokia_700_az_egyik_legkisebb/elos..

Nekem nem tetszenek, mert elavult platformra épül mindkettõ. Inkább, ha vásárolni akarsz akkor vegyél egy windows phone 7-est vennék, ha mindenáron nokiát akarok, de sztem. jobban jársz egy olcsóbb androidos telefonnal. Itt van két cikk, ha érdekel olvasd el õket: Nokia 500 http://mobilarena.hu/teszt/nokia_500_a_nep_annaja/bevezeto.h.. Nokia 700 http://mobilarena.hu/teszt/nokia_700_az_egyik_legkisebb/elos..

Mivel jobb a Nokia 5800 a Nokia 5530-nál?

Tulajdonságban értve...

Legjobb válasz: http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-5800-vs-Nokia-5530.h..Mit gondoltok a nokia 6500-slide mobilról?

Tapasztalatok vélemények s hibákra is kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Az én tapasztalatom (mivel van egy ilyen további Nokia n97 mini, nokia n70 ez mellet)az,hogy a telefon olyan embereknek való aki nem a fiatalság része 25 éven alól sztem . Mivel , hogy nagyjából fém boritja ezért elég strapabiró telefon sztem erdei munkásoknak ,épitkezésen dolgozoknak és ilyen ,,kemény,, munkával foglalkozó embereknek ez a készülék tökéletes. Hibái nem sok van,de van pár pl mikor bekapcsolod kicsit lassú és ilyenkor a térerõre is kell várni.Szép megjelenése van és érzed ha ott van a zsebedben vagy ha kiesik azt röktön észre veszed.Hát ennyi nagyjából.Hali

Az én tapasztalatom (mivel van egy ilyen további Nokia n97 mini, nokia n70 ez mellet)az, hogy a telefon olyan embereknek való aki nem a fiatalság része 25 éven alól sztem . Mivel , hogy nagyjából fém boritja ezért elég strapabiró telefon sztem erdei munkásoknak , épitkezésen dolgozoknak és ilyen , , kemény, , munkával foglalkozó embereknek ez a készülék tökéletes. Hibái nem sok van, de van pár pl mikor bekapcsolod kicsit lassú és ilyenkor a térerõre is kell várni.Szép megjelenése van és érzed ha ott van a zsebedben vagy ha kiesik azt röktön észre veszed.Hát ennyi nagyjából.Hali

Mi a véleményetek Nokian téli gumikról?

Tapadás,stabil,kanyarodás,megállás,kopás stb.??

Legjobb válasz: A Nokian prémium kategóriás gumikat gyárt.Téli gumik között az egyik legjobb legmegbizhatóbb abroncsokat gyártja. Ez a top kategória:Michelin,Pirelli,Continental,Nokian,Bridgestone,Du nlop,Goodyear Nagyon sokfajta téligumit próbáltam már de a Nokian volt az egyik legjobb.Amúgy szerintem is a Michelin a No.1.

A Nokian prémium kategóriás gumikat gyárt.Téli gumik között az egyik legjobb legmegbizhatóbb abroncsokat gyártja. Ez a top kategória:Michelin, Pirelli, Continental, Nokian, Bridgestone, Dunlop, Goodyear Nagyon sokfajta téligumit próbáltam már de a Nokian volt az egyik legjobb.Amúgy szerintem is a Michelin a No.1.
Átlagos.. Ha jót akarsz, Michelin Alpine A4-et vegyél. Na az állat!
Én használtam a Focusomon, egész jó volt. Nem is kopott gyorsan. Viszont most Barumot használok, télit és nyárit is - gond nélkül. Nagyon szépen tapad az is, amíg a többi közlekedõ tempójához kell alkalmazkodnod addig nem fogsz rajta megcsúszni, ráadásul a közút úgyse versenypálya... Legtöbbször úgyis sûrû forgalomban közlekedek, minek kellene jobb?
Nem átlagos ! Kimondottan jó, és nézd meg a gyártót . Nem lengyelek és egyéb "volt sufni " gumi gyárak nyomják. Szerintem veri a " Misi"-t ..

