Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Coca Cola light (5 db)

Mi a különbség a Coca-Cola light és a Coca-Cola Zero, illetve a Pepsi Light és a Pepsi MAX közt? Csak reklámfogás, hogy más neveken is árulják ezeket?

Azt tudom, hogy mindegyik cukormentes.

Legjobb válasz: Így van, ez csak reklám fogás, mert a zero meg a max férfias.. Amúgy emlékszem is, hogy valamelyik reklámjában a kettõ közül két fiatal csávó mert kocsival az országúton és Eva Longoria megállította õket és be is szállt hozzájuk. tehát a célközönség a fiatal férfiak.

Így van, ez csak reklám fogás, mert a zero meg a max férfias.. Amúgy emlékszem is, hogy valamelyik reklámjában a kettõ közül két fiatal csávó mert kocsival az országúton és Eva Longoria megállította õket és be is szállt hozzájuk. tehát a célközönség a fiatal férfiak.
"én még nem találkoztam 90 éves, valaha is kóla-ivóval" Én meg igen. Na bumm. Csak azért senki nem fog elõbb meghalni, mert kólát iszik, ott más is van. Amúgy sem hiszem hogy sok embernek az lenne az életcélja, hogy 90 évet megéljen. Persze ha egészséges tud maradni, akkor oké, de ahhoz sokkal jobban oda kellene figyelni minden apróságra.
Szerintem semmi különbség nincs közöttük. Mindhárom súlyos méreg. Ha szomjas vagy, igyál vizet, vagy fogj egy narancsot és csavard ki a levét. De a kóláktól - és a többi mesterséges italtól - csak a nyugdíjintézet jár jól. Kevesebb nyugdíjas lesz pár tízév múlva (én még nem találkoztam 90 éves, valaha is kóla-ivóval, pedig több 90éven felüli is van a környezetemben).
A light verzióknak van egy külön íze, ami vagy direkt van, vagy a létrejöttükkor használt édesítõszerek miatt (amik nyilván különböznek a cukortól), ezért nem csak az veszi, aki cukormentest akar, hanem az is, akinek az ízlik jobban. A Zero és Max közelebb állnak a cukros verzió ízéhez, bár részben marketingfogás, ugyanis sok idióta csak azért nem iszik lájtkólát, mert az diétás kóla és a „lányok isszák” (itthon nem tudom mennyire igaz, Amerikában igen), bezzeg a MAX meg a ZERO, az kanos.
A cukor nem fehér méreg, hanem fehér arany. És eddig még nem találtak semmit ami nem cukortartalom mait édesítene és nem lenen súlyos méreg (amit e legtöbb gyártó fel is tüntet). Nos persze ha túl sok cukrot eszel az árthat, ugyan úgy mint a sok zsír fogyasztása cukorbetegséget okozhat, a cukor is árthat súlyosan de máshogy. De ha túl sok fehérjét szel az is árt, de még a túl sok tiszta víz is, mert túl sok fontos anyagot mos ki óhatatlanul a szervezetedbõl.
A kérdező hozzászólása: Viszont a világ legnépszerûbb üdítõitala tele van az emberi szervezet számára nagyon hasznos tápanyagokkal:) Az eredeti változatban levõ cukor még a leghasznosabb összetevõje egyébként (mértékkel fogyasztva), de azt ördögnek kiáltották ki az utóbbi években.
A kérdező hozzászólása: "a lightban van vmennyi cukor, egy cukorbeteg tudja! a zeroban tényleg semmi!" A leírása szerint nincs benne semennyi cukor. https://www.groby.hu/termekek/etel-ital/14272-coca-cola_ligh..
Nincs közöttük ízre különbség, csak a nevük más.
undorító édesítõszer íze van mindegyiknek... amúgy én a light meg a zero között nem érzek különbséget.
a lightban van vmennyi cukor, egy cukorbeteg tudja! a zeroban tényleg semmi! a pepsinél passz...
én 96éves kóla ivót is ismerek, a nagyim, aki szinte csak kólát iszik, mert szereti. Meg néha sört. Ha cukormenteset iszol akkor fõleg nem méreg .
cukortartalom mait édesítene és nem lenen súlyos méreg* cukortartalom miatt édesítene és nem lenne súlyos méreg sry - hosszú az éjszaka, ügyeltben

Mi a különbség a Coca-Cola Light és Coca-Cola Zero között?

