Találatok a következő kifejezésre: Mi a a Citroen C4-es (4 db)

2006os Citroen C4 es. Az a problema jott elo ujra hogy mikor gyujtast adok ra, inditanek csak kattan egyet. Ez a hiba mar volt egyszer akkor az onindito resznel csereltek szervizben valamit ami felujitott volt, majd utanna egy akksit is. Otlet?

Darabig jo volt most ujra elojott az a hiba.

Legjobb válasz: Önindító hibára gyanakodnék de persze lehet relé vagy egyéb gond. Nem ismerem a konkrét rendszert ezért csak általános hibákban tudok gondolkozni.

Önindító hibára gyanakodnék de persze lehet relé vagy egyéb gond. Nem ismerem a konkrét rendszert ezért csak általános hibákban tudok gondolkozni.
nekem is volt ilyen az autómmal , hogy csak kattant nekem is akksi volt a rossz csere óta semmi hiba , de mivel írtad hogy akksi volt cserélve így nem tudom mi lehet a baj akksi saruk megvannak pucolva ?rendesen érintkezik ? generátor jó ? új akksi került bele ? valakitõl kölcsönkért akkumulátorral próbáltad indítani ?
A kérdező hozzászólása: Ez a hiba kb 3honapja volt eloszor akkor szervizbe beleraktak egy felujitott alkatreszt az oninditohoz, jo volt egy darabig kb 1honap majd uj akkumlatort tetettem bele szervizbe, jo volt...mostanaig. 1hete ujra elkezdodott az a problema ami mar egyszer tortent 3honapja es nem tudom mi lehet a gond. De nagyon idegesito.
hallgatózni kéne az önindítónál miközben valaki indítózik hogy tényleg az önindítónál kattan-e valami(ha alá kell mászni akkor csak óvatosan).de sok minden kattanhat pl. relé, a szerviz meg imád kicserélni felesleges dolgokat, csodálom hogy zsír új önindítót nem vetettek veled.
A kérdező hozzászólása: Azt mar eszre vettem...csak a penzt huzzak le az emberrol. Persze biztosan van kivetel is de nehez olyat talalni.
Mégis hol? Miskolcon, Egerben, Párizsban?
A kérdező hozzászólása: Budapesten láttam, a 3. kerületben.
Sejtettem, hogy Bp. A budapestiekre jellemzõ, hogy tök egyértelmûnek kell lennie, hogy minden Bp-rõl szól. (Mondom ezt úgy, hogy én is Bp-i vagyok.) Szerintem írd be a google-ba. hogy autósiskola III. kerület. Van olyan iskola, ahol fenn vannak az oktatók és az autók képei is. Ilyen autó bármelyiknél lehet, kicsi az esély, hogy pont az jár erre, aki ezen a kocsin tanul, vagy ismeri azt az iskolát. De ki tudja.
Plain White T's : Hey there Delilah
A kérdező hozzászólása: köszi!!


Mi a címe a Citroen C4-es reklámban szereplő zenének? És a Mars Delight-osnak?

Legjobb válasz: Szia! Ha egyre gondolunk, a mars delightos címe: Amanda Lear - Enigma: Give a bit of mmm to me. YouTube-n fent van,ott meg is nézheted.

Szia! Ha egyre gondolunk, a mars delightos címe: Amanda Lear - Enigma: Give a bit of mmm to me. YouTube-n fent van, ott meg is nézheted.
A mars delight-ost külön a reklámhoz csinálták, a citroen c4-nek meg elég sok reklámja van/volt, de ez is egy. Remélem erre gondolsz: The Egg Walking Away (Tocadisco's Acid Walk Mix)
ez a kinder bueno-s reklámé, de sajnos én sem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!