Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Leg Magic és (6 db)

Miben különbözik a Leg Magic és a Leg Trainer?

A Leg Trainer is eredeti? Nekem Leg Trainer van és ugyanolyan hatásos mint az eredeti ,mert az eredetit próbáltam egy ismer?sömnél .

Legjobb válasz: semmiben,mind a kettõ egy vacak

semmiben, mind a kettõ egy vacak
más a nevük
Ugyan már!
Anyunak 4 cm-r szedett le a combjából, úgyh biztos hogy jó. De vigyázz vele, mert az érrendszeredet megviseli, csak keveset csináld, sokszor.
Én használom, nekem bevállt, bár leginkább izmosít :)
A kérdező hozzászólása: szeretnék formásabb, vékonyabb combokat, nem pedig lötyögõs, zsírosat :/ erre használnám:)
A kérdező hozzászólása: 2.! anyudnak mennyi idõ után ment le 4cm?
Fél év volt kb. 2.voltam

Hogyan izmosíthatnám a vádlimat és a combomat? A leg magic és a szobabiciklizés mire jó? Naponta mennyi biciklizés vezet eredményhez?

Legjobb válasz: Amikor állsz a buszmegállóban, vagy akárhol, lábujjhegyen himbálóz minnél többet.A kerékpározás is jó legalább napi 15-20 percig, de az ugrókötelezés is nagyon jó, vagy a lépcsõzés.

Amikor állsz a buszmegállóban, vagy akárhol, lábujjhegyen himbálóz minnél többet.A kerékpározás is jó legalább napi 15-20 percig, de az ugrókötelezés is nagyon jó, vagy a lépcsõzés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm..:) egy ugrókötelet be kéne szereznem..jó ötlet.. :)


Hányszor egy héten használjam a Leg magicet? Ti hányszor használtátok és mik az eredményeitek?

Leg magic mellett hétf?n kezdem a 90 naposat.

Legjobb válasz: én egy héten 4X-5X használom. az elsõ hét kegyetlen volt,de miután végeztem a 15 perccel .úgy éreztem,hogy IGAZÁN élek.Igaz még csak én is 4 hete csinálom,de szerintem 2 hét múlva már 2X fogom megcsinálni a Leg-magic dvd-t,mert már csak a legvégén érzem a combjaimban azt a "fájdalmat". Csak ajánlani tudom ,tényleg hatásos,és a nadrágomon is már látszódik az eredmény ;)

én egy héten 4X-5X használom. az elsõ hét kegyetlen volt, de miután végeztem a 15 perccel .úgy éreztem, hogy IGAZÁN élek.Igaz még csak én is 4 hete csinálom, de szerintem 2 hét múlva már 2X fogom megcsinálni a Leg-magic dvd-t, mert már csak a legvégén érzem a combjaimban azt a "fájdalmat". Csak ajánlani tudom , tényleg hatásos, és a nadrágomon is már látszódik az eredmény ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, azt hiszem ma is lesz Leg magic:)

Mi a különbség a Leg Magic és a Perfect Legs között?

Ahogy nézegetem, árban van különbség közöttük, de szeretném tudni, h amúgy ua a kett?, v netán van különbség a használat során köztük?!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy a PL laposabb, mint a LM. Én az utóbbit használom, április óta mindennap, és 6kg lement.

Úgy tudom, hogy a PL laposabb, mint a LM. Én az utóbbit használom, április óta mindennap, és 6kg lement.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Végül én is a LM mellett döntöttem, most próbálgatom:) A dvd-re tornázol, v magadtól? Hány percet naponta?
a dvd-t csinálom, áltatlában végig. amikor nagyon fáradt vagyok, akkor a lépegetések helyett pl. felüléseket csinálok, vagy lazítok, nyújtok. pár hét alatt bele lehet jönni annyira, hogy ne legyen izomlázad, amikor leülsz valahová :) és hogy végig bírd csinálni. legalábbis velem így volt. kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, én is dvd-re csinálom és az elsõ pár nap tényleg olyan izomlázam volt, h alig bírtam felállni-leülni:) Én még csak 1 hete csinálom, de remélem tényleg beválik! Megpróbálok én is olyan kitartó lenni, mint te:) !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!