Legjobb válasz: Mivelnátzrium ciklamattal van édesítve ezért az aspartam tartalma kicsi. Mondhatni elenyészõ

Mivelnátzrium ciklamattal van édesítve ezért az aspartam tartalma kicsi. Mondhatni elenyészõ
Mindkettõben pont annyi a cukor. (a lightban sincs, csak édesítõ) A zero férfiaknak/fiúknak találták ki, mert sokan cikinek tartják a light cuccokat. ezért a zéro.
A Coca-Cola light csökkentett cukortartalmú, a Zeroban pedig egyáltalán nincs cukor.
Ja és nézzétek meg mennyi a mérgezõ aszpartán tartalma. Egészségetekre, ha ilyen mérgezõ vackokat isztok. Egy kis limonádét már derogál készíteni magatoknak.
nem. Azt mondtad a light csökkentett, a zeroban pedig nincs. Egyikben sincs. Mindkettõben édesítõszer van. Dettó ugyanaz mindkettõ, csak a cimke más
Hát igen, nullára csökkentették a cukortartalmat.
Tulajdonképpen én is ezt mondtam... ;-)
Amik ezekben a löttyökben vannak, mind mérgezõek: aszpartám, aceszulfám-K, nátrium-ciklamát. Ez utóbbiról ezt lehet tudni: Ízfokozó, mesterséges édesítõszer, az USA-ban tiltott. Szacharinnal keverve van forgalomban. A ciklamát bekerülhet a méhlepénybe és az anyatejbe. A bélflóra ciklohexil-aminná alakítja át, ami - az állatkísérletek szerint - károsítja a herét és a spermiumokat. Az állatkísérletek - nagy adagokban történõ alkalmazás esetén- hólyagdaganatot jeleztek.

Mi a különbség a Coca Cola Light és a Coca Cola Zero között?

Legjobb válasz: az utolsó válaszoló nagyon nagy ökörséget írt , már bocs meg kell nézni az összetevõket , amúgy meg a gugli még mindig a barátod :) de valahogy úgy van , hogy az édesítõszer kevesebb a zéróban asszem , de nem biztos

az utolsó válaszoló nagyon nagy ökörséget írt , már bocs meg kell nézni az összetevõket , amúgy meg a gugli még mindig a barátod :) de valahogy úgy van , hogy az édesítõszer kevesebb a zéróban asszem , de nem biztos
Az ízük is más. Nekem mondjuk a zero jobban ízlik, szerintem jobban hasonlít a simára.
heló ! a lightban nincs cukor csak édesítõszer
egyik sz.rabb mint a másik
elsõ balgaságot írt. nos, az a különbség, h mivel más a célcsoport, így az eladhatóság érdekében külön néven futnak. míg a lájt a punciknak készült, úgy a zéró a hímeknek, mert kitalálták, h amelyik pasi lájt kólát iszik, az búza. egyszerû marketing, semmi több. ugyanaz a hányadék aszpartam van mindkettõben, ha ingyen adnák sem innám meg. cukrosat is max akkor iszok, ha ingyen van :) amúgy elég csak megnézned a reklámjaikat, máris kiderül, h melyiknek ki a célcsoportja.
gondolom egyikbe kevesebb cukor a másikba meg "egyáltalán nincs" de nekem mind2 ugyanolyan mintha buggyant kólát innék
nem én normál Coca Colát iszok.
utolsó válaszoló , Te biztos csak csapvizet iszol ugye ? amit teleraknak mérgekkel ......
Mind a Light, mind a Zero károsabb a sima kólánál, mivel az aszpartám sokkal egészségtelenebb, mint a cukor
khm.... =) a light-ban kevesebb a cukor és a szénsav a Zero pedig cukormentes, persze ez nem azt jelenti h egészségesebbek lennének a többi colánál, de hát ügye mindig ki kell találni valami újjat
Szerintem ugyan az a kettõ. Csak a nevük más meg a célcsoport. De nekem a Light jobban ízlik. Azért a Zero is jó. És a kettõ között én is érzek különbséget mégis.

Mi a különbség a Coca Cola light és Coca Cola zero között?

Mert én semmi különbséget nem érzek, és mindkett? cukormentes kóla.. Szóval?

