Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Mester és (23 db)

Mi a véleményetek Mester Tamásról és a Jack Jack nevű zenekaráról?

Legjobb válasz: Mester Tamás egy nagy ganyé, hangja nuku, semmi.

Mester Tamás egy nagy ganyé, hangja nuku, semmi.
Uncsi, ratyi, wannabe, mûmájer.
pénzéhes drogfüggõ senkiházi f.szcibáló
szépek vagytok ... büszkék lehettek magatokkra :) úgy megítélni egy embert, hogy nem ismeritek. amúgy én Tamást rendkívül tehetséges embernek, érdekes személyiségnek tartom. hihetetlen filozófiája, szemlélete van. értékes egyed. az elõadásait is láttam, a könyvét pedig várom. a tehetsége pedig... nem tudom, nekem õ Magyarország legjobb elõadója. iszonyatosan szép, rekedtes hangja van, kicsit nyögõs stílusban énekel, amitõl feláll a karomon a pihe :D a Jack Jack pedig... jajj.... imádom. Ganxsta, Szabi, Tibi is közel állnak hozzám mûfajilag, emberileg is. egy rakás tehetséges, nagy arc ember :D nagy zenét csináltak, kár, hogy abbahagyták. de legalább Tomi zenéjére hatással volt az együttes. itt most a Let's just run nowra gondolok. ja, és pasinak sem utolsó... épp ellenkezõleg :D 16L

Mennyire biztonságos a 9. kerület Angyal utcának a Mester és Tompa utca közötti szakasza, vagy a Liliom utcának a Mester u. és Soroksári u. közötti szakasza? Mit jelent az, hogy bauhaus épület? Konvektoros vagy cirko fűtéses lakást érdemes venni?

Legjobb válasz: Budapesti átlagban biztonságosnak mondható mindkét említett környék, a bauhaus egy építészeti stílus, amiben társasházakat építettek, a fûtéshez nem értek

Budapesti átlagban biztonságosnak mondható mindkét említett környék, a bauhaus egy építészeti stílus, amiben társasházakat építettek, a fûtéshez nem értek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mi az a szer és mire használja a mester ezen a videón?

Ezen a videón, 5:38 percnél a mester használ egy folyadékot, ami szerintem, a cement maradvány vagy a cement fátyol eltávolítására alkalmaz.

Legjobb válasz: cement fátyol eltávolító néven kapható

cement fátyol eltávolító néven kapható
A kérdező hozzászólása: és ami régóta rajta van, 1 éve?


Szerintetek nem gáz, hogy mi, magyarok nem bírunk szánni még 1 órát se 3 Karinthy* műre, míg az oroszok Bulgakov A mester és Margaritáját** többször feldolgozzák, normálisan?

*a T.Ú.K. c. filmre gondolok ** Itt leginkább az 500 perces sorozatra gondolok,ami szépen követi a regény cselekményeit

Legjobb válasz: A mai magyar filmgyártás színvonala mellett nem is sajnálom, hogy nem lett hosszabb.

A mai magyar filmgyártás színvonala mellett nem is sajnálom, hogy nem lett hosszabb.

Mit olvassak? Nagyon tetszett példäul a Mester és Margarita, ahhoz hasonlo könyvet szivesen olvasnék most. Vagy valami olyat, ami kellöképpen bonyolult, vagy elgondolkoztato, misztikus, nem lehet letenni.

Legjobb válasz: Pasquale Festa Campanile: A lator Pasquale Festa Campanile: A szerelmes boszorkány Patrick Süskind: A parfüm Stanislaw Lem: Solaris

Pasquale Festa Campanile: A lator Pasquale Festa Campanile: A szerelmes boszorkány Patrick Süskind: A parfüm Stanislaw Lem: Solaris
Eco: A rózsa neve Murakami: Kafka a tengerparton, A kurblimadár stb.. Bradbury: Marsbéli krónikák ((Gaiman: Amerikai istenek))
Amit leírtál érzéseket, én Stendhal Vörös és feketéjénél és Vörös és fehérjénél éreztem. Alapból kötelezõ olvasmány volt, de imádtam. Elgondolkodtató volt, nekem akkor (16-17 évesen) elég bonyolult. Vagy pl. Emily Bronté: Üvöltõ szelek. Ezt kb. 20 évesen olvastam, de szintén nagyon szerettem. Nem tudom, még aktuális-e ez a kérdés, de én ezt a pár darabot javaslom.

Letöltöttem a mester MC rõl mind 2 linket és nem indul el a Minecraft odáig megy hogy be kell jelentkezni beirom a nevem jelszo és semmi hibaüzenet vagy más csak kilép mi kell még ahoz hogy játszhassak? Mit kell letölteni még?

Legjobb válasz: Én azt javaslom hogy ne a MESTER MCrõl tölts le klienst, se a HU-MCrõl hanem keress rá arra hogy Minecraft open Launcher és azt töltsd le.

