Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Cola (138 db)

Mi lett a cold.hu oldallal?

Tudom hogy atkoltozott egy masik helyre de azt is megkaptam de vegul nem engedett be oda sem csak 1 forum jott elo. Ha lehet a linket kulgyetek el ahonnan ujra tolthetek le dolgokat.

Legjobb válasz: Szia!Én regeltem a coldra és nekem jött email az új címükrõl,ime itt van:http://todd.szuperhost.com/main.php Üdv

Szia!Én regeltem a coldra és nekem jött email az új címükrõl, ime itt van:http://todd.szuperhost.com/main.php Üdv
***** http://film-letoltes.mindenkilapja.hu/ Most még ezt találtam, de keresgess a google-n!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kedves "elsõ" válaszíró! Az általad belinkelt oldalaknak semmi köze a cold.hu-hoz. Nem oda költözött és soha nem is volt ott. Például a pirateclub (régebben gigacenter) egy hasonló, de évek óta létezõ, a cold-tól független oldal.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, de arra ertettem hogy hol kapom meg az oldalt ujra de en irtam rosszul de koszi szepen :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) megkaptam

Mien az a cold start a számitogeppeknel? Nem bootol rendesen a gep egyre

nem bootol rendesen a gep egyre...mivel lehet megoldani

Legjobb válasz: A cold strat tulajdonképpen hideg indítást jelent. Ilyenkor végrehajt mindent a gép amit bekapcsoláskor szokott. Tesztek, memória nullázás BIOS beállítások beolvasása, oprendszer betöltése.

A cold strat tulajdonképpen hideg indítást jelent. Ilyenkor végrehajt mindent a gép amit bekapcsoláskor szokott. Tesztek, memória nullázás BIOS beállítások beolvasása, oprendszer betöltése.
"Nem bootol rendesen a gep egyre" Van ennek a mondatnak értelme?

Lányok, Mi a véleményetek Colin Kaepernickrõl? Kép lent!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]


Mi a coca cola reklám chrismas-os zenéje?

nagyon érdekelne hogy mi az a szám:)

Legjobb válasz: oooo kriszmösz tájm

oooo kriszmösz tájm

Mik a Coca-Cola leányvállalatai?

Coca-cola,kóla,leányvállalat,házi,édesség

Legjobb válasz: Burn, Cappy, Poweraid

Burn, Cappy, Poweraid
A kérdező hozzászólása: eennyi? :) köszönöm:)
dehogy ennyi egy zsáknyi van Coca-Cola Coca-Cola Zero Coca-Cola Cherry Coca-Cola light Fanta Sprite Kinley Lift Naturaqua: szénsavas, enyhén szénsavas és szénsavmentes változatban kapható ásványvíz NaturAqua Emotion: több ízben kapható ízesített ásványvíz Nestea Cappy Cappy Ice Fruit Powerade Burn

Mi lett a cold.hu-val mért nincsen vagy mi van?

Legjobb válasz: Szia! Az oldal valószínûleg elköltözött. Itt találhatod meg: http://fairlight-forum.hu/uploads/main.php Puszi

Szia! Az oldal valószínûleg elköltözött. Itt találhatod meg: http://fairlight-forum.hu/uploads/main.php Puszi
A kérdező hozzászólása: köszike!!!
Nem a Helyes válasz/link: http://todd.szuperhost.com/main.php ide költöztek el :) remélem segitettem!^^
régi 11:59es vagyok. ami linket írtam arról megint elköltözet k xD íme az új, helyes link: http://marci.szuperhost.com/ :)
Igen.. az oldalnak mindig más címe van... amit akkor megadtam az akkor még aktuális volt..
nem jó a http://todd.szuperhost.com/main.php mert amikor rá megyek hogy játékok azt irja ki hogy : Ha ezt látod jelezd a forumban :S

Mi a Coca-Cola kalóriás reklámjában hallható zenének a címe?

Tudja valaki, mert nekem nagyon tetszik? :)

Mi a Coca-Cola reklám zenéje?

Így kezd?dik: Shake it up, shake up the happyness...

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=arIQDxuwm3w google - 5 mp

Külső meghajtónál mire vonatkozik a col szám (2, 5", 3, 5")?

Szélesség, hosszúság vagy valami teljesen más?

Legjobb válasz: Teljesen más 3 fajta van. 1,8" ez a legkisebb és leglasabb(legrosszabb) 2,5" ennek elég a sima USB-s port 3,5" ennek kell egy rendes "töltõ" is(amit bedugsz a konnektorba),mert nem elég neki a sima USB.