Szerinted mi lesz a Nokia jövője?

Soha nem voltam Nokia párti, sőt.., de nagyon sajnálom, hogy ilyen szinten lerombolta magát az egykoron neves cég. Bár aki nem tud alkalmazkodni...Megérdemli. Kétségbeesésében pedig senki nem tud megfontolt döntést hozni (Windows Phonera átállás). Mindenesetre tényleg szomorú, hogy a "Nokiám van" kifejezés már nem hordozza régi jelentését. Neked mi a véleményed a cég hanyatlásáról? Kíváncsi vagyok Nokiások és nem Nokiások véleményére.

Legjobb válasz: Magyarországról pár éve átvitték a gyártást Ukrajnába. Az indulásnál ott dolgozó magyar barátaim beszámolója alapján a gyártási morál ott bõven alatta van az itthoninak. Régen, ha egy Nokiát összehasonlítottál egy más gyártó telefonjával, kb azt láttad, hogy az ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezõ Nokia másfélszer annyiba kerül. Lehet, hogy megbízhatóbb volt, lehet, hogy minõségibb, de az ukrán gyártás nem ebbe az irányba mutat...

Magyarországról pár éve átvitték a gyártást Ukrajnába. Az indulásnál ott dolgozó magyar barátaim beszámolója alapján a gyártási morál ott bõven alatta van az itthoninak. Régen, ha egy Nokiát összehasonlítottál egy más gyártó telefonjával, kb azt láttad, hogy az ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezõ Nokia másfélszer annyiba kerül. Lehet, hogy megbízhatóbb volt, lehet, hogy minõségibb, de az ukrán gyártás nem ebbe az irányba mutat...
Én sokáig Nokia párti voltam. Nagyon tetszett a symbian rendszer, összetettebb programokat is képes volt futtatni, mikor még más telefonok csak a java progikkal szenvedtek. De sajnos nagyon sokáig erõltették ezt a platformot, és idejét múlt lett. Véleményem szerint ha õk is átálltak volna idõbe androidra akkor szárnyalhattak volna tovább. Így most a HTC lett nálam a favorit..

Valaki megmondaná, hogy mit jelent a Nokia Lumia 520-nál a GDR3? Meg ez a Nokia black? Ezek mik?

Nem rég lett ilyen telefon és ismerkedek még vele

Legjobb válasz: Szoftverfrissítések nevei; a Black, ami hamarosan elérhetõ lesz a telenofodra, az a Nokia exkluzív funkcióival kiegészített GDR3-as frissítés.

Szoftverfrissítések nevei; a Black, ami hamarosan elérhetõ lesz a telenofodra, az a Nokia exkluzív funkcióival kiegészített GDR3-as frissítés.
A kérdező hozzászólása: Nagyából értem. köszönöm :)
A WP8 3 frissítési ciklusból áll. GDR1, GDR2, GDR3. Amikor kijött a WP8 akkor az elején voltak gondok a mûködés folytonosságával. Ám ezt javították a GDR1-el. A Lumia 520 már gyárilag a GDR1-es verzióval jött ki. Majd 2013 szeptemberén jött a GDR2, amit a Nokia 1-2 dologgal/programmal kiegészítette. Ez lett az Amber. Most jön a GDR3 a Nokia összetevõivel. Ennek neve: Lumia Black. Minden GDR csomag javít 1-2 dolgon (hibernált appok ki X-elése, Data sense, kijelzõ forgatását kioffolni, stb). Ezeket a Microsoft adja ki. A Nokia meg csak hozzá pakol valamit, és átnevezi az egész frissítést.
Nekem jó mindegyik Nokiámon.
csináljon mindenki legalább egy gyári visszaállítást, vagy hard resetet. azt láttam, hogy sokan írták, hogy a böngészõbõl minden törlés az nem segít.

