Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Coca Cola (42 db)

Mi köze a coca-colának és a izrael palesztin háborúhoz?

Miét ne vegyünk coca cola termékeket ?

Legjobb válasz: Csak nem azt a Dávid-csillagot láttad, ami márkákból volt kirakva?! Annyi, hogy amerikai, és Õk(amerikaiak) az izraelieket támogatják, és hogy ne támogassuk mi is õket. Egyébként azért ne vegyél Coca-cola terméket mert egészségtelen :)

Csak nem azt a Dávid-csillagot láttad, ami márkákból volt kirakva?! Annyi, hogy amerikai, és Õk(amerikaiak) az izraelieket támogatják, és hogy ne támogassuk mi is õket. Egyébként azért ne vegyél Coca-cola terméket mert egészségtelen :)
A coca-cola pénzeli a háborút.
Azért ne vegyél semmilyen kólát/cukros italt, mert elhízol, és elrohadnak a fogaid

Mit gondoltok a coca cola zero-rol?

Legjobb válasz: Egyetértek az elsõvel.

Egyetértek az elsõvel.
Én a mesterséges édesítõszerekrõl annyi rosszat olvastam, hogy inkább a rendes cukrosat iszom, bár az is sokat árt.
Szerintem borzalmas! Ha már megkívánom a kólát, akkor a legjobbat iszom, az sem izgat, he nem cukormentes!
Az édesítõszer, azonfelül, hogy rákkeltõ lecsökkenti a szerotonin szintet, ami éhséghez vezet.
Én light-ot szoktam inni, annak szeretem az ízét.. A zero szerintem nem annyira finom.
Sosem próbáltam. Nem szeretem a colát...
ugyanolyan egészségtelen csak éppen nem hízlal annyira

Idén mikor jön a Coca-cola mikulás?

Rákerestem, de nem találom sehol:(


Mi értelme a Coca-Cola-nak?

Mármint a simának, mert ugye van az a reklám is, hogy átverik a moziban az embereket, és sima coca colás dobozba coca cola zerot tesznek, mert ugyanolyan az íze. És akkor ha a coca cola zeronak is ugyanolyan már az íze, mint a simának, akkor mi értelme a simának? (csak egészségtelenebb)

Legjobb válasz: Aki tudja hogy a cukor sokkal jobb mint a rákkeltõ édesítõszerek, az dönthet úgy, hogy nem mérgezi magát

Aki tudja hogy a cukor sokkal jobb mint a rákkeltõ édesítõszerek, az dönthet úgy, hogy nem mérgezi magát
A Zeronak nem ugyanolyan az íze... én utálom a zérót, a simát pedig imádom (de már nem szoktam inni).
Hidd el, hogy csak a reklám szerint ugyanolyan az íze. Meg lehet különböztetni õket, van eltérés az ízben. Én például sem a zérót, sem a cola lightot meg sem iszom, szerintem van egyfajta mellékízük.
Simán meg lehet különböztetni, az a reklám egy vicc.
A zerot ihatják cukorbetegek is. Igaz a simát is, csak nem feltétlen egészséges.
Kedves kérdezõ nem vagy egy IQ betyár. Ezzel az erõvel az én rokonságomban is van cukorbeteg és ha megkívánja a Cola-t nem feltétlen kell lemondania róla, hála a Coke zrt.-nek. Ha az anyagiakat nézzük, akkor meg így a cég sokkal nagyobb emberi tömeget céloz meg, mivel az Amerikaiak közel 40% százaléka cukorbeteg. A Cola "kultusz" ital, hiába iszol más cukormentes üditõt, az attól még nem Cola. Remélem kimerítõ választ adtam.
A kérdező hozzászólása: bár én amikor láttam a reklámot másik csávó volt a reklámban, nem ez, de ugyan ezt mutatták be.
A coca cola az eredeti és a legjobb is. A többi pedig csak csábítani akar, hogy ebben nincsen cukor vagy ez éppen cseresznyés. (ugye a coca cola cherry) Pedig ahogy leírták a cukor egészségesebb mint, hogy egy tonna édesítõszert raknak bele, még ha egyik kóla sem egészséges. Csak egymással rivalizálnak pedig elméletileg ugyan az a cég csinálja az összeset (The Coca-cola company) Na meg persze ott vannak az ócska szarok mint a Dr. pepper.
A kérdező hozzászólása: na ez volt az a reklám (csak magyar szinkronnal) https://www.youtube.com/watch?v=fkBS9SpXVcc
A panaszlevél elment, most jön a fogyasztóvédelem.
Illetve rájöttem, hogy az ORT-nél kell a reklámot bepanaszolni...
Az is marha egészséges amikor egy félliteres üdítõben 14 evõkanálnyi mennyiségû cukor van... -.- Ha valaki ezt issza, ne csodálkozzon ha cukorbeteg lesz ÉS még a fogai is elrohadnak. Lehet hogy elõfordult már ilyen, de aki zerot vagy lightot kér, azt KELL adniuk, mert ha véletlenül egy cukorbeteg kéri a moziban, és sokkot kap közben vagy rosszul lesz, akkor sokkal nagyobb büntetést kapnak, meg beperelést mint amennyit ért volna az az egy pohár. A diétás üdítõk a cukorbetegeknek vannak kitalálva, nem pedig a fogyózóknak -.- Ha meg nem tetszik a zero íze, és inkább innád meg egy nap az ajánlott cukormennyiség többszörösét egyetlen literes kólával, ám tedd. Természetes szelekció.
A kérdező hozzászólása: Aha csak tudod mi a baj? az, hogy a moziban nem sima coca cola-t kaptak az emberek (pedig azt kértek, de csak pohár volt sima), hanem zero-t. te ennek a fordítottját írtad le.
A kérdező hozzászólása: igen igen
https://www.youtube.com/watch?v=Fo8k_Hugjvg Õ az? Mert akkor fogalmazom is a panaszlevelet meg küldöm a linket a barátnõmnek.
Kösz, akkor fenn lesz a youtube-on, keresem is.
A kérdező hozzászólása: Nincs róla linkem, de a moziban szinte minden film elõtt leadják, meg a tv-ben is gyakran szokott lenni (rtl vagy tv2-n). amúgy meg 10# válaszoló: "Kedves kérdezõ nem vagy egy IQ betyár." Köszönöm. "A Cola "kultusz" ital, hiába iszol más cukormentes üditõt, az attól még nem Cola. Remélem kimerítõ választ adtam." Akkor igyad csak azt a löttyöt, én cola-nak nem nevezném. Ha az íze nem is, legalább a színe olyan mint a kóláé.
Én az eredeti kólát szeretem. ezek a vérszegény dolgok nem jönnek be.
9-es vagyok, jah, hogy reklámban láttad? Láttad valahol elérhetõen a linket? Mert akkor küldöm a barátnõmnek, õ már vetetett le szakácskönyvet a könyvesbolt polcáról, újság szerkesztõjét is sikerült kiosztani, ez megér egy feljelentést a részérõl
Szerintem sem egyformák. Meg ugye az édesítõszer se egészségtelen, ráadásul ha sokat iszol belõle, hasmenést okoz. Sokan meg már csak azért se vennék az édesítõszeres kólát mert fuj, mi az, õk cukrot akarnak, nem fogyóznak, az édesítõszer öregeknek és fogyózóknak való.
A kérdező hozzászólása: én is felháborodtam azon a reklámon. amúgy meg aki fogyókúra vagy cukorbetegség miatt nem vesz sima coca colát, az igyon más cukormentes italt vagy vizet, mert a coke zero egy f0s (és a pepsi max-ról is ez a véleményem, az is krv.a sza.r ízû a sima pepsi-hez képest)
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz, át akarják kúrni az agyunk, én is utálom a zerot, a simát viszont szeretem, mondjuk amit a reklámban csinálnak lehet, hogy eltudnák hitetni velem a placebo miatt, de akkor is, azért nem tudják teljesen helyettesíteni a cukor ízét. Ha adnak 1 pohár zerot meg 1 pohár simát tuti, hogy megmondanám melyik melyik.
Én rögtön meg tudom különböztetni a 3 féle Colát, sõt azt is megmondom, hogy a rendes Colát Harasztiban palackozták-e, mivel országonként általában eltérõ az íz. Pl. a Zerot nem tudom meginni, mert nekem émelyítõ íze van, Lightnak is hasonló. Régebben volt egy felmérés Light Colával, elõtte utánna vércukormérést végeztek, és a light is érezhetõen megemelte a vércukorszintet!

