Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Grease-ben (2 db)

A Grease-ben Sandy miért lett népszerűbb a fiúk körében, mikor rossz kislánnyá változott?

Szerintem sokkal szebb volt cuki, szelíd lányként:

Legjobb válasz: Igen szelíd lányként cukibb volt, de mikor fekete ruhába öltözött és cigizett meg minden, ezzel azt tudatta a másik nemmel, hogy szabad a pálya a lyuk felé. Ergo a szelíd Sandy azt sugározta senki nem dughat meg, a vagány Sandy, pedig, hogy mindenki megdughat aki akar.

Igen szelíd lányként cukibb volt, de mikor fekete ruhába öltözött és cigizett meg minden, ezzel azt tudatta a másik nemmel, hogy szabad a pálya a lyuk felé. Ergo a szelíd Sandy azt sugározta senki nem dughat meg, a vagány Sandy, pedig, hogy mindenki megdughat aki akar.
A kérdező hozzászólása: De szelíd lányként is kellett Danny-nek, akkor meg mit akar?
Mivel Danny a "menõ" srácok körébe tartozott, neki akart ezzel imponálni, de ezáltal, a [email protected]ágot is vállalnia kellett.
A két karakter próbált változtatni magán a másik kedvéért. Danny szolidabb, Sandy pedig vagányabb lett. Arról nem is beszélve, hogy ez az átváltozás Sandy esetében kemény egy jelenetre korlátozódik a vidámparkban. Nem biztos, hogy végleges, ó és az újdonság izgi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!