Legjobb válasz: ehhez el kéne olvasni a cimkét, de gyanítom, hogy a lightban van némi cukor a zeroban meg nincs. Másik változat, hogy semmi különbség, csak reklámtrükk.

ehhez el kéne olvasni a cimkét, de gyanítom, hogy a lightban van némi cukor a zeroban meg nincs. Másik változat, hogy semmi különbség, csak reklámtrükk.
Mindkettõ alacsony kalóriatartalmú, de a lightnak más az íze, mint a klasszikus colának, így sokan nem szeretik. A zéróban más az édesítõ így olyan ízû, mint a cola.
a zerónak kicsi NAGYON a kalória tartalma (PERSZE CSAK A PAPIR SZERINT) a light meg csak lightos
ez csak marketingfogás. Semmi különbség amire figyelni kellene. Ha valaki esetleg cukorbeteg és ilyet fogyaszt akkor érdemes elolvasni melyikben van a számára jobb édesítõszer, mert az eltérõ, de egyebekben ugyanarról beszélhatünk..kb olyan mint a pepsi light-pepsi max különbség.Ha nem vagy cukros, akkor egyformán jó vAGy rossz lehet.
Én a kereskedelemben dolgozom. Azért csinálták meg a Zero-t, mert a light nagyon "elnõiesedet" és a férfiak nem vásárolták úgy mint régen. Szóval a Zero a Light férfiasabb változata.
Semmi, mindkettõ jó egészségtelen lötty.
Most a legújjab dumájuk, hogy hozzáadott aromát, és tartósítószert nem tartalmaz! :)
Azthiszem más édesítöszert használnak. És a zero kalóriatartalma 0, 1 kcal míg a light kb. 2 kcal 100ml-ben. Ami szinte aemmit sem tesz. Marketing fogás, mert mindíg kell felhozni vmi újat ha a piacon akarsz maradni.
Egyikben sincs cukor, de lehet hogy a Zero tényleg cal mentes, mert a light nem. (Én utálom mindkettõt, de) a Zero jobban hasonlít az eredeti Coca-Cola -ra.
Hát, én elolvastam a címkéiket, meg is kóstoltam õket, igazából semmi különbség. (Hacsak nem gyûjti az ember a pontokat. Mert a Zéróért nem jár:)

Miben különbözik a Light és Zéró Coca Cola?

Ha Light sem hízlal és a Zero sem mi a különbség köztük? A Zéró nagyon káros?

Legjobb válasz: Vagy Cherry Coke-t az nagyon-nagyon finom!

Szerintem azért vezették be a zérót a light mellé, hogy pasik is vegyenek energiamentes kólát. Mert azért 'light kólát' kérni elég gáz egy macsó férfinak, de ha nem akar hízni nincs más választása. A marketingje is olyan volt szerintem, fiatal férfiak reklámozták.
A light csökkentett cukortartalmú de édesítõszerrel A zéró édesítõszerrel van készítve Az egyik édesítõ aszpartán ami egy mesterséges édesítõszer és a természetben nem tud lebomlani. Vagyis ha megiszod és kipisiled és a pisibõl kivonod akkor újra és úja felhasználható. A másik baj amikor a szervezet cukorként ismeri fel és építi be a szervezetedbe pl.Zsírszövet Ha hízni akarsz akkor egyél sokat és mozogj keveset. Ha meg nem akarsz hízni akkor egyél normális kaját és igyál rendes vizet és mozogj annyit , hogy tudjad élvezni a pihenést
SE cukor és ami a fõ, koffein sincs benne. Szerintem nem finom.
Vagy Cherry Coke-t az nagyon-nagyon finom!
Talán a zéroban egyáltalán nincs cukor, a light csökkentett energiatartalmu... a zéro finomabb..
ízre van köztük különbség de tényleg ezektõl az aszpartámos löttyöktõl felfordul a gyomrom akkor inkább legyen benne cukor...
Egyik sz*rabb mint a másik.
a light is és a zero is energiamentes... az izük más csak...én mindkettõt jobban szeretem a simánál...de a light az örök favorit...és ha felöntöd egy kicsi vízzel...akkor pont olyan mint a gépi kóla!!!az a legjobb:D
*fiatal férfiaknak - elnézést
Igyál Pepsit :)
"A light csökkentett cukortartalmú de édesítõszerrel" a lightban sincs cukor...nézz már rá a dobozra...nincs benne energia...
ez elég béna felfogás, hogy a macso férfinak ciki lájt kolát kérni. ugyan már... pf. :D mi ebben a ciki????? eszem megáll komolyan mondom :D
Lehet, hogy hülyeség, szerintem így van. Meg úgy vettem észre mintha a zérónál pont õk lennének a célközönség. A fiatal srácok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!