Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Humana HA (19 db)

A Humana HA-ról kinek mi a véleménye? Mennyibe kerül? Szerette-e a gyerkőce?

Legjobb válasz: Enyém ezt itta újszülött korától kb. 3 hós koráig. Megitta gond nélkül. Én nem szerettem, mert olyan fura állaga volt, olyan lisztes és nagyon ráragadt az üvegre. Minõségben biztos egyébként kiváló hisz német termék.

Enyém ezt itta újszülött korától kb. 3 hós koráig. Megitta gond nélkül. Én nem szerettem, mert olyan fura állaga volt, olyan lisztes és nagyon ráragadt az üvegre. Minõségben biztos egyébként kiváló hisz német termék.
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerül??
Azt sajnos nem tudom megmondani, Szlovákiából vagyok. Nekem akkor kiirta a doki, de igy sem volt valami olcsó. http://www.provitamin.hu/humana-ha-start-plus-tapszer-c632-p.. Ezt találtam. Valószinû nálatok is kiirja a doki nem?
Mi lenne ha utána megitatnád? Napközben többször kínáld meg forralt vízzel. Hátha segít.
A kérdező hozzászólása: Minden etetés után megitatom. Megkinálom forralt vizzel, de kaja idõben csakúgy rebeg a szája a tápszerért.
Semmivel, vegyél Nan tápszert azt majd enni fogja remélhetõleg ! Sok sikert!
Beba is HA? Mert a HA-nak van egy igen rossz mellék íze.
Erdekes mert az en fiam csak a Beba HA -t issza az osszes tobbit kikopte. Amugy vegigkostoltam en is, es nekem is ez izlett leginkabb :) ) Kedves kerdezo: vegig kell kostoltatni mas tapszereket is, bar tudom, ez igen koltseges de ezen nekunk is vegig kellett mennunk :( a kukaban landolt rengeteg tapszer es tejpep :(
Ugyanígy vagyunk :) És sajna vagyunk még így egy páran. Az enyém elõszõr 2-2 napig megette úgy, hogy kétnapont különféle tejpépet kevertem vele, de még ki tudta szívni a cumisüvegbõl. AZtán már az sem kellett. Aztán higítottam teával, gyümilével. Ez is kb. 2 napig kellett neki. Aztán turmixoltam bele gyümölcsöt, leszûrtem. Aztán zöldséget, leszûrtem. Aztán valamikor csak sima hipp gyümit vagy fõzeléket keverek bele, nem sokat csak pár kanállal, hogy még ki jöjjön a cumiból. Ennyi jutott most eszembe.
Banánt / öszibarackot /körtét szoktam beleturmixolni, vagy DM - es almapürét szoktam belekeverni. 3 dl -es bögrével szokott így meginni a 6 hós kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Boldog ünnepeket kívánok!


Milyen tápszer a humana sl és humana ha 1? Mit jelent az sl? Milyen az ízük?

Legjobb válasz: HUMANA SL szójaalapú, HUMANA HA hipoallergén http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr8.htm

HUMANA SL szójaalapú, HUMANA HA hipoallergén http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr8.htm
Az én babám Humana HA 1-et kap pótlásnak, borzalmas az íze, ha nekem kéne meginni, biztos visszajönne, de õ szereti. Õk még nem ismerik az ízeket, ezért fogadják el. A HA-s (hipoallergén) tápszereknek rosszabb az ízük, mint a simának.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! :)
sziasztok! lenne egy kérdésem: én a Humana tejmentes almapépet adom a kisfiamnak, mert tejallergiás viszont szója is. Most akkor hogy is van ez? mert az összetevõk között nem szerepel a szója? biztos hogy az SL szóját jelöl?
elsõ vagyok Aki írta hogy SL az szója. a belinket cikkben ez volt: "A következõ szójaalapú termékek kaphatók Németországban: Lactoprin, Multival plus, Humana SL, Milupa SOM. Magyarországon a tehéntejérzékeny betegek számára a Milupa SOM és a Milupa SOM gyümölcspép áll rendelkezésre." Szóval nekünk is van Humana tejmentes almapépünk itthon, azon is van SL, de tényleg nincs rajta, hogy szója lenne benne, pont tegnap néztem. Bocsi, már én sem értem mit jelent az SL. Tudja valaki?
"Amit a dobozon lát SL felirat az nem erre a termékre vonatkozik, az SL pépük reklámja , amit mi nem forgalmazunk Magyarországon. A német gyártó csak a tejmentes almapép /grízpép dobozát használja fel arra, hogy másik terméküket ajánlja a fogyasztóknak, ez pedig a szójás tejpép aminek a jelölése SL . Az az igazág, hogy amennyiben elérné a havi 10.000 dobozszámot a tejmentes almapépünk forgalma, úgy lehetne magyar dobozunk, azon nem lenne ez a német reklám, mely megtévesztõ. Önnek csak a magyar szöveget és a dobozon lévõ összetevõket kell néznie, az vonatkozik a termékre . ( A Humana tejmentes almapép és a Humana tejmentes grízpép termékeink kimondottan tejallergiás gyermekek részére készültek. )" Nem ahgyott nyugodni a dolog és írtam emailt a Humana-nak elõzõ
A kérdező hozzászólása: Aham...értem....hát eléggé szarul csinálják, mert nagyon megtévsztõ! Nagyon köszönöm hogy leírtad! :)
:) ez tök jóó! én is írtam nekik és ugyanezt a levelet küldték nekem is:) a 13:56-os vagyok

