Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Fire Wire (114 db)

Mivel lehet a baj? ( Wi-Fi net)

Nos, a probléma az lenne, hogy van a lenti gépünknél van router, és modem, onnan jön a wi-fi jel, itt fönt meg gyakran elmegy az internet, van amikor egyb?l visszajön magától, de van amikor a kábeleket kell újra és újra dugdosnom.

Legjobb válasz: Wat? Mpst akkor Wi-Fi vagy kábel megy a fenti gépedbe? Amúgy lehet hogy vagy a modem, vagy a router a fos.

Wat? Mpst akkor Wi-Fi vagy kábel megy a fenti gépedbe? Amúgy lehet hogy vagy a modem, vagy a router a fos.

Mi a különbség a Wi-Fi b/g és a Wi-Fi b/g/n között?

Legjobb válasz: volt már a kérdés én legalább 2X válaszoltam rá, keresõbe írd be

volt már a kérdés én legalább 2X válaszoltam rá, keresõbe írd be
De a Google barátod használata sem lenne hülye ötlet... http://hu.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Mi a Wi-Fi jelszava?

Budapesten az Aréna Plázába


Mi az a virtuális wi-fi router, és hogy mûködik?

Legjobb válasz: Így elsõ blikkre szerintem a Connectify-féle számítógépen futó alkalmazások, amik egy wifi adapter segítségével képesek pl. internetmegosztásra meg esetleg portfordításra. G.

Így elsõ blikkre szerintem a Connectify-féle számítógépen futó alkalmazások, amik egy wifi adapter segítségével képesek pl. internetmegosztásra meg esetleg portfordításra. G.
Pl.: Vezetékkel csatlakozol a netre laptopon. Elindítod a virtual routert, és a netet elkezdi szórni a laptop wifi-jén. Bármilyen wifis eszközzel rácsatlakozol, és netezel.

Mi a baj a Wi-Fi-vel?

Szürke a Wi-Fi jele (kék szokott lenni), pedig a beállításoknál az van, hogy csatlakoztatva vagyok. A router-t is újraidítottam, az eszközt is, de nem reagál. A böngész? fut, de a YouTube és a Google Play meg az olyan alkalmazások, aminek Wi-Fi kell nem. Eszköz: DPS Dream 7 tablet PC

Legjobb válasz: Esetleg egy Firmware.

Esetleg egy Firmware.

Mi a gond a WI-FI-vel?

Sony xperia u-val csatlakozom egy vezeték nélküli hálózathoz, tudomásom van a jelszóról, elfogadja, csatlakozik is, csak épp nem nyit meg semmilyen oldalt és semmilyen netes alkalmazást, pedig eddig minden tökéletese4n ment rajta. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Elõfordulhat,hogy nincs internet. A router-re csatlakoztál. Nézd meg hogy össze van-e kötve a modem és a router.

Elõfordulhat, hogy nincs internet. A router-re csatlakoztál. Nézd meg hogy össze van-e kötve a modem és a router.
A Telefonon a WiFi jel milyen színû?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megnézni a routert mert nem nálam van. a jel fehér színû max térerõn!
Nem kap IP-t a telefonod. Lehet le van tiltva.

Pécsváradiak, és környékbeliek, akik a II. Béla Középiskolába járnak. Mi a Wi-Fi jelszó a Felső-Belanet2-nek? Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Jó hosszú, és olyan titkos, hogy fejbõl még én sem tudom :) Üdv!: A II. Béla rendszergazdája

Jó hosszú, és olyan titkos, hogy fejbõl még én sem tudom :) Üdv!: A II. Béla rendszergazdája

Hol tudom megnézni, hogy mi a Wi-fi jelszava?

Mármint ami a 'házunkhoz' tartozik - dlink. Nem értek ehhez. Köszönöm:)

Legjobb válasz: Olyan géprõl, ami vezetékkel csatlakozik, belépsz a router webes felületére: Böngészõbe beírod az ip címét (ott kell lenni a router alján): 192.168.0.1 Majd megadod a felhasználói nevet(d-link:admin), jelszót, ha kell (D-Link-nél nem kell alapból, de szintén a router-en fel van tüntetve). A menüpontokban keresel olyasmit, hogy wireless/settings... és ott, illetve megadhatsz újat is.

Olyan géprõl, ami vezetékkel csatlakozik, belépsz a router webes felületére: Böngészõbe beírod az ip címét (ott kell lenni a router alján): 192.168.0.1 Majd megadod a felhasználói nevet(d-link:admin), jelszót, ha kell (D-Link-nél nem kell alapból, de szintén a router-en fel van tüntetve). A menüpontokban keresel olyasmit, hogy wireless/settings... és ott, illetve megadhatsz újat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sikerült:)
Nekem nem mûködik Segítss

Valaki elmagyarázná mi a különbség a sima Wi-Fi a Wi-Fi extra illetve a Wi-Fi direct között?

Legjobb válasz: A wi-fi a vezeték nélküli hálózatok általános neve. Általában kell hozzá egy hozzáférési pont amihez a wi-fi-s eszközök kapcsolódnak ( telefon, laptop, stb. ). A wi-fi extra nem tudom mi, olyanról még nem hallottam. A wi-fi direct a legújabb okostelefonokban lévõ funkció neve, amivel két wi-fi direct képes telefont hozzáférési pont nélkül lehet összekötni és tudnak egymásnak fájlokat küldeni.

A wi-fi a vezeték nélküli hálózatok általános neve. Általában kell hozzá egy hozzáférési pont amihez a wi-fi-s eszközök kapcsolódnak ( telefon, laptop, stb. ). A wi-fi extra nem tudom mi, olyanról még nem hallottam. A wi-fi direct a legújabb okostelefonokban lévõ funkció neve, amivel két wi-fi direct képes telefont hozzáférési pont nélkül lehet összekötni és tudnak egymásnak fájlokat küldeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!