Én azt javaslom hogy ne a MESTER MCrõl tölts le klienst, se a HU-MCrõl hanem keress rá arra hogy Minecraft open Launcher és azt töltsd le.

Mi annak a filmnek a neve amibe kenguru mesterek vannak? "Valahogy úgy kezdődik a film hogy egy kisfiú bemegy valami csatorna félébe és tán bele esik a vízbe. Mikor magához tér kenguruk vannak körülötte 4-5 aki mesterek és verekednek.

Legjobb válasz: Ez az! :) Jó szórakozást hozzá! :) Tao Harcosai (Warriors of Virtue) http://www.port.hu/a_tao_harcosai_warriors_of_virtue/pls/fi/.. http://www.imdb.com/title/tt0120479/

Ez az! :) Jó szórakozást hozzá! :) Tao Harcosai (Warriors of Virtue) http://www.port.hu/a_tao_harcosai_warriors_of_virtue/pls/fi/.. http://www.imdb.com/title/tt0120479/
A kérdező hozzászólása: KÖSZIIIIII EZAZ:D

Mi a kulonbseg az alapkepzesi szakok es a felsofoku szakkepzes kozott? Mindekettovel lehet menni mester kepzesre?

Legjobb válasz: A felsõfokú szakképzés az OKJ-s képzésnek számít tudtommal, csak alapszak elvégzése után lehet menni mesterre.

A felsõfokú szakképzés az OKJ-s képzésnek számít tudtommal, csak alapszak elvégzése után lehet menni mesterre.

Mi a részletes története Bulgakov: A Mester és Margarita című könyvének? Esetleg tudtok egy jó honlapot ahol megtalálom? (elemzés nélkül kéne maga a történet)

Legjobb válasz: Szia! itt szerintem elég részletesen leírja a storyt. Remélem tudtam segíteni. R. http://hu.shvoong.com/books/novel/505242-mester-%C3%A9s-marg..

Szia! itt szerintem elég részletesen leírja a storyt. Remélem tudtam segíteni. R. http://hu.shvoong.com/books/novel/505242-mester-%C3%A9s-marg..
Szerintem ne hagyd ki :DD Nagyon jó könyv, nekem az egyik kedvencem. Rövidítetten és kivonatolva mit sem ér!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! A második kommentelõnek: olvastam, csak nem értem teljesen a végére és holnapra kell :) de késõbb még végigolvasom, nekem is tetszik :)

Mivel fessem le egy frissen levakolt szoba falát mert a kőműves mester aszt ajánlotta hogy első festés mésszel legyen ne a boltban vehető festékkel mert a mész levegözik a festék meg igen lezárja a falat és be penyészhet a fal emiatt?

Legjobb válasz: "penyészhet"? :D A kõmûves nem tévedett, fõként ha õ csinálta a vakolást! :) Nem csak a szellõzés miatt szoktak meszelni, gondolom régi vágású mester volt, aki jó szokás szerint kissé szegényebb anyaggal simította a falat. Ilyenkor a rákent mész beépül a friss vakolatba és erõsíti azt. Szó sincs mozgásról, meg repedésrõl, szép is lenne ha mozogna az épület!

"penyészhet"? :D A kõmûves nem tévedett, fõként ha õ csinálta a vakolást! :) Nem csak a szellõzés miatt szoktak meszelni, gondolom régi vágású mester volt, aki jó szokás szerint kissé szegényebb anyaggal simította a falat. Ilyenkor a rákent mész beépül a friss vakolatba és erõsíti azt. Szó sincs mozgásról, meg repedésrõl, szép is lenne ha mozogna az épület!
Jaj ne röhögtess ki! Nem freskót akarnak készíteni, hogy beépüljön a falba! Azzal viszont egyet értek, hogy régi vágású lehet a kõmûves. És egy új ház a régi vágású kõmûveseknek igen is mozogni szokott. És nem magyartanítást kért a válaszoló, hanem tanácsot a fal festésérõl. És ha te azokkal, amit leírtam nem értesz egyet, hát megbuktatnálak a vizsgán.
És még annyit, hogy ha régi vágású a kõmûves és maga keveri a maltert és esetleg egy kicsit eltér az ideális keverési aránytól, gyenge lesz a vakolat vagy túl erõs. Száradás közben vizet párologtat el, ami halmazállapot változást idézhet elõ, és megrepedezhet a fal. Mi ez, ha nem a felület mozgása.
A kérdező hozzászólása: A frõcsõlést és a dúrvázáshoz való anyagot mi kevertûk de a pucoláshoz zsákos anyagot használt a mester.
annyira azért nem elmaradott az a mester. a diszperzitek szerves adaléka miatt az esetleges penész jól megél rajta, valamint több rétegben festve a páraáteresztése már nagyságrendekkel romlik. a mészben nincs szerves anyag így a penész nem tud benne megtelepedni.valamint van hengerelhetõ mész is, ami egyeltalán nem durva.
Nálunk a meszes fal penészesedett, akkor most mi van?
a felületén lehet penész de nem eszi bele magát és könnyebb kitisztítani ezért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!