Mi a különbség a tápszerek között? Pl:HUMANA BABY-FIT 1, HUMANA 1, BEBA H. A. START AKTIV, BEBA H. A. , HUMANA SL, honnan tudom melyik jó a babámnak? Nem ártok vele ha én választok? Az ízük egyforma?

Legjobb válasz: szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!

szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!
A Bebárol tudok nyiltakozni a lányom azt ette/itta. A Beba h.a. start aktiv=hipoallergén, a beba h.a. az pedig nem.Az elsõt kb 3-4 hónapos koráig ette hogy ne legyen allergiás rá, a másodikat pedig utána 8-9 hónapos koráig.
Még 1: az ize sztem borzasztó, de a lányomnak izlett:) Viszont tényleg irasd fel a dokival mert ugy olcsóbb.Ha nem vagy biztos benne akkor kérdezd meg a védõnõt, vagy a dokit hogy õ melyiket ajánlja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Mik a tapasztalataitok a Humana HA 1 tápszerről?

Milumil HA Start-al kezdtünk,de az nem vált be. Csak estére kap,mert addigra nem elég már a tejem.

Legjobb válasz: Mi is Milumil HA starttal kezdtük, nem vált be, ahogy a Humana HA 1 sem, maradtunk a Humana baby fit-nél, ami banános. Lányom nagyon szerette. És ettõl az egytõl nem bukott.

Mi is Milumil HA starttal kezdtük, nem vált be, ahogy a Humana HA 1 sem, maradtunk a Humana baby fit-nél, ami banános. Lányom nagyon szerette. És ettõl az egytõl nem bukott.
Nekünk elõször Humana HA Start Plus volt, aztán HA 1 Plus. Szerette a fiam. Semmi gond nem volt vele. Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat =) 2 hónapos a kislányom. Remélem ez bejön, nem is tudtam, hogy van banános is! Az biztos ízlene neki =)

Mik a vélemények a humana HA 2-es tápszerröl? Válthat ki allergiát?

A lányom 5.hónapos.Most próbálnánk a humana HA 2-est.Esetleg okozhat tej,ill.bármi más alergia´t?

Legjobb válasz: Ha az 1-estõl nem volt gond akkor nem lesz.Ha még nem evett tápszert soha akkor elõfordulhat ,de nem valószínü.A Humana az egyik legjobb állítólag.Amugy az én lányom tej allergiás és ezt eszi,a többi nem vált be.

Ha az 1-estõl nem volt gond akkor nem lesz.Ha még nem evett tápszert soha akkor elõfordulhat , de nem valószínü.A Humana az egyik legjobb állítólag.Amugy az én lányom tej allergiás és ezt eszi, a többi nem vált be.
Nem. A tápszerek nem tejesalapúak., hanem anyatej pótlók. De tehéntej biztosan ninsc benne. Nálunk viszont székrekedést okozott, ezért BEBÁt kaptunk helyette

Mi a különbség a HUMANA Ha Start és a HUMANA Ha 1 tápszerek között?

LÁtszólag minden ugyan az. Teljesen. A doboz is ugyan az, a feliratok, az összetevők, sőt, még az adagolás is. Az egyik START a másik 1es.