Mit gondoltok a Nokia 3250as telefonrol?

tudom régi telefon! Véleményeket kérek

Legjobb válasz: nekem bejön bár csak képen láttam x)meg nekem nem is volt még Nokiám

nekem bejön bár csak képen láttam x)meg nekem nem is volt még Nokiám

Mi lesz a Nokiával?

Legjobb válasz: Mi lesz a Nokiával?

nem én csak arra célzok h aki nem dolgozik azt nem tudom miért fizetik, ennyi erõvel azok is megkaphatnák azt a pénzt akiknek valóban szüksége van rá!
Mi lesz a Nokiával?
mi az a nokia?
Mi nem tehetünk róla, hogy ilyen balfékek! A mai világban ilyen symbianokkal próbálnak versenyképesek lenni ? Hülyék ezek ? Wp7 egy fokkal jobb, de ez a platform se valami nyerõ! A másik meg hogy rettenetesen túl vannak árazva! Egy elavult gépért képesek több tízezret kérni! Nevetséges!
Microsoft szakadékába belerohannak fék nélkül a góré miatt. Le ki kéne [email protected] onnan õt az ondóba. Egy neves vállalatot vágott haza. a Wp, -attól, hogy én Nokia féle WP7-et használok- nem jelenti azt, hogy kiút a szakadékból. A Meego egy jó próbálkozás volt. Abból kéne most egy brutális darabot kidobni, (2 mag, Meego, 12Mp kamera, Nokia Music, ingyé 3D navi, jó optimalizáltság, 3 éves támogatás, szép egyedi külsõ, csábító ár, max 110 ezer) és a piac úgy reagálna, mint anno az n9-re. Évente kéne valami olyan zászlóshajót kiadni 100 Mátyásért, ami befût a Samsung és az Apple orra alá. Na akkor jönnének fel, mint a talajvíz.
A kérdező hozzászólása: Ezt kérdeztem.Mert állítólag, egyre mennek lefelé és valaki azt mondja, hogy ha egy éven belül nem találnak ki valamit, akkor csõdbe mehetnek.
Symbiannal is csak az a baj, hogy divat lett gikázni. Menjetek be egy boltba és nyomogassatok Belle rendszerû Nokiákat!;) Ámultok-bámulzok, és most nem viccelek.
én szívbõl remélem h becsõdölnek és úgy tönkre mennek amennyire csak lehet, és a szervízben lévõ naplopók elvesztik munkájukat. rámondják a telefonomra h nem cserélik ki mert "javítható" de 6 alkalommal azért mégsem sikerült megjavíaniuk, akkor minek ülnek ott, ha alapból rossz készüléket adnak el + meg sem bírják javítani. LE A NOKIÁVAL!!!:D:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, veszítse el többszázezer az ember a munkáját, mert neked nem tetszik pár ember a szervízbem?
Ha a Nokia csõdölne, akkor az Finnországnak nagy veszteség lenne, mind gazdaságilag, mind egy iparágilag. És hidd el...európai tõzsdét is megmozgatná egy kicsit lefelé. Azért még eléggé befolyásos cég. 3 nagy részbõl áll, ebbõl a telefon részleg áll nagyon bukásra. A Telekommunikációs távközlés és a másik - most nem jut eszembe- nem vészes...de ha a telefon részleg bedölne, akkor nekik is annyi.
ahogy az elõttemszóló írja. bár nekem a kedvenc rendszerem lett a wp, akkor is olyan hardverrel, ami például a lumia 800-nak van, rendelkeznek az elsõ generációs tavalyi wp-es telefonok is, körülbelül fele áron. nem a rendszerrel van a baj, csak egyszerûen tényleg a meego-t kéne nyomni, mert az egyedi, és egy darab wp-s telefont kiadni, hogy nokia is képviselje magát ott is, és ennyi. nem lehet egyszerûen pusztán azért valamit drágábban adni, mert a formája, vagy a mérete kicsit más.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!