Teljesen más 3 fajta van. 1, 8" ez a legkisebb és leglasabb(legrosszabb) 2, 5" ennek elég a sima USB-s port 3, 5" ennek kell egy rendes "töltõ" is(amit bedugsz a konnektorba), mert nem elég neki a sima USB.
1. vagyok. Elfelejtettem, hogy ugye a 2, 5"-osnak elég az az áram ami USB-porton jön, ezért (könnyen) hordozható míg a 3, 5" nehezebben
A kérdező hozzászólása: És akkor a méretéhez nincs is köze?
annyi az átmérõje szerintem....
annyi az átmérõje szerintem, nem?
Hát azért nem teljesen más, van köze a külsõ mérethez. Minél kisebb az a szám, annál kisebb fizikailag. Pl 3.5-es 4inch széles, 2, 5-es 2, 75 inch. (5.25-ös 5, 75)

Mi a Coca-Cola receptje?

Legjobb válasz: Sajnos kétlem, hogy az az állítólag két ember, aki ismeri a receptet pont itt lenne a gyakori kérdéseken... :) Mondjuk sosem értettem, hogy ha a - nyilván rengeteg - ott dolgozó nap mint nap látja a gyártási folyamatot, akkor abból, hogy-hogy nem lehet kinyomozni a receptet. Szóval a recept, a nagy titkok egyike, nagyjából annyit lehet róla tudni, amennyit elolvashatsz a coca-colás üvegek oldalán :)

Sajnos kétlem, hogy az az állítólag két ember, aki ismeri a receptet pont itt lenne a gyakori kérdéseken... :) Mondjuk sosem értettem, hogy ha a - nyilván rengeteg - ott dolgozó nap mint nap látja a gyártási folyamatot, akkor abból, hogy-hogy nem lehet kinyomozni a receptet. Szóval a recept, a nagy titkok egyike, nagyjából annyit lehet róla tudni, amennyit elolvashatsz a coca-colás üvegek oldalán :)
xD
Ku.va egyszerû!! Mindjárt csinálom is!xD
Végy: egy kevés (ford. megj.: elenyészõ mennyiségû, az eredeti sem ír pontos mennyiséget) koriander (cigánypetrezselyem?) olaj egy kevés narancsvirág olaj 0, 94 g narancs olaj 1, 79 g citrom olaj 0, 14 g szerecsendió olaj keverd/elegyítsd õket 9, 97 g alkoholban és 5, 50 g vízben. (ford. megj.: az alkohol valószínûleg etilalkoholt jelenthet, nem ír pontos vegyületet). Ha rendesen felkeverted, akkor hagyd állni 24 óráig. Az elegy szét fog válni. A tetején egy tiszta, sárga színû folyadék lesz, ez a cokeban található titkos "7x" ízesítõ. Oldj fel 4, 88 kg cukrot kis mennyiségû forrásponton lévõ vízben, majd hagyd lehûlni. Adj hozzá: 73 g karamelt 6, 3 g koffeint 22, 4 g foszforsavat Egy erõtõl duzzadó dió a kokafáról. Esetleg még 2, 24 g kokalevelet, de elõbb a kokaint vond ki belõle. Ezek után egy sûrû szirupot kell kapnod. Adj hozzá: 61 g citromlé 38, 7 g glycerin 3, 05 g vanília eszencia/kivonat és a "7x". Keverd meg jól és hígítsd fel 1:5, 5 -ös arányban hûs szóda vízzel. És elvileg lett 50 liter kólád! Nagyon egyszerû!
az eredeti kóla receptjébõl annyit tudunk, hogy volt benne kóladió és kokalevél és egyéb fûszerek. De maga a recept szigorúan titkos
Én annyit tudok egy Dunaharasztin élõ ismerõsömtõl, hogy Magyarországra csak sûrítmények érkeznek az üdítõkbõl, és az ottani gyárban felhígítják és szénsavval dúsítják õket. Most vagy a Coca-Cola félti a receptjét tõlünk, magyaroktól, vagy olcsóbb külföldön a koncentrátumot elõállítani.
Két icce disznóhúgy és két majom hólyagja.
A kérdező hozzászólása: És hol gyártják a surítményeket?
na sikerülte a kola???
Eredeti Coca Cola recept: http://farm5.static.flickr.com/4142/5436629511_4f306f72d2.jpg A kóla az alábbi összetevõkbõl készül:20 csepp narancshéjolaj, 30 csepp citromhéjolaj, 10 csepp szerecsendió-olaj, öt csepp korianderolaj, 10 csepp neroli (egy narancsféle) olaj, ugyanennyi fahéj és nyolc uncia alkohol. Két-két és fél unciát kell venni ezek keverékébõl, s ezt továbbízesíteni két pint limelével, egy uncia vaníliával, másfél uncia karamellcukorral, 30 font cukorral és kokalevél folyékony kivonatával – így az ital kis mennyiségben kokaint is tartalmaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!