Mi a legújabb Coca-Cola reklám zenéje? (lent! )

Az amelyikben felsorakoztatja az éveket ,hogy mióta van Cola és a végen azt mondja: "már 125 éve" vagy vmi. ilyesmi. Kicsit ilyen retrós beütése van a dolognak, de jó!!!

Legjobb válasz: kiindulonak jo: http://www.youtube.com/watch?v=dfU17niXOG8

Nem birok regisztrálni a Coca-cola.hu ra, kódot szeretnék feltölteni de nem megy, Mit csináljak?

mindig azt írja ki hogy "köszönjük az érdeklődésed,sajnos a regisztrációdat nem tudjuk elfogadni." Pedig szerintem mindent jól írtam.

Nyert már valaki a Coca-cola, Pepsi nyereményjátékon? Mit?

Néha már kétlem hogy nyerni lehetne, nálam több kólát kevés ember iszik, szóval úgy érzem megérdemelném xD De sosem nyerek.

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül... Ismerõseim közül se nyert senki soha...

Nem vagy egyedül... Ismerõseim közül se nyert senki soha...
Elõzõ válaszoló vagyok! Ja és ne igyál sztem annyi kólád xDDD
Több mint tíz éve anyám nyert egy Pepsis pólót.
Mi kb 10 éve nyertünk egy pepsis csocsót :D
Az NG-on van egy film a gyárról, ott nagy vonalakban választ kapsz minden kérdésedre.
Finom foszforsav is van benne, valószínûleg az is magyar hozzájárulás. Mindenkinek ajánlom a colát, remekül lehet vele WC-t tisztítani a foszforsav tartalma miatt.
Mivel az alapanyaga 96%-ban cukros szódavíz, ezért azt simán beszállíthatják.
Nincs is magyar cukorgyár :D (Talán 1.)
A víz.
A coca-cola nem édesítõszerrel készül.Elég rossz íze lenne ha édesítõvel készülne. Én soha nem iszok édesítõ szeres dolgokat , nincs igazi íze , a cukor az igazi.
A víz a Dunából van, az édesítõszert, a színezéket és a dobozhoz használt alumíniumot is hazai beszállítok adják.
Tessék? A Coca-Cola több, mint 2/3 része víz, és igen, azt az elõállításának a helyérõl veszik, csak úgy, mint a cukrot. Az édesítõszert nem tudom, honnan veszik.
A kérdező hozzászólása: Szerintem édesítõ szerrel készül. Én is a vízre gondoltam.
A víz benne magyar kb. meg talán a cukor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!