Legjobb válasz: a start LC PUFA hozzáadásával van. a sima HA-ba nincsen.

a start LC PUFA hozzáadásával van. a sima HA-ba nincsen.

Mi a különbség a Humana HA Start és a Humana HA 1 között?

Legjobb válasz: a start 6 hóig "kell" a másik utána

a start 6 hóig "kell" a másik utána
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de a HA 1 is adható újszülüttkortól. Azért kérdeztem, mert nekünk HA 1-et írt fel a doktor a 2 hetes babámnak, és rá is van írva a dobozra, hogy újszülöttkortól. Viszont nemrég fedeztem fel, hogy van HA Start is, és ezért nem tudom mi a különbség.
Szerintem kicsit táplálóbb a HA 1-es, mint a start. Kértem az orvost, ne a start-ot írja fel, mert a babáim nagyon nagyon sokat akarnak enni, és hátha az 1-es táplálóbb, akkor azt mondta nem az, de felírhatja. Aztán mégis úgy tûnt, de lehet csak növekedési ugrásban voltak és azért akartak többet enni. Szóval én sem jöttem rá igazán. Mert az összetétel is ugyanaz, nagyon nagyon picit más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szia! A HA 1 -nek több a szénhidráttartalma. A doki szerint (legalábbis a mienk szerint) nem kell ennyi "cukrot" bevinni rögtön a szervezetbe, tehát tényleg csak akkor kell elkezdeni, ha a simával (HA) már nem lakik jól.
Én is azokat a különbségeket tudom mint amit a többiek írtak. Az én lányom egy éves koráig HA Startot kapott, azt mondta az orvos, hogyha jól lakik vele akkor az a legjobb neki. Illetve ugye addigra már nem is az volt a legfõbb étele, tehát a késõbbiekben meg már pláne elég volt. Úgyhogy ha jól lakik tõle, akkor ne adj neki erõsebbet. Szerintem.
Nekünk HA 1 van még egy darabig. Jóval több benne a szénhidrát, direktbe a kezdetektõl tápos babáknak. Nekünk állandóan súlyproblémánk volt/van. Túl hosszúak vagyunk és hiába 25% a súlypercentilisünk a hosszúság miatt soványkának nézünk ki.

Mi a különbség? Eddig Humana HA Startot ettünk, most Humana HA 2-t írt a dokibácsi, amit 5 hóstól ehetünk.

Miben mások? Más az íze? Vagy összetétele? Fel kell készülnöm, hogy esetleg nem fogadja el. (A mostaniért sincs nagyon oda.) Ne várjam meg, míg a másik elfogy, próbáljam el?bb, nehogy itt maradjunk táp nélkül.

Legjobb válasz: Izben nincs különbség, a 2-es talán sürübb állagú. A2-esnek nagyobb a tápanyagértéke, mint a startnak. Szóval táplálobb, töményebb.

Izben nincs különbség, a 2-es talán sürübb állagú. A2-esnek nagyobb a tápanyagértéke, mint a startnak. Szóval táplálobb, töményebb.
A mi dokink azt mondta, hogy nyugodtan ehetünk 1 éves korunkig a Hunana HA start 1-est ja és pluszos. Most öt hónapos én nincs vele semmi gond. Azt is mondta, hogy szinte semmi különbség az 1 és a 2 között. Egyébbként én is gondoltam rá , hogy esetleg váltani kéne tápszert mert szegénykémnek mindig nagyon viszket a bõre már voltunk bõrgyógyásznál is vele.De semmi nem használ és már megvettük a világ összes krémjét. És ezért gondoltam, hogy ha esetleg kipróbálnánk egy másik tápszert lehet, hogy ezt nem birja. de ez már egy más kérdés.
Szinte semmi különbség nincs a 2 között az árán kívül. Pont ezért nekünk is 1 éves korig ezt írja a dokibácsi
Sziasztok!Bocsi, hogy offolok kicsit, nem szeretnék emiatt kérdést kiírni.Mi is így vagyunk (HA Startot eszik a kisfiam ) ...a 2-es árát szeretném megtudni!Légyszi írjátok meg, ha valaki tudja!Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Most néztem a neten, a Humana HA 2 2326, -. A Startért mi eddig 2010, -ot fizettünk. (azért durva!!!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!